ANNONCER * Vi tager forbehold for priser, der ikke er opdateret.

Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og forhandlere. Vi giver vores annoncepartnere mulighed for tilkøbe højere placeringer, hvorfor annoncørens placering i rækken ikke nødvendigvis fortæller noget om, hvem der har de bedste tilbud. BlackFridayDanmark modtager penge for at henvise kunder til annoncørerne - læs mere her. De forhandlere og produkter som vises på siden er derfor reklamefinansierede, og siden skal derfor anses som en annonce.

Forkæl dig selv på Singles Day med gode Black Friday tilbud

Singles day Danmark 2023

Her på siden kan du således finde en oversigt over nogen butikker der har gode singles day tilbud, samt læse lidt mere om hvad dagen egentlig går ud på.
Se også vores side for singledaydanmark.dk

Hvad er Singles day?

Selvom siden her primært er en side dedikeret til Black Friday, så har vi svært ved at sige nej til at deltage i endnu en super mulighed for at shoppe gode tilbud. Singles Day i Danmark har ikke endnu fået særlig meget anerkendelse i blandt hverken forbrugerne eller danskerne, men dagen overgik på globalt plan sidste år Black Friday i omsætning. Singles day er en dag der har sin oprindelse fra Nanjing Universitet i 1993. Dagen blev kaldt singles day grundet datoen som er den 11/11, altså fordi den består af 4 1-taller som repræsenterer 4 singler. Den blev meget hurtigt populær blandt unge kinesere på andre universiteter i og omkring Nanjing.

I følge Wikipedia er en af de historier der bliver fortalt når der tales om hvordan dagen opstod, at 4 mandlige studerende på Nanjing universitet var kommet ind i en diskussion omkring hvordan de kunne undgå det monotone og kedelige single liv. Således blev de enige om at den 11. november skulle være en dag dedikeret til at fejre det at være single. Der gik ikke længe før det havde spredt sig til resten af samfundet – godt hjulpet på vej af udbredelsen af sociale medier.

Du kan bruge dagen på at forkæle dig selv med lækkert lingeri eller måske med noget sexlgetøj. En af de største forhandlere af sexlegetøj her i Danmark er Sinful.

Shopping delen er blot blevet en del af selve dagen, da det handler om at fejre singlelivet og være god ved sig selv Derfor har dagen da også sat den ene rekord efter hinanden. I 2017 satte Alibaba en verdensrekord med 256.000 transaktioner pr. sekund. Singles day er på verdensplan 4 gange så stor som Black Friday og Cyber Monday, så mon ikke Danmark også kommer med på moden en gang. Hvis det er ligesom med Black Friday, kan der dog godt gå noget tid inden vi ser nogen reel “volumen” på selve dagen.

Hvis du er på udkig efter flere gode tilbud, så kan du med fordel tjekke alle de gode januar udsalg tilbud.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

621 shops

2843 deals

Danmarks officielle portal

Alle tilbud samlet et sted

Laveste priser fra forhandlere

© 2023 Black Friday Danmark