Annoncer

* Vi tager forbehold for priser, der ikke er opdateret.
Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og forhandlere. Vi giver vores annoncepartnere mulighed for tilkøbe højere placeringer, hvorfor annoncørens placering i rækken ikke nødvendigvis fortæller noget om, hvem der har de bedste tilbud. BlackFridayDanmark modtager penge for at henvise kunder til annoncørerne - læs mere her. De forhandlere og produkter som vises på siden er derfor reklamefinansierede, og siden skal derfor anses som en annonce.  

Denne side indeholder annoncer, og er dermed sponsoreret. Læs mere

Fang alle øjeblikke med et GoPro – Køb kamera Black Friday

Vi har ledt efter tilbud på GoPro i løbet af Black Week og Black Friday og har fundet forhandlere, der kører Black Friday, som forhandler dette, og udvalgt nogle tilbud.

GoPro Black Friday

GoPro er producenten af et stort udvalg af action-kameraer. Det er det oplagte kamera at skaffe sig, hvis man er til rejser, eventyr og store oplevelser, som gerne skal fanges på foto eller video. Der findes forskellige modeller i serien og hvis man vil købe den fine lille sag, kan det betale sig at kæbe den på Black Friday, vel og mærke hvis man vil spare penge.

 

Du står og balancerer så fint på surfbrættet, du springer i faldskærm for første gang eller ruller på rulleskøjter en flot sommerdag. Uanset hvor store eller små oplevelser du har i bagagen, fortjener de hver især at blive gemt som minde og husket mange år efter oplevelsen fandt sted. Men det kan være svært at fange øjeblikkene uden en anden fotograf. Det er her GoPro kommer ind i billedet.

GoPro Hero9 Black

I samarbejde med pricerunner DKK 3.439 Se tilbud

GoPro Hero8 Black

I samarbejde med pricerunner DKK 2.999 Se tilbud

GoPro Hero10 Black

I samarbejde med pricerunner DKK 2.349 Se tilbud

GoPro HERO11 Black

I samarbejde med pricerunner DKK 2.389 Se tilbud

GoPro Hero11 Black Creator Edition

I samarbejde med pricerunner DKK 3.990 Se tilbud

GoPro HERO11 Mini

I samarbejde med pricerunner DKK 2.149 Se tilbud

Udvalgte tilbud fra PROSHOP

Black Friday: Annoncer for store besparelser
Se tilbud

Udvalgte tilbud fra PROSHOP

GoPro HERO9 Black

GoPro HERO9 Black

DKK 3.288,00 Se tilbud
GoPro HERO8 Black – Special Bundle

GoPro HERO8 Black – Special Bundle

DKK 2.888,00 Se tilbud
GoPro MAX

GoPro MAX

DKK 3.790,00 Se tilbud
GoPro HERO8 Black

GoPro HERO8 Black

DKK 2.589,00 Se tilbud
GoPro HERO10 Black

GoPro HERO10 Black

DKK 2.390,00 Se tilbud

Få tilsendt de bedste tilbud på
Black Friday

Når det går løs, så sender vi dig de bedste tilbud via mail fra de mange butikker. Læs vilkår og betingelser her

Kameraet for de eventyrlystne

Det er ikke altid lige til at optage eller tage et billede midt i en vild oplevelse. Selvom din telefon har et godt kamera eller du måske endda har et dyrt spejlreflekskamera, kan du ikke nødvendigvis bruge det under vand eller i nervepirrende højder, hvor dine tanker er mere optagede af selve oplevelsen og om du kan gå fuldføre det med livet i behold.

Det er derfor et GoPro kamera er passende at bruge i stedet. Det er et lille kamera, der fylder utrolig lidt, men giver samtidig billeder i høj opløsning. Den kan bruges håndholdt i mere kontrollerede situationer, men i pressede situationer, som for eksempel bungeejumping, er det smartere at montere kameraet på kroppen. Det kan man gøre med de mulige supplerende køb, som for eksempel fæstner kameraet til overkroppen.

GoPro laver action-kameraer som er egnet til forskellige scenarier. Hvis man er lidt af en vandhund og vil fange skarpe optagelser af livet under vand, er GoPro Hero 7 et fantastisk valg. Den er nemlig vandtæt helt ned til 10 meters dybde. Så hvis man surfer, padler eller dykker, er der rig mulighed for at forevige minderne derfra.

 

Flere modeller, forskellige priser

GoPro har forskellige modeller som tilbyder forskellige funktioner til forskellige priser. Hvis man er ude efter den bedst mulig opløsning GoPro har at byde på, så er GoPro Max det ideelle action-kamera. Den optager i 5,6K opløsning, så hvis du gerne vil have de mest klare og skarpe optagelser, med mindst mulig rysten, er GoPro Mac det ultimative valg.

Du kan lære mere om de forskellige kameraer på GoPro’s egen hjemmeside, men du kan også finde dem i forretninger, som Elgiganten og Power, der forhandler elektronik og kameraer. Her er der også god chance for at finde GoPro Black Friday tilbud. Du kan med fordel købe dit GoPro Black Friday, da du højst sandsynlig kan finde kameraet til en god pris.

 

Vælg det rigtige GoPro

Inden du køber et GoPro kamera kan det være en god idé at undersøge, hvad der er bedst til de formål, den skal bruges. Overvej hvilke situationer du kommer til at bruge den i, for eksempel om det kommer til at blive brug i store bevægelser og hvilket miljø det skal bruges i. Hvis du ved, at du for eksempel har en planlagt tur til Sahara, ville det være godt at vide, at kameraet er støvresistent.

Hvis kameraet til gengæld skal bruges på eller under vand, gør man naturligvis klogt i at købe en vandtæt en af slagsen. Derudover kan man generelt vurdere specifikationerne på kameraet. Hvor god stabilisering har den? Hvor mange pixels har den? Det er spørgsmål der kan spore dig tætte på kvaliteten af billedet, uanset om den skal bruges til foto eller video.

 

Kraftfuld lille sag

GoPro blev stiftet i 2002 og har altså haft mange år til at forbedre de små action-kameraer. Der er også sket meget siden det først, og hvis ikke du har oplevet et GoPro kamera før, vil du blive forbavset over kvaliteten man får ud af den lille bitte maskine. De nyere kameraer kombinerer fleksibilitet og lethed med høj opløsning.

Man betaler til gengæld også for den gode kvalitet. GoPro Max, som kan filme i 360 grader, kan for eksempel findes til næsten 4.000 kroner. GoPro Hero 7 koster til gengæld kun lige knap 1.700 kroner. Med vandtæthed og 4K opløsning, får man altså meget for pengene for den sidstnævnte. Der er dog flere modeller at vælge i mellem og der er god chance for at finde GoPro kameraer til nedsat pris på Black Friday.

GoPro action-kamera er en kraftfuld lille sag, som med god grund har vundet stor popularitet blandt dem, der filmer på farten som muligvis vil have hænderne fri. Den er et must-have for vloggere, der har følgere som gerne vil følge med i deres oplevelser. Den er for sportsmennesker der – på vand eller land – deler ud af deres hverdag. Men den er også for den almindelige fotografi-interesserede der gerne vil fange anderledes og sjove vinkler.

 

Fuldend oplevelsen med tilhørende app

Når man har filmet en sekvens af billeder, er det ofte for råt til at dele som det er. GoPro gør det nemt at redigere videoen med GoPro app, hvor man nemt og hurtigt kan klippe filmen sammen på sin telefon og derfra dele den med omverdenen. Det skærer ned på en masse tid, hvis man er vant til at filme, overføre til computer og derfra redigere og dele.

I sin essens er GoPro den lille men effektive løsning. Det gælder både kameraerne, tilbehøret med kan supplere med og appen. Man får tilsammen en strømlinet oplevelse, som gør at man får lyst til at optage igen. Det er sådan det bør være når man har en masse sommer oplevelser planlagt. Om det er herhjemme eller i udlandet, er de gode minder værd at gemme på.

Hvis du stadig er i tvivl om du skal have et actionkamera eller hvilket GoPro kamera du skal have, kan du med fordel spørge eksperten til råds i forretningen eller tjekke GoPro’s hjemmeside. GoPro Black Friday er bestemt ikke noget du vil gå glip af hvis du er den eventyrlystne og aktive type.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

579 shops

2798 deals

Danmarks officielle portal

Alle tilbud samlet et sted

Laveste priser fra forhandlere

© 2024 Black Friday Danmark