BlackFridayDanmark er reklamefinansieret.

Køb ny tablet Black Friday – Elektronik til årets bedste priser

På denne side finder du de bedste Black Friday tilbud på Tablets hos mere end 48 forskellige forhandlere. Vi har i øjeblikket fundet tablets til 20-60% af prisen

Black Friday tablet: Din nye bedste ven til gode priser

Black Friday er årets største shoppefest. Priserne er banket i bund på en lang række produkter, og langt de fleste butikker har mange skarpe tilbud, som du kan lade dig friste af. Du kan opdatere garderoben eller kaste dig over et indretningsprojekt med nye ting til hjemmet. Du kan også få julegaverne i hus med gode besparelser eller måske blot forkæle én, du har kær.

Skal prisfesten benyttes til lidt selvforkælelse, er elektronikkategorien måske det rette sted at kigge efter noget til dig selv. Her kan du finder masser af produkter, som er skabt til din underholdning – det er bare at gå på opdagelse. Hvad med din helt egen tablet? Så kan du uden problemer have din underholdning med dig allevegne.

Du har sikkert allerede en computer og uden tvivl en smartphone, og disse to kan langt hen ad vejen underholde dig på forskellig vis. På computeren kan du nemt navigere rundt, og skærmen er stor nok til, at du kan se en film uden at gå alt for meget på kompromis med kvaliteten. Men den er lidt besværlig at slæbe rundt på, og den har heller ikke sit eget netværk.

Med telefonen er du godt dækket ind på mange områder. Der er altid netværk, du kan finde og se hvad som helst, og du har den altid lige ved hånden og kan bruge den til det, du har lyst til eller brug for. Men selv om størrelsen har den fordel, at telefonen lige kan være i lommen, så kan den også være en hindring. Nogle gange har man brug for en større skærm, og telefonen er fx ikke ideel til at se videoer og lignende.

Tablets på tilbud fra Proshop

De bedste tilbud fra PROSHOP

Tyvstart blackfriday: store besparelser
Se tilbud

De bedste tilbud fra PROSHOP

Lenovo Tab P11 128GB – Slate Grey

Lenovo Tab P11 128GB – Slate Grey

DKK 2.199,00 Se tilbud
Samsung Galaxy Tab A7 10.4″ 32GB – Dark Grey

Samsung Galaxy Tab A7 10.4″ 32GB – Dark Grey

DKK 1.789,00 Se tilbud
Lenovo Tab M10 HD 32GB/2GB – Slate Black

Lenovo Tab M10 HD 32GB/2GB – Slate Black

DKK 1.099,00 Se tilbud
Samsung Galaxy Tab A7 10.4″ 32GB – Silver

Samsung Galaxy Tab A7 10.4″ 32GB – Silver

DKK 1.789,00 Se tilbud
Lenovo 10e Chromebook Tablet

Lenovo 10e Chromebook Tablet

DKK 1.378,00 Se tilbud

Tablets på tilbud fra Coolshop

De bedste tilbud fra COOLSHOP

Tyvstart blackfriday: store besparelser
SPAR OP TIL 80 % Se tilbud

De bedste tilbud fra COOLSHOP

Lenovo – Tab M10 10,3″ FHD Plus ZA5T 64GB

Lenovo – Tab M10 10,3″ FHD Plus ZA5T 64GB

DKK 1.699,00NEDSAT
- 18%
Se tilbud
Lenovo – Tab P11 ZA7S Android 10 – 128 GB – 11″ IPS (2000 x 1200) 4G LTE – Skiffer Grå

Lenovo – Tab P11 ZA7S Android 10 – 128 GB – 11″ IPS (2000 x 1200) 4G LTE – Skiffer Grå

DKK 2.599,00NEDSAT
- 8%
Se tilbud
Lenovo – Tab M10 FHD 10,3″ Plus (2. Gen) ZA5T 128GB

Lenovo – Tab M10 FHD 10,3″ Plus (2. Gen) ZA5T 128GB

DKK 1.699,00NEDSAT
- 3%
Se tilbud
Lenovo – Smart Tab M8 HD 8″ ZA5D 32GB 4G LTE

Lenovo – Smart Tab M8 HD 8″ ZA5D 32GB 4G LTE

DKK 1.399,00NEDSAT
- 29%
Se tilbud
Lenovo – Tab P11 Pro TB-J706F

Lenovo – Tab P11 Pro TB-J706F

DKK 4.999,00 Se tilbud

Spar op til 80%

Når det går løs, så sender vi dig de bedste tilbud via mail fra de mange butikker. Læs vilkår og betingelser her

Derfor skal du vælge en tablet

En tablet er en god mellemting mellem en Laptop computer og en telefon og er derfor et oplagt køb, hvis du ikke synes, at du er helt dækket ind med computer og telefon. Her får du den nemme tilgængelighed og det mobile netværk som på telefonen, samtidig med at størrelsen nærmer sig mere en computer og giver nogle fordele i forhold til navigering og skærmbillede.

Hvis du kender til problematikken med at mangle en mellemting mellem en computer og en telefon, eller hvis du allerede har leget med tanken om at anskaffe dig en tablet, hvorfor så ikke benytte dig af Black Friday, hvor anskaffelsen af dit nye legetøj bliver lidt billigere?

Gode besparelser på Black Friday tablet

Tablets findes i mange forskellige prisklasser afhængig af mærke, størrelse og lagringsplads. Du kan finde nogle fra fx Huawei og Acer helt ned til 500 kr., og der er også de helt avancerede modeller fra fx Samsung til 9.000 kr. Derimellem findes et hav af andre, så det skulle være muligt at finde noget, der passer lige præcis dig hos Coolshop, OnePlus, Power og mange flere.

En tablet behøver altså ikke at være en dyr investering, men derfor er Black Friday tilbud stadig værd at tage med. Det er måske det, der gør, at du kan få råd til at opgradere til en større model med flere funktioner og fordele, end du ville have kunnet uden rabatter.

De forskellige forhandlere af elektronik går forskelligt til værks på Black Friday, så du vil opleve, at der nogle steder er en fast rabat på alle varer, og andre steder er der særlige tilbud på udvalgte produkter. Indenfor elektronik er der ofte rigtig gode besparelser at finde på tidligere modeller af fx tablets, så det er værd at kigge efter, hvis du ikke går op i at få fingrene i det allernyeste.

Du vil mange steder kunne finde rabatter på mellem 20 og 35 %. Vil du være godt forberedt og have et overblik over rabatter og skarpe Black Friday tilbud, er det en god idé at tilmelde dig nyhedsbrevet hos nogle af de butikker og webshops, der forhandler tablets. På den måde får du i god tid information om Black Friday tablet tilbud, og du kan derfor tage et velovervejet valg og få en rigtig god pris.

En tablet er ikke bare en tablet

Mange mennesker forbinder måske automatisk en tablet med en iPad. Ligesom det er tilfældet med smartphones, har Apple fået slået sig godt og grundigt fast på dette område og sørget for at gøre sig så bemærket, at de næsten anses for at have monopol, når det gælder smartphones og tablets. Men de er ikke de eneste producenter, og det er værd at brede sit søgefelt ud og ikke automatisk gå efter et Apple produkt.

For det første er der en prismæssig fordel ved at se nærmere på andre producenter af tablets. Apples produkter ligger i den høje ende, og det gælder også en iPad, som ligger mellem 2.800 og 10.300 kr. – og du skal lidt op ad prisstigen for at få noget reelt lagringsplads og mulighed for mobilt netværk. Som nævnt er priserne på et andet og lavere niveau hos producenter som fx Huawei, Acer og Lenovo.

For det andet kan der være fordele ved styresystemet Android, som bruges på alle andre tablets end iPad. Android er et åbent styresystem, som anvendes af mange forskellige producenter, og det er derfor muligt for den enkelte producent at ændre og forbedre styresystemet. Derudover er det mere åbent for apps, hvilket øger valgmulighederne for dig. Sidst, men ikke mindst giver Android dig større frihed til at strukturere dine apps og skræddersy din skærm, så den passer til lige præcis dit behov.

Find din nye Black Friday tablet

Hvis du har besluttet dig for at benytte dig af nogle af de gode Black Friday tablet tilbud, så er der masser af muligheder for at finde lige nøjagtig den, du gerne vil have. Alle elektronikbutikker som fx Elgiganten og Power har et udvalg af tablets, og du kan også finde dem i telebutikker og store supermarkedskæder. Hvis du ved præcis, hvad du vil have, og føler dig tryg ved onlinehandel, så findes der et hav af webshops, som sælger elektronik, fx Proshop og Computersalg. Derudover kan du finde tablets på flere af de enkelte producenters hjemmesider, fx Samsung.

600 shops

2775 deals

Danmarks officielle portal

Alle tilbud samlet et sted

Laveste priser fra forhandlere

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

© 2022 Black Friday Danmark