Annoncer

* Vi tager forbehold for priser, der ikke er opdateret.
Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og forhandlere. Vi giver vores annoncepartnere mulighed for tilkøbe højere placeringer, hvorfor annoncørens placering i rækken ikke nødvendigvis fortæller noget om, hvem der har de bedste tilbud. BlackFridayDanmark modtager penge for at henvise kunder til annoncørerne - læs mere her. De forhandlere og produkter som vises på siden er derfor reklamefinansierede, og siden skal derfor anses som en annonce.  

Denne side indeholder annoncer, og er dermed sponsoreret. Læs mere

Fitness Black Friday – Alt fra løbesko til fitnessmaskiner

Vi har ledt efter tilbud på fitness udstyr i løbet af Black Week og Black Friday og har fundet forhandlere, der kører Black Friday, som forhandler dette, og udvalgt nogle tilbud.

Udvalgte tilbud fra abilica

Black Friday: Annoncer for store besparelser
Se tilbud

Udvalgte tilbud fra abilica

125 kg Hi Temp Bumper Vægtpakke

125 kg Hi Temp Bumper Vægtpakke

DKK 6.436,00NEDSAT
- 23%
Se tilbud
85 kg Hi Temp Bumper Vægtpakke

85 kg Hi Temp Bumper Vægtpakke

DKK 4.838,00NEDSAT
- 21%
Se tilbud
Abilica WeightVest Flexi 10 kg

Abilica WeightVest Flexi 10 kg

DKK 899,00NEDSAT
- 13%
Se tilbud
Bowflex SelectTech 552i

Bowflex SelectTech 552i

DKK 4.499,00NEDSAT
- 27%
Se tilbud
Abilica WeightSet 13kg

Abilica WeightSet 13kg

DKK 749,00NEDSAT
- 40%
Se tilbud

Fitness på tilbud fra Musclepain

Udvalgte tilbud fra MUSCLEPAIN

Black Friday: Annoncer for store besparelser
Se tilbud

Udvalgte tilbud fra MUSCLEPAIN

Muscleboots™ – Wireless compression pants

Muscleboots™ – Wireless compression pants

DKK 4.000,00NEDSAT
- 30%
Se tilbud
MusclePillow Infrarød 2.0

MusclePillow Infrarød 2.0

DKK 699,00 Se tilbud
HeatMat Infrarød XL

HeatMat Infrarød XL

DKK 425,00 Se tilbud
MUSCLEPAIN PRO MASSAGEPISTOL

MUSCLEPAIN PRO MASSAGEPISTOL

DKK 899,00 Se tilbud

Fitness på tilbud fra Sport24

Udvalgte tilbud fra Sport24

Black Friday: Annoncer for store besparelser
Se tilbud

Udvalgte tilbud fra Sport24

Nike Court Borough Low 2 Velcro Sneakers Børn

Nike Court Borough Low 2 Velcro Sneakers Børn

DKK 350,00NEDSAT
- 25%
Se tilbud
Haglöfs Astral GTX Jakke Herre

Haglöfs Astral GTX Jakke Herre

DKK 2.300,00NEDSAT
- 25%
Se tilbud
Weather Report Petra PU Regnjakke Dame

Weather Report Petra PU Regnjakke Dame

DKK 400,00NEDSAT
- 25%
Se tilbud
Haglöfs Skuta Proof Eco Mid Vandrestøvler Dame

Haglöfs Skuta Proof Eco Mid Vandrestøvler Dame

DKK 1.100,00NEDSAT
- 25%
Se tilbud
Puma fundamentals sportstaske

Puma fundamentals sportstaske

DKK 175,00NEDSAT
- 25%
Se tilbud
hummel Cana Seamless High Waist Træningstights Dame

hummel Cana Seamless High Waist Træningstights Dame

DKK 350,00NEDSAT
- 57%
Se tilbud

Black Friday sport og fitness: Sportsudstyr til billige priser

Du kan finde et væld af gode tilbud på Black Friday sport og fitness, som kan gøre det endnu mere motiverende og sjovt at dyrke motion og holde din træning ved lige. Hold øje med Black Friday, hvor du kan få alt tænkeligt udstyr med store rabatter.

Black Friday sport og fitness er en bred og alsidig kategori af tøj, produkter og udstyr, der vil glæde enhver toptrimmet atlet såvel som den glade hverdagsmotionist. På denne dag kan du gøre gode køb på alt fra sportstøj og løbesko til proteinpulver, håndvægte og romaskiner.

Du kan fx købe det fitnessudstyr, der skal til for at skabe dit eget fede Home Gym eller du kan købe de løbesko, du har kigget på hele året. Det hele får du med store rabatter, så du kan få råd til endnu flere gode oplevelser i eller uden for træningsrummet.

De bedste fitness tilbud på Black Friday

Hvis du gerne vil have fitnessgear og sportsudstyr i høj kvalitet i de mærker, du kender og elsker – ja, så er det simpelthen bare om at holde øje med de gode Black Friday tilbud. Her er der tilbud inden for alle sportsgrene, uanset om det er svømning, fitness, styrketræning, håndbold, fodbold, tennis eller vandsport som SUP og snorkling.

Black Friday tilbud på hjemmetræning udstyr

Er du også en af dem, der har rykket træningscentret hjem i privaten? Så har du måske brug for at tilføje lidt mere gear,udstyr og træningsmaskiner til dit Home Gym. Uanset hvor meget eller hvor lidt plads, du har til at udfolde dig i, kan du finde lige det udstyr, du har brug for. Har du et lille træningsrum derhjemme er du måske interesseret i at finde et godt tilbud på en træningsmåtte, vægtstang, træningsbold, crosstrainer, mavehjul, exertubes eller kettlebells. Har du omvendt godt med plads, så kan det være du har lyst til at tilføje en spinningcykel, en romaskine eller et træningstårn til din private gym.

Få tilsendt de bedste tilbud på
Black Friday

Når det går løs, så sender vi dig de bedste tilbud via mail fra de mange butikker. Læs vilkår og betingelser her

Træningstøj og fitness tøj

Der er ikke noget, der kan virke lige så motiverende som det rette træningstøj, som du føler dig godt tilpas i. Uanset om du træner 2 gange om ugen eller hver eneste dag, har du brug for træningstøj, der holder dig og varm og tør under dine træningspas. Er du på udkig efter moderne, flot og komfortabelt træningstøj til mænd og kvinder, så find alle de kendte mærker til nedsatte priser på Black Friday.

Black Friday tilbud på kosttilskud

Har du en aktiv hverdag med sport og træning, så ved du også, hvor vigtigt det er med et fornuftigt indtag af vitaminer, mineraler og fedtsyrer. Men det kan være svært at nå at få den rette mængde af det hele, når dagen flyver afsted med arbejde, skole og andre gøremål. Derfor kan det være en god ide at få fat i de kvalitetsbevidste kosttilskud – og gerne til de skarpeste priser. Find Black Friday tilbud på kosttilskud til din træning, så du kan fortsætte din gode livsstil uden at blive helt blanket af økonomisk.

Proteinpulver til de bedste priser

Når det kommer til styrketræning, er der mange som supplerer et eller flere kosttilskud i form af aminosyrer, proteinpulver og energiprodukter. Proteinpulver er et naturligt supplement til dine daglige måltider og kan hjælpe dig til bedre resultater i træningslokalet. Find gode tilbud på alle de kendte mærker af proteinpulver, så du kan få fyldt køkkenskabene op med velsmagende og lækre proteiner, der giver dine muskler ekstra benzin.

Black Friday cykler i alle mange varianter

Du kan få stærke rabatter på cykler, cykeludstyr og tilbehør, hvis du holder øje med butikker og webshops omkring Black Friday. Særligt relevante butikker for dig som er på udkig efter en cykel kunne være Fri Bikeshop, Cykelxperten og Cykelpartner som har alle produkter indenfor cykelkategorien i topkvalitet.  Er dit favorit transportmiddel en cykel, som du kan bruge til og fra arbejde – eller elsker du at bruge timevis på mountainbiken, når du har fri? Så kan du spare mange penge på at finde en ny cykel, når butikkerne sætter elcykler, racercykler og mountainbikes på tilbud under Black Friday.

Black Friday tilbud på outdoor sport
Sport i naturen er fedt, fordi det giver en masse frisk luft og store oplevelser med elementerne, som du ellers ikke ville få i en håndboldhal eller et træningscenter. Lystfiskeri er en sport, som man kan bruge ekstrem mange timer på også mange penge, hvis man ikke får set sig om efter de gode tilbud. Køb fiskestang, blink og andet fiskeudstyr på Black Friday, så du er klar til fiskesæsonen starter igen. Skisport er på sit højeste i vintermånederne, så Black Friday i slutningen af november er alletiders chance for at få købt det nye snowboard eller de fede ski. Du vil også finde gode tilbud på trampoliner, som er perfekte til haven. Lur de gode tilbud af og vær klar, når butikkerne åbner, så du kan spare mange penge på sin sport.

Boldspil eller vandsport – køb udstyr med rabat

Der er utrolig mange sportsgrene at vælge mellem, når man ønsker at dyrke motion sammen med andre eller alene. Det er meget forskelligt, hvor meget udstyr den enkle sportsgren kræver. Men det er meget få aktiviteter, hvor du ikke som minimum har brug for et par gode sko. Går du til håndbold, fodbold eller andet boldspil, så er det en fordel at forsyne dig med billigt, men lækkert sportstøj, fodboldstøvler og håndboldsko til fantastiske priser. Det kan også være du er en af de mange, der fået smag for den populære vandsportsaktivitet SUP? Så er det nu, du kan finde de fedeste SUP boards, våddragter eller badetøj til Black Friday priser.

Hvor kan jeg shoppe fitness på Black Friday?

Du kan shoppe Black Friday sport og fitness i en række butikker. Du finder både populære brands, eksklusive produkter og mindre kendte mærker til lavere priser. Måske har du et favoritmærke, måske går du blot efter billige priser? Uanset kan du finde noget, der passer til dine personlige behov og dit budget.

Hvis du allerede dyrker sport og er vant til at købe dit fitnessudstyr og træningstøj i bestemte butikker, vil du sandsynligvis opleve, at disse sætter priserne gevaldigt ned på Black Friday. Nedenfor har vi samlet nogle eksempler på butikker og webshops, hvor du kan få gode tilbud og rabatter på Black Friday sport og fitness.

Forretninger med tilbud på Black Friday fitness:

 • Sportmaster
 • Sport24
 • Myprotein
 • Nike
 • Functional nutrition
 • Unisport
 • Adidas
 • Bodystore
 • Hummel
 • Pedalatleten
 • Performancegear
 • Zpey
 • Bodylab
 • Apuls
 • Bfr Professional
 • SOS
 • Bodyman
 • Theproteinworks
 • Watery
 • The body shop

Det kan du spare på Black Friday sport og fitness: Drømmer du om at finde det bedste træningsudstyr til en langt billigere pris, så er Black Friday det rigtige tidspunkt at slå til. Træningstøj, fitnessudstyr, skiudstyr, løbesko, løbetights, løbejakker, og hjemmetræningsredskaber er ikke altid en billig affære. Hvis du gerne vil have noget i en ordentlig kvalitet og gennemtænkte designs, der får dig til at yde dit bedste, så gør det en stor forskel at finde et godt tilbud.

Store afslag i prisen

Vil du gerne spare store procentvise rabatter og finde det fede udstyr til både halv pris og endda kvart pris? Når du shopper Black Friday sport og fitness, så får du de helt store afslag i prisen. Det er ikke unormalt at kunne finde priser, der er nedsat med gode rabatter. Lige netop derfor giver det rigtig god mening at vente med de store udskrivninger til Black Friday, hvor du kan du kan finde alle dine drømmekøb til den lavest mulige pris.

Få råd til din hobby – også når det kommer til dyre brands

Det er ingen hemmelighed, at nogle sportsgrene og hobbyer er ret dyre i udstyr – særligt hvis man gerne vil have de dyreste mærker, som er kendt for høj kvalitet og performance. Hvis du elsker at stå på ski, så har du sikkert et godt billede af, hvad de rigtige fede ski og skistøvler koster. Måske har du længe haft kig på noget fedt udstyr til din næste skiferie. Nu har du muligheden for faktisk at have råd til det – eller bare at spare, hvor du kan! Det giver lidt ekstra lommepenge til alt det andet sjove, der er at tage sig til på en skitur.

Hvordan shopper man Black Friday sport og fitness?

Det er både fysiske butikker og online shops, der holder Black Friday. Det er derfor op til dig og dit temperament, om du vil besøge de fysiske butikker på dagen eller shoppe online. Fordelen ved at gå i butikkerne er naturligvis, at du kan få den rigtige fornemmelse af produkterne inden køb. Til gengæld kan der være tryk på i de fysiske butikker med mange mennesker og ikke så meget plads. Når du shopper online, kan du i ro og mag klikke varen hjem. Der vil også være enkelte tilfælde, hvor webshops har et langt større lager af varerne end de fysiske butikker – og derfor større chance for at varen er tilgængelig.

Tænk Black Friday og Black Week hele året

Du kan med fordel tænke i Black Friday hele året rundt, hvor du lægger en plan for dine køb. Du kan eventuelt begynde på en liste, hvor du skriver ned, hvilke sport- og fitnessprodukter du drømmer om. Planlæg at se dem i butikkerne inden Black Friday, så du ved, hvad du vil have – hvis prisen er rigtig. Når udstyret så kommer på Black Friday tilbud, sidder du klar ved computeren, på din telefon eller tablet. Voilá – så har du klikket dit køb hjem til en bedre pris denne dag.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

579 shops

2798 deals

Danmarks officielle portal

Alle tilbud samlet et sted

Laveste priser fra forhandlere

© 2024 Black Friday Danmark