BlackFridayDanmark er reklamefinansieret.

Gå på opdagelse i Coolshop Black Friday – Kæmpe udvalg

Vi har fundet alle de bedste Black Friday Coolshop tilbud til dig.
Lige nu har vi 5 produkter til ekstra lave priser.

Klik her og spar op til 40-70% på Black Friday hos Coolshop

Til Black Friday i Coolshop kan du få tilbud på… ja, alt mellem himmel og jord! Coolshop huser over 34.000 produkter, og her er alt fra gaming-nyheder og legetøj til skønhed og personlig pleje. Læs mere om de cool tilbud her!

Black Friday Coolshop er din mulighed for at få fat i lige, hvad det skulle være til en helt formidabel pris. Du er garanteret stødt på Coolshop, når du har researchet på ét eller andet produkt, for der er nemlig ikke dét, du ikke kan finde her. Priserne er i forvejen lave, og til Black Friday bliver de helt urimeligt lave.

Det er ligemeget, om du leder efter haveudstyr, værktøj, merchandise eller elektroniske gadgets – du kan med garanti finde det hos Coolshop. Fragten er altid gratis, og til Black Friday får du rabatter, der ikke er til at tage fejl af. Det er altså værd at kigge nærmere på Black Friday Coolshop.

 

De bedste tilbud fra COOLSHOPSe alle tilbud her

Tyvstart blackfriday: store besparelser
SPAR OP TIL 80 % Se tilbud

De bedste tilbud fra COOLSHOPSe alle tilbud her

Rosalique – Rosalique Super Set

Rosalique – Rosalique Super Set

DKK 1.047,00NEDSAT
- 33%
Se tilbud
Sony – PS-LX310BT Grammofon med Bluetooth-Tilslutningsmuligheder

Sony – PS-LX310BT Grammofon med Bluetooth-Tilslutningsmuligheder

DKK 1.475,00 Se tilbud
SodaStream – Spirit Mega Pack med 3 flasker

SodaStream – Spirit Mega Pack med 3 flasker

DKK 495,00 Se tilbud
Logitech – G603 Trådløs Gaming Mus

Logitech – G603 Trådløs Gaming Mus

DKK 559,00NEDSAT
- 31%
Se tilbud
Sennheiser – HD 400S Over-Ear Headphones

Sennheiser – HD 400S Over-Ear Headphones

DKK 495,00 Se tilbud

Spar op til 80%

Når det går løs, så sender vi dig de bedste tilbud via mail fra de mange butikker. Læs vilkår og betingelser her

Tilbud til Black Friday i Coolshop

Snarere end at spørge hvad du kan finde til Black Friday i Coolshop, skal du spørge, hvad du ikke kan finde. Du kan nemlig finde alt i den gigantiske, cool butik. Det betyder også, at du kan finde produkter i mange forskellige prisklasser, men til Black Friday kan du være sikker på, at du får de absolut billigste priser.

Du kan blandt andet få tilbud på disse kategorier:

Store procenter til Black Friday Coolshop

Du kan kende de nedsatte produkter i Coolshop på Black Friday-badget. Det sorte badge lader dig vide, at her kan du spare seriøse procenter. I forbindelse med Black Friday finder du nemlig årets vildeste tilbud, som du ikke finder magen til ellers.

Halve og kvarte priser i Coolshop til Black Friday

Uanset hvilken kategori, du er interesseret i, kan du altså godt forvente at finde halve og kvarte priser. Det kan betyde, at du pludselig får råd til et produkt, der før virkede dyrt og utilgængeligt. Du kan holde dig up to date på Coolshops Black Friday-side.

Følg med på Coolshops livestream

Coolshop har en sjov tradition med at livestreame på Black Friday. Her er det ikke lige til at vide, hvordan det går løs, men du kan være sikker på, at værterne råber op, når et nyt tilbud kommer online. Du kan med fordel få dig et godt grin og samtidig sikre dig, at du ikke glipper et godt tilbud.

Coolshop: To cool brødre med cool værdier

Coolshop huser et ocean af produkter, der både er billige og kommer med gratis fragt. Konceptet er grundlagt af to brødre, som ikke tager sig selv alt for alvorligt. Til gengæld har de nogle cool værdier, som de går meget op i. Det drejer sig blandt andet om en enkel og ærlig service, varer, de kan stå inde for, og priser, som er det hele værd – og til Black Friday i Coolshop bliver det billigere end nogensinde.

595 shops

2775 deals

Danmarks officielle portal

Alle tilbud samlet et sted

Laveste priser fra forhandlere

© 2022 Black Friday Danmark