Annoncer

* Vi tager forbehold for priser, der ikke er opdateret.
Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og forhandlere. Vi giver vores annoncepartnere mulighed for tilkøbe højere placeringer, hvorfor annoncørens placering i rækken ikke nødvendigvis fortæller noget om, hvem der har de bedste tilbud. BlackFridayDanmark modtager penge for at henvise kunder til annoncørerne - læs mere her. De forhandlere og produkter som vises på siden er derfor reklamefinansierede, og siden skal derfor anses som en annonce.  

Denne side indeholder annoncer, og er dermed sponsoreret. Læs mere

Det store Januar udsalg 2024 – Se årets hidtil største besparelser

Her på siden har vi samlet en masse forskellige sider, der har et godt januar udsalg i 2024, listet op efter kategori. Der kan være rigtig mange penge at spare på udsalget i januar, ofte endda mere end på Black Friday!

Januar Udsalg 2024
Årets største udsalg er i januar måned, hvilket gør januar til et af årets største shopping perioder, både i online og fysiske butikker. Er du fan af et godt tilbud, ligesom mange andre danskere, så skal du være med, når Januar Udsalg 2024 går i gang. Her er det oplagt at købe alt fra elektronik til skønhedsprodukter, tøj, legetøj, cykler, løbehjul og køkkenudstyr til langt billigere priser end normalt.

Butikker, vi elsker

BLACK FRIDAY: Annoncer for store besparelser

Dametøj

BLACK FRIDAY: Annoncer for store besparelser

Smykker

BLACK FRIDAY: Annoncer for store besparelser

Hårde hvidevarer

BLACK FRIDAY: Annoncer for store besparelser

Outdoor & Camping

BLACK FRIDAY: Annoncer for store besparelser

Cykler og udstyr

BLACK FRIDAY: Annoncer for store besparelser

Mad og drikke

BLACK FRIDAY: Annoncer for store besparelser

Gør-det-selv

BLACK FRIDAY: Annoncer for store besparelser

Sexlegetøj

BLACK FRIDAY: Annoncer for store besparelser

Rejser og oplevelser

BLACK FRIDAY: Annoncer for store besparelser

Hvornår starter Januar Udsalg 2024?

Januar Udsalg starter i slutningen af december for mange butikkers vedkommende, på trods af navnet. Typisk starter januarudsalget lige efter juleaften, så butikkerne kan komme hurtigt af med de mange varer fra vintersæsonen og julehandlen. De sætter priserne helt i bund for at få ryddet op og gjort klar til en ny sæson med spændende forårsvarer. Det vil sige, at Januar Udsalg 2025 starter i slutningen af december 2024. Ofte finder du bedre tilbud på end før jul, hvilket kan betyde, at de julegaver du har fået, faktisk kan være meget billigere efter jul. Så inden du tager den nye kjole, raclette eller sko i brug, så tjek om ikke du kan spare endnu mere på det i januar udsalget.

Hvad betyder udsalg?

Definitionen på et udsalg er, at butikkerne nedsætter priserne på eksisterende varer i varesortimentet. Betegnelsen må derfor kun bruges, hvis butikken op til udsalget har forhandlet varerne i sortimentet til en højere pris end udsalgsprisen. Et udsalg må kun vare i en kortere periode, og butikken må ikke tilføre nye varer til udsalget undervejs.

En populær tradition

Januarudsalget er en fast del af danskernes bevidsthed, og gennem flere generationer har man haft tradition for at handle stort ind af tøj, smykker, sko og andre forbrugsgoder til hele familien. Januar Udsalg har været det altdominerende udsalg i Danmark i mange år. Nu er der kommet andre store udsalgsdage til som Black Friday, Black Week og Cyber Monday, der alle kommer fra USA og har gjort indtog i Danmark i løbet af de sidste 10 år. Det ser dog ikke ud at svække vores kærlighed til Januar Udsalg, som stadig har en særlig plads i vores hjerter.

Hvor er der Januar Udsalg 2024?

Både de almindelige fysiske butikker og online webshops holder udsalg. Det er både for at tiltrække kunder, men også for at tømme lagrene og gøre klar til nye varer. Før i tiden var januarudsalg et tilløbsstykke i storcentre og på gader og stræder over hele landet, men i dag eksisterer udsalget i lige så stort – hvis ikke større – omfang på nettet.

Byt dine julegaver på Januar Udsalg

Skal du have byttet en julegave, kan det godt betale sig at vente til januarudsalget er gået i gang. Skal du have byttet en taske til en anden farve eller størrelse, kan du være heldig at få den med stor besparelse. Og skal du finde noget helt andet, kan du potentielt få meget mere for pengene ved udsalgsvarer.

Hvad kan jeg købe?

Når januar kommer med alt hvad dertil hører af julegave-bytteri, slankekure og en slunken konto, så kan det være du føler dig lidt ’mæt’ af både mad, forbrug og gaver. Men hvis du har nogle særlige ønsker til boligen, til dig selv eller til børnene, så kan du spare mange penge uden at gå på kompromis med kvaliteten. Måske er det nu, at du skal lade dig selv shoppe amok i din yndlingswebshop af tøj, skønhedsprodukter, sko eller vinterdæk for at komme sikkert og godt igennem de sidste mørke vintermåneder.

Elektronik, bolig og kosmetik

Rigtig mange danskere shopper elektronik såsom smartphones, computere, tablets og fladskærme på Januar Udsalg. Her kan man nemlig ofte spare en masse penge da elektronikbutikkerne kæmper om at få de mest attraktive tilbud, der kan tiltrække flest kunder. Men også bolig, herunder køkkenudstyr, køkkenmaskiner og møbler ligger højt i salgstallene i januar. For mange kvinder er udsalget også en kærkommen mulighed for at få fyldt op af yndlings skønhedsprodukter og kosmetik til en brøkdel af normalprisen.

5 tips til Januar Udsalg 2024

Vi har her samlet nogle råd til, hvordan du kan få mest muligt ud af januarudsalget:

  • Hav god tid, når du shopper – uanset om du handler online eller i en fysisk butik. Har du for travlt, kan det ende med, at du febrilsk hiver noget i kurven, som du egentlig ikke havde brug for.
  • Undgå impulsshopping: Skriv en liste med de ting, du mangler. Det kan være tøj, sko, kosmetik, køkkenudstyr eller andet, som du gerne vil finde til nedsat pris på udsalget. Vær så konkret som muligt.
  • Sammenlign priserne, inden du køber. Kan du finde varen endnu billigere et andet sted?
  • Vent ikke for længe! En udsalgsvare er altid i begrænset mængde. Så hvis du rigtig gerne vil have det fladskærms-tv, skal du sidde klar præcis, når udsalget åbner.
  • Gør udsalgsstart til en hyggedag. Uanset om du handler i en fysisk butik eller online, kan du invitere en ven eller veninde over og deltage i tilbudsjagten, mens I får snakket og drukket kaffe.

Det kan du spare på januarudsalg 2024

Vil du gerne spare mange procenter, så er det på januarudsalget, du skal slå til. Butikkerne skal som sagt bare af med varerne, så du kan få store afslag i prisen. Det er ikke utænkeligt, at du kan 30% og måske endda mere på en ny sofa, en vinterfrakke eller en hårtørrer. Lige netop derfor giver det mening at holde traditionen med januarudsalg i hævd.

Hvor finder jeg gode tilbud under januar udsalg?

Hold øje med de butikker, der forhandler din ønskede vare. Ofte vil butikkerne selv reklamere for deres udsalg og de ekstra gode tilbud, så det både er tydeligt i de fysiske butikker og online webshops. Du kan også bruge vores side til at finde de bedste online tilbud under Januar Udsalg 2024. Vi har samlet de butikker, der holder udsalg, så du har et godt overblik over dine muligheder.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

579 shops

2798 deals

Danmarks officielle portal

Alle tilbud samlet et sted

Laveste priser fra forhandlere

© 2024 Black Friday Danmark