BlackFridayDanmark er reklamefinansieret.

Se alle de bedste iPhone 12 Black Friday tilbud på ét sted: Her

På denne side finder du de bedste Black Friday tilbud på iPhone 12 hos mere end 48 forskellige forhandlere. Vi har i øjeblikket fundet iPhone 12 til 20-60% af prisen

De bedste tilbud fra PROSHOPSe alle tilbud her

Tyvstart blackfriday: store besparelser
Se tilbud

De bedste tilbud fra PROSHOPSe alle tilbud her

Apple iPhone 12 mini 5G 64GB – Black

Apple iPhone 12 mini 5G 64GB – Black

DKK 5.699,00 Se tilbud
Apple iPhone 12 Pro Max 5G 256GB – Pacific Blue

Apple iPhone 12 Pro Max 5G 256GB – Pacific Blue

DKK 9.989,00 Se tilbud
Apple iPhone 12 Pro 5G 128GB – Gold

Apple iPhone 12 Pro 5G 128GB – Gold

DKK 8.689,00 Se tilbud
Apple iPhone 12 5G 64GB – Black

Apple iPhone 12 5G 64GB – Black

DKK 6.490,00 Se tilbud
Apple iPhone 12 Pro 5G 128GB – Graphite

Apple iPhone 12 Pro 5G 128GB – Graphite

DKK 8.689,00 Se tilbud

Få fingrene i en iPhone 12 Black Friday

Når Black Friday igen ruller ind over landet i slutningen af november, har du mulighed for at finde mange gode tilbud. Benyt prisfesten til få fat i kvalitetsprodukter uden at smadre sparegrisen. Denne dag behøver du nemlig hverken at gå på kompromis med kvalitet eller pris. Få fx fingrene i en iPhone 12 til en skarp pris.

Måske er du inkarneret Apple fan og har haft en iPhone, siden den første så dagens lys. Det kan også være, at du indtil videre har snuset mere til andre typer smartphones. Hvis du har leget med tanken om en ny iPhone – måske endda din allerførste – hvorfor så ikke benytte dig af Black Friday og få fat i den nye exceptionelle iPhone 12?

Spar op til 80%

Når det går løs, så sender vi dig de bedste tilbud via mail fra de mange butikker. Læs vilkår og betingelser her

En stor nyhed i let og tynd indpakning

iPhones og ipads er gennem årene blevet større og større, og måske er nogle tilhængere efterhånden faldet fra, fordi telefonen blev sværere at få plads til i lommen eller sågar hånden. Men med iPhone 12 har Apple skabt en telefon, der er både tyndere og lettere og derfor ligger bedre i hånden.

Derudover har de med denne nye generation også introduceret en mini model. Det vil sige, at du også har mulighed for at vælge en iPhone 12 i en mindre udgave, men stadig få den samme gode kvalitet.

Så meget kan du spare på iPhone 12 Black Friday

Det er ingen hemmelighed, at en iPhone kan være en dyr investering – særligt hvis du gerne vil have den nyeste på markedet. Derfor kan det være en god idé at benytte dig af Black Friday for at få råd til din drømmetelefon. Du kan være heldig at finde besparelser på op til 25 % – og det hjælper da lidt, når vi taler om en smarthpone, som for iPhone 12’s vedkommende koster mellem 7.000 og 8.400 kr.

Hvis du er mere til mini-udgaven, så ligger priserne mellem 6.200 og 7.600 kr., og selv om det trods alt er billigere, så er vi stadig i et leje, hvor en Black Friday rabat ville falde på et tørt sted. Du kan evt. tilmelde dig nyhedsbrev hos nogle af de butikker, som sælger iPhones, så du er sikker på at få besked om deres gode tilbud på iPhone 12 Black Friday.

Ikke bare hæsblæsende hurtig…

…men også fyldt med andre gode egenskaber!

Den nye iPhone 12 er luksus og kvalitet, pakket lækkert ind. Med en A14 Bionic chip, som er den hurtigste chip i en smartphone, og 5G-hastighed er denne iPhone indbegrebet af hæsblæsende hurtighed. iPhone 12 er verdens mindste, tyndeste og letteste 5G-telefon, og den har ovenikøbet den bedste 5G-dækning. Med den ved hånden kan du nu både downloade og streame film og lignende på farten.

iPhone 12 fås i 6 forskellige farver fra en mere frisk farveskala end hidtil set, og så er den som nævnt både tyndere og lettere end tidligere modeller. Du kan nemmere passe på din nye iPhone med en bedre beskyttelse mod vand og ikke mindst det nye Ceramic Shield, som er det stærkeste smartphoneglas, der giver fire gange bedre beskyttelse, hvis du taber telefonen.

Den har OLED-skærm, som er en Super Retina XDR skærm, og den går helt fra kant til kant. Her har Apple skabt den bedste iPhone skærm nogensinde, hvor du vil opleve en helt utrolig farvegengivelse og meget mere kontrast. Pixeltætheden er højere, og det samme er opløsningen. Alle forudsætninger for en god visuel oplevelse er altså opfyldt.

Når det kommer til det visuelle, må iPhone 12’s kamera også fremhæves. Det har både vidvinkel- og ultravidvinkelkamera, og begge er udstyret med nat-tilstand. Det vil sige, at du kan tage smukke og klare billeder, selv i svagt lys. Uanset om du befinder dig i solskin eller månelys, kan du fange detaljer og farver, som ikke tidligere var mulige at få med på dine billeder.

iPhone 12 har desuden Smart HDR 3, som er endnu en hjælp på vejen til et fotoalbum fyldt med smukke og klare billeder. Med HDR 3 bliver detaljer fremhævet og farver bevaret. Det kan genkende ansigter og omgivelser og justerer skarphed, farve og tone, når der er behov for det. Selv i skarpt lys sørger HDR 3 for at fange små detaljer som hudtone og farvemætning og sørger for, at disse ser naturlige og livagtige ud.

Du kan finde eksempler på billeder taget med iPhone 12 samt mange flere specifikationer på Apples hjemmeside.

Gå på opdagelse i iPhone-paradiset

iPhone 12 er det nyeste skud på Apple stammen, men det er stadig muligt at købe tidligere modeller af den populære smartphone. Fx er iPhone 11 og iPhone SE stadig nye og opdaterede, og de har også mange gode egenskaber. På disse modeller kan du være heldig at finde endnu bedre tilbud på Black Friday, fordi der er kommet en nyere model, som kan virke mere attraktiv. Men de tidligere modeller er et rigtig godt alternativ, hvis det ikke er vigtigt for dig at have det allernyeste – og hvis du gerne vil spare lidt flere penge.

Hvis du derimod hellere vil opgradere og have noget, der er bare en tand vildere, så kan du gå efter iPhone 12 Pro. Her får du en stilsikker smartphone i elegante, afdæmpede farver med et Pro-kamera og en LiDAR-scanner, som sørger for endnu mere nøjagtige gengivelser af verden med en dybde, du ikke har set før. Vil du have fuldt udbytte af det visuelle, kan du med fordel vælge iPhone 12 Pro Max, som har en større skærm.

Her kan du finde din nye iPhone 12 Black Friday

Du kan selvfølgelig få fingrene i din nye iPhone 12 Black Friday på Apples egen hjemmeside. Hvis du har en iPhone i forvejen, har du mulighed for at benytte dig af deres Apple Trade In, hvor du kan spare penge på din nye iPhone ved at indlevere din gamle.

Derudover er der mange andre webshops, som forhandler iPhones, og hvis du er føler dig mere sikker ved at gå ind i en fysisk butik, kan du finde iPhone i stort set alle tele- og elektronikbutikker.

595 shops

2775 deals

Danmarks officielle portal

Alle tilbud samlet et sted

Laveste priser fra forhandlere

© 2022 Black Friday Danmark