BlackFridayDanmark er reklamefinansieret.

Køb PlayStation og andet gamingudstyr billigt Black Friday

På denne side finder du de bedste Black Friday tilbud på PlayStation hos mere end 48 forskellige forhandlere. Vi har i øjeblikket fundet PlayStation til 20-60% af prisen

Populære butikker med de største Black Friday besparelser: Se alle butikker her

PlayStation på tilbud Se alle Black Friday tilbud her

Find en playstation Black Friday

Der er masser af gode tilbud på playstation Black Friday. Hvad end du er ude efter den nyeste nye Playstation 5, forgangeren Playstation 4, Playstation VR eller noget helt andet – så kan du finde din spillekonsol til Black Friday.

Få et strålende tilbud på en playstation Black Friday, og lad det indre barn more sig! Der er vist ikke meget, der kan underholde én som et godt spil playstation. Playstation er uhyre populært både blandt nye generationer og voksne, som mindes barndommen med et nostalgisk spil.

Du kan finde den playstation til Black Friday, som du helst vil have. Der er nemlig flere forskellige modeller og årgange at vælge mellem, og du kan selvfølgelig også få masser af tilbehør og spil. Én ting er sikkert: Playstation bliver ikke billigere end til Black Friday!

Spar op til 80%

Når det går løs, så sender vi dig de bedste tilbud via mail fra de mange butikker. Læs vilkår og betingelser her

Få tilbud på disse typer playstation Black Friday

Black Friday er dagen, hvor du skal slå til, hvis du drømmer om god gaming med playstation. Hvilken gamer-type er du? Er du til de allernyeste konsoller, med nye, spændende funktioner? Eller foretrækker du de lidt ældre spil, der i højere grad minder dig om barndommen? Her er de produkter og kategorier, du kan få tilbud på, når det kommer til playstation Black Friday:

  • Playstation 5. Også kendt som PS5, den nyeste model.
  • Playstation 4. PS4, forgangeren til Playstation 5.
  • Playstation 4 Pro. PS4 Pro, som er en forbedret version af PS4.
  • Playstation VR. Playstation til spil i Virtual Reality.
  • Playstation spil til samtlige konsoller.
  • Alskens tilbehør til playstation.

Playstation 4 eller Playstation 5?

Der er altså lidt forskelligt at vælge mellem, hvis du er på jagt efter playstation Black Friday. Det er klart, at hvis du vil have den højest mulige opløsning og den flotteste grafik, skal du gå efter den nyeste Playstation 5. Men Playstation 4 tilbyder altså også en formidabel spilleoplevelse, og hvis du vælger PS4 Pro, bliver det hele lidt bedre.

Playstation VR for dig, der vil være der selv

En playstation til Virtual Reality er for dig, der ønsker at være der selv. Spillet bliver ikke mere livagtigt, end når du selv går rundt i den animerede verden. Du kan få de vildeste gys med et mørkt og uhyggeligt spil, og du kan blive helt lalleglad af de mere farverige.

Uanset hvad, vil det være en spilleoplevelse, du ikke vil glemme. Og du kan invitere dine venner med på fantastiske rejser og oplevelser med Playstation VR. Derfor er det fantastisk at finde et tilbud på sådan en playstation Black Friday.

Derfor skal du finde et tilbud på playstation Black Friday

Der er mange gode grunde til at kigge efter en playstation til Black Friday. Der er bare noget utrolig sundt og godt over at gå lidt i barndom igen med sjove spil, og man kan spille playstation hele livet. Men man skal ikke lade sig narre, for det er faktisk ikke alle playstation spil, der er for børn. Tværtimod kan du også finde mørke og dystre universer, fx krigsspil eller dystopiske spil.

Et playstation spil kan være en hel verden, der åbner sig, og som man ikke sådan slipper igen. Man kan blive sat i dilemmaer og spørgsmål, som får én til at tænke grundigt over livet. Så der kan også være meget at lære med fed gaming. Desuden er en playstation også verdens fedeste gave for gameren, så hvis du har sådan én i familien, er det værd at overveje.

Få den bedste pris på playstation Black Friday

Men selvfølgelig er det først og fremmest prisen, der er den helt store grund til at købe en playstation Black Friday. Den sorte fredag er årets største tilbudsfest, og her går priserne helt i sort. Det betyder, at rabatterne skyder enormt i vejret, og det bliver billigere end nogensinde. Og det gælder også for playstation.

Køb en dyr playstation billigt

En playstation er ikke en hel billig genstand at købe sig. Derfor kan det virkelig godt betale sig at gå efter et godt tilbud på playstation Black Friday. Her bliver konsollerne nemlig sat gevaldigt ned, og det kan gøre en stor forskel for budgettet. Det kan også betyde, at man får råd til en dyrere og nyere model, end man ellers ville have købt. Og skal du give en playstation i gave – fx julegave – er Black Friday den helt oplagte mulighed.

Så meget sparer du på playstation Black Friday

Hvor meget kan så spare på sit nye stykke elektronisk legetøj? Ikke så lidt endda! Normalt får du ikke en Playstation 5, som er den nyeste model, til under 4000 kroner – og du kan faktisk godt havne et stykke over. Black Friday er uden tvivl den dag på året, hvor du kan få din playstation billigst.

Det er ikke helt lige til at sige præcis, hvor meget du kommer til at kunne spare. Det bedste tip er at følge med på Playstations Black Friday-side, så du kan holde øje med nyhederne. Tilbuddene bliver nemlig ikke nødvendigvis offentliggjort inden Black Friday. Ved at holde dig opdateret er du imidlertid sikker på, at du er den første, der ved, når de gør. Og det kan godt betale sig, hvis du vil have en god chance for at få det bedste og billigste tilbud på playstation Black Friday.

Gode tilbud og store procenter

Men vi har hvert fald ikke sagt for meget, hvis vi siger, at du kan spare en hel del ved at købe din playstation til Black Friday. På denne dag er priserne på de fleste produkter og kategorier nemlig chokerende lav, og det gælder heldigvis også for playstation. Du kan fx godt være heldig at finde produkter til den halve eller kvarte pris. Procenter som 25%, 50% og 75% er bestemt ikke ualmindelige at støde på, på prisskiltene.

Her kan du shoppe playstation til Black Friday

Er du blevet interesseret i at finde et favorabelt tilbud på playstation Black Friday? Så kan du finde produktet i forskellige butikker rundt om i landet, der forhandler elektronik. Der vil være masser af ekstra personale på dagen, der kan vejlede dig, hvad end du vil købe konsollen som en gave eller til dig selv.

Research på forhånd

Du kan også shoppe online til Black Friday og finde et godt tilbud på playstation her. I så fald kan du finde forhandlernes webshops og klikke dig ind på de gode priser. Det kan være en god idé at gøre lidt research på forhånd, for priserne kan svinge en smule. Hold dig opdateret på de forskellige forhandlere, så du er klar til at slå til, når det gælder – det kan nemlig godt gå hurtigt for sig Black Friday.

 

595 shops

2775 deals

Danmarks officielle portal

Alle tilbud samlet et sted

Laveste priser fra forhandlere

© 2022 Black Friday Danmark