Annoncer

* Vi tager forbehold for priser, der ikke er opdateret.
Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og forhandlere. Vi giver vores annoncepartnere mulighed for tilkøbe højere placeringer, hvorfor annoncørens placering i rækken ikke nødvendigvis fortæller noget om, hvem der har de bedste tilbud. BlackFridayDanmark modtager penge for at henvise kunder til annoncørerne - læs mere her. De forhandlere og produkter som vises på siden er derfor reklamefinansierede, og siden skal derfor anses som en annonce.  

Apple Black Friday – Få de bedste tilbud på Apple-produkter

Vi har ledt efter tilbud på Apple i løbet af Black Week og Black Friday og har fundet forhandlere, der kører Black Friday, som forhandler dette, og udvalgt nogle tilbud.

 

Udvalgte tilbud på Apple produkter på Black Friday

Apple MacBook Pro (2022) M2 OC 10C GPU 8GB 256GB SSD 13.3"

I samarbejde med pricerunner DKK 12.499 Se tilbud

Apple MacBook Air (2020) M1 OC 7C GPU 8GB 256GB SSD 13"

I samarbejde med pricerunner DKK 6.999 Se tilbud

Apple iPad 10.2" Wi-Fi 256GB (2021)

I samarbejde med pricerunner DKK 3.930 Se tilbud

Apple iPhone 13 128GB

I samarbejde med pricerunner DKK 4.495 Se tilbud

Apple Watch Series 7 45mm Aluminium Case with Sport Band

I samarbejde med pricerunner DKK 3.597 Se tilbud

Apple AirPods Max

I samarbejde med pricerunner DKK 4.099 Se tilbud

Apple Watch SE 40mm Aluminium Case with Sport Band

I samarbejde med pricerunner DKK 1.899 Se tilbud

Apple Watch Ultra Titanium Case with Alpine Loop

I samarbejde med pricerunner DKK 5.127 Se tilbud

Apple iPhone 14 Pro 128GB

I samarbejde med pricerunner DKK 7.999 Se tilbud

Apple iPad 10.2" 64GB 2021 (9th Generation)

I samarbejde med pricerunner DKK 2.639 Se tilbud

Apple iPhone SE 64GB (3rd Generation)

I samarbejde med pricerunner DKK 3.181 Se tilbud

Apple-produkter er nogle af de mest populære produkter på Black Friday. Sidste år gik kunderne helt amok for iPhone 12 og iPad Pro. I år kan vi forvente endnu større rabatter på Apples nyeste og bedste produkter. Så hvis du er på jagt efter en ny iPhone, iPad eller MacBook, er Black Friday det oplagte tidspunkt at købe på! Her er alt, hvad du behøver at vide om tilbud på Apple på Black Friday.

Få tilsendt de bedste tilbud på
Black Friday

Når det går løs, så sender vi dig de bedste tilbud via mail fra de mange butikker. Læs vilkår og betingelser her

Hvilke produkter vil være på udsalg?

I år kan købere forvente store rabatter på iPhone 13, iPhone 13 Pro og iPhone 13 Pro Max. Måske finder du endda et tilbud på den nyeste iPhone 14!
Vi vil også forvente at se rabatter på iPad Pro, iPad Air, og den nye iPad mini. Hvad angår MacBooks, forventer vi rabatter på MacBook Air og MacBook Pro. Endelig vil vi også forvente at se Apple Watch Series 6 og 7 blive sat til salg med gode rabatter

Hvornår starter Apple’s Black Friday-udsalg?

Apple’s forhandlere, såsom Power og Elgiganten, har endnu ikke annonceret en officiel startdato for deres Black Friday-salg. Men baseret på sidste års udsalg kan vi forvente, at udsalget starter engang i slutningen af november, formodentlig i starten af ugen op til Black Friday. Hold øje med vores side for opdateringer og de bedste priser.

Hvorfor skal jeg købe Apple på Black Friday?

For det første er det nogle af de største rabatter, du kan finde hele året på Apples nyeste og bedste produkter. Hvis du har ønsket dig en iPhone eller MacBook, men ikke har villet betale fuld pris, er Black Friday det bedste tidspunkt at slå til på.

For det andet kan du starte julegaveindkøb på Black Friday, så din gave allerede er købt og pakket ind, inden december overhovedet begynder! Det fjerner al julestressen, når man kommer tidligt igang, og så kan du slappe af og nyde juletiden uden stress. Endelig kan du, hvis du bestiller online, ofte drage fordel af tilbud om gratis forsendelse, hvilket betyder endnu flere besparelser!

Apple-produkter er også af høj kvalitet og har lang levetid. Med så store rabatter på Black Friday er det det perfekte tidspunkt at købe den nye iPhone eller iPad, som du har ønsket dig!

Apple-produkter er altid et populært køb på Black Friday. I år kan vi forvente store rabatter på det nyeste og bedste fra Apple. Så hvis du er på udkig efter en ny iPhone, iPad eller MacBook, skal du sørge for at tjekke Apple’s Black Friday udsalg

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

579 shops

2798 deals

Danmarks officielle portal

Alle tilbud samlet et sted

Laveste priser fra forhandlere

© 2024 Black Friday Danmark