BlackFridayDanmark er reklamefinansieret.

Køb alt dit svømmeudstyr hos Watery på Black Friday

Vi har fundet alle de bedste Black Friday Watery tilbud til dig.
Lige nu har vi 5 produkter til ekstra lave priser.

Klik her og spar op til 40-70% på Black Friday hos Watery

Vil du gerne have de vildeste tilbud på udstyr til svømning og vandsport? Når Black Friday begivenheden sker i slutningen af november måned, kan du være sikker på at kunne spare masser af penge på masser af varer.

Black Friday er årets største shoppedag og en kæmpe forbrugsfest, hvor man kan vælte sig i tilbud og rabatter fra alverdens butikker, både fysisk og online. Black Friday er blevet godt kendt i Danmark og er nu en dato, som mange mennesker glæder sig til. Uanset om du har et stort shoppe-gen eller helst vil undgå det, så er der er altså mange penge at spare på tusindvis af varer i forskellige butikker – også hos Watery.dk.

Her kan du finde svømmeudstyr og badetøj i alverdens afskygninger med et sortiment på over 2.200 forskellige svømmeprodukter. Så hvis du står og mangler et par badebukser eller et nyt paddleboard er det på Black Friday hos Watery.dk, du skal slå til.

Sortimentet består blandt andet af badetøj til forskellige aldersgrupper, men du kan også finde mere avancerede varer som våddragter, snorkeludstyr og paddleboards. Du kan læse meget mere om det store udvalg på hjemmesiden, hvor du også kan finde kontaktoplysninger, samt stille spørgsmål via en chat.

 

De bedste tilbud fra WaterySe alle tilbud her

Tyvstart blackfriday: store besparelser
SPAR OP TIL 88 % Se tilbud

De bedste tilbud fra WaterySe alle tilbud her

Watery Raven Active – Sort

Watery Raven Active – Sort

DKK 289,00NEDSAT
- 24%
Se tilbud
Swim Duffel bag 50L – Sort

Swim Duffel bag 50L – Sort

DKK 499,00NEDSAT
- 24%
Se tilbud
Elite 2 Indigo svømmefødder – Lilla

Elite 2 Indigo svømmefødder – Lilla

DKK 529,00NEDSAT
- 53%
Se tilbud
Paddle Bag – Sort

Paddle Bag – Sort

DKK 249,00NEDSAT
- 40%
Se tilbud
Storm Vandtæt Phone Case – Sort

Storm Vandtæt Phone Case – Sort

DKK 129,00NEDSAT
- 31%
Se tilbud

Spar op til 80%

Når det går løs, så sender vi dig de bedste tilbud via mail fra de mange butikker. Læs vilkår og betingelser her

Hvorfor er det en fordel at handle hos watery til Black Friday?

Black Friday falder altid på en passende dato i forhold til den kommende julemåned, hvilket er en stor fordel. Da julen kun er cirka en måned væk, når denne store begivenhed falder, kan der være mange penge at spare på julegaverne. At købe julegaver kan være stressende for nogle, og mange får det gjort i sidste øjeblik lige op til juleaften, hvor de ender med at skulle stå i lange køer, fordi alle skal have de sidste gaver i hus.

 

Her kan det være en fordel at handle julegaverne på Black Friday hos Watery, fordi man kan spare penge, og med den online handel slipper du for at stå i lange køer i butikkerne. Måske du vil glæde en af de nærmeste med svømmeudstyr til deres fritidsaktiviteter eller en ny hobby til jul? Måske du har lyst til at investere i det bedste snorkeludstyr til jeres næste rejse?

 

En anden fordel ved at handle ved watery er, at du er garanteret ekspertise inden for området. Hvis det er første gang, at du skal købe f.eks. våddragt eller svømmeudstyr til noget bestemt, er det en god idé at rådføre sig ved en, som har forstand og ekspertise indenfor dette varesortiment.

Watery – kend virksomheden

Watery.dk er en webshop, hvor du kan finde et stort udvalg indenfor svømmeudstyr og badetøj til både professionelle svømmere, men også til nybegyndere. Watery forhandler mange kendte varemærker, herunder Adidas, H2O Audio, Speedo og Hummel.

 

Indehaveren af Watery er cheftræneren for TeamWatery, Daniel Johannesen, som selv har været elitesvømmer i over 10 år. Watery har tre principper, som de arbejder ud fra, så du som kunde for den bedste oplevelse. Det handler nemlig om den bedste pris, en god kundeservice og kvalificeret rådgivning når du handler hos dem.

595 shops

2775 deals

Danmarks officielle portal

Alle tilbud samlet et sted

Laveste priser fra forhandlere

© 2022 Black Friday Danmark