Annoncer

* Vi tager forbehold for priser, der ikke er opdateret.
Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og forhandlere. Vi giver vores annoncepartnere mulighed for tilkøbe højere placeringer, hvorfor annoncørens placering i rækken ikke nødvendigvis fortæller noget om, hvem der har de bedste tilbud. BlackFridayDanmark modtager penge for at henvise kunder til annoncørerne - læs mere her. De forhandlere og produkter som vises på siden er derfor reklamefinansierede, og siden skal derfor anses som en annonce.  

Denne side indeholder annoncer, og er dermed sponsoreret. Læs mere

Køb ny tablet Black Friday – Elektronik til årets bedste priser

Vi har ledt efter tilbud på tablets i løbet af Black Week og Black Friday og har fundet forhandlere, der kører Black Friday, som forhandler dette, og udvalgt nogle tilbud.

Udvalgte tilbud på tablets

Google Pixel Tablet 11" 128GB

I samarbejde med pricerunner DKK 3.899 Se tilbud

Lenovo Tab P11 Pro 2nd Gen ZAB5 11.2" 256GB

I samarbejde med pricerunner DKK 3.140 Se tilbud

Samsung Galaxy Tab A8 SM-X200 64GB

I samarbejde med pricerunner DKK 1.419 Se tilbud

Lenovo Tab P12 128GB

I samarbejde med pricerunner DKK 2.889 Se tilbud

Samsung Galaxy Tab A8 SM-X200 32GB

I samarbejde med pricerunner DKK 1.419 Se tilbud

Lenovo Tab M10 3rd Gen 10.1" 64GB

I samarbejde med pricerunner DKK 1.058 Se tilbud

Lenovo Tab M9 9"" MTK 32GB

I samarbejde med pricerunner DKK 933 Se tilbud

Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 1TB 5G

I samarbejde med pricerunner DKK 15.444 Se tilbud

Google Pixel Tablet 11" 256GB 2023

I samarbejde med pricerunner DKK 5.599 Se tilbud

Microsoft Surface 8 for Business i7 16GB 512GB Windows 11 Pro

I samarbejde med pricerunner DKK 12.326 Se tilbud

Nokia T21 Tab 10 4GB 128GB LTE

I samarbejde med pricerunner DKK 2.390 Se tilbud

Samsung Galaxy Tab A8 10.5 SM-X205 4G 32GB

I samarbejde med pricerunner DKK 1.699 Se tilbud

Black Friday tablet: Din nye bedste ven til gode priser

Black Friday er årets største shoppefest. Priserne er banket i bund på en lang række produkter, og langt de fleste butikker har mange skarpe tilbud, som du kan lade dig friste af. Du kan opdatere garderoben eller kaste dig over et indretningsprojekt med nye ting til hjemmet. Du kan også få julegaverne i hus med gode besparelser eller måske blot forkæle én, du har kær.

Skal prisfesten benyttes til lidt selvforkælelse, er elektronikkategorien måske det rette sted at kigge efter noget til dig selv. Her kan du finder masser af produkter, som er skabt til din underholdning – det er bare at gå på opdagelse. Hvad med din helt egen tablet? Så kan du uden problemer have din underholdning med dig allevegne.

Du har sikkert allerede en computer og uden tvivl en smartphone, og disse to kan langt hen ad vejen underholde dig på forskellig vis. På computeren kan du nemt navigere rundt, og skærmen er stor nok til, at du kan se en film uden at gå alt for meget på kompromis med kvaliteten. Men den er lidt besværlig at slæbe rundt på, og den har heller ikke sit eget netværk.

Med telefonen er du godt dækket ind på mange områder. Der er altid netværk, du kan finde og se hvad som helst, og du har den altid lige ved hånden og kan bruge den til det, du har lyst til eller brug for. Men selv om størrelsen har den fordel, at telefonen lige kan være i lommen, så kan den også være en hindring. Nogle gange har man brug for en større skærm, og telefonen er fx ikke ideel til at se videoer og lignende.

Tablets på tilbud fra Proshop

Udvalgte tilbud fra PROSHOP

Black Friday: Annoncer for store besparelser
Se tilbud

Udvalgte tilbud fra PROSHOP

Xiaomi Pad 6 256GB/8GB

Xiaomi Pad 6 256GB/8GB

DKK 3.232,00 Se tilbud
OnePlus Pad 128GB/8GB

OnePlus Pad 128GB/8GB

DKK 3.999,00 Se tilbud
Lenovo Tab M9 32GB

Lenovo Tab M9 32GB

DKK 1.199,00NEDSAT
- 33%
Se tilbud
Samsung Galaxy Tab S7 FE 12.4″ 64GB – Mystic Black

Samsung Galaxy Tab S7 FE 12.4″ 64GB – Mystic Black

DKK 5.299,00 Se tilbud

Tablets på tilbud fra Coolshop

Få tilsendt de bedste tilbud på
Black Friday

Når det går løs, så sender vi dig de bedste tilbud via mail fra de mange butikker. Læs vilkår og betingelser her

Derfor skal du vælge en tablet

En tablet er en god mellemting mellem en Laptop computer og en telefon og er derfor et oplagt køb, hvis du ikke synes, at du er helt dækket ind med computer og telefon. Her får du den nemme tilgængelighed og det mobile netværk som på telefonen, samtidig med at størrelsen nærmer sig mere en computer og giver nogle fordele i forhold til navigering og skærmbillede.

Hvis du kender til problematikken med at mangle en mellemting mellem en computer og en telefon, eller hvis du allerede har leget med tanken om at anskaffe dig en tablet, hvorfor så ikke benytte dig af Black Friday, hvor anskaffelsen af dit nye legetøj bliver lidt billigere?

Gode besparelser på Black Friday tablet

Tablets findes i mange forskellige prisklasser afhængig af mærke, størrelse og lagringsplads. Du kan finde nogle fra fx Huawei og Acer helt ned til 500 kr., og der er også de helt avancerede modeller fra fx Samsung til 9.000 kr. Derimellem findes et hav af andre, så det skulle være muligt at finde noget, der passer lige præcis dig hos Coolshop, OnePlus, Power og mange flere.

En tablet behøver altså ikke at være en dyr investering, men derfor er Black Friday tilbud stadig værd at tage med. Det er måske det, der gør, at du kan få råd til at opgradere til en større model med flere funktioner og fordele, end du ville have kunnet uden rabatter.

De forskellige forhandlere af elektronik går forskelligt til værks på Black Friday, så du vil opleve, at der nogle steder er en fast rabat på alle varer, og andre steder er der særlige tilbud på udvalgte produkter. Indenfor elektronik er der ofte rigtig gode besparelser at finde på tidligere modeller af fx tablets, så det er værd at kigge efter, hvis du ikke går op i at få fingrene i det allernyeste.

Du vil mange steder kunne finde gode rabatter. Vil du være godt forberedt og have et overblik over rabatter og skarpe Black Friday tilbud, er det en god idé at tilmelde dig nyhedsbrevet hos nogle af de butikker og webshops, der forhandler tablets. På den måde får du i god tid information om Black Friday tablet tilbud, og du kan derfor tage et velovervejet valg og få en rigtig god pris.

En tablet er ikke bare en tablet

Mange mennesker forbinder måske automatisk en tablet med en iPad. Ligesom det er tilfældet med smartphones, har Apple fået slået sig godt og grundigt fast på dette område og sørget for at gøre sig så bemærket, at de næsten anses for at have monopol, når det gælder smartphones og tablets. Men de er ikke de eneste producenter, og det er værd at brede sit søgefelt ud og ikke automatisk gå efter et Apple produkt.

For det første er der en prismæssig fordel ved at se nærmere på andre producenter af tablets. Apples produkter ligger i den høje ende, og det gælder også en iPad, som ligger mellem 2.800 og 10.300 kr. – og du skal lidt op ad prisstigen for at få noget reelt lagringsplads og mulighed for mobilt netværk. Som nævnt er priserne på et andet og lavere niveau hos producenter som fx Huawei, Acer og Lenovo.

For det andet kan der være fordele ved styresystemet Android, som bruges på alle andre tablets end iPad. Android er et åbent styresystem, som anvendes af mange forskellige producenter, og det er derfor muligt for den enkelte producent at ændre og forbedre styresystemet. Derudover er det mere åbent for apps, hvilket øger valgmulighederne for dig. Sidst, men ikke mindst giver Android dig større frihed til at strukturere dine apps og skræddersy din skærm, så den passer til lige præcis dit behov.

Find din nye Black Friday tablet

Hvis du har besluttet dig for at benytte dig af nogle af de gode Black Friday tablet tilbud, så er der masser af muligheder for at finde lige nøjagtig den, du gerne vil have. Alle elektronikbutikker som fx Elgiganten og Power har et udvalg af tablets, og du kan også finde dem i telebutikker og store supermarkedskæder. Hvis du ved præcis, hvad du vil have, og føler dig tryg ved onlinehandel, så findes der et hav af webshops, som sælger elektronik, fx Proshop og Computersalg. Derudover kan du finde tablets på flere af de enkelte producenters hjemmesider, fx Samsung.

Såfremt du ikke kan vente på Black Friday, kan du også med fordel købe en tablet under Black Week. De tilbud du får under Black Week er også utrolig attraktive, så hvorfor ikke lede efter din fremtidige tablet nu?

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

579 shops

2798 deals

Danmarks officielle portal

Alle tilbud samlet et sted

Laveste priser fra forhandlere

© 2024 Black Friday Danmark