Annoncer

* Vi tager forbehold for priser, der ikke er opdateret.
Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og forhandlere. Vi giver vores annoncepartnere mulighed for tilkøbe højere placeringer, hvorfor annoncørens placering i rækken ikke nødvendigvis fortæller noget om, hvem der har de bedste tilbud. BlackFridayDanmark modtager penge for at henvise kunder til annoncørerne - læs mere her. De forhandlere og produkter som vises på siden er derfor reklamefinansierede, og siden skal derfor anses som en annonce.  

Denne side indeholder annoncer, og er dermed sponsoreret. Læs mere

Se hvilke Elgiganten Black Friday tilbud du kan få

Vi har kigget på Elgigantens store udvalg og fundet nogle gode tilbud til dig på tværs af deres varelager

 

Udvalgte tilbud fra Elgiganten på Black Friday

Samsung Jet 90 Complete

Samsung Jet 90 Complete

DKK 5.999,00NEDSAT
- 47%
Se tilbud
NESPRESSO® Vertuo Next kaffemaskine

NESPRESSO® Vertuo Next kaffemaskine

DKK 1.099,00NEDSAT
- 70%
Se tilbud
Samsung Galaxy Book2 15,6″ bærbar computer i3/8/256

Samsung Galaxy Book2 15,6″ bærbar computer i3/8/256

DKK 5.616,00NEDSAT
- 47%
Se tilbud
Samsung WW6000T vaskemaskine WW90T606CLH

Samsung WW6000T vaskemaskine WW90T606CLH

DKK 7.999,00NEDSAT
- 58%
Se tilbud
Sage Oracle Touch espressomaskine SES 990 UK

Sage Oracle Touch espressomaskine SES 990 UK

DKK 19.999,00NEDSAT
- 44%
Se tilbud
Samsung Galaxy S22 5G, 8/128GB

Samsung Galaxy S22 5G, 8/128GB

DKK 6.699,00NEDSAT
- 70%
Se tilbud

Se de bedste Black Friday tilbud hos Elgiganten

Det er klart et besøg værd at gå i Elgiganten Black Friday. På denne dag kan du nemlig finde urimeligt gode tilbud på alt inden for elektronik og hårde hvidevarer. Læs mere og få tips og tricks til Black Week & Black Friday i Elgiganten!

Hos Elgiganten Black Friday kan du finde produkter i høj kvalitet og fra de allerstørste mærker – til de allerbedste priser! På denne dag er der nemlig utrolige, procentvise rabatter, som du kan nyde godt af. Det kan være en anledning til at få fingrene i den sidste nye telefon, GoPro kamera, computer, TV, tablet, vaskemaskine, robotplæneklipper eller weber grill.

 

Udvalgte tilbud fra ELGIGANTEN

Black Friday: Annoncer for store besparelser
Se tilbud

Udvalgte tilbud fra ELGIGANTEN

Miele kølefryseskab KD4072E ws

Miele kølefryseskab KD4072E ws

DKK 4.936,00 Se tilbud
Smeg Classic komfur C92IPX9

Smeg Classic komfur C92IPX9

DKK 31.999,00NEDSAT
- 48%
Se tilbud
Bosch Series 6 indbygget ovn HRG4785B6S

Bosch Series 6 indbygget ovn HRG4785B6S

DKK 12.999,00NEDSAT
- 54%
Se tilbud
Bosch opvaskemaskine SMU4HVW72S

Bosch opvaskemaskine SMU4HVW72S

DKK 4.999,00NEDSAT
- 51%
Se tilbud
LG køleskab GLM71MBCSX (metal sorbet)

LG køleskab GLM71MBCSX (metal sorbet)

DKK 11.999,00NEDSAT
- 13%
Se tilbud

Andre lignende butikker med Black Friday:

Få tilsendt de bedste tilbud på
Black Friday

Når det går løs, så sender vi dig de bedste tilbud via mail fra de mange butikker. Læs vilkår og betingelser her

Så meget kan du spare i Elgiganten Black Friday

Der er god grund til at gå i Elgiganten på Black Friday. Elgiganten er kendt for deres populære og anerkendte mærker og høj kvalitet, både når det kommer til forbrugerelektronik og hårde hvidevarer. Det er ikke altid lige billigt at købe en ny vaskemaskine eller en blæret gamercomputer, men på Black Friday får du tilbud, der rykker.

Få plads i budgettet på Black Friday

Her kan du finde dét, som du længe har gået og fantaseret om, men ikke lige haft råd til. Når priserne presses i bund, og de procentvise rabatter skyder i vejret, får du helt nye muligheder. I Elgiganten Black Friday kan du derfor opleve, at du lige pludselig har plads i budgettet til at investere i det Smart TV eller Apple TV, du længe har ønsket dig.

30%, 50% og 80% på elektronik og hårde hvidevarer

Nå, hvor meget kan du så spare til Black Friday i Elgiganten? En hel del! Du kan finde mærkater med 30%, 50% eller ligefrem 80% rabat, og det kan sådan set være på alle slags produkter. Leder du efter elektronik, som fx TV, computer eller Philips Hue, kan du finde tilbud på halv pris eller mindre her. Og det samme gælder, hvis du er på udkig efter nye hårde hvidevarer, som eksempelvis en ny vaskemaskine eller mikrobølgeovn og røremaskine.

Loyalitet og taknemmelighed

I Elgiganten på Black Friday finder du altså store og flotte besparelser, som du ikke vil finde på andre tidspunkter af året. Det er her, at kunderne virkelig bliver forkælet med priser i verdensklasse på diverse produkter. Det er udtryk for loyalitet og taknemmelighed, kunder og forretning imellem.

Det kan du købe i Elgiganten Black Friday

Elgiganten forhandler forbrugerelektronik og hårde hvidevarer, som er svære at undvære. Disse kategorier kan igen inddeles i underkategorier, og alle produkterne fås ekstra billigt på Black Friday. Nogle af de kategorier, du kan få tilbud på i Elgiganten Black Friday, er fx:

 • Black Friday tilbud på computere. Du kan få både stationære computere og laptops i enhver afskygning, i høj kvalitet og af store, kendte mærker som Microsoft eller Apple. Du kan også få en række gamercomputere, både i form af stationære computere og laptops.
 • Rabatter på telefoner og tilbehør. Hvis du skal have ny telefon, er Black Friday også en god dag at gå i Elgiganten. Her kan du nemlig få alle de nyeste telefoner af velkendte og populære brands. Derudover kan du også købe tilbehør som powerbanks.
 • TV hos Elgiganten Black Friday. TV i forskellige afskygninger kan du også få super billigt til Black Friday i Elgiganten. Måske har du længe drømt om at se serier på en stor fladskærm, eller måske er det det populære Smart TV, du ønsker dig.
 • Hårde hvidevarer. Elgiganten er også kendt for deres solide hårde hvidevarer. På Black Friday er vaskemaskiner et hyppigt valg, for her kan du nemlig få store rabatter på denne slags maskine.
 • Beauty produkter. Hos Elgiganten finder du også til bud på Dyson hårtørrer, glattejern, barbermaskiner og symaskiner.

Følg med på Elgigantens Black Friday-side

Der er altså produkter, mærker og tilbud nok at vælge mellem, og det ovenstående er blot et lille udsnit. Du kan læse meget mere om Black Friday i Elgiganten og se flere eksempler på fordelagtige køb, du kan gøre dig, på Elgigantens Black Friday-side. Det kan godt betale sig at gøre allerede nu, så du er klar til at shoppe, når Black Friday faktisk melder sig. For på dagen går det som regel hurtigt – på nettet og i butikkerne. Hvis ikke du finder, hvad du skal bruge i Elgiganten, så kan du med fordel tjekke Dustins Black Friday-tilbud, og se, om de ikke skulle have det, du står og mangler.

Find dit Elgiganten Black Friday tilbud nær dig

Elgiganten er nok Danmarks mest populære internetbutik. Det er også den dominerende varehuskæde, når det kommer til mærkevarer inden for hårde hvidevarer og elektronik til forbrugerne. Elgiganten åbnede for første gang tilbage i 1996, og siden er der kommet et hav af populære varehuse til.

38 varehuse med kvalitetsprodukter

I dag er der således hele 38 varehuse rundt om i landet. Det betyder, at du nemt kan finde en Elgiganten Black Friday i dit nærområde – uanset hvor du bor. Det er praktisk på Black Friday, hvor du vil kunne finde tilbud i kædens mange forskellige butikker.

Shop til Black Friday i Elgigantens butikker

Til Black Friday kan du således tage på besøg i én af Elgigantens fysiske butikker. Du kan snildt vælge én, som er nær dig, for der er ingen grund til at gøre det besværligt. Til Black Friday vil du opleve, at Elgiganten er godt bemandet med personale, som kan hjælpe dig. Det kan være en stor fordel at få professionelles mening om, hvilket kamera, MacBook Pro eller lignende, man skal vælge.

Du kan få hjælp af fagfolk

Eftersom det i reglen er dyre ting, er det betryggende at vide, at fagfolk har vejledt én til at købe det bedste. Det giver nemlig de bedste chancer for at få fat i lige præcis dét, som man bliver allergladest for. De kan også hjælpe, hvis man skal give en gave, men man ikke er helt sikker på, at modtageren vil blive gladest for. Her kan kyndig vejledning være alle pengene værd.

Sjov shoppetur med vennen eller veninden

Til Black Friday kan det også anbefales at gå på shopping med en ven eller en veninde. Her kan man nemlig også hjælpe hinanden, og hele oplevelsen bliver lidt sjovere. Holder du af shopping og det summende butiksliv, så vil det lige være noget for dig at besøge Elgiganten Black Friday. Her er stemningen nemlig høj, og mange mennesker er på jagt efter elektronik og hårde hvidevarer på tilbud.

Online shopping i Elgiganten Black Friday

Du kan selvfølgelig også finde dine foretrukne produkter og tilbud på Elgigantens hjemmeside. Her er nemlig masser af online tilbud, så du går ikke glip af noget ved at blive hjemme. Det er helt op til dig, og hvordan du foretrækker at gå på indkøb.

Mens nogle er vilde med den hektiske shoppe-stemning, kan andre foretrække at handle ind i et ustresset og afslappet miljø. Her kan det være en virkelig komfortabel oplevelse at sidde hjemme i sofaen med en kop kaffe og finde sine tilbud. Klik dig ind på Elgigantens hjemmeside og få et overblik over de fantastiske tilbud, som er tilgængelige på dagen.

Træf de rigtige beslutninger uden stress

For nogle vil det faktisk være afgørende for, om man får shoppet det rigtige. Hjemmemiljøet kan nemlig skabe ro og klarhed i hovedet til at træffe beslutninger. Det minimerer risikoen for at lave et fejlkøb, og det kan være en rar tryghed at have.

Besøg Elgiganten nogle dage før Black Friday

Hvis du gerne vil shoppe online i Elgiganten Black Friday, kan det anbefales på forhånd at have en idé om, hvilke tilbud du er interesseret i. Måske skal du gå en tur ned i din nærmeste Elgiganten nogle dage før, Black Friday løber af staben, så du kan tjekke udvalget ud. På den måde kan du prøve forskellige devices og gadgets, så du ved præcis, hvad du vil have.

Vær klar til at klikke dig ind på dit tilbud

Det er nemlig en smart måde at sikre sig, at du ikke er begrænset i din online shopping Black Friday. Du kender forhandlerens produkter, og ved, hvad du vil have, så nu er det bare at klikke sig ind på tilbuddet. Det kan gå hurtigt på denne dag – også på nettet – så det er godt at være ude i god tid, hvis man vil have de allerbedste rabatter. Og hvem vil ikke det?

Derfor skal du gå i Elgiganten Black Friday

Der er altså mange gode grunde til at gå i El giganten Black Friday. Butikken forhandler som nævnt forbrugerelektronik og hårde hvidevarer, og disse produkter er i sagens natur ikke helt billige. Det er nemlig avanceret teknologi, som er dyr og avanceret at fremstille.

En investering, der holder i lang tid

Det er også produkter, som man ikke lige skifter ud fra uge til uge eller måned til måned. De fleste har fx deres telefoner eller iPad i hvert fald ét år. Fjernsyn, garmin ure og computere har man som regel meget længere. Det er med andre ord, produkter som holder og er funktionsdygtige i lang tid.

Elgiganten forhandler produkter, du ikke kan undvære

Til Black Friday i Elgiganten finder du produkter, som du nødigt kan undvære, men som normalt er dyre at investere i. De fleste finder det nok svært at forestille sig at leve uden deres telefon, og computere – til både arbejde og privat brug – er også en fast del af vores hverdag. Hvis du spørger gameren, så kan han eller hun nok heller ikke undvære gaming udstyr, og så er det godt, at der også er gaming Black Friday tilbud.

Køb det nødvendige med et godt Black Friday tilbud Elgiganten

Tøjet vasker desværre ikke sig selv, og derfor kan et tilbud på en vaskemaskine også være favorabelt. Disse avancerede produkter er nemlig i udgangspunktet dyre, og derfor er der intet, der føles så godt som at få et flot tilbud! Hvis du stadig er i tvivl om fordelene ved at besøge Elgiganten Black Friday – fysisk eller digitalt – får du en håndfuld fordele nedenfor.

Fordele ved at gå i Elgiganten Black Friday

 • Du får gode tilbud og store rabatter.
 • Du kan få halv pris eller mindre.
 • Rabatterne spænder fra 30 til 50 og 80%.
 • Du kan ikke undvære elektronik og hårde/hvidevarer.
 • Gode tilbud på produkter, du alligevel ville købe.
 • Du får produkter af høj kvalitet, som holder.
 • Du får råd til det, du allerhelst vil have.

Find fødselsdagsgaven i Elgiganten Black Friday

Black Friday er den perfekte anledning til at få dækket dig ind, hvad angår gaver. Her kan du med fordel finde både julegaver, fødselsdagsgaver, konfirmationsgaver, årsgaver med mere, og du kan få den uhørt billigt på Black Friday. Det kan altså godt betale sig at tage et kig i kalenderen og planlægge gaver lidt frem i tiden, med henblik på Black Friday.

Find de store gaver her

Til Black Friday er Elgiganten et oplagt sted at finde de lidt større gaver, man ikke lige giver hver dag. Teenageren vil blive ualmindeligt begejstret for at få en ny, smart telefon, som han eller hun ikke selv har råd til. Og gameren vil hoppe op og ned over fedt, nyt udstyr eller ligefrem en gamercomputer.

Gaven til dig selv eller din familie

Black Friday i Elgiganten er også en god mulighed for at give dig selv eller familien en gave. Du trænger også til lidt forkælelse, og hvis du er dødtræt af den ene eller den anden skrantende elektroniske genstand i hjemmet – ja, så er det måske på tide at skifte den ud. Du kan f.eks. købe nogle smarte AirPods på Black Friday, og sparer en masse.

Løft hverdagen og familielivet

Der er ikke noget, der kan løfte hverdagen og familielivet som elektronik og hårde hvidevarer, der bare virker, som det skal. Og omvendt kan det føre til stressede situationer og unødvendige diskussioner, når der er bøvl med opvaskemaskinen, TV’et eller lignende.

Hvad går du og mangler?

Til Black Friday i Elgiganten kan du opdatere din bolig med det, du har brug for – for en langt billigere pris, end du vil få andre tidspunkter på året. Derfor kan det virkelig betale sig at tænke lidt over, hvad man går og mangler, så man er klar til at shoppe i Elgiganten, når dagen melder sig. Er du f.eks. på udkig efter en Nespresso maskine, så er dette dagen, hvor du skal slå til,

Husk Black Friday året rundt

Det kan være en god idé at have i baghovedet og kalenderen, at det bliver Black Friday en dag. Hæng en seddel på køleskabet eller opslagstavlen, hvor du skriver ned, hvad du går og har brug for. Du behøver ikke at købe det nu og her, men kan researche og lære produktet at kende.

Hæng en liste på opslagstavlen

Når Black Friday så indtræder, ved du lige, hvad du skal gå ned i din lokale Elgiganten og finde – til en langt billigere pris. Du kan selvfølgelig også bruge listen til at shoppe online i Elgiganten Black Friday. Det er helt op til dig.

FAQ om Black Friday

Hvornår begynder Elgigantens Black Friday tilbud?

Elgigantens rigtig Black Friday tilbud begynder fra fredag d. 24. november kl. 00:01, men kæden kører også en Black Friday tyvstart. Det vil sige, at du kan få forskud på nogle af procenterne, hvis du ikke kan vente helt til d. 24. november med at shoppe.

Har Elgiganten Black Friday tilbud i 2023?

Ja, Elgiganten holder Black Friday i 2023, hvormed du har mulighed for at kunne købe en masse lækker elektronik på tilbud. Hos Elgiganten vil du kunne spare mellem 40 – 70 % på udvalgte produkter, hvormed der er rig mulighed for at gøre et godt kup på Black Friday.

Hvordan vælger jeg de bedste Black Friday tilbud hos Elgiganten?

Hvis du gerne vil vælge de bedste Black Friday tilbud hos Elgiganten, så bør du gå efter de varer, som er sat procentvist mest ned. Dog bør du gå efter de produkter, som du står og mangler, sådan at du får købt det, som du ønsker dig allermest på tilbud.

Hvilke elektronik brands forhandler Elgiganten?

Elgiganten forhandler en lang række af forskellige elektronik brands, hvormed du kan finde nogle af de største mærker inden for computere, smartphones, hvidevare mm. blandt deres sortiment. Du kan blandt andet købe produkter fra Apple, Windows, Samsung, Sony, Miele, B&O, Beats, Derby, DELL, Fiskars og mange andre anerkendte brands.

Hvis du har haft problemer med synet, eller ikke så nemt kan se alle vores gode tilbud, så kan du med fordel købe briller hos Synoptik. De har nogle gode tilbud her under black friday.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

579 shops

2798 deals

Danmarks officielle portal

Alle tilbud samlet et sted

Laveste priser fra forhandlere

© 2024 Black Friday Danmark