Annoncer

* Vi tager forbehold for priser, der ikke er opdateret.
Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og forhandlere. Vi giver vores annoncepartnere mulighed for tilkøbe højere placeringer, hvorfor annoncørens placering i rækken ikke nødvendigvis fortæller noget om, hvem der har de bedste tilbud. BlackFridayDanmark modtager penge for at henvise kunder til annoncørerne - læs mere her. De forhandlere og produkter som vises på siden er derfor reklamefinansierede, og siden skal derfor anses som en annonce.  

Denne side indeholder annoncer, og er dermed sponsoreret. Læs mere

Shop kvalitetstøj hos Shaping New Tomorrow Black Friday

På denne side finder du alle de bedste Black Friday tilbud fra Shaping New Tomorrow.
Hos Shaping New Tomorrow finder du et bredt udvalg af behageligt og klassik tøj.

Se de bedste Black Friday tilbud hos Shaping New Tomorrow

På Black Friday kan du gøre adskillige gode kup. Rigtig mange mennesker benytter dagen til at få julegaverne i hus og på den måde enten spare en masse penge eller få endnu flere gode ting til deres kære. Kender du en kvalitetsbevidst mand, som ville blive glad for en blød pakke under juletræet, eller vil du forkæle dig selv med bløde godter, så ret blikket mod Shaping New Tomorrow Black Week.

Shaping New Tomorrow laver herretøj med komfort i højsædet. Her kan du finde tøj til hverdag og fest, som du kan føle dig tilpas i. Med garderoben fuld af Shaping New Tomorrow behøver du aldrig mere bekymre dig om at føle dig begrænset eller utilpas i stramt eller stift tøj.

 

Udvalgte tilbud fra ShapingNewTomorrow

Black Friday: Annoncer for store besparelser
Se tilbud

Udvalgte tilbud fra ShapingNewTomorrow

SUPIMA AUTOGRAPH T-SHIRT OAK – Flere farver

SUPIMA AUTOGRAPH T-SHIRT OAK – Flere farver

DKK 299,00NEDSAT
- 40%
Se tilbud
OVERSHIRT BLACK

OVERSHIRT BLACK

DKK 899,00NEDSAT
- 15%
Se tilbud
CLASSIC SHIRT LIGHT BLUE STRIPES SLIM

CLASSIC SHIRT LIGHT BLUE STRIPES SLIM

DKK 799,00NEDSAT
- 25%
Se tilbud
ESSENTIAL SUIT PANTS SLIM NAVY

ESSENTIAL SUIT PANTS SLIM NAVY

DKK 899,00NEDSAT
- 40%
Se tilbud
ESSENTIAL PANTS SLIM GREY

ESSENTIAL PANTS SLIM GREY

DKK 799,00NEDSAT
- 40%
Se tilbud
CREWNECK BLACK

CREWNECK BLACK

DKK 599,00NEDSAT
- 40%
Se tilbud

Andre lignende butikker med Black Friday:

Få tilsendt de bedste tilbud på
Black Friday

Når det går løs, så sender vi dig de bedste tilbud via mail fra de mange butikker. Læs vilkår og betingelser her

Hvorfor se nærmere på Shaping New Tomorrow Black Friday?

Måske har du allerede noget tøj fra Shaping New Tomorrow og vil gerne fylde skabet med endnu mere eller introducere andre for dette kvalitetsbrand. Eller måske kender du det slet ikke, men har fået vakt din interesse. Uanset hvad er Black Friday den perfekte anledning til at snuse til udvalget hos Shaping New Tomorrow og gøre et godt køb.

Besparelser til Black Friday i Shaping New Tomorrow

Black Friday er en oplagt mulighed for at forkæle sig selv og andre, uden at bankkontoen lider nød. Gå på opdagelse hos SNT Black Friday og find rabatter på mellem 20 % og 35 %. I butikkerne kan du desuden være heldig at finde særtilbud såvel som små gaver til de første kunder. Hvis du vil være forberedt, kan du holde øje med Shaping New Tomorrows Black Friday tilbud på deres facebookside.

Få opdateret garderoben med skarpe Black Friday tilbud i Shaping New Tomorrow

Hos Shaping New Tomorrow vil Black Friday rabatterne være at finde inden for alle kategorier af tøj, og du kan derfor lade dig lokke af tilbud inden for de mange kategorier af tøj hos Shaping New Tomorrow:

  • Bukser
  • Shorts
  • Skjorter
  • T-shirts
  • Sweatshirts
  • Boxershorts
  • Jakkesæt
  • Accessories

Lad os starte nedefra, da mange mænd nok vil stejle ved kategorien ‘accessories’. Ordet har dog også traditionelt haft et feminint indhold, men den moderne mand vil vide, at tilbehør til garderoben ikke behøver at være feminint. Hos Shaping New Tomorrow er der i denne kategori tale om strømper, halstørklæder, slips og bælter.

Resten af kategorierne giver jo mere eller mindre sig selv, men særligt bukserne fortjener at få en bemærkning med på vejen. Med Shaping New Tomorrow’s egne ord er der tale om ”The Perfect Pants” pga. kombinationen af komfort og design, og de er blevet en form for varemærke for brandet. Siden har skjorter og shorts fået samme tilnavn pga. de samme egenskaber.

Shaping New Tomorrow – en ny måde at tænke herretøj

Shaping New Tomorrows rejse startede i 2015, hvor tre barndomsvenner slog sig sammen og besluttede sig for at ændre opfattelsen af herretøj. Traditionelt har herretøj været klassisk og tidløst, og det er det i princippet stadig hos Shaping New Tomorrow. Forskellen er, at der ikke tidligere er nogen, der har tænkt komfort ind i design og produktion af herretøj.

For shaping New Tomorrow er det essentielt, at enhver mand kan føle sig godt tilpas og samtidig velklædt, uanset hvad dagen byder ham. Der skal være plads til uforudsete udfordringer, afslapning og spontane arrangementer, hvor pænt tøj er at foretrække. Alt dette kan Shaping New Tomorrow, og du vil opleve, at du aldrig mere kommer til at føle dig begrænset, når din garderobe er fuld af tøj herfra. Kombinér dit Shaping New Tomorrow tøj med et par flotte og komfortable herresko fra Ecco eller andre skobrands, og vær klar til alle livets begivenheder.

Shaping New Tomorrow har ikke blot udfordret traditionerne i forhold til komfort, men også når det gælder udseende. Herretøj gennemgår ikke den samme konstante, rivende udvikling som damemode, men Shaping New Tomorrow har sat sig for at nytænke, hvordan klassisk herretøj skal se ud og ikke mindst føles. Det er ikke en færdig opgave, men snarere en proces under løbende udvikling, der sørger for, at Shaping New Tomorrow hele tiden forener klædelighed og komfort – et koncept der har været med til at slå dem fast som et internationalt tøjbrand. Vil du se på endnu mere mode til herre, kan du også tage et smut forbi Made4men.

Se også Teeshoppens Black Friday kampagneside, der har mange lignende produkter.

Kridt skoene og løb ned i Shaping New Tomorrow’s butikker på Black Friday

Shaping New Tomorrow har butikker i Danmarks største byer. På Black Friday kan du derfor finde gode tilbud på pænt og komfortabelt kvalitetstøj, hvis du lægger vejen forbi Aalborg, Aarhus, København eller Odense. Hold gerne øje med lokale medier, som ofte tipper om skarpe Black Friday tilbud i byens butikker.

Sid klar ved tasterne og få fat i de gode Black Friday tilbud hos Shaping New Tomorrow

Bor du ikke i nærheden af en Shaping New Tomorrow-butik, eller foretrækker du blot en mere afslappende og stressfri shopping hjemme fra sofaen, så har Shaping New Tomorrow deres egen webshop. Du kan fx tilmelde dig deres nyhedsbrev, så du på forhånd får besked om deres Black Friday tilbud. Hvis ikke du finder, hvad du søger, så kan du med fordel tjekke det store udvalg hos ASOS på Black Friday.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

579 shops

2798 deals

Danmarks officielle portal

Alle tilbud samlet et sted

Laveste priser fra forhandlere

© 2024 Black Friday Danmark