Annoncer

* Vi tager forbehold for priser, der ikke er opdateret.
Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og forhandlere. Vi giver vores annoncepartnere mulighed for tilkøbe højere placeringer, hvorfor annoncørens placering i rækken ikke nødvendigvis fortæller noget om, hvem der har de bedste tilbud. BlackFridayDanmark modtager penge for at henvise kunder til annoncørerne - læs mere her. De forhandlere og produkter som vises på siden er derfor reklamefinansierede, og siden skal derfor anses som en annonce.  

Denne side indeholder annoncer, og er dermed sponsoreret. Læs mere

Køb elektronik hos Proshop på Black Friday

Hvis du er vild med elektronik, så er der penge at spare på Black Friday. Proshop har et stort udvalg af elektronik, og endda til fantastiske priser.

Se de bedste Black Friday tilbud hos Proshop

 

Udvalgte tilbud fra PROSHOP1

Black Friday: Annoncer for store besparelser
Se tilbud

Udvalgte tilbud fra PROSHOP1

BlackVue DR590-1CH Dashcam 32GB

BlackVue DR590-1CH Dashcam 32GB

DKK 1.199,00NEDSAT
- 50%
Se tilbud
Marvel’s Spider-Man: Miles Morales (Nordic) – Sony PlayStation 4 – Action/Adventure

Marvel’s Spider-Man: Miles Morales (Nordic) – Sony PlayStation 4 – Action/Adventure

DKK 399,00NEDSAT
- 63%
Se tilbud
Samsung SmartThings Vision

Samsung SmartThings Vision

DKK 669,00NEDSAT
- 85%
Se tilbud
Google Nest Doorbell Batteridrevet Videodørklokke

Google Nest Doorbell Batteridrevet Videodørklokke

DKK 1.316,00NEDSAT
- 39%
Se tilbud
Lenovo Smart Clock Essential with Google Assistant

Lenovo Smart Clock Essential with Google Assistant

DKK 449,00NEDSAT
- 67%
Se tilbud
Samsung Galaxy Tab A8 10.5″ 32GB – Grey

Samsung Galaxy Tab A8 10.5″ 32GB – Grey

DKK 1.999,00NEDSAT
- 50%
Se tilbud
Pro WiFi Smart Plug 16A med energimonitorering

Pro WiFi Smart Plug 16A med energimonitorering

DKK 119,00NEDSAT
- 34%
Se tilbud

Her finder du de bedste tilbud på elektronik på Black Friday:

Få tilsendt de bedste tilbud på
Black Friday

Når det går løs, så sender vi dig de bedste tilbud via mail fra de mange butikker. Læs vilkår og betingelser her

 

Der hersker ingen tvivl om, at Black Friday er blevet årets vildeste tilbudsdag – også i Danmark. Det gælder særligt for elektronik, og der er en god grund til, at vi venter med at købe ny elektronik til netop Black Friday. På denne dag styrtdykker priserne nemlig så meget, at du endelig kan købe den smartphone eller det fladskærms-TV, du længe har drømt, især i Proshop, hvor du for alvor har mulighed for at gøre et scoop.

Der er nogle produkter, som er særligt populære at købe på Black Friday, og her er elektronik en af dem. Det er en forholdsvist dyr varekategori, specielt hvis man gerne vil have det nyeste nye inden for teknologiens verden, fx et lækkert Samsung The Frame fjernsyn eller en ny iPhone 12.

Når man skal købe elektronik på Black Friday, så skal man sætte sig ind i allerede på forhånd, hvor man kan finde de bedste tilbud, og her er Proshop en af de stærkeste kandidater. De jagter altid de bedste priser og fylder deres hylder med de skarpeste tilbud på alt fra computere, elektronik, legetøj, husholdningsmaskiner og sågar personlig pleje til både mænd og kvinder.

Du kan nemt og hurtigt finde de bedste Black Friday tilbud hos Proshop, hvor du kan dykke ned i tilbudskategorier, der indbefatter:

  • Computer, Printer og Tilbehør
  • Hardware, Gaming
  • Mobil, Tablet
  • Tv, Lyd og Foto
  • Spil og Konsoller
  • Legetøj og Gadgets
  • Hus, Have og Smart Home
  • Personlig Pleje

Derudover kan du finde disse produkter på tilbud hos Proshop på Black Friday:

Sæt kryds i kalenderen

Proshop har på Black Friday nogle af de bedste tilbud, som du kan nyde godt af, når du skal få mest muligt ud af den store handledag.

Der vil være både tilbud online og i den fysiske butik. I København holder Proshop åben fra 08.00-19.00 og i Århus fra 07.00-19.00. Der er med andre ord en lang åbningstid, hvor man kan finde gode tilbud. Det er en god idé at følge med på siden, så man kan få overblik over alle de gode tilbud allerede inden Black Friday. Dermed bliver det nemmere at kortlægge din shopping, og du mister ikke fokus, hvilket ellers er nemt på den store tilbudsdag, der trods alt kan medbringe en smule kaos. Så er det bare om at sætte et stort kryds i kalenderen og finde dine favoritter hos Proshop, som du kan holde øje med.

Start tidligt med julegaveindkøbene

Black Friday og den dertilhørende tilbudsfest ligger belejligt tæt på jul, hvilket gør det muligt for dig, der gerne vil være på forkant med julegaverne at gøre et scoop, spare en masse penge og samtidig få det stressende julegaveræs overstået. Uanset om du blot er på tilbudsjagt, eller om du planlægger at styr på juleindkøbene, er der rig mulighed til at gøre årets kup hos Proshop. Hvis ikke du fandt hvad du søgte, så tjek Elgiganten ud på Black Friday, hvor du også finder en masse gode tilbud.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

579 shops

2798 deals

Danmarks officielle portal

Alle tilbud samlet et sted

Laveste priser fra forhandlere

© 2024 Black Friday Danmark