Besøg ProShop Black Friday – De bedste tilbud på elektronik

Vi har fundet alle de bedste Black Friday Proshop tilbud til dig.
Lige nu har vi produkter til ekstra lave priser.

Klik her og spar op til 40-70% på Black Friday hos Proshop

Der hersker ingen tvivl om, at Black Friday er blevet årets vildeste tilbudsdag – også i Danmark. Det gælder særligt for elektronik, og der er en god grund til, at vi venter med at købe ny elektronik til netop Black Friday. På denne dag styrtdykker priserne nemlig så meget, at du endelig kan købe den smartphone eller det fladskærms-TV, du længe har drømt, især i Proshop, hvor du for alvor har mulighed for at gøre et scoop.

Der er nogle produkter, som er særligt populære at købe på Black Friday, og her er elektronik en af dem. Det er en forholdsvist dyr varekategori, specielt hvis man gerne vil have det nyeste nye inden for teknologiens verden, fx et lækkert Samsung The Frame fjernsyn eller en ny iPhone 12.

Når man skal købe elektronik på Black Friday, så skal man sætte sig ind i allerede på forhånd, hvor man kan finde de bedste tilbud, og her er Proshop en af de stærkeste kandidater. De jagter altid de bedste priser og fylder deres hylder med de skarpeste tilbud på alt fra computere, elektronik, legetøj, husholdningsmaskiner og sågar personlig pleje til både mænd og kvinder.

Du kan nemt og hurtigt finde de bedste Black Friday tilbud hos Proshop, hvor du kan dykke ned i hele otte tilbudskategorier, der indbefatter:

  • Computer, Printer og Tilbehør
  • Hardware og Gaming
  • Mobil og Tablet
  • Tv, Lyd og Foto
  • Spil og Konsoller
  • Legetøj og Gadgets
  • Hus, Have og Smart Home
  • Personlig Pleje

 

De bedste tilbud fra PROSHOPSe alle tilbud her

Tyvstart blackfriday: store besparelser
Spar op til 40 % Se tilbud

De bedste tilbud fra PROSHOPSe alle tilbud her

ASUS VivoBook 15 M513IA-BQ667T – Ryzen 7 4700U & 512 GB SSD

ASUS VivoBook 15 M513IA-BQ667T – Ryzen 7 4700U & 512 GB SSD

DKK 6.999,00 Se tilbud
Dell 27″ Skærm P2720DC – Sort – 5 ms

Dell 27″ Skærm P2720DC – Sort – 5 ms

DKK 3.144,00 Se tilbud
Google Nest Mini – Kulsort (Nordisk Udgave)

Google Nest Mini – Kulsort (Nordisk Udgave)

DKK 299,00 Se tilbud
OnePlus Nord 2 5G 128GB/8GB – Grey Sierra

OnePlus Nord 2 5G 128GB/8GB – Grey Sierra

DKK 3.299,00 Se tilbud
Lenovo Tab M10 HD 32GB/2GB – Slate Black

Lenovo Tab M10 HD 32GB/2GB – Slate Black

DKK 1.099,00 Se tilbud

 

Spar op til 80%

Når det går løs, så sender vi dig de bedste tilbud via mail fra de mange butikker. vilkårene og betingelserne

Sæt kryds i kalenderen

Proshop Black Friday 2021 har nogle af de bedste black friday tilbud, som du kan nyde godt af, når du skal få mest muligt ud af den store handledag. Sæt kryds i kalenderen den 26. november 2021, når Proshop slår dørene op deres eftertragtede tilbudskampagner, der også inkluderer Cyber Monday, som bliver skudt i gang mandagen efter Black Friday.

Der vil være både tilbud online og i den fysiske butik. I København holder Proshop åben fra 08.00-19.00 og i Århus fra 07.00-19.00. Der er med andre ord en lang åbningstid, hvor man kan finde gode tilbud. Det er en god idé at følge med på siden, så man kan få overblik over alle de gode tilbud allerede inden Black Friday. Dermed bliver det nemmere at kortlægge din shopping, og du mister ikke fokus, hvilket ellers er nemt på den store tilbudsdag, der trods alt kan medbringe en smule kaos. Så er det bare om at sætte et stort kryds i kalenderen og finde dine favoritter hos Proshop, som du kan holde øje med.

Start tidligt med julegaveindkøbene

Black Friday og den dertilhørende tilbudsfest ligger belejligt tæt på jul, hvilket gør det muligt for dig, der gerne vil være på forkant med julegaverne at gøre et scoop, spare en masse penge og samtidig få det stressende julegaveræs overstået. Uanset om du blot er på tilbudsjagt, eller om du planlægger at styr på juleindkøbene, er der rig mulighed til at gøre årets kup hos Proshop.

499 shops

2311 deals

Danmarks officielle portal

Alle tilbud samlet et sted

Laveste priser fra forhandlere

© 2021 Black Friday Danmark