BlackFridayDanmark er reklamefinansieret.

Find plejeprodukter til herrer hos Made4Men på Black Friday

Vi har fundet alle de bedste Black Friday Made4men tilbud til dig.
Lige nu har vi 5 produkter til ekstra lave priser.

Klik her og spar op til 40-70% på Black Friday hos Made4men

Når Black Friday begivenheden atter falder i slutningen af november er det ikke kun elektronik, modetøj og hudplejeprodukter til kvinder, som kommer på tilbud. Black Friday bliver også holdt hos made4men, og du kan være sikker på at finde gode tilbud på denne dag.

Black Friday kan betegnes som årets største shoppedag. På denne fredag, i slutningen af november, starter den store forbrugsfest med tusindvis af varer, som bliver sat meget ned. Butikker i hele landet holder Black Friday tilbud, og der kan være mange penge at spare – også hos webshoppen made4men, hvor de sælger pleje produkter til mænd.

De har et sortiment af alle de fornødne produkter, som mænd kan have brug for i hverdagen. Her kan du finde alt fra ansigts- og hudplejeprodukter til barberingsartikler, skægpleje og parfumer, og på Black Friday vil der køre tilbudskampagner på en lang række af produkterne, hvor priserne styrtdykker. Så sid klar ved tasterne den. 26 november 2022, når Black Friday løber af stablen.

 

De bedste tilbud fra made4menSe alle tilbud her

Tyvstart blackfriday: store besparelser
20-50 % PÅ ALT Se tilbud

De bedste tilbud fra made4menSe alle tilbud her

Beauté Pacifique Dybderensende lermaske (50 ml)

Beauté Pacifique Dybderensende lermaske (50 ml)

DKK 189,00NEDSAT
- 20%
Se tilbud
Beauté Pacifique Vitamin A Anti-Wrinkle Natcreme (115 ml)

Beauté Pacifique Vitamin A Anti-Wrinkle Natcreme (115 ml)

DKK 569,00NEDSAT
- 20%
Se tilbud
Beauté Pacifique Vitamin A Anti-Wrinkle Natcreme (50 ml i krukke)

Beauté Pacifique Vitamin A Anti-Wrinkle Natcreme (50 ml i krukke)

DKK 449,00NEDSAT
- 20%
Se tilbud
Beauté Pacifique Créme Paradoxe Anti-age Chilean Procyanidin Day Creme (50 ml i krukke)

Beauté Pacifique Créme Paradoxe Anti-age Chilean Procyanidin Day Creme (50 ml i krukke)

DKK 469,00NEDSAT
- 20%
Se tilbud
Cutrin BIO+ Hydra Balance Shampoo (250 ml)

Cutrin BIO+ Hydra Balance Shampoo (250 ml)

DKK 149,00NEDSAT
- 20%
Se tilbud

Spar op til 80%

Når det går løs, så sender vi dig de bedste tilbud via mail fra de mange butikker. Læs vilkår og betingelser her

Made4men: Det største udvalg af hudplejeprodukter til mænd

Idéen til Made4men opstod tilbage i 2006, da ejeren, Jesper Hvejsel, havde desperat brug for produkter til irriteret hud efter barbering. På daværende tidspunkt var der meget lidt hjælp at hente, når man surfede rundt på internettet, i hvert flad til mænd. Det fik ham til at skabe en platform, hvor mænd kan søge hen, hvis de mangler viden, vejledning og valg af produkter.

 

Sådan opstod universet, der består af en lang række plejeprodukter til mænd fra anerkendte mærker. Og den dag i dag kan de med stolthed i stemme sige, at de har Danmark største sortiment inden for plejeprodukter til mænd. Derudover er der fokus på at kunne give den nødvendige hjælp og vejledning, hvis der skulle være spørgsmål til produktvalg eller anvendelse. Kombinér produkter fra Made4men med herretøj fra Shaping New Tomorrow og skab den helt perfekte gaveidé.

 

På hjemmesiden kan man også læse om forskellige hudtyper og problemstillinger, for at få bedre vejledning inden at man køber. Made4men forhandler kendte varemærker som Adidas, Australian BodyCare, Biotherm Homme, Burburry og mange flere. På hjemmesiden kan du læse meget mere om sortimentet, menneskerne bag, samt finde kontaktoplysninger

 

Kom på forkant med julegaveindkøbene

Fordelen ved at købe dine varer på made4men.dk, når Black Friday-datoen rammer, er, at du både kan spare penge på at købe de varer, du selv står og mangler, men du kan også komme på forkant med julegaverne. Da Black Friday løben af stablen kort før december måned, kan du spare mange penge på julegaverne ved at gøre dine indkøb den dag.

 

Made4men.dk kan du finde den perfekte julegave til din bror, svoger, far, søn eller svigerfar og dermed glæde dem med en lækker parfume eller et ansigtsplejesæt. Skal gaven være endnu større, kan du også tage et kig på et fedt paddleboard. Herrepleje og sport går nemlig altid hånd i hånd. Hvis du gerne vil vide mere omkring Black Friday hos Made4men, kan du med fordel tilmelde dig deres nyhedsbrev eller følge med på deres hjemmeside, når datoen kommer nærmere. Det kan være en god idé at holde sig opdateret løbende og planlægge, hvad du gerne vil have fingrene i, så hurtigere og mere målrettet kan score de bedste tilbud.

595 shops

2775 deals

Danmarks officielle portal

Alle tilbud samlet et sted

Laveste priser fra forhandlere

© 2022 Black Friday Danmark