Annoncer

* Vi tager forbehold for priser, der ikke er opdateret.
Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og forhandlere. Vi giver vores annoncepartnere mulighed for tilkøbe højere placeringer, hvorfor annoncørens placering i rækken ikke nødvendigvis fortæller noget om, hvem der har de bedste tilbud. BlackFridayDanmark modtager penge for at henvise kunder til annoncørerne - læs mere her. De forhandlere og produkter som vises på siden er derfor reklamefinansierede, og siden skal derfor anses som en annonce.  

Denne side indeholder annoncer, og er dermed sponsoreret. Læs mere

Mobil Black Friday tilbud – Massevis af besparelser på smartphones

Hvis du går og tænker på at udskifte din gamle mobil, så er det nu du skal slå til. Vi har samlet de bedste mobil Black Friday tilbud, så du let kan vælge.

Udvalgte tilbud på smartphones på Black Friday:

Apple iPhone 14 128GB

I samarbejde med pricerunner DKK 5.299 Se tilbud

Apple iPhone 12 64GB

I samarbejde med pricerunner DKK 3.444 Se tilbud

Apple iPhone 12 mini 64GB

I samarbejde med pricerunner DKK 4.238 Se tilbud

Apple iPhone 12 Pro Max 128GB

I samarbejde med pricerunner DKK 10.399 Se tilbud

Apple iPhone 13 mini 128GB

I samarbejde med pricerunner DKK 7.167 Se tilbud

Apple iPhone 15 Pro Max 512GB

I samarbejde med pricerunner DKK 11.449 Se tilbud

Apple iPhone 14 Pro 128GB

I samarbejde med pricerunner DKK 9.149 Se tilbud

Apple iPhone 13 Pro 128GB

I samarbejde med pricerunner DKK 8.001 Se tilbud

Apple iPhone SE 64GB (3rd Generation)

I samarbejde med pricerunner DKK 3.499 Se tilbud

Apple iPhone 11 128GB

I samarbejde med pricerunner DKK 3.385 Se tilbud

OnePlus 10 Pro 5G 12GB RAM 256GB

I samarbejde med pricerunner DKK 4.320 Se tilbud

Samsung Galaxy S22 128GB

I samarbejde med pricerunner DKK 3.200 Se tilbud

Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB

I samarbejde med pricerunner DKK 2.999 Se tilbud

Google Pixel 6a 128GB

I samarbejde med pricerunner DKK 2.795 Se tilbud

Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB

I samarbejde med pricerunner DKK 6.942 Se tilbud

Google Pixel 7 Pro 128GB

I samarbejde med pricerunner DKK 3.939 Se tilbud

Nothing Phone (1) 128GB

I samarbejde med pricerunner DKK 3.299 Se tilbud

Samsung Galaxy S22+ 128GB

I samarbejde med pricerunner DKK 4.837 Se tilbud

Her finder du de bedste mobil Black Friday tilbud:

Gør et godt køb af smartphone og mobil Black Friday

Det er de færreste der i dag går rundt uden en mobiltelefon i lommen. Den fungerer nærmest som en forlængelse af hånden. Det er svært at undvære en mobiltelefon, fordi en mobil ikke længere bare er en mobil. Den kan meget mere end blot at ringe og skrive, hvilket gør den uundværlig.

Telefoner har eksisteret i mange år, men de har ikke altid set ud som de gør i dag. Der er sket meget siden de første telefoner blev opfundet. Den første mobile telefon kom til Danmark i 1950’erne, men den begyndte først at ligne noget af det vi kender i dag i 1980’erne. Samtidig med at telefoneres design har ændret sig, har kulturen omkring mobiltelefoner også udviklet sig.

Få tilsendt de bedste tilbud på
Black Friday

Når det går løs, så sender vi dig de bedste tilbud via mail fra de mange butikker. Læs vilkår og betingelser her

Fra fastnet til smartphone

Der er stadig mulighed for at få en fastnettelefon, men de er i stigende grad blevet skiftet ud med mobiltelefoner. For blot 20 år siden var det svært at forestille sig en husstand uden en fastnettelefon, men mobilerne er kommet for at blive. De giver mere fleksibilitet og med de mange funktioner som smartphones kommer med, giver det mening at vælge den mobile løsning.

I dag kan man købe Black Friday mobil, Black Friday mobiltelefon og Black Friday telefon. For få år siden var der ikke noget det hed Black Friday og telefoner så drastisk anderledes ud end de gør i dag. De var også mere simple i deres egenskaber og kunne for det meste kun ringe, skrive og underholde med et enkelt spil eller to. Hvis du er fra den rigtige generation, husker du nok spillet ”snake.”

Computer eller telefon?

Når du køber en Black Friday smartphone, køber du ikke bare en mobiltelefon. Du køber faktisk en smart lille computer, som du kan have med dig over alt. Med fødslen af smartphones, er mobiltelefoner nemlig gradvist blevet mere som små computere. I bund og grund er en Black Friday smartphone sammensmeltningen af de to.

Du få en computer og en telefon i et. Du kan surfe, spille og se film på farten. Du kan skrive og ringe eller foretager videoopkald. For 20 år siden ville det lyde vildt i vores ører, men i dag er det normen, vi har vænnet os til. Med smarte apps, kan man bruge sin smartphone til utallige formål. Den er din bedste ven på lange rejser, ventetider i kører og når du har brug for lidt distraktion under et hårdt træningspas.

Hvilken klike hører du til af mobiltelefoner Black Friday?

Smartphones er også delt op i kliker. Der er Apple fans og Android fans – og så er der dem der ikke hverken identificerer sig, med den ene eller den anden gruppe. Apple har siden slutningen af 00’erne udgivet en ny version af iPhone med kort tids mellemrum. Mange elsker iPhone på grund af det brugervenlige styresystem og fordi den nemt taler sammen med Apples andre produkter.

Så hvis du i forvejen er Apple fan og ejer en Macbook eller andet elektronik fra det æbleformede mærke, kan det være en fordel at gå med en iPhone. På den anden side er Android smartphones typiske mere prisvenlige og har samtidig mange funktioner og egenskaber at byde på. Populære Android telefoner er for eksempel Samsung Galaxy og OnePlus, men med Googles egne mobiltelefoner er de også blevet en konkurrent.

Uanset hvilken kliker du tilslutter dig, behøver du ikke at punge meget ud for at få en god smartphone. Hvis budgettet er til det, vil du helt sikkert blive populære med den nyeste iPhone 12 til omkring 9.000 kroner, men man kan sagtens få en smart mobil med en stor skærm fra for eksempel Samsung til under 3.000 kr. Samsung A-mobiltelefoner er for eksempel de budgetvenlige telefoner der samtidig giver en fantastisk mobiloplevelse.

Den indfødte smartphone-generation

De seneste og de næste generationer af mennesker er født ind i en digital tidsalder hvor man tager de smarte mobiler for givet. De kender ikke til dét at løbe ned til en telefonboks for at foretage et vigtigt opkald. Der er god sandsynlighed for, at de ikke ved hvad en telefonboks overhovedet er. Men der kan være fordele og ulemper ved at være indfødt i en digital tid.

Ulemperne kan måske afholde dig fra at købe en Black Friday mobiltelefon til nedsat pris. Fordi mobiltelefoner kan så mange ting, kan de også virke distraherende for de små. Men fordelene opvejer ulemper ved at anskaffe dig eller dit barn en Black Friday mobil. Udover at du får en smart telefon til en god pris, kan den være til stor nytte for dig som forælder.

En af fordelen ved at give sit barn en telefon er, at du altid kan kontakte dem uanset, hvor de er. På den måde kan du altid ringe til dit barn og sikre at alt er som det bør være. Den anden vej rundt, kan dit barn også ringe dig op, hvis de har brug for dig eller blot vil spørge om de må overnatte hos en ven. Det kan være en stor hjælp i en travl hverdag med mange gøremål for hele familien.

Connect med omverdenen

Fordelen ved at eje en mobiltelefon er mange. En smartphone gør det blandt andet nemmere at holde kontakten til omverdenen. Man kan naturligvis ringe og skrive med sine venner og familie, men med sociale medier og nyheder til ved hånden, kan man bedre connecte med folk fra den anden side af kloden. Af den grund kan du også blive opdatere på nyheder og vigtige begivenheder i andre lande, selv hvis dit lokale nyhedsmedie ikke rapporterer om det.

Fleksible og billige mobilabonnementer gør det også muligt at foretage opkald til andre lande. Så hvis du for eksempel har være på studieophold med oversøiske bekendtskaber, du gerne vil holde kontakten til, så bliver det ikke nemmere – eller billigere. Har man familie i udlandet, er det også oplagt at ringe igennem tjenester som WhatsApp, hvor man kan snakke løs uden at blive fattig.

WhatsApp, Facebook og andre apps er smarte at have på sin telefon. Det gør at du kan connecte med venner såvel som med fremmede hen over interessant content, video eller artikler lige, når du vil. Læs nyheder eller hold dig opdateret på sportsstatistikker. Med en Black Friday smartphone i hånden kommer du tættere på andre mennesker. Vil sikre dig, at du aldrig løber tør for strøm på farten, kan du vælge at supplere med en powerbank fra Powerbanken.

Billig og brugervenlig

Ofte hænger pris sammen med kvalitet, så for at få elektronik af høj kvalitet skal man typisk betale en højere pris. Men det er ikke nødvendigvis sandt, når det kommer til mobiltelefoner. Uanset hvilken Black Friday mobil du køber, kan de fleste stort set det samme. Spørgsmål er blot, hvor hurtigt den kan gøre det. Nogle har en stærkere kerne og mere plads på telefonen end andre.

Det der også kan gøre prisen højere, er de ekstra funktioner som ikke er nødvendige for at telefonens opkalds-/skrivefunktioner. Det kan være sådan noget som kamera og billedkvalitet. Kameraer på mobiltelefoner er nemlig i stigende grad også blevet bedre og jo mere teknologi der bliver pakket ind i en telefon, desto dyrere vil den også være.

Shop klogt

De forskellige faktorer kan gøre forskellen på om du betaler 2.000 kroner eller 10.000 kroner for en mobil. Så uanset om du er på jagt efter den dyre ligesom iPhone 12 eller billige er der god sandsynlighed for at få den til nedsat pris på Black Friday. Når man køber en Black Friday mobil eller Black Friday mobiltelefon, kan du ofte spare 15% og 20%. Man kan også være heldig at finde besparelser på 25% eller 30%.

Det kan afhænge af hvor du kigger henne. Derfor kan det betale sige at undersøge markedet først. Vurdér hvilken mobil der er bedst for dig og hvor meget du kan tillade at betale for den. Meget elektronik bliver hurtig gammel efter kort tid, så det kan blive dyrt konstant at købe en af de dyrere smartphones.

Efter at have sammenlignet specifikationer, priser og tilbud, er du klar til at købe en Black Friday telefon! Køb den i en fysisk forretning som Elgiganten, Power eller Bilka eller find den hos en online forhandler. Husk at kigge på returreglerne hos de forskellige forhandlere, da nogle har bedre fordele end andre.

Til gammel eller ung

Hvis den nye Black Friday mobiltelefon skal gå til dit barn eller din gamle mor, kan du med fordel købe en af de billigere smartphones eller mobiler. De behøver nemlig ikke at være de mest hurtige eller kraftfulde. Ofte er det en fordel hvis de er en smule langsomme, for det betyder at de mindre erfarne smartphonebrugere nemmere kan følge med.

Det vigtigste er at de kan ringe og dén funktion behøver man ikke give mange penge for at få. Det samme gælder erhvervstelefoner. På arbejdet sidder man næppe på YouTube og Facebook, så hvis man er en erhvervskunde, bør man holde øje med de forretninger der også fører Black Friday tilbud mobil for denne.

Glæd dig og gem dit mobil-køb til Black Friday, så du kan spare penge på din og resten af familiens nye smartphones. En mobiltelefon Black Friday er den perfekte gave sammen med andre sjove, elektroniske gadgets.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

579 shops

2798 deals

Danmarks officielle portal

Alle tilbud samlet et sted

Laveste priser fra forhandlere

© 2024 Black Friday Danmark