BlackFridayDanmark er reklamefinansieret.

Shop amok i elektronik til Black Friday udsalg hos Komplett

Vi har fundet alle de bedste Black Friday Komplett tilbud til dig.
Lige nu har vi 5 produkter til ekstra lave priser.

Klik her og spar op til 40-70% på Black Friday hos Komplett

Hvis du står og mangler headset, computer, TV, grafikkort eller lignende, skal du kigge i Komplett Black Friday. Her får du nemlig de vildeste tilbud på alt, hvad hjertet begærer af elektroniske devices. Læs mere her!

De allerbedste og billigste tilbud fra Nordens største netbutik? Ja, så gerne! I Komplett Black Friday finder du tilbud på alt fra Nintendo til Playstation, de nyeste iPhones, Airpods og høretelefoner. Står du og leder efter et nyt TV eller en ny computer, er det også her, du skal gå hen. Komplett tilbyder et stort og bredt udvalg af elektronik, så de har helt sikkert det du søger på årets store tilbudsdag. Så hvis du er på udkig efter en ny telefon, højtaler eller et TV, så synes vi helt klart, at du skal tage et smut forbi Komplet på Black Friday.

 

De bedste tilbud fra KOMPLETT®.dkSe alle tilbud her

Tyvstart blackfriday: store besparelser
Se tilbud

De bedste tilbud fra KOMPLETT®.dkSe alle tilbud her

MSI GP66 Leopard 15,6″ FHD 144 Hz

MSI GP66 Leopard 15,6″ FHD 144 Hz

DKK 15.995,00 Se tilbud
Komplett i165 Epic Gaming PC

Komplett i165 Epic Gaming PC

DKK 14.999,00 Se tilbud
Roborock S7 robotstøvsuger

Roborock S7 robotstøvsuger

DKK 4.190,00 Se tilbud
Oculus Quest 2 VR-briller

Oculus Quest 2 VR-briller

DKK 2.749,00 Se tilbud
Komplett i120 Epic Gaming PC – RTX 3060 Edition

Komplett i120 Epic Gaming PC – RTX 3060 Edition

DKK 12.999,00 Se tilbud

Spar op til 80%

Når det går løs, så sender vi dig de bedste tilbud via mail fra de mange butikker. Læs vilkår og betingelser her

Derfor skal du besøge Komplett Black Friday

Det kan være fedt at få et favorabelt tilbud på elektronik, der ellers plejer at være dyrt. I Komplett Black Friday kan du få al den nyeste teknologi til en pris, der ikke ligner nogen anden. Det er den perfekte lejlighed til at få udskiftet det gamle TV eller finde en ny bærbar computer.

Få råd til den store gave

Men det kan også være en god anledning til at finde en gave til nogen, man holder af. Forældre til gamer-glade børn vil kunne finde et hav af gaver, som vil vække stor begejstring. Group Komplett har nemlig den komplette samling af gamerudstyr, lige fra gaming-headsets til gaming-skærme. Black Friday er en mulighed for at købe en lidt større gave, man ellers ikke ville have haft råd til.

Det kan du finde tilbud på i Komplett

Du kan finde mange gode tilbud og store rabatter hos Komplett Group til Black Friday, så det er faktisk bare om at lave en ønskeseddel. Nogle af de ting, du kan finde prisnedsættelser på, kunne fx være:

Så meget kan du spare i Komplett Black Friday

Du kan godt skrue op for forventningerne, når det kommer til, hvad du kan spare hos Komplett Black Friday. Fordi netbutikken fører relativt dyr elektronik, gør procenterne en stor forskel. En rabat på 20% kan således betyde alverden, men endnu federe er det selvfølgelig, hvis man finder produkter med 50% eller 70% prisnedsættelse.

Følg med på Kompletts Black Friday-side

Alt er faktisk muligt på Black Friday, så det er bare med at holde sig opdateret på Kompletts Black Friday-side. Det kan godt betale sig at være på mærkerne hele Black Friday-ugen, så man ikke misser et godt tilbud. Hos Komplett Black Friday er det nemlig ikke unormalt at finde halve – eller måske endda kvarte – priser.

Komplett Group – Den komplette netbutik

Hvem er Komplett, og hvad kan du få? Komplett Group er Nordens største netbutik. Her får du altså det bedste af det bedste inden for e-handel, og der er i alt ti netbutikker rundt om i Skandinavien. Komplett er ganske populært, især til Black Friday, og det betyder, at du kan finde yderst konkurrencedygtige priser.

Elektronik til private og virksomheder

Hos Komplett Group Black Friday finder du elektronisk habengut til private kunder såvel som virksomheder, institutioner og andre forhandlere. Netbutikken har op imod 200.000 aktive kunder, så det er en pæn sjat. Dermed er butikken altså også et anerkendt sted at handle, og du går næppe galt i byen her.

595 shops

2775 deals

Danmarks officielle portal

Alle tilbud samlet et sted

Laveste priser fra forhandlere

© 2022 Black Friday Danmark