BlackFridayDanmark er reklamefinansieret.

Forny din garderobe med tøj fra Zalando på Black Friday

Alle de bedste Black Friday tilbud fra Zalando samlet et sted.

Klik her og se de bedste Black Friday tilbud hos Zalando

Hvis du drømmer om nye sko, nyt tøj, nye smykker eller sågar lidt ekstra til makeup-samlingen, kan du helt sikkert finde det, du leder efter blandt Zalandos store udvalg på Black Friday. Shop amok i gode tilbud og oplev Zalandos brede udvalg, nemme shoppeproces og hurtige levering. Her får du service, udvalg og priser af topkvalitet.

På Zalando kan du finde mange forskellige produkter til en god pris, og ofte også en masse på tilbud. Men sjældent vil noget slå Black Friday, og denne dag vil du kunne opleve exceptionelle tilbud på alle dine yndlingsvarer. Hos Zalando kan du finde alt, hvad hjertet begærer indenfor påklædning, og Zalando forhandler et bredt udvalgt af mærker lige fra designermærker til de bedste high street-mærker.

Zalando er blandt Europas største nethandel og repræsenteres i næsten hele Europa. Deres brede udvalg, gode service og super hurtige levering er grunden til, at mange danskere foretrækker Zalando, som deres yndlingssted at gøre køb på nettet. Her kan du desuden nemt finde tøj til enhver smag, og du kan endda sortere ud fra flere forskellige kategorier:

  • Bæredygtig – til dig der går efter det grønne valg
  • Størrelse – find din egen størrelse
  • Rabat – find de største besparelser og bedste tilbud
  • Materialer – find lige præcis de materialer du leder efter
  • Anledning – find det helt rette tøj til en bestemt anledning som f.eks. Bryllup, fest eller Galla.

Det er altså muligt for dig at sortere på flere forskellige kategorier, når du skal finde de bedste tilbud på Zalando Black Friday. På den måde bliver det meget nemmere for dig at gå målrettet efter de bedste tilbud og få de største besparelser.

Zalando lever op til deres ry og leverer et bredt udvalg af tøj i højeste kvalitet. De forhandler blandt andet kvalitetsbevidste mærker som Ecco, Rains og Canada Goose.

 

Spar op til 80%

Når det går løs, så sender vi dig de bedste tilbud via mail fra de mange butikker. Læs vilkår og betingelser her

Hurtig levering og nem betjening

Her kan du få et bredt udvalg i blandt andet sko, bukser, jakker og overtøj, udendørspåklædning, kjoler, nederdele, bluser, trøjer, toppe, skjorter – ja virkelig, alt hvad hjertet begærer. Og skulle det ikke være nok, kan du endda finde accessories som handsker, tasker, smykker, kasketter, halstørklæder og meget mere. Hvis der er en ting, du ikke vil blive skuffet over hos Zalando, så er det i hvert fald udvalget af varer.

Så går du og drømmer om noget helt særligt, så er det en god idé at vente til Black Friday. Måske du er heldig, at lige den vare du drømmer om, kommer på tilbud. Og hvem kan ikke lide at spare penge? Zalando Black Friday bør uden tvivl være en destination for dig på Black Friday, og så er det endda så nemt, at du hjemmefra kan klikke dine yndlingsvarer i kurven, uden overhovedet at skulle ud blandt et postyr af mennesker, der larmer og skubber. Så bliver det næsten ikke nemmere.

100 dages returret

Zalando har hurtig levering, og leverer med en række forskellige leverandører, som alle sammen sikrer, at du får dine yndlingsvarer sikkert hjem. Desuden er der hos Zalando gratis fragt på standard levering, hvis du bestiller for et beløb over 189 kr. Ved langdistance levering skal du kun betale 29 kroner i fragt. Zalando har også en 100 dages returneringspolitik, og derfor kan du nemt bestille dine varer hjem, prøve dem og sende dem tilbage, som du ikke er vilde med. Det er lige så nemt som at gå i en fysisk butik og koster ingenting. Desuden kan du uden postyr prøve tøjet derhjemme i ro og mag og slippe for det stressende og lille prøverum.

Europas største udvalg af mode

Zalando er oprindeligt en tysk e-handelsvirksomhed, og har hovedsæde i Berlin, men er kendt i stort set hele Europa, og er med tiden blevet et af danskernes foretrukne nethandel hjemmesider. Zalando er opstartet og etableret i 2008 og gik til at starte med under navnet Ifanso, men skiftede sidenhen navn til Zalando, som vi kender i dag.

Som udgangspunkt specialiserede Zalando sig for salg af sko, men blev hurtigt udvidet til salg af sportstøj, og senere hen det brede udvalg som vi kender i dag. I dag er Zalando repræsenteret i 17 europæiske lande, inklusiv Danmark, og i 2015 var der ca. 10 tusind ansatte. En undersøgelse af FDIH viser at Zalando er den netbutik som Danskerne oftest bruger, og at 2,6% af alle internethandler i hele Danmark foretages gennem Zalando. Zalando arbejder desuden på hele tiden at udvide udvalget af mærker og tilbyder også grønne kampagnetilbud, der støtter blandt andet bæredygtigt forbrug og produktion af tøj.

Køb julegaverne i god til og til gode priser

Bed din familie og dine nærmeste om at være hurtigt ude med ønskesedlen, for så kan du i år købe alle julegaverne ind på Black Friday. Til Zalando Black Friday kan du finde julegaver til hele familien. Der er sokker til ham eller hende som altid mangler sokker, en lækker skjorte til din bror, kæreste eller far, og måske et pænt smykke eller et par lækre bukser til tante, onkel, mormor eller hvem ved.

Du kan helt sikkert også finde noget til dig selv på vejen, for hvem kan stå for pæne sko på tilbud, eller en lækker ny T-shirt. Hos Zalando finder du alt, hvad du skal bruge til julegaverne, og så behøver du kun bestille en gang, og det kan nemt returneres og byttes uden stress. På den måde slipper du for at skulle kæmpe om pladsen i storcentrene dagen inden jul, fordi du har været for sent ude, eller på grund af de travle gaveræs i weekenderne op til. Nyd din december måned med ro i sindet om, at du allerede har ordnet alle julegaverne, så der er mere tid til familien og julehygge.

595 shops

2775 deals

Danmarks officielle portal

Alle tilbud samlet et sted

Laveste priser fra forhandlere

© 2022 Black Friday Danmark