Annoncer

* Vi tager forbehold for priser, der ikke er opdateret.
Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og forhandlere. Vi giver vores annoncepartnere mulighed for tilkøbe højere placeringer, hvorfor annoncørens placering i rækken ikke nødvendigvis fortæller noget om, hvem der har de bedste tilbud. BlackFridayDanmark modtager penge for at henvise kunder til annoncørerne - læs mere her. De forhandlere og produkter som vises på siden er derfor reklamefinansierede, og siden skal derfor anses som en annonce.  

Denne side indeholder annoncer, og er dermed sponsoreret. Læs mere

Køb Black Friday rejser og oplevelser – unikke tilbud og ture

Vi har fundet alle de bedste Black Friday rejser og oplevelses tilbud til dig.
Lige nu har vi produkter til ekstra lave priser.

Populære butikker med de største Black Friday rejse besparelser:

Black Friday rejser og oplevelser på tilbud fra DGDA

Udvalgte tilbud fra Truestory

Black Friday: Annoncer for store besparelser
Se tilbud

Udvalgte tilbud fra Truestory

Kør gokart hos Racehall

Kør gokart hos Racehall

DKK 360,00 Se tilbud
Kokkeskole hos Det Franske Hjørne

Kokkeskole hos Det Franske Hjørne

DKK 1.150,00 Se tilbud
Prøv Banecykling med Velo Events

Prøv Banecykling med Velo Events

DKK 799,00 Se tilbud

Black Friday rejser og oplevelser på tilbud fra Rejsegear

Udvalgte tilbud fra RejseGear

Black Friday: Annoncer for store besparelser
Se tilbud

Udvalgte tilbud fra RejseGear

Carlo CAB Copenhagen Blå Kuffert – Mellem – 67 cm

Carlo CAB Copenhagen Blå Kuffert – Mellem – 67 cm

DKK 1.199,00 Se tilbud
LifeVenture Bagagevægt

LifeVenture Bagagevægt

DKK 299,00 Se tilbud
Carlo Florens Toilettaske Sort

Carlo Florens Toilettaske Sort

DKK 649,00 Se tilbud

Få tilsendt de bedste tilbud på
Black Friday

Når det går løs, så sender vi dig de bedste tilbud via mail fra de mange butikker. Læs vilkår og betingelser her

Hvorfor skal man købe rejser Black Friday?

Black Friday er muligvis den bedste dag om året at købe flybilletter og rejser på, og dermed sikre sig en ekstra billig ferie eller et weekendophold. Langt de fleste fly- og rejseselskaber lancerer nemlig særligt billige flybilletter og rejser på Black Friday, og det skal du ikke gå glip af.

Store rejseselskaber som f.eks. TUI giver ofte ekstra gode tilbud på pakkerejser på Black Friday. Det vil sige, hvis du planlægger en vinterferie, påskeferie eller sommerferie et bestemt sted, så kan det eventuelt være en fordel at vente med at booke rejsen til Black Friday. Så kan du nemlig potentielt spare mange penge og få en rejse til en bedre pris.

Hvis du booker Black Friday flybilletter, så kan det eventuelt betyde, at du kan flyve direkte i stedet for at mellemlande flere forskellige steder. Black Friday fly er derfor noget, du skal holde øje med, så du kan købe hele årets flybilletter på lige præcis denne dag. Det kan hurtigt gå hen og blive en gunstig forretning for dig og betyde store besparelser i dit samlede rejsebudget. Hvis du vil have en oplevelse i Danmark, så kan du prøve et spa ophold, hvor du kommer helt ned i tempo.

Hvilke prisafslag kan jeg forvente på rejser Black Friday?

Du kan forvente væsentlige prisafslag på rejser Black Friday. Derfor er det en god ide at holde øje med sider som fx Skyscanner for at finde de bedste Black Friday flybilletter. Du kan formentlig forvente store besparelser, hvis du venter med at booke din flybillet til Black Friday. Du kan forvente tilbud, der ligger mellem 8 til 50% lavere, end hvis du booker en flybillet på en dag uden Black Friday flybilletter.

Hvor kan jeg købe rejser på Black Friday?

Hvis du vil få et overblik over de forskellige flyselskabers fantastiske Black Friday tilbud, er det værd at tjekke de forskellige tilbud ud på en række forskellige tjenester online. Her skal vi kigge på nogle af dem, så du ved, hvor du kan finde de bedste tilbud på rejser på Black Friday.

Momondo

Momondo er en helt gratis rejsesøgemaskine, der hurtigt lader dig sammenligne forskellige flyrejser og pakketilbud online. Hvis du er på jagt efter den billigste flybillet, er Momondo et fantastisk værktøj. Det er også en af de bedste sider online, som hjælper dig med at planlægge din rejse. Her finder du også en oversigt over de bedste Black Friday tilbud, når den store dag nærmer sig. Det er ikke blot flyrejser, du kan sammenligne og overvåge på Momondo, du kan også finde tilbud på hotel og billeje. Det vil sige, at du i princippet kan planlægge hele din rejse gennem Momondo med bare få klik. Derfor er det også den perfekte tjeneste at bruge, hvis du vil finde gode Black Friday tilbud, der ikke udelukkende gælder for flybilletter, men for hele din rejse.

Hvis du er på jagt efter de bedste Black Friday rejsetilbud, er Momondo en af de sider, du skal holde øje med. Norwegian er et af de flyselskaber, der kan tilbyde vilde Black Friday tilbud gennem Momondo. Black Friday er også den dag om året, hvor lavbudget-flyselskabet Ryan Air smækker priserne helt i bund på sine flybilletter. Fordelen ved at bruge Momondo, når du skal finde de bedste Black Friday flybilletter, er, at du hurtigt kan sammenligne og se, hvilke flyselskaber og rejsebureauer der kan give dig den laveste pris.

Supersaver

Supersaver kan også lokke med gode Black Friday tilbud, når den store dag kommer. Supersaver er i lighed med Momondo en søgemaskine, der lader dig sammenligne flere forskellige tilbud på flybilletter, så du har mulighed for at finde det bedste og det billigste. Med Supersaver kan du rejse billigt, og du kan booke hele din rejse fra flybilletter til billeje og hotelophold. Der er mange gode kampagner at følge med i på Supersavers hjemmeside, hvor du kan holde dig opdateret på de allerbedste tilbud på rejser. Husk også at udnytte Black Friday til at købe noget nyt tøj til din ferie, blandt andet Zalando har et bredt udvalg af tøj og sko.

Sunweb Black Friday

På Black Friday finder du gode tilbud på blandt andet skiferier på Sunweb. Hvis du tilmelder dig Sunwebs nyhedsbrev, så kan du blive blandt de første, der bliver opdateret omkring Sunwebs fantastiske Black Friday tilbud. På Sunweb finder du ferieoplevelser både i alpernes paradisiske skilandskab og solskinsferier ved middelhavet. Der er med andre ord noget for enhver smag, og du får mulighed for at booke flere af årets ferier, hvis du følger med på Sunwebs Black Friday rejsetilbud. Noget af det, der bidrager til at gøre Sunweb til en helt særlig tjeneste, er, at du finder et stort udvalg af familievenlige hoteller til rejsen, og at du har mulighed for at vælge C02-neturale rejser. Det er med andre ord perfekt for dig, der gerne vil rejse mere miljøbevidst med gode Black Friday tilbud.

Der er altså masser af gode tilbud at hente på Black Friday for dig, der gerne vil ud at rejse og spare penge. Der er ingen grund til ikke at vente med at booke din rejse til Black Friday, hvor du kan finde ekstra gode tilbud hos langt de fleste rejsesøgemaskiner, rejsebureauer og flyselskaber. Sæt kryds i kalenderen for Black Friday 2022 og skab ferieminder for livet.

Når man skal rejse, bruger man typisk lang tid på transport. Her kan en e-bog eller lydbog være god tidsfordriv. Du kan med fordel gå ind og se de tilbud, Mofibo har på e-bøger, lydbøger og meget mere.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

579 shops

2798 deals

Danmarks officielle portal

Alle tilbud samlet et sted

Laveste priser fra forhandlere

© 2024 Black Friday Danmark