Annoncer

* Vi tager forbehold for priser, der ikke er opdateret.
Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og forhandlere. Vi giver vores annoncepartnere mulighed for tilkøbe højere placeringer, hvorfor annoncørens placering i rækken ikke nødvendigvis fortæller noget om, hvem der har de bedste tilbud. BlackFridayDanmark modtager penge for at henvise kunder til annoncørerne - læs mere her. De forhandlere og produkter som vises på siden er derfor reklamefinansierede, og siden skal derfor anses som en annonce.  

Find innovative kvalitetprodukter fra Innoliving Black Friday

Vi har ledt efter tilbud på Innoliving i løbet af Black Week og Black Friday og har fundet forhandlere, der kører Black Friday, som forhandler dette, og udvalgt nogle tilbud.

Se de bedste Black Friday tilbud hos Innoliving

I Innoliving finder du de mest innovative tilbud til Black Friday – måske så innovative, at du aldrig har set dem før! I webshoppen kan du finde rabatter på alt fra elcykler, som kan klappes sammen til paddleboards til yoga. Læs mere her.

Innoliving er stedet, hvor du skal tilbringe din Black Friday, hvis du leder efter noget skørt og kreativt. Forretningen har specialiseret sig i innovative produkter, der sætter kulør på din hverdag. Til Black Friday i Innoliving får du tilbud på alt det, du ikke anede, du manglede – men det er kærlighed ved første blik, og nu kan du ikke leve uden produktet.

 

Udvalgte tilbud fra innoliving

Black Friday: Annoncer for store besparelser
Se tilbud

Udvalgte tilbud fra innoliving

Lamborghini El-bil – Aventador Orange

Lamborghini El-bil – Aventador Orange

DKK 2.999,00NEDSAT
- 17%
Se tilbud
Soundliving Wave Black

Soundliving Wave Black

DKK 1.495,00NEDSAT
- 54%
Se tilbud
GoRunner SUP Paddleboard – Flower 10,6″

GoRunner SUP Paddleboard – Flower 10,6″

DKK 3.995,00NEDSAT
- 38%
Se tilbud
El-cykel – Moveit Black 2.0

El-cykel – Moveit Black 2.0

DKK 9.995,00NEDSAT
- 40%
Se tilbud
Hummer Segboard 2.0 – 8,5″

Hummer Segboard 2.0 – 8,5″

DKK 3.995,00NEDSAT
- 53%
Se tilbud
Holdningskorrigerende T-shirt – Hvid – Mand

Holdningskorrigerende T-shirt – Hvid – Mand

DKK 795,00NEDSAT
- 63%
Se tilbud
GoRunner Massagepistol Deluxe Alu

GoRunner Massagepistol Deluxe Alu

DKK 1.495,00NEDSAT
- 60%
Se tilbud

Få tilsendt de bedste tilbud på
Black Friday

Når det går løs, så sender vi dig de bedste tilbud via mail fra de mange butikker. Læs vilkår og betingelser her

Det får du tilbud på i Innoliving til Black Friday

Har du nogensinde tænkt på, hvor smart det ville være, hvis du havde en elcykel, du kunne klappe sammen og tage under armen? Aldrig har det været nemmere, sjovere og hurtigere at transportere sig gennem byen, grønne landskaber og offentlig transport.

Segboard med gokart eller paddleboard til yoga?

Et andet eksempel på et produkt fra Innoliving kunne være segboardet med tilhørende gokart, så du kan suse afsted med din bedste ven bagpå. Sjovt og innovativt! Du kunne også overveje at finde et fantastisk tilbud på et paddleboard, som du kan bruge til yoga. Der er nemlig intet så afslappende som udstrækning på vandet.

Sorte priser og rablende rabatter hos Innoliving

Innoliving tilbyder en stor håndfuld kategorier, som du får tilbud på til Black Friday. Her finder du et utal af kreative produkter og skøre gadgets, du ikke anede, du havde brug for – og som du måske slet ikke vidste fandtes. Det er et sjovt sted at shoppe, især til Black Friday, hvor priserne går helt i sort, og du kan få rablende rabatter.

Få rabat på disse kategorier og produkter i Innoliving

Som navnet antyder, kan Black Friday betyde, at forretninger bliver sorte af mennesker. Det gælder også for de online webshops, og Innoliving.dk er ingen undtagelse. Man skal være hurtig ved tasterne, og derfor er det godt at vide, hvad man kan få, og hvad man vil have. Derfor får du her et overblik over kategorier og produkter i Innoliving:

 • Segboard
 • El løbehjul
 • El cykler
 • SUP paddleboard
 • Lyd og radio
 • E-mobilitet
 • Transportudstyr
 • P-skiver
 • Bilelektronik
 • Biltilbehør
 • Gaming

Så meget sparer du til Black Friday i Innoliving

Der er ikke noget som at gøre et godt scoop til Black Friday. I Innoliving kan du gøre et kreativt og innovativt scoop, som ikke ligner nogen andre, og derfor kan det være et sjovt sted at shoppe. Et godt tip kan være at holde dig opdateret på Innolivings Black Friday-side, så du løbende kan følge med. Her kan du nemlig holde øje med nyheder om, hvad der kommer på tilbud til Black Friday, så du er klar, når dagen kommer.

Det kan bestemt godt betale sig, for som du nok er klar over, går det hurtigt og hektisk for sig til Black Friday. Købeglade danskere sidder klar ved computeren, på mobilen eller tabletten for at slå kløerne i det bedste og billigste tilbud. Så hvis du har nys om de største rabatter i Innoliving, har du en klar fordel.

Tilbudsfest på innoliving.dk til Black Friday

Nå, så hvor meget kan du så spare? De mest saftige tilbud bliver ikke nødvendigvis offentliggjort, før det går løs, og Black Friday løber af staben. Dog kan vi med sikkerhed sige, at det bliver billigt, og billigere end noget andet tidspunkt på året. Til Black Friday skal du altså ikke blive chokeret, hvis du får:

 • Halv eller måske endda kvart pris på dyre produkter.
 • Skyhøje procenter.
 • Rabatter og tilbud på samtlige kategorier og produkter.

Få råd til fede gaver fra Innoliving

Black Friday på innoliving.dk kan være din mulighed for at få krydset de fedeste julegaver af på listen – til dig selv eller andre. Den sorte fredag melder sig lige op til alt det grønne, røde og gyldne i julemåneden. Black Friday falder sidst i november, og derfor er det den perfekte mulighed for at shoppe amok i julegaver.

Gode gamergaver og højtaler til musiknørden

På grund af de forrygende tilbud får du råd til gaver, som du måske ikke ellers ville have givet. I Innoliving kan en god gaveidé fx være et headset til gameren eller en bluetooth-højtaler til den musikglade. God lyd, som kan nydes alle steder, er uvurderligt både til hverdag og til fest.

Du kan også give et paddleboard til én, du har lyst til at glide ud på vandet sammen med. Oppustelige paddleboards er fx superpopulære og smarte, fordi de ikke fylder noget særligt, når du ikke bruger dem. Og når de er oppustede, kan de bruges til at sejle ture, ligge og hygge sig på vandet eller lave SUP-yoga.

Shop online til Black Friday på innoliving.dk

Innoliving er en stor og mangfoldig webshop, hvor du kan få lidt af hvert til dit innovative liv. Til Black Friday kan du finde alle de favorable tilbud og rablende rabatter online. Det kan være en fordel, at du undgår menneskemylderet i storcentre og butikker, i hvert fald hvis du ikke er den store shopaholic.

Research i ro og mag hjemme i sofaen

På nettet kan du shoppe tilbud på innoliving.dk i ro og mag. Hvis du har tendens til at blive stresset over larm, støj og et hektisk butiksliv, kan online shopping være lykken for dig. Her kan du sætte dig godt til rette i din sofa og researche på tilbud med en god kop kaffe. Måske har du endda mere ro i hovedet til at træffe de rigtige beslutninger.

Dog skal man ikke lade sig narre! Der er fuld fart på Black Friday, også på nettet, og her er der ikke nogen, der forlader skærmen uden de bedste og billigste tilbud. Det betyder, at du skal være vaks ved havelågen og vide, hvad du gerne vil klikke ned i din kurv.

Hav ønskelisten klar til Black Friday

Et godt råd kan være at lave en liste over produkter fra Innoliving, som du er interesseret i. Lav eventuelt både en liste til dig selv og til julegaver til andre. Research på produkter i god tid, så du ved, hvad du vil lede efter tilbud på. På den måde kan du hurtigt og effektivt finde ud af, om det rigtige er blevet sat ned i pris til Black Friday. Og så har du de største chancer for at gøre de køb, som du bliver allergladest for.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

579 shops

2798 deals

Danmarks officielle portal

Alle tilbud samlet et sted

Laveste priser fra forhandlere

© 2024 Black Friday Danmark