BlackFridayDanmark er reklamefinansieret.

Find Sonos på Black Friday – Stort udvalg af højtalere

Går du og drømmer om et par nye højtalere til dit fjernsyn, så er det på Black Friday du skal gøre dit køb. Vi har været internettet igennem for at finde de bedste Black Friday tilbud på Sonos.

De bedste tilbud fra HiFi Klubben

Tyvstart blackfriday: store besparelser
Black Friday Se tilbud

De bedste tilbud fra HiFi Klubben

Sonos SONOS ROAM

Sonos SONOS ROAM

DKK 1.499,00NEDSAT
- 10%
Se tilbud
SONOSONE G2 WALLMOUNT Trådløs højtaler

SONOSONE G2 WALLMOUNT Trådløs højtaler

DKK 1.998,00NEDSAT
- 8%
Se tilbud
SONOSONE SL FLEXSON WALLMOUNT Trådløs højtaler

SONOSONE SL FLEXSON WALLMOUNT Trådløs højtaler

DKK 1.798,00NEDSAT
- 8%
Se tilbud
SONOS ARC Soundbar

SONOS ARC Soundbar

DKK 7.499,00 Se tilbud
SONOS ONE (GEN 2) Trådløs højtaler

SONOS ONE (GEN 2) Trådløs højtaler

DKK 1.699,00 Se tilbud

De bedste tilbud fra COOLSHOP

Tyvstart blackfriday: store besparelser
SPAR OP TIL 80 % Se tilbud

De bedste tilbud fra COOLSHOP

​Sonos – One (gen2) – Black​

​Sonos – One (gen2) – Black​

DKK 1.699,00 Se tilbud
Sonos – Arc Home Theater – White

Sonos – Arc Home Theater – White

DKK 7.499,00 Se tilbud
Sonos – Roam – Sort

Sonos – Roam – Sort

DKK 1.499,00 Se tilbud
Sonos – Subwoofer (Gen3) Wireless – White

Sonos – Subwoofer (Gen3) Wireless – White

DKK 6.299,00 Se tilbud
Sanus – Universal Sonos One Play:1 Wall Mount

Sanus – Universal Sonos One Play:1 Wall Mount

DKK 220,00 Se tilbud

Guide: De bedste Black Friday Sonos tilbud

De bedste Black Friday Sonos tilbud giver dig fantastisk lyd for få penge. Black Friday er årets store tilbudsdag, og her kan du få højtalere, til ethvert formål, for en urimeligt billig pris. Læs mere om Sonos Black Friday her!

Lykken er god lyd, og med et godt Black Friday Sonos tilbud får du fantastisk lyd til en fantastisk pris. Til årets store tilbudsfest kan du nemlig finde en hel række af Sonos’ kategorier og produkter til en utrolig nedsat pris. Det gør det billigt at få lækker lyd.

Et favorabelt Black Friday Sonos tilbud kan derfor være den oplagte mulighed til at lave en hjemmebiograf eller et udendørs område, hvor man kan nyde musikken og dens toner. Til Black Friday i Sonos finder du nemlig højtalere i enhver afskygning, og du får dem billigere end nogensinde.

Fordele ved et Black Friday Sonos tilbud

Der er ikke noget, der løfter stemningen og humøret som god lyd. Med et godt Black Friday Sonos tilbud kan du finde højtaleren, der gør hverdagen til en fest, og festen ekstra festlig. Du kan også finde bærbare højtalere, som du nemt kan tage med dig, når du skal i sommerhus eller til et selskab i en park fra forhandlere som Dustin og Proshop.

Der er faktisk ikke det Black Friday Sonos tilbud, du ikke kan finde, og uanset hvad for ét du vælger, er du garanteret god lyd til en god pris. Der er nemlig ikke dén dag på året, hvor du finder bedre lyd til en bedre pris. Hvis du stadig er i tvivl om fordelene ved at shoppe et Black Friday Sonos tilbud, får du nogle gode grunde nedenfor.

3 gode grunde til at finde et Black Friday Sonos tilbud:

 1. Du får lyd af høj kvalitet til en lav pris. Højtalere er en avanceret teknologi, og til hverdag er det ikke helt billigt. Men til Black Friday får du Sonos højtalere uhyre billigt, og det kan derfor være din mulighed for at finde det produkt, du helst vil have – uden at gå på kompromis med prisen, funktionen, designet eller kvaliteten.
 2. Black Friday er dagen, hvor du får råd til hjemmebiografen. Et Black Friday Sonos tilbud kan derfor også gøre det muligt for dig at købe stort ind til få penge. På denne sorte fredag går priserne helt i sort, og du kan få råd til at investere i store projekter som en hjemmebiograf med luksus-lyd.
 3. Du kan finde Sonos højtalere til ethvert formål. Det kan også være, at du leder efter de perfekte højtalere til at sætte i loftet eller på væggen. Dem kan du også få super billigt med et godt Black Friday Sonos tilbud. Der er med andre ord ikke den type af højtaler eller dét højtalersæt, som du ikke kan finde – og til Black Friday får du det billigere end billigt.

Spar op til 80%

Når det går løs, så sender vi dig de bedste tilbud via mail fra de mange butikker. Læs vilkår og betingelser her

Disse Black Friday Sonos højtalere får du rabat på

Sonos forhandler et hav af højtalere, og produkterne udfylder forskellige funktioner. De er også lavet i forskelligt design, men fælles for dem alle er den høje kvalitet og lange holdbarhed. Selvom det ikke er ligeså store højttalere som Soundboks, så går du ikke galt i byen med de anerkendte højtalere fra Sonos, og hvis du ønsker dig god lyd i dit liv, er det et godt sted at gå hen. Det gælder især på Black Friday, hvor priserne presses langt ned under lydbølgerne.

Det kan imidlertid gå hurtigt for sig til Black Friday, og Sonos højtalere kan ryge i et højt tempo. Alle er ude efter det absolut bedste tilbud og den største rabat, og derfor skal man være hurtig. Det kan du bedst være, hvis du har et godt overblik over dine Black Friday Sonos tilbud. Derfor får du en liste over de forskellige kategorier og produkter nedenfor.

Produkter og kategorier hos Sonos:

 • Højtalere i enhver afskygning
 • Fx til loftet, væggen eller fritstående
 • Bærbare højtalere
 • Perfekt lyd til din hjemmebiograf
 • God lyd til gaming
 • Højtalersæt til udendørs brug
 • Smarthøjtalere, som styres via stemmen
 • Alverdens tilbehør til god lyd!

Så meget kan du spare på en Black Friday Sonos højtaler

Black Friday handler om én ting: At finde det absolut bedste tilbud til den absolut bedste pris. Det kan du heldigvis snildt finde hos Sonos. Det kan være en super idé at holde dig opdateret på Sonos hjemmeside. Her kan du nemlig løbende finde ud af, hvad de bedst mulige tilbud er.

Det er ikke unormalt, at Black Fridays fantastiske tilbud bliver hemmeligholdt, indtil dagen løber af staben. Men det er ikke nogen hemmelighed, at priserne presses gevaldigt i bund. Black Friday er årets absolut største tilbudsfest, så hvis du gerne vil gøre et scoop med en Black Friday Sonos højtaler, er det dagen, hvor det er muligt.

Til Black Friday er det ikke ualmindeligt at blive chokeret over rabatter og tilbud. Men man vænner sig hurtigt til de mange fordele og lave priser. Og når de så forsvinder igen, kan man ærgre sig over, at man ikke fik købt dét eller dét, da tilbuddet var der. Hvis du har shoppet til Black Friday – enten i de fysiske butikker eller online – har du måske oplevet at finde:

 • Halv pris eller endda kvart pris på visse produkter.
 • Ualmindeligt gode tilbud og fordele.
 • Store rabatter, fx 25%, 50% og 75%.

Bliv klar til Black Friday i Sonos

Du kan altså godt forvente at få en overordentlig god pris på din Sonos højtaler. Som sagt kan det være en stor hjælp at holde dig opdateret på Sonos hjemmeside, så du får nyhederne om Black Friday så hurtigt som muligt. Det kan også være smart at være godt orienteret i butikkens forskellige produkter, så du ved, hvad for et Black Friday Sonos tilbud, der vil være det rigtige for dig. På den måde har du nemlig de bedste chancer for at få fingrene i det, når dagen kommer.

Her kan du shoppe en Black Friday Sonos højtaler

Black Friday-shopping kan nydes både hjemme fra sofaen og i de fysiske butikker. Er du typen, der bliver i godt humør af shoppe-glæde og god stemning i forretningerne, så skal du til Black Friday i de fysiske butikker. Tag en tilbudshaj under armen og led efter de bedste scoops sammen.

Du har rig mulighed for at finde højtaleren, der kan lægge lyd til dit liv, i én af de forretninger, der forhandler Sonos’ produkter. Du kan fx finde din nye Sonos højtaler i Elgiganten eller hos Hi-Fi Klubben. I de fysiske butikker vil der være masser af hjælp at hente, og det kan være godt, når du skal finde et Black Friday Sonos produkt. Her kan du også prøve højtalerne af, mærke bassen i hele kroppen og tage et nærmere kig på andre produkter, såsom et Apple TV.

Klik dig til et Black Friday Sonos tilbud online

Alternativt kan også shoppe alskens højtalere fra Sonos i den online webshop. Det er perfekt for dig, der foretrækker at shoppe derhjemme i ro og mag. Lav dig en god kop kaffe eller te og sæt dig i sofaen med din computer eller tablet. Nu gælder det bare om at finde den rette Black Friday Sonos højtaler, som skal klikkes ned i kurven.

Lav en liste og sid klar ved tasterne

Husk, at selvom det er behageligt og stressfrit at shoppe online, så kan varerne ryge hurtigt til Black Friday. Det er derfor en god idé at sidde klar ved tasterne, når tilbuddene går i luften. En liste over de Sonos produkter, som du er interesseret i, kan også være til stor nytte. På den måde sparer du nemlig tid på research, og du kan hurtigt komme til sagen: At få fingrene i det ønskede tilbud.

Forbered dig på Black Friday i god tid

Endnu et tip kan være at gå i butikkerne og afprøve højtalerne nogle dage før Black Friday, så du er helt klar på, hvad du skal have. Jo bedre forberedt du er, jo større er sandsynligheden for at lande det Black Friday Sonos tilbud, som du ønsker dig. Du kan altså med fordel planlægge Black Friday i løbet af årets andre dage.

Giv god lyd i gave med et Sonos produkt

Black Friday falder som bekendt sidst i november, og derfor er det også dagen, hvor indkøbene til julen for alvor sætter i gang. Det er en oplagt mulighed til at finde gaven til fætter, tante, kæreste og svigermor, og en Sonos højtaler kunne være svaret.

De fleste mennesker værdsætter god lyd, når de skal game, se storfilm, feste til musik eller noget helt fjerde. En hyggelig havefest bliver endnu bedre med en god outdoor højtaler, der sætter gæsterne i den rigtige stemning. Med et Black Friday Sonos tilbud kan du finde lyden til enhver ven, ethvert familiemedlem og enhver interesse.

Giv dig selv en gave med et Black Friday Sonos tilbud

Man må ikke glemme sig selv, og Black Friday kan også være dagen, hvor du har fortjent en gave. Måske er det på tide, at livet bliver lidt nemmere og smartere med en smarthøjtaler? Og ville det helt ærligt ikke være lidt blæret, hvis dit yndlingsnummer bragede ud af højtaleren, så snart du beder om det? Til Black Friday får du din Sonos smarthøjtaler billigere end nogensinde.

FAQ om Black Friday

Hvor kan jeg finde de bedste Black Friday tilbud på Sonos?

Der er flere butikker, som kommer til at have nogle gode Black Friday tilbud på Sonos. Du kan for eksempel finde gode tilbud hos Elgiganten, Bilka, Proshop, ComputerSalg og Power, men det sted, som formentlig kommer til at have de bedste tilbud på Sonos, er HiFi Klubben.

Hvornår starter de bedste Black Friday tilbud på Sonos?

De bedste Black Friday tilbud på Sones vil starte fra fredag d. 26. november, da det er på denne dag, at Black Friday falder i 2022. Hvis du dog ikke kan vente, så kan du ved nogle enkelte forhandlere finde tyvstartstilbud på produkterne fra Sonos.

Hvilke Sonos produkter er de bedste i 2022?

Sonos er et anerkendt brand, når det gælder højtalere med rigtig god lyd, hvormed du kan finde et stort udvalg af fantastiske produkter fra dem i 2022. Nogle af de absolut bedste højtalere, som er på markedet i år, er blandt andet modellerne Sonos Roam, Sones One og Sonos Beam.

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg skal købe produkter fra Sonos?

Når du skal købe en højtaler fra Sonos, så skal du være opmærksom på, at du vælger en model, som passer til dine behov og præferencer. Sonos laver højtalere i mange forskellige størrelser og designs, hvormed du bør vælge en model, som egner sig til dine brugsformål.


600 shops

2775 deals

Danmarks officielle portal

Alle tilbud samlet et sted

Laveste priser fra forhandlere

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

© 2022 Black Friday Danmark