Annoncer

* Vi tager forbehold for priser, der ikke er opdateret.
Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og forhandlere. Vi giver vores annoncepartnere mulighed for tilkøbe højere placeringer, hvorfor annoncørens placering i rækken ikke nødvendigvis fortæller noget om, hvem der har de bedste tilbud. BlackFridayDanmark modtager penge for at henvise kunder til annoncørerne - læs mere her. De forhandlere og produkter som vises på siden er derfor reklamefinansierede, og siden skal derfor anses som en annonce.  

Sport på Black Friday – Alt fra løbesko til træningsudstyr

Vi har ledt efter tilbud på sportsudstyr i løbet af Black Week og Black Friday og har fundet forhandlere, der kører Black Friday, som forhandler dette, og udvalgt nogle tilbud.

Sport på tilbud fra Abilica

Udvalgte tilbud fra abilica

Black Friday: Annoncer for store besparelser
Se tilbud

Udvalgte tilbud fra abilica

125 kg Hi Temp Bumper Vægtpakke

125 kg Hi Temp Bumper Vægtpakke

DKK 6.436,00NEDSAT
- 23%
Se tilbud
85 kg Hi Temp Bumper Vægtpakke

85 kg Hi Temp Bumper Vægtpakke

DKK 4.838,00NEDSAT
- 21%
Se tilbud
Abilica WeightVest Flexi 10 kg

Abilica WeightVest Flexi 10 kg

DKK 899,00NEDSAT
- 13%
Se tilbud
Bowflex SelectTech 552i

Bowflex SelectTech 552i

DKK 4.499,00NEDSAT
- 27%
Se tilbud
Abilica WeightSet 13kg

Abilica WeightSet 13kg

DKK 749,00NEDSAT
- 40%
Se tilbud

Sport på tilbud fra SPORT 24

Udvalgte tilbud fra Sport24

Black Friday: Annoncer for store besparelser
Se tilbud

Udvalgte tilbud fra Sport24

Nike Court Borough Low 2 Velcro Sneakers Børn

Nike Court Borough Low 2 Velcro Sneakers Børn

DKK 350,00NEDSAT
- 25%
Se tilbud
Haglöfs Astral GTX Jakke Herre

Haglöfs Astral GTX Jakke Herre

DKK 2.300,00NEDSAT
- 25%
Se tilbud
Weather Report Petra PU Regnjakke Dame

Weather Report Petra PU Regnjakke Dame

DKK 400,00NEDSAT
- 25%
Se tilbud
Haglöfs Skuta Proof Eco Mid Vandrestøvler Dame

Haglöfs Skuta Proof Eco Mid Vandrestøvler Dame

DKK 1.100,00NEDSAT
- 25%
Se tilbud
Puma fundamentals sportstaske

Puma fundamentals sportstaske

DKK 175,00NEDSAT
- 25%
Se tilbud
hummel Cana Seamless High Waist Træningstights Dame

hummel Cana Seamless High Waist Træningstights Dame

DKK 350,00NEDSAT
- 57%
Se tilbud

På Black Friday vil du opdage et væld af fantastiske tilbud på alt indenfor sport, der gør træning sjovere. Hold øje med Black Friday, hvor du kan få næsten alt udstyr, der nogensinde er fremstillet, til store besparelser.

Gør dig klar til Black Friday Sport som er en bred og fleksibel kategori, af tøj, varer og udstyr, der vil appellere til enhver topatlet såvel som den gennemsnitlige fitnessentusiast. På denne dag kan du få gode tilbud på alt fra sportstøj og løbesko til proteinpulver, håndvægte og romaskiner.

Du kan også forvente at finde masser af gode tilbud på en bred vifte af fitnessprodukter og -udstyr. Du kan f.eks. købe det, du skal bruge til at bygge dit eget unikke Cool Home Gym eller de løbesko, du har kigget efter hele året. Alt sammen til store besparelser, så du kan nyde endnu flere fantastiske aktiviteter både i og uden for fitnesscentret.

De bedste tilbud på Black Friday indenfor alt sport!

Hvis du er på udkig efter sportsudstyr af høj kvalitet fra de mærker du elsker, skal du holde øjnene åbne efter disse fantastiske Black Friday-udsalg. Der er rabatter på alle slags sportsgrene, herunder svømning, styrketræning, håndbold, fodbold, tennis og vandaktiviteter som SUP og snorkling og meget mere.

På Black Friday er der store besparelser på træningsudstyr til hjemmet.

Hvis du har flyttet træningscenteret hjem til dit hjem, skal du måske have mere udstyr og flere træningsmaskiner med i dit eget træningsrum derhjemme. Du kan finde lige præcis det udstyr, der passer til den plads, du har afsat til træning. Hvis du har dit eget home-gym derhjemme, kan du overveje at investere i en træningsmåtte, vægtstænger, kettlebells eller andet mindre udstyr. Hvis du har mere plads til rådighed, kan større maskiner som f.eks. en spinningcykel eller en romaskine være perfekt til dig.

Få tilsendt de bedste tilbud på
Black Friday

Når det går løs, så sender vi dig de bedste tilbud via mail fra de mange butikker. Læs vilkår og betingelser her

Træningstøj

Der er intet så motiverende som det rigtige træningstøj, der får dig til at føle dig godt tilpas. Uanset om du træner to gange om ugen eller hver dag, kan du finde overkommeligt træningstøj fra de bedste mærker, der kan hjælpe dig med at holde dig i gang hele året rundt. Få stilfuldt og komfortabelt træningstøj til mænd og kvinder til nedsatte priser denne Black Friday.

Tilbud på kosttilskud på Black Friday

Et aktivt liv med sport og regelmæssig træning kræver en masse næringsstoffer, som det kan være svært at få gennem kosten alene. Derfor er kosttilskud vigtige, men det kan være en udfordring at finde kosttilskud til en overkommelig pris. Kig efter Black Friday-tilbud på træningstilskud, så du kan holde dig sund uden at sprænge banken.

Black Friday tilbud på proteinpulver

Hvis du ønsker at få mere ud af din træning, er proteinpulver et naturligt supplement, der kan hjælpe dig med at opnå bedre resultater. Aminosyrer, der findes i proteiner, er de grundlæggende enheder i muskelvævet. Så ved at tilføje mere protein til din kost gennem kosttilskud – i form af shakes eller på anden måde – giver du dig selv de byggesten, der er nødvendige for større gevinster. Søg i vores udvalg af pulvere for at finde en smag, der passer til din smag, og som er fyldt med næringsstoffer til at forbedre præstationen og energiniveauet under træning.

Tilbud på forskellige cykler på Black Friday

Hvis du holder øje med butikker og webshops op til Black Friday, kan du få betydelige rabatter på cykler, cykeludstyr og tilbehør. Free Bikeshop, Cykelxperten og Cykelpartner er alle cykelrelaterede forretninger, der leverer varer af høj kvalitet inden for cykelkategorien. Når butikkerne sætter elcykler, racercykler og mountainbikes på udsalg under Black Friday, kan du spare mange penge på at finde en ny cykel, uanset om det er til arbejde eller fritid.

Outdoor sport tilbud på Black Friday
Sport i det fri er fantastisk, da det giver et væld af frisk luft og spændende samspil med elementerne, som du ikke finder i en håndboldhal eller et fitnesscenter. Lystfiskeri er en sport, som du kan bruge alt for meget tid og penge på, hvis du ikke holder øjnene åbne efter gode tilbud. På Black Friday kan du købe fiskestænger, blink og andet fiskeudstyr for at blive klar til næste sæsons fiskesæson. Skiløb er mest populært om vinteren, så Black Friday – som finder sted i slutningen af november – er en glimrende mulighed for at købe et nyt snowboard eller et par ski. Andre tilbud som måske henvender sig mere til børn og unge, er trampoliner. En trampolin er en sjov og nem måde at få rørt sig på i hverdagen. Undersøg tilbuddene i god tid, og sørg for at være forberedt, når butikkerne åbner, så du kan opnå store besparelser på din sport.

Black Friday besparelser på boldsport eller vandsport

Der er et væld af sportsgrene at vælge imellem, uanset om du vil træne sammen med andre eller alene. Hver sport kræver forskellige mængder udstyr. Der er dog relativt få aktiviteter, som ikke kræver i det mindste ordentligt fodtøj. Det er et fantastisk tidspunkt at investere i billigt, men moderigtigt sportstøj, fodboldstøvler og håndboldsko. Eller er du måske en af de mange, der er blevet glad for den populære vandsport SUP? Så er det nu, du skal opdage de mest unikke SUP-boards, våddragter eller badetøj, der fås med Black Friday-rabat.

Black Friday sport – Hvor skal jeg lede?

Black Friday sportsshopping giver dig mulighed for at finde populære mærker, eksklusive produkter og mindre kendte mærker til lavere priser. Med så mange muligheder er du sikker på at finde noget, der opfylder dine personlige behov og dit budget.

Hvis du allerede dyrker sport og er vant til at købe dit træningstøj i bestemte butikker, kan Black Friday være dagen, hvor de nedsætter deres priser. Vi har nedenfor samlet en liste med eksempler på butikker og webbutikker, hvor du kan få fantastiske besparelser på Black Friday-sportstøj.

En langt række forhandlere med tilbud på Black Friday:

 • Sportmaster
 • Sport24
 • Myprotein
 • Nike
 • Functional nutrition
 • Unisport
 • Adidas
 • Bodystore
 • Hummel
 • Pedalatleten
 • Performancegear
 • Zpey
 • Bodylab
 • Apuls
 • Bfr Professional
 • SOS
 • Bodyman
 • Theproteinworks
 • Watery
 • The body shop
 • Jollyroom (Til børn)

Hvad du kan spare på sportsudstyr på Black Friday

Black Friday er et godt tidspunkt at gå på jagt efter det bedste fitnessudstyr til en lavere pris. Løbetights, jakker og andet løbetøj er ikke altid billigt. Hvis du vil have noget af ordentlig kvalitet og innovative designs, der hjælper dig med at yde dit bedste, gør det en stor forskel at finde et godt tilbud.

Store besparelser i sigte

Hvorfor nøjes med almindelige rabatter, når du kan finde udstyr til halv pris eller endda en fjerdedel af den oprindelige værdi? Black Friday-udsalg er uovertruffen, når det gælder størrelsen af besparelserne. Du vil regelmæssigt kunne drage fordel af gode rabatter. Så hvis du har ventet på det ene store køb, giver det god mening at vente til Black Friday, hvor du næsten er garanteret at spare det maksimale beløb.

Opgrader din sport med mere eksklusive brands

Det er ingen hemmelighed, at visse sportsgrene og hobbyer kræver dyrt udstyr – især hvis du vil have de bedste high-end mærker, der er anerkendt for deres ekspertise og ydeevne. Hvis du nyder at stå på ski, kender du sikkert de nøjagtige omkostninger ved fantastiske ski og skistøvler. Måske har du været på jagt efter noget exceptionelt skiudstyr til brug på din næste skitur. Nu har du chancen for at spare penge uden at gå på kompromis med kvaliteten! Det vil give ekstra lommepenge til alle de andre underholdende aktiviteter, der er til rådighed, mens du er på skiferie.

Hvor kan man shoppe Black Friday Sport

Black Friday fejres i både fysiske butikker og internetbutikker. Det er helt op til dig, om du vil tage ud og shoppe personligt på Black Friday eller shoppe online. Fordelen ved at besøge butikken er, at du kan få en bedre fornemmelse af varerne, inden du foretager et køb. Mens fysiske butikker kan være trange og overvældende, kan du tage en pause, når du har lyst, når du vil, når du handler online. Der er også tidspunkter, hvor et e-handelswebsted har et større lager end den fysiske modpart – hvilket giver dig en bedre chance for at finde det, du leder efter.

Overvej Black Friday hele året

Det er en god idé at overveje Black Friday hele året og planlægge dine indkøb derefter. Du kan begynde at lave en liste over sportsgrene, du gerne vil se live. Planlæg i god tid, så du ved, hvad du vil have – hvis prisen er rigtig. Så sidder du klar ved din computer, på din telefon eller tablet den dag, hvor udstyret bliver sat til salg til en lavere pris. Voila! Du har klikket dit køb væk til en bedre pris den dag.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

579 shops

2798 deals

Danmarks officielle portal

Alle tilbud samlet et sted

Laveste priser fra forhandlere

© 2024 Black Friday Danmark