ANNONCER * Vi tager forbehold for priser, der ikke er opdateret.

Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og forhandlere. Vi giver vores annoncepartnere mulighed for tilkøbe højere placeringer, hvorfor annoncørens placering i rækken ikke nødvendigvis fortæller noget om, hvem der har de bedste tilbud. BlackFridayDanmark modtager penge for at henvise kunder til annoncørerne - læs mere her. De forhandlere og produkter som vises på siden er derfor reklamefinansierede, og siden skal derfor anses som en annonce.

Bag om Black Friday Danmark 

Vi er Danmarks største hjemmeside om tilbud og udsalg på Black Friday. Vi lever og ånder for at vores besøgende, kan finde de laveste priser og vildeste tilbud, når Black Week endelig går i gang.

OM OS

Hvad er BlackFridayDanmark.dk?

Har du svært ved at holde styr på forhandlere og rabatter, når startskuddet til Black Friday lyder?

BlackFridayDanmark.dk er Danmarks største Black Friday-portal. Vi giver dig det helt store overblik over de mest populære forhandlere på det danske marked og de rabatter og kampagner, hvor du kan spare mest.

Det er vores fornemste opgave at granske markedet og udvælge de absolut bedste produkter til de skarpeste priser, så du kan se alle de gode tilbud ét sted.

Hvordan kan du få glæde af vores platform?

Vores ambition er at hjælpe dig med at spare penge, men også finde kvalitetsprodukter fra forskellige forhandlere i forbindelse med det ekstraordinære udsalgsmekka på BlackFriday.

BlackFridayDanmark.dk bliver en uundværlig sparringspartner for dig, når du skal shoppe. Du har også mulighed for at kategorisere din søgning, så du hurtigt kan finde frem til lige præcis det produkt, du leder efter.

Hvordan giver vi dig den bedste oplevelse?

 1. Vi giver dig et overblik over de bedste og mest populære forhandlere i Danmark, hvor du kan spare mest.
 2. Vi udvikler løbende på vores samarbejde med eksterne partnere og forhandlere, der gør det muligt for os at kunne give dig de bedste tilbud på markedet.
 3. Vi investerer i teknologi, så BlackFridayDanmark.dk lever op til professionel standard, og så vi samtidig kan forbedre din brugeroplevelse på vores platform.
 4. Vi har fokus på transparens i forhold til hvem vi er, og hvordan vi arbejder med at hjælpe dig bedst muligt.

Forretningsmodel og redaktionelle retningslinjer

BlackFridayDanmark.dk er et annoncefinansieret medie, som bliver understøttet af dig som læser. Vi linker til udvalgte produkter og ydelser fra samarbejdspartnere, som er håndplukkede butikker. Flere af dem betaler for eksponering og placering på vores side, og hvis du køber via vores links, modtager vi et mindre annoncehonorar.

Det er et honorar, vi bruger til fortsat at lave værdiskabende indhold til vores læsere, så du får det bedst mulige ud af vores platform.

I vores redaktionelle arbejde lægger vi vægt på gennemsigtighed og objektivitet, så du kan stole på de informationer, du læser på vores side. Det giver dig mulighed for at navigere trygt i vores indhold og finde frem til dét, der er relevant for dig.

Holdet bag BlackFridayDanmark.dk

Vi hedder Obsidian Media, og vi er et digitalt mediehus med fokus på digital performance marketing.

Vi driver en portefølje af digitale medier og skaber indhold, der hjælper forbrugeren i research-stadiet inden køb af forbrugsgoder. Det gør vi bl.a. med guides og prissammenligning inden for mange forskellige kategorier – lige fra elektronik til hus og have. I arbejdet med affiliate-marketing har vi en række partnerskaber med både små og store webshops, herunder blandt andre Amazon, Walmart, Elgiganten, Coop, WhiteAway, Sportmaster og mange flere.

Vi er aktive i Danmark, Norge, Sverige, USA og Tyskland med planer om vækst på endnu flere markeder.

Vil du lære os bedre at kende?

Du kan følge med på Facebook, hvor vi løbende deler spændende stillingsopslag, eller besøge vores hjemmeside på Obsidianmedia.dk, hvis du er mere nysgerrig på virksomheden.

Kontaktoplysninger
Hvis du vil i kontakt med en repræsentant fra BlackFridayDanmark.dk, kan du sende en mail til: Kontakt@obsidianmedia.dk

Obsidian Media
Bødker Balles Gård 15B
8000, Aarhus C

Kontakt

Udfyld formularen og vi vil vende tilbage indenfor 72 timer.

E-mail

For annoncører: partner@obsidianmedia.dk

For presse: ebs@obsidian.dk

Send besked

  Bedøm denne artikel

  Klik på en stjerne for at bedømme

  620 shops

  2843 deals

  Danmarks officielle portal

  Alle tilbud samlet et sted

  Laveste priser fra forhandlere

  © 2023 Black Friday Danmark