Annoncer

* Vi tager forbehold for priser, der ikke er opdateret.
Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og forhandlere. Vi giver vores annoncepartnere mulighed for tilkøbe højere placeringer, hvorfor annoncørens placering i rækken ikke nødvendigvis fortæller noget om, hvem der har de bedste tilbud. BlackFridayDanmark modtager penge for at henvise kunder til annoncørerne - læs mere her. De forhandlere og produkter som vises på siden er derfor reklamefinansierede, og siden skal derfor anses som en annonce.  

Denne side indeholder annoncer, og er dermed sponsoreret. Læs mere

Gå på opdagelse i Coolshop Black Friday – Kæmpe udvalg

Vi har ledt efter tilbud på Coolshop i løbet af Black Week og Black Friday og har fundet forhandlere, der kører Black Friday, som forhandler dette, og udvalgt nogle tilbud.

Se de bedste Black Friday tilbud hos Coolshop

Til Black Friday i Coolshop kan du få tilbud på… ja, alt mellem himmel og jord! Coolshop huser over 34.000 produkter, og her er alt fra gaming-nyheder og legetøj til skønhed og personlig pleje. Læs mere om de cool tilbud her!

Black Friday Coolshop er din mulighed for at få fat i lige, hvad det skulle være til en helt formidabel pris. Du er garanteret stødt på Coolshop, når du har researchet på ét eller andet produkt, for der er nemlig ikke dét, du ikke kan finde her. Priserne er i forvejen lave, og til Black Friday bliver de helt urimeligt lave.

Det er ligemeget, om du leder efter haveudstyr, værktøj, merchandise eller elektroniske gadgets – du kan med garanti finde det hos Coolshop. Fragten er altid gratis, og til Black Friday får du rabatter, der ikke er til at tage fejl af. Det er altså værd at kigge nærmere på Black Friday Coolshop.

 

Udvalgte tilbud fra COOLSHOP

Black Friday: Annoncer for store besparelser
Se tilbud

Udvalgte tilbud fra COOLSHOP

Bang og Olufsen Beoplay EQ In-Ear høretelefoner

Bang og Olufsen Beoplay EQ In-Ear høretelefoner

DKK 1.799,00NEDSAT
- 33%
Se tilbud
Sonos – One SL (Black or White)

Sonos – One SL (Black or White)

DKK 1.490,00NEDSAT
- 26%
Se tilbud
Nintendo Switch Console with Neon Red & Neon Blue Joy-Con

Nintendo Switch Console with Neon Red & Neon Blue Joy-Con

DKK 2.199,00NEDSAT
- 10%
Se tilbud
Rosalique – Rosalique Super Set

Rosalique – Rosalique Super Set

DKK 459,00 Se tilbud
Logitech – G603 Trådløs Gaming Mus

Logitech – G603 Trådløs Gaming Mus

DKK 383,00 Se tilbud

Få tilsendt de bedste tilbud på
Black Friday

Når det går løs, så sender vi dig de bedste tilbud via mail fra de mange butikker. Læs vilkår og betingelser her

Tilbud til Black Friday i Coolshop

Snarere end at spørge hvad du kan finde til Black Friday i Coolshop, skal du spørge, hvad du ikke kan finde. Du kan nemlig finde alt i den gigantiske, cool butik. Det betyder også, at du kan finde produkter i mange forskellige prisklasser, men til Black Friday kan du være sikker på, at du får de absolut billigste priser.

Du kan blandt andet få tilbud på disse kategorier:

Store procenter til Black Friday på Coolshop

Du kan kende de nedsatte produkter i Coolshop på Black Friday-badget. Det sorte badge lader dig vide, at her kan du spare seriøse procenter. I forbindelse med Black Friday finder du nemlig årets vildeste tilbud, som du ikke finder magen til ellers.

Halve og kvarte priser i Coolshop til Black Friday

Uanset hvilken kategori, du er interesseret i, kan du altså godt forvente at finde halve og kvarte priser. Det kan betyde, at du pludselig får råd til et produkt, der før virkede dyrt og utilgængeligt. Du kan holde dig up to date på Coolshops Black Friday-side.

Følg med på Coolshops livestream

Coolshop har en sjov tradition med at livestreame på Black Friday. Her er det ikke lige til at vide, hvordan det går løs, men du kan være sikker på, at værterne råber op, når et nyt tilbud kommer online. Du kan med fordel få dig et godt grin og samtidig sikre dig, at du ikke glipper et godt tilbud.

Coolshop: To cool brødre med cool værdier

Coolshop huser et ocean af produkter, der både er billige og kommer med gratis fragt. Konceptet er grundlagt af to brødre, som ikke tager sig selv alt for alvorligt. Til gengæld har de nogle cool værdier, som de går meget op i. Det drejer sig blandt andet om en enkel og ærlig service, varer, de kan stå inde for, og priser, som er det hele værd – og til Black Friday i Coolshop bliver det billigere end nogensinde.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

579 shops

2798 deals

Danmarks officielle portal

Alle tilbud samlet et sted

Laveste priser fra forhandlere

© 2024 Black Friday Danmark