Annoncer

* Vi tager forbehold for priser, der ikke er opdateret.
Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og forhandlere. Vi giver vores annoncepartnere mulighed for tilkøbe højere placeringer, hvorfor annoncørens placering i rækken ikke nødvendigvis fortæller noget om, hvem der har de bedste tilbud. BlackFridayDanmark modtager penge for at henvise kunder til annoncørerne - læs mere her. De forhandlere og produkter som vises på siden er derfor reklamefinansierede, og siden skal derfor anses som en annonce.  

Denne side indeholder annoncer, og er dermed sponsoreret. Læs mere

Black Days hos Bauhaus: Vi har samlet deres bedste tilbud ét sted

I år har Bauhaus valgt at kører Black Days i stedet for Black Friday, hvilket betyder at der stadig er penge og sparer. Vi har fundet nogle gode tilbud til dig

Udvalgte tilbud fra Bauhaus på Black Friday

Ryobi RHT184520 (1x2.0Ah)

I samarbejde med pricerunner DKK 1.650 Se tilbud

Yale Remote Control

I samarbejde med pricerunner DKK 1.199 Se tilbud

Se de bedste Black Friday tilbud hos Bauhaus

Udvalgte tilbud fra BAUHAUS

Black Friday: Annoncer for store besparelser
Se tilbud

Udvalgte tilbud fra BAUHAUS

Ryobi slagboremaskine R18PD3-225S One+ m. akku + lader

Ryobi slagboremaskine R18PD3-225S One+ m. akku + lader

DKK 1.849,00 Se tilbud
Weber gasgrill Q3200 inkl. stegerist og bradepande i aluminiumsfolie

Weber gasgrill Q3200 inkl. stegerist og bradepande i aluminiumsfolie

DKK 3.099,00 Se tilbud
Bosch plæneklipper UniversalRotak 36-590

Bosch plæneklipper UniversalRotak 36-590

DKK 3.499,00 Se tilbud

Til Black Days hos Bauhaus finder byggenørden de bedste tilbud. Det er dagene, hvor du skal slå til, hvis du står og skal lave ny terrasse, bygge skur eller lignende. Her rammer du nemlig hovedet på sømmet med de absolut bedste priser.

Hos Bauhaus kan du finde alt det, du skal bruge til dit næste gør-det-selv-projekt. Det er din mulighed for at løbe med store rabatter og tilbud på alt fra gulve og fliser til terrassebrædder. Du finder også både værktøj og havemaskiner til årets bedste priser.

Udover byg-det-selv-remedier huser Bauhaus også en række andre produkter til din have og din bolig. Derfor kan du med fordel også gå i Bauhaus Black Friday og lede efter en grill, en spa til haven, badmøbler eller et klatrestativ til ungerne.

Andre lignende butikker med Black Friday: Se alle butikker her

Få tilsendt de bedste tilbud på
Black Friday

Når det går løs, så sender vi dig de bedste tilbud via mail fra de mange butikker. Læs vilkår og betingelser her

Gør-det-selv med et godt tilbud fra Bauhaus Black Days

Hvis du er bygge-entusiast eller bare stolt af at fixe ting rundt omkring i huset, så er en tur i Bauhaus Black Days lige dig. Det er nemlig på denne dag, at du finder alle de materialer, værktøj, redskaber, som du skal bruge til din bolig. Det er ikke altid billigt at købe nye fliser, brædder eller maling, og derfor kan det virkelig betale sig at gå efter et godt Black Days-tilbud i Bauhaus.

Så meget kan du spare i Bauhaus Black Days

Black Days er bare årets billigste dag, og det gælder også i Bauhaus. Her kan du være heldig at finde procenter, der gør en forskel og rabatter, der batter. Der vil være tilbud på alle Bauhaus’ mange kategorier, og produkterne kan være markeret med alt fra 25% til 50% – og måske endda mere endnu.

Noget for grill-mesteren, super-indretteren og familiemennesket

Det er altså en drøm for enhver byggenørd, men også grill-mesteren, super-indretteren og familiemennesket kan glæde sig over Black Friday i Bauhaus. Der er nemlig gode priser på en række effekter til bolig og have, og det kan gøre livet sjovere, bedre og nemmere i enhver husholdning. Det gør selvfølgelig også livet billigere, for en god rabat giver luft i budgettet.

Hvad kan jeg få tilbud på i Bauhaus Black Days?

Du kan få tilbud på diverse store og små ting til bolig og have i Bauhaus Black Days. Du vil opleve, at du kan finde noget til samtlige af boligens rum og også til de forskellige afkroge af dine uderum. Som nævnt kan du finde favorable priser på alle butikkens kategorier. Derfor giver vi dig her et overblik over Bauhaus’ udvalg af produkter:

 • Gulve og fliser
 • El og belysning
 • VVS
 • Badmøbler
 • Opvarmning
 • Gasgrill
 • Smart Home
 • Trælast
 • Terrassebrædder
 • Bil, båd og cykel
 • Maling
 • Havemaskiner
 • Haveredskaber
 • Værktøj fra Dewalt
 • Weber

Her kan du shoppe i Bauhaus Black Days

Bauhaus har mange varehuse, så der er god mulighed for at gå i Bauhaus Black Days. De fysiske butikker kan findes rundt om i landet, nærmere præcist: Aalborg, Esbjerg, Gladsaxe, Glostrup, Herning, Hillerød, Hjørring, Holbæk, Ishøj, Kolding, Næstved, Odense, Randers, Roskilde, Tilst, Valby, Vejle og Viby. Uanset hvor du bor, er det altså bare at finde en Bauhaus nær dig og komme afsted.

Shopping i de fysiske varehuse kan være en fordel, fordi hjælp og vejledning er let tilgængeligt. I Bauhaus Black Days er der ekstra personale, der står klar til at give dig råd til alt fra farvevalg i maling til materialer til et byggeprojekt. Det kan også være en idé at tage en byggeglad ven med, for så kan I sammen gå på jagt efter de bedste og billigste tilbud. Det bliver hurtigt en sjov dag, hvor man kan glædes over de gode køb i fællesskab.

Du kan også shoppe online i Bauhaus Black Days

En anden mulighed er selvfølgelig at foretage din Black Friday-shopping online via Bauhaus’ webshop. Her vil mange af de samme tilbud være tilgængelige som i de fysiske butikker, og man kan sidde trygt og roligt i sofaen og klikke dem i kurven. Det kan være rart for dig, der ikke er så vild med store menneskemængder og høj aktivitet.

Som navnet antyder, kan Black Friday nemlig betyde, at butikkerne er sorte af mennesker. Det kan være sjov og ballade for ham eller hende, der er vild med købeglade danskere i højt humør. Men hvis man ikke er så glad for et støjende og hektisk miljø, er online shopping vejen frem.

Forbered dig på Black Friday i god tid

Man skal dog være opmærksom på, at tilbuddene også ryger i et vist tempo på nettet. Derfor kan det være fornuftigt at gøre sig nogle tanker om, hvad man er interesseret i, inden Black Friday i Bauhaus løber af staben. På den måde øger man chancerne for at få de bedste tilbud.

Et godt tip kan være løbende at følge med i, hvad der sker på Bauhaus’ Black Friday-side. Her kan du nemlig finde ud af, hvad du skal gøre for at høre om de gode tilbud så hurtigt som muligt – og helst før din byggeglade nabo eller kollega. På Black Friday sparer du massevis af penge, så du kan få råd til de oplevelser og rejser du altid har drømt om.

Julegaver fra Bauhaus Black Days

Black Friday falder som bekendt i slutningen af november, og det betyder, at det er en oplagt dag, når det kommer til at shoppe julegaver. I Bauhaus, ligeså vel som Frishop Black Friday finder du fantastiske tilbud på gaver til byggenørden. Hvem bliver ikke glad for en spritny værktøjskasse eller det stykke værktøj, man lige stod og manglede?

Begynd på din juleliste allerede i dag

Tilbehør til grill eller en smuk effekt til badeværelset eller terrassen kan også skabe juleglæde blandt de fleste. Lav en liste i god tid – både over egne og andres ønsker – så du er så velforberedt som muligt, når Black Days og Black Week melder sig i Bauhaus. Det kan faktisk godt betale sig at tænke lidt på Black Friday i løbet af årets andre dage, og måske skal du begynde på din liste allerede i dag.

Vid, hvad du går efter i Bauhaus Black Days

Uanset om du har planer om at besøge et af de mange fysiske varehuse eller shoppe online, er det nemlig fornuftigt at vide, hvad du går efter. På den måde kommer du mest effektivt igennem den store shoppe- og tilbudsfest, og du kommer ud på den anden side med de bedste og billigste tilbud for dig – langt før Januar udsalget 2022 er gået i gang.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

579 shops

2798 deals

Danmarks officielle portal

Alle tilbud samlet et sted

Laveste priser fra forhandlere

© 2024 Black Friday Danmark