BlackFridayDanmark er reklamefinansieret.

Tilbuds-overblikket på Black Week: Butikker og rabatter

Velkommen! Vi er ægte tilbudsjægere, og vi har samlet de bedste Black Week tilbud ét stort udsalgs-overblik med over 594 butikker. Black Week er ugen op til Black Friday, som i år falder den 25. november 2022.

Black Week 2022

I ugen op til Black Friday begynder mange butikker at varme op til den store shoppedag. Det gør de ved at sætte en række varer ned, så der reelt set er gode tilbud hele ugen, deraf Black Week. Black Week er således en mulighed for at spare mange penge på de ting, du ønsker dig – uden at du behøver sidde klar på Black Friday. Hvis du har skole eller arbejde, du skal passe, er det ekstra nemt at få del i de gode priser, fordi udsalget er bredt ud til hele ugen.

Kæledyr

TYVSTART BLACK FRIDAY: Annoncer for store besparelser

Spar op til 80%

Når det går løs, så sender vi dig de bedste tilbud via mail fra de mange butikker. Læs vilkår og betingelser her

Hvornår er det Black Week 2022?

Black Friday falder i år den 26. november 2022. Det vil sige, at Black Week begynder mandag d. 22. november og frem til Black Friday. Nogle butikker har også Black Weekend, så de gode tilbud på Black Friday afløses af flere store besparelser og kup de følgende dage ind i weekenden.

Black Week – online og i fysiske butikker

Black Week fejres ikke kun i de fysiske butikker, men også i webshops på nettet. Du har derfor mulighed for at udnytte de nedsatte priser, uanset hvor du er – og på alle tider af døgnet. Du skal bare læne dig tilbage med din tablet, smartphone eller computer og surfe rundt blandt de mange tilbud. På den måde slipper du også for mange mennesker på ét sted og lange køer i butikkerne.

5 tips til Black Week

Vi har her samlet nogle opsummerende råd til, hvordan du kan sikre dig de bedste Black Week tilbud.

  1. Skriv ned, hvad du gerne vil købe til dig selv. Og få ønskelister fra familien i god tid.
  2. Tilmeld dig nyhedsbreve fra de butikker, der fører de typer varer, du gerne vil købe. Ofte sender de mails ud på forhånd, hvor de fortæller hvilke varer, der kommer på tilbud. Det giver dig mulighed for at planlægge dine køb på forhånd.
  3. Handler du online, så sid klar på klokkeslættet for at sikre dig en god plads i “online køen”, så du får de gode Black Week tilbud.
  4. Læg den ønskede vare i kurven med det samme og gå til kassen, så andre ikke bestiller den foran næsen på dig.
  5. Kig altid på den samlede pris – inklusiv levering, porto og evt. toldafgifter, hvis du handler fra udlandet.

 

Black Week Danmark

Black Week gjorde for alvor sit indtog i Danmark i 2020, hvor flere butikker hoppede med på bølgen om at udvide de gode tilbud til hele ugen. Set i lyset af corona-pandemien, som var på sit højeste, var det en klog beslutning at sprede de gode tilbud ud på flere dage. På den måde var der knap så mange kunder samlet under selve Black Friday, fordi flere havde handlet på ugens øvrige dage. For online shops var Black Week også en kærkommen mulighed for at sprede pakkerne og leveringen ud over flere dage, hvilket både er kommet pakkebude og pakkeshops til gode. Kunderne var vilde med BlackWeek og de mange gode tilbud. Om BlackWeek 2022 bliver en lige så stor succes, må vi vente og se.

Besøg de forskellige webshops et par dage i forvejen

Du kan finde tilbud på elektronik, smartphones, støvsugere, sko, køkkenudstyr som eksempelvis gryder og pander, legetøj fra Coolshop, skønhedsprodukter og meget andet under BlackWeek. Ofte vil der være tilbud, som ikke er at finde om fredagen. Sørg derfor for at have din indkøbsliste klar i god tid, så du undgår at gå glip af en god handel. Du f.eks. finde tilbud fra Zalando Black Week, som har alle de store mærker.

Nogle webshops annoncerer allerede med deres Black Week tilbud et par dage i forvejen. Det er værd at holde øje med hvilke tilbud, der er værd at jagte. Du har helt sikkert nogle yndlingsbutikker, men du kan også lade dig inspirere af vores oversigt, hvor vi har nogle af de bedste shops i Danmark og i udlandet. Alle de shops, vi viser her på siden, er reelle og leverer en god service.

Køb julegaverne under Black Week

Du kan også med fordel klare julegaverne allerede i Black Week og få store besparelser med i købet. Mange flere butikker vil hoppe med på bølgen og sætte gode tilbud på under hele ugen. Spørg familien om du må få deres gaveønsker allerede i midten af november – eller tag chancen og køb en overraskende gave, som vedkommende ikke havde regnet med. Dette kan være en sjov oplevelsesgave, kvalitetsknive til køkkenet, eller noget lækkert garn til en der elsker at strikke. Det gode ved denne fremgangsmåde er, at flere forhandlere tilbyder at bytte Black Week-gaver frem til januar for at tilskynde til denne tendens.

God shoppelyst!

FAQ om Black Friday

Hvor begynder Black Friday Week i 2022?

Black Friday Week er ugen inden Black Friday, hvormed det starter fra mandag d. 22. november. I denne uge begynder mange butikker at varme op til Black Friday med en lang række gode tilbud. Dermed behøver du ikke shoppe på selve Black Friday, førend du kan finde nogle gode tilbud.

Hvilke butikker har Black Friday Week tilbud?

Der er en lang række af butikker, som varmer op til Black Friday med en masse gode Black Friday Week tilbud. Nogle af butikkerne er blandt andet Elgiganten, Coop, Sinnerup, Sports Master, NA-KD, H&M, Pilgrim, Skousen, BabySam, Føtex og mange andre butikker. Dermed kan du tage forskud på Black Friday-shoppingen.

Hvor meget kan jeg spare på Black Friday Week tilbud?

Da det varierer meget fra butik til butik, hvilke Black Friday Week tilbud de kan tilbyde, så er det svært at sige, hvor meget du kan spare på tilbuddene. Dog vil der være nogle super gode tilbud at finde, som du kan spare en hel del penge på.

Hvilken dag er den bedste i Black Friday Week?

Den bedste dag i Black Friday Week, hvor du formentlig vil kunne finde de allerbedste tilbud, er på selve Black Friday, som falder fredag d. 26. november. Dog vil der også være gode tilbud at finde på elektronik mandagen efter, da denne dag kaldes for Cyber Monday.

600 shops

2775 deals

Danmarks officielle portal

Alle tilbud samlet et sted

Laveste priser fra forhandlere

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

© 2022 Black Friday Danmark