Annoncer

* Vi tager forbehold for priser, der ikke er opdateret.
Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og forhandlere. Vi giver vores annoncepartnere mulighed for tilkøbe højere placeringer, hvorfor annoncørens placering i rækken ikke nødvendigvis fortæller noget om, hvem der har de bedste tilbud. BlackFridayDanmark modtager penge for at henvise kunder til annoncørerne - læs mere her. De forhandlere og produkter som vises på siden er derfor reklamefinansierede, og siden skal derfor anses som en annonce.  

Denne side indeholder annoncer, og er dermed sponsoreret. Læs mere

Black Friday-tilbud på Sport24 – skyd gang i den sunde livsstil 

Her får du det fulde overblik over Black Friday SPORT24 tilbud.

Black Friday er en god anledning til at få shoppet masser af sportstøj og sportssko – hvad enten du er eliteudøver eller blot elsker den casual hverdagsstil. Det kan også passende være startskuddet for dig, der drømmer om en sundere livsstil og har planer om at sætte gang i noget mere træning. Du kan spare penge på tusindvis af varer, og her får du overblikket over, hvad et brand som SPORT24 kan tilbyde dig til Black Friday.

 

Udvalgte tilbud fra Sport24

Black Friday: Annoncer for store besparelser
Se tilbud

Udvalgte tilbud fra Sport24

Nike Court Borough Low 2 Velcro Sneakers Børn

Nike Court Borough Low 2 Velcro Sneakers Børn

DKK 350,00NEDSAT
- 25%
Se tilbud
Haglöfs Astral GTX Jakke Herre

Haglöfs Astral GTX Jakke Herre

DKK 2.300,00NEDSAT
- 25%
Se tilbud
Weather Report Petra PU Regnjakke Dame

Weather Report Petra PU Regnjakke Dame

DKK 400,00NEDSAT
- 25%
Se tilbud
Haglöfs Skuta Proof Eco Mid Vandrestøvler Dame

Haglöfs Skuta Proof Eco Mid Vandrestøvler Dame

DKK 1.100,00NEDSAT
- 25%
Se tilbud
Puma fundamentals sportstaske

Puma fundamentals sportstaske

DKK 175,00NEDSAT
- 25%
Se tilbud
hummel Cana Seamless High Waist Træningstights Dame

hummel Cana Seamless High Waist Træningstights Dame

DKK 350,00NEDSAT
- 57%
Se tilbud

Få tilsendt de bedste tilbud på
Black Friday

Når det går løs, så sender vi dig de bedste tilbud via mail fra de mange butikker. Læs vilkår og betingelser her

SPORT24 – træningsudstyr til hele familien

Danske SPORT24 har profileret sig på at være hele familiens sportskæde, og varesortimentet omfatter både sportsudstyr og modetøj til den trænede eliteudøver såvel som de brugere, der mest af alt er vant til at snøre løbeskoene, når det gælder en tur ned til storcentret eller bageren. Det hele handler om glæden ved bevægelse.

SPORT24 med base i Silkeborg blev stiftet tilbage i 2012 og er en fusion af sportsbutikkerne Intersport, Sports Direct og Sport Outlets. Sportskæden er i dag en af de mest populære kæder på det danske marked, og SPORT24 er derfor også en del af Black Friday-kampagnerne.

Du kan finde tilbud inden for langt de fleste kategorier, så der er gode muligheder for at sammensætte et komplet træningssæt. Black Friday falder altid den sidste fredag i november.

Hvilke Black Friday-tilbud finder du hos SPORT24?

SPORT24 har Black Friday-tilbud på løbesko for både kvinder, mænd og børn.

Hvis du har planer om at få integreret noget mere træning i hverdagen, bør du også købe et par gode sportssko. Er du interesseret i løb, så køb et par deciderede løbesko, der dels tager højde for din individuelle løbestil og dels giver dig et godt energiafkast i hvert eneste skridt, så du kan bibeholde din motivation.

Populære mærker inden for sportssko tæller Nike, Adidas, Asics og New Balance m.fl. De bedste og mest populære løbesko koster gerne op mod 1000 kroner, men med SPORT 24’s Black Friday-tilbud kan du ofte spare en god procentdel. Overvej derfor, hvad du står og mangler inden for sportssko. Løbesko? Fitnesssko? Fodboldsko? Eller håndboldsko? Måske er det tid til at købe sportssko til hele familien – med Black Friday bliver det fordelagtigt at købe det hele på én gang.

SPORT24 – velassorteret sortiment med både sportstøj og modetøj

Black Friday-kampagnerne går også i høj grad på sportstøj. Hvis du først én gang har prøvet at hoppe op på løbebåndet iført et par tunge joggingbukser, kender du også følelsen af, hvordan skridtene bliver en del tungere, end hvad der er nødvendigt. Du har kort og godt brug for et par leggings, der giver dig en bedre svedtransport samt større bevægelsesfrihed. Det samme gælder træningsjakker og løbetoppe. Gør dig selv en stor tjeneste – investér i løbe-/træningstøj af en god kvalitet, så du får bedre forudsætninger for at opnå de bedste træningsresultater.

SPORT24 har også masser af varer inden for kategorien modetøj som The North Face. Udnyt Black Friday til at købe smarte hættetrøjer til hverdagsbrug, praktiske regnjakker samt poloshirts til arbejdsbrug.

SPORT24 og andre Black Friday-tilbud

SPORT24 er blot én af de mange webshops, der deltager i Black Friday-kampagner under kategorien sport og fitness. Når du har købt dit sportstøj hos SPORT24, kan du supplere med køb af træningsmaskiner hos en af de andre partnere, der deltager i årets Black Friday-kampagne.

Det er en myte, at du ikke kan skabe gode resultater via hjemmetræning. Faktisk bliver mange endnu mere inspireret til at give den gas i hjemlige rammer, og har du blot en smule selvdisciplin, kan du nå langt. Du kan finde mange gode online øvelser, hvor du kan træne via din egen kropsvægt. Black Friday-tilbuddene giver dog også mulighed for at købe træningsmaskiner til attraktive priser.

Både motionscykler og crosstrainers er et ideelt valg til hjemmetræningen, eftersom de er gode og meget skånsomme alternativer til løbetræningen. Crosstraineren har den klare fordel, at den både kan træne arme og ben, så her får du virkelig noget for pengene!

Pilatesbolde, træningselastikker, kettlebells og håndvægte er andet træningsudstyr, der årligt indgår i Black Friday-kampagnerne. Denne type sportsudstyr giver dig en god mulighed for at variere din træning – du skal ofte passe på med at dyrke den samme slags træning dag efter dag, så udnyt Black Friday til at lave dit eget lille lager af træningsudstyr. Du kan også her finde flere online øvelser, så du kan lade dig inspirere til at sammensætte et varieret ugeprogram, samtidig med at du bibeholder motivationen.

Husk også, at du kan finde andre Black Friday-tilbud til boligen, hvis du får brug for ekstraudstyr til dit nye ”gym” derhjemme.

Får du lyst til at flytte hjemmetræningen uden for hjemmets fire vægge, kan du lade turen gå ned til vandet. Køb snorkelbriller og badetøj hos SPORT24 samt et paddleboard på tilbud, så du kan kombinere leg og træning. Svømmeudstyr er også en god Black Friday-investering, hvis du planlægger en snarlig rejse.

SPORT24 har også et godt udvalg af sportsudstyr til padelsporten. Sportsgrenen er en god blanding af tennis og squash, og den har allerede vundet et stort antal fans verden over. Padel spilles gerne af 2 x 2 spillere, så måske er det på høje tid at hive familien eller vennerne med ud på padelbanen?

Black Friday – forbered dig grundigt til udsalgsfesten

Black Friday er en fantastisk udsalgsfest, hvor du kan finde gode tilbud inden for stort set alt sportsudstyr hos SPORT24. Du kan med fordel lave en ønskeliste, så du ved, hvad du specifikt går efter. Et godt tip er altid at holde et vågent øje med prisudviklingen, så du ved, hvornår du skal slå til. Husk også, at Black Friday-tilbuddene på sportsudstyr ikke kun kører den sidste fredag i november – der er også gode tilbud at hente i Black Week samt på Cyber Monday.

Så der er absolut ingen undskyldning for ikke at gøre et godt fund, når det atter bliver Black Friday! Her på sitet kan du altid finde en god oversigt over de butikker, der kører med Black Friday-kampagner. Du kan også finde flere gode blogindlæg om Black Friday-konceptet.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

579 shops

2798 deals

Danmarks officielle portal

Alle tilbud samlet et sted

Laveste priser fra forhandlere

© 2024 Black Friday Danmark