Annoncer

* Vi tager forbehold for priser, der ikke er opdateret.
Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og forhandlere. Vi giver vores annoncepartnere mulighed for tilkøbe højere placeringer, hvorfor annoncørens placering i rækken ikke nødvendigvis fortæller noget om, hvem der har de bedste tilbud. BlackFridayDanmark modtager penge for at henvise kunder til annoncørerne - læs mere her. De forhandlere og produkter som vises på siden er derfor reklamefinansierede, og siden skal derfor anses som en annonce.  

Denne side indeholder annoncer, og er dermed sponsoreret. Læs mere

Glæd en gamer med nyt gamingudstyr på Black Friday

På denne side finder du de bedste Black Friday tilbud på Gaming hos mere end 48 forskellige forhandlere. Vi har i øjeblikket fundet en masse gaming produkter med gode rabatter

Find de bedste gaming Black Friday tilbud

Black Friday er en dag, som de fleste mennesker kender til i Danmark. Skulle du alligevel være i tvivl, eller måske ikke har købt noget på denne store shoppe dag, så kan det være værd at læse med her. Black Friday er et forholdsvis nyere koncept i Danmark, som for alvor tog fat tilbage i 2015. Det startede med, at nogle webshops holdte begivenheden, og derefter gik det stærkt i Danmark.

Black Friday stammer fra USA, hvor det har en noget længere historie end, at man kan prale af i Danmark. Denne begivenhed handler om at shoppe. Det er en stor forbrugsfest, hvor at man som kunde kan gøre sig et godt køb og hvor at mange varer er sat ned. Man kan finde tilbud, som hører til Black Friday, hvor man kan spare mange procenter på kendte varemærker og indenfor alverdens kategorier.

Black Friday sker i slutningen af november, hvilket både har sine fordele i forhold til den kommende julemåned, hvor juleshopping alligevel er på sit højeste, men for nogle er det også en begivenhed, som de har glædet sig til rigtigt længe. Hvis garderoben trænger til en udskiftning, så kan man med garanti finde et nyt outfit til enhver lejlighed. Butikkerne konkurrer om at have de bedste tilbud, og derfor er det som kunde en stor tilbuds-fest. Man kan finde kjoler, sportstøj, nye sko, et køleskab, fjernsynes og mange andre ting med store rabatter.

Gaming på tilbud fra Sharkgaming

Udvalgte tilbud fra SHARK GAMING

Black Friday: Annoncer for store besparelser
Se tilbud

Udvalgte tilbud fra SHARK GAMING

SHARK GAMING UWQHD 3440X1440 165HZ SKÆRM

SHARK GAMING UWQHD 3440X1440 165HZ SKÆRM

DKK 3.999,00 Se tilbud
SHARK ORION GAMING PC DEMO

SHARK ORION GAMING PC DEMO

DKK 12.499,00NEDSAT
- 8%
Se tilbud
SHARK VORTEX GAMING STOL

SHARK VORTEX GAMING STOL

DKK 1.999,00 Se tilbud
ASUS ROG GLADIUS II OPTICAL GAMING MOUSE

ASUS ROG GLADIUS II OPTICAL GAMING MOUSE

DKK 699,00 Se tilbud
SHARKGAMING 7G15-70 GAMING LAPTOP

SHARKGAMING 7G15-70 GAMING LAPTOP

DKK 13.499,00NEDSAT
- 7%
Se tilbud
SHARK RGBEAST GAMING PC

SHARK RGBEAST GAMING PC

DKK 16.999,00NEDSAT
- 6%
Se tilbud
SHARK GEAR PAKKE

SHARK GEAR PAKKE

DKK 8.199,00NEDSAT
- 16%
Se tilbud

Udvalgte Gaming tilbud til Black Week

Logitech G Pro Mechanical Gaming GX Blue Clicky (Nordic)

I samarbejde med pricerunner DKK 690 Se tilbud

ASUS TUF Gaming VG27AQZ

I samarbejde med pricerunner DKK 1.999 Se tilbud

Sony PS5 DualSense Wireless Controller – Midnight Black

I samarbejde med pricerunner DKK 499 Se tilbud

Logitech G29 Driving Force For Playstation + PC

I samarbejde med pricerunner DKK 1.898 Se tilbud

Corsair K55 RGB Gaming (Nordic)

I samarbejde med pricerunner DKK 449 Se tilbud

Paracon Brawler Gaming Chair - Black

I samarbejde med pricerunner DKK 999 Se tilbud

Populære butikker med de største Black Friday besparelser: Se alle butikker her

Black Friday gaming tilbud

Der er rigtigt godt nyt til de spilleglade mennesker, når det kommer til Black Friday. Denne dag kan man blive den heldige ejer af en helt ny spillekonsol eller grafikkort, som der har været rabat på. Spillekonsoller er yderst populære og derfor er det godt at være opmærksom på de tilbud som der findes i forbindelse med Black Friday hos forhandlere såsom Sharkgaming, Coolshop og Komplett.

Der kan sagtens være begrænset parti på både konsoller, udstyr og populære spil. Tilbud på Black Friday gaming, såsom PlayStation, Xbox og andre kendte producenter, er noget som mange børn og voksne bruger timevis på at underholde sig med, og det er klart at spillekonsollerne er så populære.

Meget har ændret sig siden de for alvor begyndte at træde i karakter i 90’erne. Det er nemlig ikke kun børn nu om dage som synes det er sjovt at spille videospil. Hvis man voksede op i 90’erne så en den generation med til at følge hele den bemærkelsesværdige udvikling som er sket siden da. Fra den velkendte SEGA, til de første PlayStations som kom ud, til, hvordan grafikken nu til dags er suverænt. Hvis du vil have fingrene i et nyt videogame Black Friday tilbud, så er der flere steder, hvor man kan holde øje med tilbuddene.

Få tilsendt de bedste tilbud på
Black Friday

Når det går løs, så sender vi dig de bedste tilbud via mail fra de mange butikker. Læs vilkår og betingelser her

Hvilken spillekonsol skal man vælge?

Hvis det er første gang at man skal købe en spillekonsol, er det godt at vide noget om, hvilkeder findes på markedet. Black Friday gaming tilbud kan variere fra butik til butik, men også hvilken producent som laver dem. PlayStation har blandt andet lanceret en PlayStation 5, som fik premiere i Danmark i 2020, og som også er blevet populær. Man kan sagtens stadig få fingre i de ældre modeller, som det også kan svare sig at holde øje med, om at der kommer tilbud på dem til Black Friday eventuelt.

Indenfor spil hertil er der også rigelig mulighed for at prøve noget nyt. PlayStation har nemlig spil til både børn og voksne, hvor at man kan vælge imellem blandt andet adventurespil, kørespil og meget andet.

Hvis det er børn som man skal ud at købe en ny spillekonsol og de ikke er så gamle endnu, så kan det være en fordel at vælge en spillekonsol fra Nintendo, hvoraf PlayStation og Xbox kan egne sig bedre til de lidt ældre børn og unge for eksempel.

Hvis man er på udkig efter en bærbar spillekonsol, kan en Nintendo Switch være en rigtigt godt valg. Denne konsol er selvfølgelig praktisk, fordi man kan tage den med sig på farten, og den kan give masser af underholdning. Til børn kan den også være praktisk under transport, hvis der er mange timers kørsel, eller rejse.

 

Hvilke butikker har tilbud på Black Friday gaming?

Når det kommer til elektronik, herunder spillekonsoller og spil dertil, så er der heldigvis mange steder som man kan holde øje med de gode video game Black Friday tilbud, samt rabatter på for eksempel spillekonsoller. De store elektronikforretninger som for eksempel Elgiganten og POWER, er værd at huske på, når Black Friday nærmer sig.

Elgiganten er landets nok mest kendte elektronik varehus, hvor man kan finde skarpe priser på elektronik. Kæden har 38 butikker fordelt rundt omkring i landet, og har eksisteret siden 1996, hvor det første af deres varehuse åbnede. Her kan du holde øje med tilbuddene når Black Friday datoen nærmer sig, eller tilmelde dig Elgigantens kundeklub, så at du kan være sikker på at du ikke går glip af gode tilbud. På hjemmesiden kan du også se, hvor din nærmeste butik ligger samt åbningstider.

Nogle butikker, reklamerer allerede for denne specielle dato en måned før, så hold øje med tilbudsaviserne for både Elgiganten, men også POWER og Bilka eller Føtex.

 

Hvorfor købe Black Friday gaming tilbud?

Fordelen ved at handle på Black Friday, fremfor en almindelig dag, som man er ude at shoppe, er at man kan spare penge på shopping turen. Da datoen falder en månedstid før juleaften, kan det helt sikkert være en fordel at købe julegaverne på denne dag, da tilbuddene ellers ikke er de samme i december måned.

Hvis man er en stor familie og der er mange gaver som skal købes, kan det hjælpe på økonomien at købe mange af gaverne når de alligevel er på tilbud på denne dag.

Hvorfor betale fuld pris i december måned, hvis man kan købe en vare på tilbud i november måned? Der kan altså være en del at spare ved at handle på Black Friday.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

579 shops

2798 deals

Danmarks officielle portal

Alle tilbud samlet et sted

Laveste priser fra forhandlere

© 2024 Black Friday Danmark