Du må ikke glemme det store Januar udsalg 2022

Her på siden har vi samlet en masse forskellige sider, der har et godt januar udsalg i 2022, listet op efter kategori. Der kan være rigtig mange penge at spare på udsalget i januar, ofte endda mere end på Black Friday!

Januar Udsalg 2022
Årets største udsalg er i januar måned, hvilket gør januar til et af årets største shopping perioder, både i online og fysiske butikker. Er du fan af et godt tilbud, ligesom mange andre danskere, så skal du være med, når Januar Udsalg 2022 går i gang. Her er det oplagt at købe alt fra elektronik til skønhedsprodukter, tøj, legetøj, cykler, løbehjul og køkkenudstyr til langt billigere priser end normalt.

Hvornår starter Januar Udsalg 2022?

På trods af navnet starter Januar Udsalg faktisk allerede i slutningen af december for mange butikkers vedkommende. Typisk starter januarudsalget lige efter juleaften, så butikkerne kan komme hurtigt af med de mange varer fra vintersæsonen og julehandlen. De sætter priserne helt i bund for at få ryddet op og gjort klar til en ny sæson med spændende forårsvarer. Det vil sige, at Januar Udsalg 2022 starter i slutningen af december 2021.

Hvad betyder udsalg?

Definitionen på et udsalg er, at butikkerne nedsætter priserne på eksisterende varer i varesortimentet. Betegnelsen må derfor kun bruges, hvis butikken op til udsalget har forhandlet varerne i sortimentet til en højere pris end udsalgsprisen. Et udsalg må kun vare i en kortere periode, og butikken må ikke tilføre nye varer til udsalget undervejs.

En populær tradition

Januarudsalget er en fast del af danskernes bevidsthed, og gennem flere generationer har man haft tradition for at handle stort ind af tøj, smykker, sko og andre forbrugsgoder til hele familien. Januar Udsalg har været det altdominerende udsalg i Danmark i mange år. Nu er der kommet andre store udsalgsdage til som Black Friday, Black Week og Cyber Monday, der alle kommer fra USA og har gjort indtog i Danmark i løbet af de sidste 10 år. Det ser dog ikke ud at svække vores kærlighed til Januar Udsalg, som stadig har en særlig plads i vores hjerter.

Hvor er der Januar Udsalg 2022?

Både de almindelige fysiske butikker og online webshops holder udsalg. Det er både for at tiltrække kunder, men også for at tømme lagrene og gøre klar til nye varer. Før i tiden var januarudsalg et tilløbsstykke i storcentre og på gader og stræder over hele landet, men i dag eksisterer udsalget i lige så stort – hvis ikke større – omfang på nettet.

Byt dine julegaver på Januar Udsalg
Skal du have byttet en julegave, kan det godt betale sig at vente til januarudsalget er gået i gang. Skal du have byttet en taske til en anden farve eller størrelse, kan du være heldig at få den med stor besparelse. Og skal du finde noget helt andet, kan du potentielt få meget mere for pengene ved udsalgsvarer.

Hvad kan jeg købe?
Når januar kommer med alt hvad dertil hører af julegave-bytteri, slankekure og en slunken konto, så kan det være du føler dig lidt ’mæt’ af både mad, forbrug og gaver. Men hvis du har nogle særlige ønsker til boligen, til dig selv eller til børnene, så kan du spare mange penge uden at gå på kompromis med kvaliteten. Måske er det nu, at du skal lade dig selv shoppe amok i din yndlingswebshop af tøj, skønhedsprodukter eller sko for at komme godt igennem de sidste mørke vintermåneder.

Elektronik, bolig og kosmetik
Rigtig mange danskere shopper elektronik såsom smartphones, computere, tablets og fladskærme på Januar Udsalg. Her kan man nemlig ofte spare mellem 50-75%, da elektronikbutikkerne kæmper om at få de mest attraktive tilbud, der kan tiltrække flest kunder. Men også bolig, herunder køkkenudstyr, køkkenmaskiner og møbler ligger højt i salgstallene i januar. For mange kvinder er udsalget også en kærkommen mulighed for at få fyldt op af yndlings skønhedsprodukter og kosmetik til en brøkdel af normalprisen.

5 tips til Januar Udsalg 2022

Vi har her samlet nogle råd til, hvordan du kan få mest muligt ud af januarudsalget.

  • Hav god tid, når du shopper – uanset om du handler online eller i en fysisk butik. Har du for travlt, kan det ende med, at du febrilsk hiver noget i kurven, som du egentlig ikke havde brug for.
  • Undgå impulsshopping: Skriv en liste med de ting, du mangler. Det kan være tøj, sko, kosmetik, køkkenudstyr eller andet, som du gerne vil finde til nedsat pris på udsalget. Vær så konkret som muligt.
  • Sammenlign priserne, inden du køber. Kan du finde varen endnu billigere et andet sted?
  • Vent ikke for længe! En udsalgsvare er altid i begrænset mængde. Så hvis du rigtig gerne vil have det fladskærms-tv, skal du sidde klar præcis, når udsalget åbner.
  • Gør udsalgsstart til en hyggedag. Uanset om du handler i en fysisk butik eller online, kan du invitere en ven eller veninde over og deltage i tilbudsjagten, mens I får snakket og drukket kaffe.

Det kan du spare på januarudsalg

Vil du gerne spare mange procenter, så er det på januarudsalget, du skal slå til. Butikkerne skal som sagt bare af med varerne, så du kan få store afslag i prisen. Det er ikke utænkeligt, at du kan 30%, 50% eller ligefrem 70% på en ny sofa, en vinterfrakke eller en hårtørrer. Lige netop derfor giver det mening at holde traditionen med januarudsalg i hævd.

Hvor finder jeg gode tilbud under januar udsalg?

Hold øje med de butikker, der forhandler din ønskede vare. Ofte vil butikkerne selv reklamere for deres udsalg og de ekstra gode tilbud, så det både er tydeligt i de fysiske butikker og online webshops. Du kan også bruge vores side til at finde de bedste online tilbud under Januar Udsalg 2022. Vi har samlet de butikker, der holder udsalg, så du har et godt overblik over dine muligheder.

499 shops

2311 deals

Danmarks officielle portal

Alle tilbud samlet et sted

Laveste priser fra forhandlere

© 2021 Black Friday Danmark