Find lækre boligartikler til billige priser på Black Friday

På denne side finder du de bedste Black Friday tilbud på bolig og køkken hos mere end 48 forskellige forhandlere. Vi har i øjeblikket fundet produkter til 20-60% af prisen

Bolig og køkken på tilbud fra Coop

De bedste tilbud fra CoopSe alle tilbud her

Tyvstart blackfriday: store besparelser
Spar op til 50 % Se tilbud

De bedste tilbud fra CoopSe alle tilbud her

OBH Nordica knivsliber – SharpX 9960

OBH Nordica knivsliber – SharpX 9960

Allux postkasse – 7000 – Galvaniseret stål

Allux postkasse – 7000 – Galvaniseret stål

DKK 1.099,00 Se tilbud
Greenhand bålfad – The Fire Pit Bowl

Greenhand bålfad – The Fire Pit Bowl

DKK 1.099,00 Se tilbud
De’Longhi ismaskine – ICK 5000

De’Longhi ismaskine – ICK 5000

DKK 2.295,00 Se tilbud
Leifheit tørrestativ – LinoPush 400

Leifheit tørrestativ – LinoPush 400

DKK 599,00 Se tilbud

Bolig og køkken på tilbud fra KitchenOne

De bedste tilbud fra KitchenOneSe alle tilbud her

Tyvstart blackfriday: store besparelser
Spar op til 40 % Se tilbud

De bedste tilbud fra KitchenOneSe alle tilbud her

Vitamix Explorian E310 Blender

Vitamix Explorian E310 Blender

DKK 2.851,00 Se tilbud
Electrolux KIT11 Delicate Care mundstykke

Electrolux KIT11 Delicate Care mundstykke

DKK 347,00 Se tilbud
Eva Trio Brød/kageform Professionel 1,7 l

Eva Trio Brød/kageform Professionel 1,7 l

DKK 109,00 Se tilbud
Kasumi Mini-santoku kniv

Kasumi Mini-santoku kniv

DKK 1.099,00 Se tilbud
Bosch MUM58020 Køkkenmaskine

Bosch MUM58020 Køkkenmaskine

DKK 1.744,00 Se tilbud

Bolig og køkken på tilbud fra ILVA

De bedste tilbud fra ILVASe alle tilbud her

Tyvstart blackfriday: store besparelser
Spar op til 40 % Se tilbud

De bedste tilbud fra ILVASe alle tilbud her

Richmond Sofabord 45 x 90 cm

Richmond Sofabord 45 x 90 cm

DKK 2.499,00 Se tilbud
Valentino Væghylde 90 x 20 cm

Valentino Væghylde 90 x 20 cm

DKK 449,00 Se tilbud
Vesper Vægreol

Vesper Vægreol

DKK 499,00 Se tilbud
Noble Garderobestativ 71 x 180 x 45 cm

Noble Garderobestativ 71 x 180 x 45 cm

DKK 1.999,00 Se tilbud
Incontri Vinglas i æske 43 cl

Incontri Vinglas i æske 43 cl

DKK 199,00 Se tilbud

Black Friday bolig: Boliginspiration til de billigste priser

Har du en drøm om at opgradere din bolig, så finder du en masse gode tilbud på Black Friday. Du kan shoppe lækkert udstyr til dit køkken, eller du kan gøre alvor af dine planer om renovering af boligen. Gør et kup på Black Friday!

Black Friday bolig er en kæmpe kategori, som vedkommer de fleste danskere. Faktisk viser en nordisk rapport, at boligen er danskernes vigtigste statussymbol og 94 procent af os mener, at en god bolig er en forudsætning for det gode liv.

På Black Friday kan du få endnu mere for dine penge, når du handler ind til dine boligdrømme. Uanset om du drømmer om en ny seng, nyt køkkenudstyr eller en lækker designerlampe, så kan du finde masser af tilbud på varer, der matcher din stil og dit budget.

De vildeste tilbud på Black Friday bolig

Boligen er den største post på de danske husholdningers budget. Det kommer sig naturligvis af husleje, boliglån og diverse husforsikringer, men vi er også særdeles gode til at bruge penge på møbler, boligudstyr og boligforbedringer. Vil du også gerne shoppe nogle flotte ting til boligen billigt og i høj kvalitet? Så skal du se dig om efter de bedste Black Friday tilbud. Du kan finde komplette løsninger og boliginspiration til enten entré, badeværelse, stue, køkken, soveværelse, børneværelse eller du kan nøjes med at finde et enkelt tilbud på lige præcis det boliginteriør, som du har ønsket dig i lang tid.

Opgradér din bolig med Black Friday tilbud

Find de rigtig gode priser under Black Friday bolig og få gjort noget ved de ting i hjemmet, som du dagligt går og irriteres over. Rigtig mange danskere var sendt hjem under nedlukningen i forbindelse med corona-pandemien, og det har medført en sand forbrugerfest inden for bolig, møbler og gør-det-selv projekter. Du kan stadig hoppe med på denne bølge ved at finde store besparelser på Black Friday.

Black Friday køkken

Køkkenet betragtes af mange som et af de mest centrale rum i huset. Er du den lykkelige ejer af et køkkenalrum, oplever du sikkert, at det netop er her, at familien samles efter en lang dag væk fra hinanden. Vi laver mad, spiser, snakker og griner i én stor pærevælling. Derfor er det heller ikke helt ligegyldigt, hvordan man vælger at indrette sit køkken. Hvorfor ikke gøre familiens samlingsrum endnu mere hyggeligt for små priser? Find Black Friday tilbud på alt fra lamper til spiseborde, barstole, vaser og krukker.

Spar op til 80%

Når det går løs, så sender vi dig de bedste tilbud via mail fra de mange butikker. vilkårene og betingelserne

Lækkert køkkenudstyr, der letter din madlavning

Tilbuddene er mange og forskelligartede, når det kommer til Black Friday bolig. Har du brug for en hjælpende hånd i køkkenet, så se de mange smarte og flotte køkkenmaskiner fra de bedste mærker og brands inden for køkkendesign. Få alt den hjælp du behøver til at snitte, blende, ælte og fremtrylle sund aftensmad og de lækreste kager til familien.

En stilfuld daybed, nye gardiner eller flotte spisebordsstole

Det kan også være, at du har lyst til at give stuen en opdatering med nogle nye møbler og boligtekstiler. Der er ikke noget, der kan skabe hygge og sammenhæng i et rum som et gulvtæppe, gardiner eller nye puder i sofaen. Men du kan selvfølgelig også finde Black Friday boligtilbud på møbler såsom de flotte designer spisebordsstole, som du længe har drømt om eller den daybed, der kan fuldende læsekrogen i dagligstuen.

Black Friday badeværelse og entré

Badeværelse og entré skal heller ikke forbigås, hvis du længe har haft drømme om at tilføje et par nye lækre produkter eller møbler. Måske drømmer du om et nyt flot armatur til badeværelset, der fuldender stilen? Måske vil du indrette entreen, så den både er praktisk og indbydende ved hjælp en flot stumtjener, konsolbord, skoreol, bænk eller nogle flotte plakater. Gå på jagt efter butikker og online shops, der holder Black Friday tilbud på netop disse varegrupper.

Hvor kan jeg shoppe Black Friday bolig?

Du kan shoppe Black Friday bolig og køkken i en række butikker. Du finder både store, populære brands, eksklusive produkter og mindre kendte mærker – alt sammen sat betragteligt ned i pris. Du kan derfor let finde noget, der passer til din stil og dine behov.

Mange af de største boligforretninger, online shops og boligkæder, som du allerede kender, vil sætte priserne gevaldigt ned i forbindelse med Black Friday. Nedenfor har vi samlet nogle eksempler på butikker, hvor du kan shoppe gode tilbud og rabatter på Black Friday.

Boligforretninger med tilbud på Black Friday bolig:

 • Sinnerup
 • Drømmeland
 • Lampemesteren
 • Roboteksperten
 • NordicDream
 • Davidsen
 • Deisgnlite
 • Unig
 • Moodings
 • Trendyliving
 • Og mange, mange flere

Her finder du gode tilbud på Black Friday køkken:

 • KitchenOne
 • BilligVVS
 • Hvidevareshoppen
 • Kitchentime
 • VVSProffen
 • Bagebixen.dk
 • Billigwallsticker.dk
 • Og mange, mange flere

Det kan du spare på Black Friday bolig

Du kan spare rigtig mange penge ved at handle boligtilbehør, møbler og køkkenudstyr på Black Friday. Hvis du har drømme om at lave små ændringer i boligen eller opgradere dine møbler til nogle nye, så få det hele til en langt billigere pris ved at deltage i prisfesten. Eksklusive materialer, lækker kvalitet og dyre designerbrands koster altid lidt mere, men måske kan du gøre drømmen til virkelighed på Black Friday.

Store rabatter og vilde tilbud

Der findes mange gode oplevelser, men der er næppe noget, der slår følelsen af at have sparet penge og gjort et kup! Især hvis det er på noget, du har ønsket dig længe. På Black Friday kan du finde store procentvise rabatter – det er ikke unormalt at finde mærkater med 30%, 50% eller ligefrem 80%. Så hvis du har en ting i baghovedet, som du ville elske at klikke hjem, giver det god mening at gå på udkig efter de større investeringer denne dag.

Sig goddag til luksusprodukter og dyre brands

Du kan finde alle mulige basale forbrugsgoder såvel som luksusvarer til boligen i denne kategori. Hvis du længe har haft kig på en fantastisk designersofa eller den flotte køkkenmaskine, har du nu muligheden for faktisk at købe den til den billigste pris. Luksusprodukter og dyre møbler er ikke noget, man køber ofte, men på Black Friday bliver disse varer lige pludselig tilgængelige på en helt ny måde.

Hvordan shopper man Black Friday bolig?

Når du skal købe de billige Black Friday boligtilbud kan du vælge at gå ud i de fysiske butikker eller shoppe på nettet. Der er ikke noget rigtigt og forkert, og du kan få de samme møbler, senge, gulvtæpper, køkkenudstyr, plakater og andet boligtilbehør til de samme priser. Det handler bare om, hvordan du bedst kan lide at shoppe. Er du i tvivl om hvad du skal købe, og mangler du inspiration til nogle sjove gaveideer m.m., kan du med fordel besøge Coolstuff på Black Friday som har massevis af forskellige produkter.

Fordele ved at shoppe i de fysiske butikker

Fordelen ved at gå i de fysiske butikker er selvfølgelig, at du kan se de forskellige produkter tæt på, mærke hvordan de føles og prøve at sidde i dem, hvis der er tale om møbler som stole eller sofaer. Er du lige er blevet husejer, har du måske brug for en masse nye møbler til boligen. Har du været husejer længe har du måske kun brug for at tilføje et par nye, flotte plakater eller moderne gardiner. Uanset din situation kan du på Black Friday finde alt det, du skal bruge – til nedsatte priser.

Fordele ved at shoppe Black Friday bolig online

Online shopping er for dig, der gerne vil undgå fyldte butikker og shopping centre med mange mennesker. Du kan rent ud sagt blive siddende i sofaen hjemme og shoppe de samme produkter og favorable tilbud som i butikkerne. På den måde kan du helt uden stress og jag beslutte dig for den rigtige farve til køkkenmaskinen eller den rette størrelse på gulvtæppet.

Lav en ønskeliste til drømmeboligen

Vi danskere bruger et sted mellem 50.000 – 100.000 kroner på flytning til ny bolig, foruden købet af selve boligen. Årsagen til det høje beløb er, at vi fx køber nye lamper, nye gardiner, nyt køkken eller en ny sofa. Uanset om du skal flytte, er flyttet eller er godt tilfreds i din nuværende bolig, så kan du med fordel skrive en ønskeliste over det boligtilbehør, du drømmer om. Så kan du være heldig at lige nøjagtigt den lænestol, vase eller det badeværelsesarmatur, som du drømmer om, kommer på Black Friday tilbud. Det ville kun gøre det endnu sjovere at købe nyt til boligen, hvis du samtidig kan spare en masse penge. Er du glad for selv at bygge på boligen, kan du tage et kig forbi et stort byggemarked, hvor du finder alverdens produkter til gør-det-selv projekter. Du kan f.eks. tage et kig på Bauhaus Black Friday tilbud, og blive inspireret.

Tænk Black Friday hele året

Du kan med fordel tænke i Black Friday hele året. Ved at tænke i ønsker til boligen hele året og skrive det ned på en liste, kan du være klar til at gøre alvor af dine drømme på Black Friday. Sæt dig parat ved computeren, på din telefon eller tablet med en god kop kaffe og klik dig til en masse gode tilbud. Selvom det ikke er Black Friday kun er én gang om året, kan det altså godt betale sig at have in mente, at dét, man går og ønsker sig, måske bliver sat ned til en bedre pris denne dag.

499 shops

2311 deals

Danmarks officielle portal

Alle tilbud samlet et sted

Laveste priser fra forhandlere

© 2021 Black Friday Danmark