BlackFridayDanmark er reklamefinansieret.

Find alt til Gør-det-selv med de bedste Black Friday tilbud

Her finder du alt, hvad du har brug for til dine have- eller husprojekter, uanset om du er en erfaren gør-det-selv-mand eller lige er kommet i gang.

Gør-det-selv på tilbud fra Moreland

De bedste tilbud fra moreland.dk

Tyvstart blackfriday: store besparelser
SPAR OP TIL 80 % Se tilbud

De bedste tilbud fra moreland.dk

Foldestol i teaktræ

Foldestol i teaktræ

DKK 299,00 Se tilbud
Madrid skænk

Madrid skænk

DKK 1.399,00 Se tilbud
Faro cafésæt natur

Faro cafésæt natur

DKK 1.899,00 Se tilbud
Parasol med vip mørkegrå 3m

Parasol med vip mørkegrå 3m

DKK 349,00 Se tilbud
Bambusfakkelsæt sort 60cm

Bambusfakkelsæt sort 60cm

DKK 120,00 Se tilbud

Gør-det-selv på tilbud fra Coop

De bedste tilbud fra Coop

Tyvstart blackfriday: store besparelser
OVER 80 % Se tilbud

De bedste tilbud fra Coop

Plus trallebænk med hylde – Drivtømmerfarvet

Plus trallebænk med hylde – Drivtømmerfarvet

DKK 2.579,00NEDSAT
- 22%
Se tilbud
Allux pakkepostkasse – 800 – Sort

Allux pakkepostkasse – 800 – Sort

DKK 1.699,00NEDSAT
- 29%
Se tilbud
Halls vægdrivhus inkl. sokkel – Altan 62 – 1,3 m²

Halls vægdrivhus inkl. sokkel – Altan 62 – 1,3 m²

DKK 3.499,00NEDSAT
- 17%
Se tilbud
Nexgrill gasgrill – DeLuxe 5B++

Nexgrill gasgrill – DeLuxe 5B++

DKK 7.999,00NEDSAT
- 50%
Se tilbud
Living&more solseng i bambus – Danang

Living&more solseng i bambus – Danang

DKK 1.999,00NEDSAT
- 40%
Se tilbud

Gør-det-selv på tilbud fra Globaltools

De bedste tilbud fra GLOBALTOOLS

Tyvstart blackfriday: store besparelser
Se tilbud

De bedste tilbud fra GLOBALTOOLS

Fuglefoderhus På Fod Panorama

Fuglefoderhus På Fod Panorama

DKK 889,00NEDSAT
- 16%
Se tilbud
WB106MINI Høvlbænk til børn Holzmann

WB106MINI Høvlbænk til børn Holzmann

DKK 1.585,00NEDSAT
- 15%
Se tilbud
Slangeopruller til vand Holzmann 30 mtr

Slangeopruller til vand Holzmann 30 mtr

DKK 1.598,00NEDSAT
- 38%
Se tilbud
Kabeltromle 20 meter med 4 udtag

Kabeltromle 20 meter med 4 udtag

DKK 262,50NEDSAT
- 25%
Se tilbud
SC04 Værktøjskuffert fra Tengtools med værktøj

SC04 Værktøjskuffert fra Tengtools med værktøj

DKK 7.579,00NEDSAT
- 31%
Se tilbud

Black Friday: Find fantastiske tilbud til gør-det-selv manden

På Black Friday tilbyder boligforretninger markant nedsatte priser på varer som møbler, lysarmaturer og plæneklippere. Du kan finde alt det, du har brug for til at lave dine egne renoveringer, samlet på ét sted.

Black Friday gør-det-selv artikler er vores favorit nogle af vores favoritter! Her har vi samlet de største besparelser, hvor du kan spare penge på det, du har brug for til at fuldende dit hjem, din have eller din terrasse.

Black Friday er det perfekte tidspunkt til at investere i nye møbler eller opgraderinger til dit hjem, ved begynde at opretholde det, lige fra dagligdags nødvendige ting til mere luksuriøse renoveringer. Du kan finde alt, hvad du har brug for, til nedsatte priser, hvilket gør dette til et perfekt tidspunkt for tilbudsjægere.

De bedste tilbud til gør-det-selv entusiasten på Black Friday

Selv om varer af bedre kvalitet kan koste mere, kan det betale sig at købe det når man gerne vil gøre tingene selv. Her skal alt fra byggematerialer til havemøbler være robust nok til at kunne modstå regelmæssig brug og udsættelse for elementerne. Heldigvis kan du finde masser af tilbud på Black Friday, der kan hjælpe dig med at gøre alle disse drømme til virkelighed. Måske drømmer du kun om én ting til huset eller haven? Find netop det til en god pris denne Black Friday.

Black Friday havemøbler

Havemøbler er et område der er perfekt til gør-det-selv manden, det er et godt sted at starte hvis man gerne vil prøve at teste sine færdigheder. Det kan derimod også være der hvor den mere erfarne gerne virkelig vil vise hvad han/hun kan, der er ikke noget flottere end havemøbler der passer til huset og terrassen hvor gæster kan se at man har lagt arbejde i det. Med disse Black Friday tilbud, er der ingen undskyldning for ikke at prøve at lave et flot og unikt sæt havemøbler til hjemmet, og til gæsterne der kommer på besøg.

Spar op til 80%

Når det går løs, så sender vi dig de bedste tilbud via mail fra de mange butikker. Læs vilkår og betingelser her

Black Friday havemaskiner

Selvom man gerne vil gøre tingene selv, er der også grænser for hvad man skal/kan gøre. Der er ikke nogen der har lyst til at klippe græsset eller trimme hækken med en håndsaks. Der er heldigvis mulighed for at få hjælp til disse ting, og enhver gør-det-selv entusiast er ikke bedre end hans værktøj. Derfor har vi også sammensat en lang række af butikker som kører med store besparelser på Black Friday. Alt sammen med til at gøre din hverdag nemmere imens du slider igennem dine gør-det-selv projekter.

Black Friday tilbud på grill og udekøkken

Når man som gør-det-selv mand har slidt hele dagen med et projekt, er der ikke noget bedre end at kunne tænde grillen, nyde noget koldt at drikke og beundre sit arbejde. Vi har derfor også samlet en masse gode tilbud hos forhandlere som giver dig muligheden for at vælge den grill eller udekøkken som passer bedst til dit hjems behov. For hvad kan en ny flot terrasse, med flotte hjemmelavede møbler uden en grill til at fuldende looket? En god grill kan være dyr, derfor er Black Friday det helt rigtige tidspunkt at slå til på, der kan den flotte og effektive grill endelig være kommet på tilbud, så hvorfor skal man så ikke slå til?

Gode tilbud på byggematerialer på Black Friday

Ved at kigge efter udsalg kan gør-det-selv-folk spare mange penge på byggematerialer. Black Friday er et godt tidspunkt til at finde store rabatter på alt fra terrassebrædder og fliser til gulvbelægning, døre og vinduer hos både store butikker og lokale forhandlere. Så hvis du har planer om at lave boligforbedringsprojekter i år, skal du holde øje med nogle gode tilbud på de materialer, du har brug for.

VVS, armaturer og badrumsmøbler på Black Friday

Der er ingen tvivl om, at det er dyrt og tidskrævende at være husejer. Nogle gange går der en pakning på vandhanen, hvilket er en beskeden udskrivning. Men andre gange er der tale om en vandhane, der er slidt op af tidens tand og tæring. Hvorfor ikke benytte Black Friday til at spare seriøst mange penge på VVS? Armaturer i en vis kvalitet er traditionelt ret dyre, men du kan spare mange penge på de mest anerkendte mærker og smukke designs, hvis du handler på Black Friday.

Stiger og trapper til gør-det-selv manden

Det er vigtigt at planlægge forud for vedligeholdelses- og renoveringsudgifter, som generelt er dyre. Men tænk, hvis du kunne få mere for dine penge, end du havde regnet med. Det er en følelse af stor triumf at opdage et billigere alternativ af samme høje kvalitet som tidligere planlagt. Hvis dit hus har brug for nye trapper indvendigt eller udvendigt, kræver det ofte indkøb af specifikke varer, der skal laves efter mål. På Black Friday kan du spare penge på alt fra vindeltrapper til vingetrin i kvarts samt lofttrapper til hjemmet eller terrassetrapper til udendørs løsninger.

Møbler og senge med de største besparelser 

Når det kommer til Black Friday gør-det-selv, er der flere muligheder. Du kan bl.a. få rabat på en lang række møbler til alle husets rum. Uanset om du er på udkig efter et nyt spisebord, tæpper eller et skrivebord, kan du måske finde gode tilbud på lige det, du har drømt om. Soveværelset er et af de vigtigste rum i huset, og det gælder også sengen. På Black Friday kan du spare mange penge ved at købe et ret dyrt møbel som f.eks. en seng. Så kan du være sikker på, at din pude vil forhindre dit hoved i at hoppe i enden hele natten lang.

Belysning til Black Friday priser

Nøglen til at skabe et varmt hus er en stemningsfuld belysning. Du må ikke gå glip af de fantastiske tilbud på designerlamper under Black Friday, hvis du er vild med design. På denne side kan du spare mange penge på designer pendler, loftslamper, gulvlamper, bordlamper og væglamper, der kan hjælpe dig med at skabe en unik æstetik i dit hjem.

Black Friday – opgrader hyggen med en biopejs

På en kølig og blæsende efterårsdag er der intet hyggeligere end at sætte sig i sofaen med en kop te. En biopejs er en moderne udgave af en brændeovn eller pejs. Da den ikke kræver en skorsten eller murværk, kan en biopejs placeres næsten hvor som helst. Den vægmonterede biopejs er både bæredygtig og miljømæssigt fordelagtig og tilføjer varme og komfort til ethvert rum. På denne særlige dag kan du nyde godt af ekstra store besparelser.

Hvor skal gør-det-selv entusiasten lede på Black Friday?

Du har et par muligheder, når det er tid til at kigge efter Black Friday-tilbud på boligforbedringsartikler. Du kan enten besøge fysiske butikker eller shoppe online fra dit eget hjem – det kommer alt sammen an på personlige præferencer. Men hvis du er presset på tid, anbefaler vi, at du handler online, så du ikke behøver at spilde tid på at stå i kø. På den anden side er det perfekt at gå ind i fysiske butikker, hvis du vil have en fornemmelse af atmosfæren eller se produkterne, før du foretager et køb.

Vi har samlet en liste over forretninger, hvor du kan få fantastiske rabatter og tilbud på Black Friday, som er ideelle for gør-det-selv-entusiaster.

Forretninger med tilbud til gør-det-selv manden på Black Friday:

 • Proshop
 • Sinnerup
 • Lampemesteren
 • NordicDream
 • JYSK
 • Designlite
 • Homeroom
 • Dansk outlet
 • Mr. Perfect
 • XL Møbler
 • Biva Møbler
 • Coolshop
 • Easymow
 • Stigefabrikken
 • Billigvvs
 • Lavprisvvs
 • Biopejs-butikken
 • Bymagnet
 • Byghjemme.dk
 • Trendbazaar
 • VVS.dk
 • Fc-beton.dk
 • Skiftselv.dk
 • Hometomato
 • Frishop
 • Homeshop
 • Bauhaus

Det kan du spare på Black Friday ved at gøre det selv
Hvem elsker ikke at finde et godt tilbud? Black Friday er den perfekte dag til at finde rabatter på både store og små ting. Du kan finde tilbud på 30 %, 50 % eller endda 80 % rabat hos dine yndlingsmærker og -butikker. Hvis du har et øje på en bestemt vare, er det værd at tjekke den ud på Black Friday – chancerne er store for, at du kan få den til en brøkdel af prisen. Så uanset om du er på udkig efter byggematerialer, havemøbler eller VVS-artikler, skal du sørge for at tjekke Black Friday-salget for at få de bedste tilbud.

Lav en ønskeliste til gør-det-selv manden

Det kan være en fordel at have Black Friday i tankerne i løbet af året. Hvis du fører en liste over kommende projekter – f.eks. maling, installation af et nyt dæk eller andre maskiner/redskaber, der er nødvendige til et projekt i hjemmet – kan du sikre dig, at du er forberedt på at købe billigt, når tiden er inde. Gør dig selv bekendt med, hvad der er tilgængeligt, og tag dig tid til at afprøve produkterne personligt, før du forpligter dig til at købe; dette vil være med til at styre, hvor mange penge du er villig til at sætte til side til Black Friday-shopping.

Bliv guidet til det perfekte køb

En anden fordel ved at besøge fysiske butikker er, at medarbejderne er i stand til at yde eksperthjælp. Dette kan gøre forskellen mellem at købe den rigtige plæneklipper eller køkkenarmatur. Du kan selvfølgelig også øve dig i god sparring en anden dag, og så er du klar ved et tryk på en knap, når Black Friday-salget begynder derhjemme.

Tænk Black Friday hele året

Du kan anvende denne teknik til mange andre kategorier end gør-det-selv projekter. Fordelen ved denne fremgangsmåde er, at du på Black Friday vil være forberedt på at klikke dig videre til store besparelser, fordi dine favoritter er på udsalg. Så selv om det ikke sker hver uge, er det værd at huske på, at det, du går efter, kan være nedsat til en lavere pris på denne dag.

 

600 shops

2775 deals

Danmarks officielle portal

Alle tilbud samlet et sted

Laveste priser fra forhandlere

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

© 2022 Black Friday Danmark