ANNONCER * Vi tager forbehold for priser, der ikke er opdateret.

Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og forhandlere. Vi giver vores annoncepartnere mulighed for tilkøbe højere placeringer, hvorfor annoncørens placering i rækken ikke nødvendigvis fortæller noget om, hvem der har de bedste tilbud. BlackFridayDanmark modtager penge for at henvise kunder til annoncørerne - læs mere her. De forhandlere og produkter som vises på siden er derfor reklamefinansierede, og siden skal derfor anses som en annonce.

Nyd vilde tilbud på laptops – Find din computer Black Friday

På denne side finder du de bedste Black Friday tilbud på bærbar computere hos forskellige forhandlere. Vi har fundet en lang række tilbud på bærbare computere så du kan spare penge

Udvalge tilbud på laptops på Black Friday:

Samsung Galaxy Book2 NP750XED-KC1SE

I samarbejde med pricerunner DKK 5.799 Se tilbud

MSI Vector GP76 12UGS-621NEU

I samarbejde med pricerunner DKK 21.999 Se tilbud

HP Chromebook 14b-NA0415no

I samarbejde med pricerunner DKK 3.099 Se tilbud

Populære butikker med de største Black Friday besparelser Se alle butikker her

Laptops på tilbud fra Shark Gaming

Udvalgte tilbud fra SHARK GAMING

Black Friday: Annoncer for store besparelser
Spar op til 56% Se tilbud

Udvalgte tilbud fra SHARK GAMING

SHARKGAMING SG27240-C 27″ 240HZ CURVED SKÆRM

SHARKGAMING SG27240-C 27″ 240HZ CURVED SKÆRM

DKK 2.499,00NEDSAT
- 20%
Se tilbud
MSI KATANA GF66 LAPTOP

MSI KATANA GF66 LAPTOP

DKK 12.999,00 Se tilbud
MSI KATANA GF66 12UG

MSI KATANA GF66 12UG

DKK 15.999,00 Se tilbud

Laptops på tilbud fra Coolshop

Udvalgte tilbud fra COOLSHOP

Black Friday: Annoncer for store besparelser
SPAR OP TIL 80 % Se tilbud

Udvalgte tilbud fra COOLSHOP

Lenovo – Yoga Slim 7 Pro 14IHU5 Core i7 1TB 14″ 16GB 2880×1800

Lenovo – Yoga Slim 7 Pro 14IHU5 Core i7 1TB 14″ 16GB 2880×1800

DKK 9.499,00 Se tilbud
Lenovo – Ideapad Flex 5 14ARE05 14″ Touch Ryzen 7 16GB 512GB

Lenovo – Ideapad Flex 5 14ARE05 14″ Touch Ryzen 7 16GB 512GB

DKK 6.499,00 Se tilbud
Lenovo – IdeaPad Flex 5 14ALC05 14″ FHD Touch Ryzen 5 8GB 256GB

Lenovo – IdeaPad Flex 5 14ALC05 14″ FHD Touch Ryzen 5 8GB 256GB

DKK 4.795,00 Se tilbud
Acer – Aspire 5 A515-56-52MM Core i5 8GB 512GB

Acer – Aspire 5 A515-56-52MM Core i5 8GB 512GB

DKK 5.999,00 Se tilbud
Lenovo – IdeaPad 5 Pro 16ACH6 Ryzen 5 5600H 16″ WQXGA 16GB 512GB UMA

Lenovo – IdeaPad 5 Pro 16ACH6 Ryzen 5 5600H 16″ WQXGA 16GB 512GB UMA

DKK 7.499,00 Se tilbud

Få tilsendt de bedste tilbud på
Black Friday

Når det går løs, så sender vi dig de bedste tilbud via mail fra de mange butikker. Læs vilkår og betingelser her

Spar penge på din næste computer på Black Friday Se alle tilbud her

Black Friday er dagen, hvor du skal købe elektronik. Der er nemlig mange penge at spare. En ny computer kan være en stor investering. På Black Friday bliver investeringen pludselig overkommelig. Samme produkt til en meget billigere pris!

Det er meget godt i vente på Black Friday. Det er en dag, hvor priserne er helt utrolige. Der er store besparelser at gøre, hvis man skal købe et lidt dyrere produkter som Sonos højtalerløsninger, GoPro kameraer og produkter fra HiFi Klubben. Derfor kan det betale sig købe din nye computer på netop denne dag.

Elektronik kan særligt være en dyr fornøjelse. Men ikke længere. På Black Friday finder du tilbud og rabatter på alle typer computere. Her kan du finde din næste computer, hvor prisen kan være halveret!

Så hvis du går og drømmer om en ny computer, så er det nu, du skal beslutte dig for dit næste computerkøb. Din Black Friday laptop bliver nemlig billigere, end du kan forestille dig. Der er både kvart pris og halv pris at finde på den store shoppingdag.

Shop din Black Friday computer

Måske du har tænkt på en ny computer i lang tid. Det kan være en svær beslutning at vælge at investere. Med en Black Friday bærbar har du pludselig råd. Så nu bliver din beslutning lettere. Når du skal investere i en ny computer Black Friday bliver det med en rabat, der er til at mærke i pengepungen.

Det er vigtigt at have en opdateret computer. Uanset om du skal bruge din nye computer til skolen, arbejdet eller hjemmet. Men en Black Friday laptop kan du tage din computer med dig alle steder. Så er du altid online, selv du er på farten. Samtidig med, at du er sikker på, at alt fungerer og er opdateret.

Find din indre købmand frem

Elsker du også en god handel? Så er Black Friday dagen, hvor du kan købe den computer, du har gået og kigget på. Når priserne er helt i bund, kan man finde sin indre købmand frem. Så er noget af det bedste at spare penge på produkter, der normalt er i den dyre ende. Så kan man nemlig lave et rigtig godt køb!

En computer er jo sjældent billig. Alt efter design, behov og økonomi varierer udvalget. På Black Friday er der rabatter i enhver prisklasse. De populære og dyrere brands er der mange penge at spare. Det er særligt her, at man kan gøre en virkelig god handlen. Så kan din indre købmand gå hjem med et smil på læben.

Hvor meget kan man spare på Black Friday?

Når du skal ud at investere i noget større som en computer, så er Black Friday jo selvfølgelig oplagt. Netop på denne dag skal du finde de rigtig gode tilbud. Så det er vigtigt at slå til på dagen. De forskellige butikker har mange varierende rabatter. Mange steder er der store %’er at hente på udvalgt elektronik.

Der er altså mange gode grunde til at handle netop din computer Black Friday. For selvom computerens pris er halveret, er produktet præcis det samme. Du får altså en splinterny lækker Black Friday bærbar med hjem for den halve pris.

Vilde besparelser på elektronik

Den store shoppingdag er især populær for elektronik. Det er her de helt store besparelser ligger. Af Black Friday kan du forvente:

  • Opnå store besparelser på mange produkter
  • Vilde besparelser
  • Unikke tilbud
  • Store procentvise rabatter
  • Bredt udvalg af laptops

Shop i butikken

Er du er vild med adrenalin og en intens markedsstemning? Så skal du ud i butikkerne på Black Friday. Her gælder det om at være hurtig og vide, hvilken Black Friday pc man skal have med hjem. De gode tilbud er nemlig overvældende. Der er mange om buddet. Men den intense stemning giver et adrenalinkick, du kommer til at huske.

Hvis du vælger at handle i butikken, kan du ligeledes få råd og vejledning af professionelle. Det kan man også overveje at gøre inden selve dagen. På den måde ved du præcis, hvor du skal slå til på Black Friday. Så misser du ikke netop din udvalgte Black Friday laptop.

Udover en god og spændende shoppingoplevelse, får du også din næste drømmecomputer med hjem. Så er det bare at bruge weekenden på surfing, gaming eller noget helt tredje på din nye laptop. Mandag morgen står din helt nye computer klar til arbejde eller skole.

Handl fra din sofa

Hvis du ikke er så meget til den hektiske stemning, der er på Black Friday, så fortvivl ej. Der er rig mulighed for at shoppe online. På den måde kan du sidde hjemme i sofaen og browse efter tilbud. Når du finder den helt rigtige computer, så kan du slå til med blot et klik.

Det kan være mere overskueligt at handle på nettet. Her kan let få et overblik over de forskellige varer og tilbud. Rabatterne vil tydeligt fremgå, så du nemt kan se dine besparelser. Samtidig vil der sammenligninger, så du får lige den computer, som du ønsker dig.

Black Friday i din favoritbutik

De fleste butikker har taget det amerikanske Black Friday-koncept til sig. Det er der en grund til. Det er nemlig ganske enkelt en gave til forbrugeren. Når du skal købe din computer Black Friday, så er disse butikker eksempler på populære forhandlere:

Mange forskellige forhandlere

På Black Friday kan du vælge lige præcis din yndlings elektronikforhandler. Du kan være sikker på, at de har et godt tilbud på din Black Friday pc. Nu hvor denne shoppingdag er blevet så populær, så er rabatterne ikke svære at finde. Derfor behøver du ikke bekymre dig. Du kan blot gå ned i din favoritbutik eller finde dem online. Så er du et skridt tættere på din næste bærbar Black Friday.

Find den helt rigtige laptop

Det er altid en god idé at undersøge markedet. En computer er typisk en vigtig del af arbejds- og hjemmeliv. Der er samtidig mange forskellige behov til, hvad en laptop skal kunne. Der er mange forskellige typer bærbare i både stil og funktion.

Det bliver lavet mange test af diverse computere. Derfor kan det være en god idé at undersøge, hvilke bærbare, der er bedst i test. Det gælder selvfølgelig også din computer Black Friday. Her kan du få et overblik over de forskellige fordele ved hver computer. Så kan du shoppe i ro og mag.

Uanset hvilken model eller type computer, du ender med at falde for, så kan du finde den på Black Friday. Det er nemlig en dag, der både er til computernørden og den uerfarne IT-bruger. Din Black Friday bærbar er uden tvivl prydet med et godt tilbud.

Du bruger din computer hver eneste dag

Er der noget værre, end når teknikken driller? De fleste af os bruger vores computer dagligt. Derfor skal det bare fungere. I en travl hverdag er der ikke tid til computerproblemer. Det kan være, din computer er ved at være uddateret. Eller måske du har fået nye behov. Så skal du gøre dig selv tjeneste at investere i en ny.

Med en Black Friday computer kan du udskifte din laptop uden at blive ruineret. Med de store rabatter og mange tilbud, er der ingen undskyldning for ikke at opdatere din hverdag. En ny computer sikrer, at teknikken virker, som den skal i en travl hverdag. Så slipper du for timevis af frustration eller gentagne opkald til computerteknikeren. Når din computer er ny, så behøver du slet ikke bekymre dig.

Gamer eller ej

Uanset om du er på jagt efter en stilfuld Mac eller en fed gamer-bærbar med stor hukommelse, så er der mange valgmuligheder. De mange forskellige forhandlere udbyder mange af de populære brands. Fælles for dem er, at de er spækket med rabatter, du ikke kommer til at tro på. Måske er det dagen, hvor gamer-drømmen går i opfyldelse med en spliterny opgradering af en bærbar Black Friday.

Du kan også overveje at tage alle computervennerne med, når der er Black Friday. På den måde kan I gøre denne vilde tilbudsdag til en fælles og adrenalinfyldt oplevelse. Samtidig kan I efterfølgende beundre hver jeres nye gamer-station. Det er en god måde at mødes om en fælles hobby.

Computeren er menneskets bedste ven

I disse dage er det for mange computeren, der er menneskets bedste ven. I en digital verden er det vigtigt at have en computer, der opfylder ens behov. Det skal bare fungere i hverdagen. Derfor er det vigtigt altid at være opdateret og sørge for, at din computer opfylder dine behov.

Når du har fundet den computer Black Friday, som du har set dig varm på, er det bare med at slå til. Det er i hvert fald helt sikkert, at Black Friday er dagen, hvor der er flest penge at spare. Særligt på elektronik. Derfor kan du med fordel også købe et headset Black Friday, så du er helt klar til at bruge din nye laptop.

Det er bare at gå i gang med at forberede sig. Når din Black Week computer, skal købes, så ved du lige præcis, hvilken en, det skal være. Så er det bare at glæde sig til november og den helt store besparelse.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

621 shops

2843 deals

Danmarks officielle portal

Alle tilbud samlet et sted

Laveste priser fra forhandlere

© 2023 Black Friday Danmark