Annoncer

* Vi tager forbehold for priser, der ikke er opdateret.
Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og forhandlere. Vi giver vores annoncepartnere mulighed for tilkøbe højere placeringer, hvorfor annoncørens placering i rækken ikke nødvendigvis fortæller noget om, hvem der har de bedste tilbud. BlackFridayDanmark modtager penge for at henvise kunder til annoncørerne - læs mere her. De forhandlere og produkter som vises på siden er derfor reklamefinansierede, og siden skal derfor anses som en annonce.  

Denne side indeholder annoncer, og er dermed sponsoreret. Læs mere

Jakkesæt Black Friday – Se skarp ud med de bedste jakkesæt tilbud

Vi har ledt efter tilbud på jakkesæt i løbet af Black Week og Black Friday og har fundet forhandlere, der kører Black Friday, som forhandler dette, og udvalgt nogle tilbud.

Det er den tid på året igen! Black Friday er lige rundt om hjørnet, og det betyder, at det er tid til at overveje, hvilket jakkesæt du skal have. I år er der nogle gode jakkesæt på Black Friday-udsalg, så vi har samlet en liste over vores favoritter. Uanset om du er på udkig efter et nyt jakkesæt til arbejdet eller til weekenden, så har vi dækket dig ind. Du kan med fordel tjekke Kaufmann og Wagner ud, hvor vi forventer store besparelser på fede jakkesæt på Black Friday. Er du på udkig efter andet herretøj, så har vi også samlet de bedste tilbud på det.

Udvalgte tilbud på jakkesæt på Black Friday:

OppoSuits Navy Royale Jakkesæt

I samarbejde med pricerunner DKK 559 Se tilbud

Jack & Jones Solaris Super Slim Fit Suit - Blue/Medieval Blue

I samarbejde med pricerunner DKK 1.349 Se tilbud

Lindbergh Sustainable Stretch Tuxedo Suit

I samarbejde med pricerunner DKK 1.129 Se tilbud

Lindbergh Stretch Suit

I samarbejde med pricerunner DKK 1.065 Se tilbud

Andre lignende butikker med Black Friday: Se alle butikker her

Få tilsendt de bedste tilbud på
Black Friday

Når det går løs, så sender vi dig de bedste tilbud via mail fra de mange butikker. Læs vilkår og betingelser her

Det klassiske sorte jakkesæt

Enhver mand har brug for et klassisk sort jakkesæt i sin garderobe. Det er perfekt til bryllupper, begravelser, jobsamtaler og stort set alle andre formelle lejligheder. Og fordi det er sort, passer det til alt. På Black Friday kan du forvente at se nogle gode tilbud på sorte jakkesæt. Så hvis du ikke allerede har et sort jakkesæt, er det nu, du skal erhverve dig et.

Det afslappede jakkesæt

Til de dage, hvor du skal se skarp ud, men ikke har lyst til at bære et jakkesæt, er et mere casual jakkesæt den perfekte løsning. Det er også oplagt til rejser, da det ikke krøller så let som et traditionelt jakkesæt. På Black Friday kan du finde nogle gode tilbud på mere afslappede jakkesæt fra dine yndlingsmærker.

Sommer-jakkesæt

Hvis du skal til sommerbryllup eller planlægger at have det med på sommerferie, er et let sommer-jakkesæt et must-have. Navy-blue er altid et sikkert valg, men vær ikke bange for at eksperimentere med andre farver også. På Black Friday kan du finde nogle gode tilbud på sommerjakker hos dine yndlings forhandlere.

Black Week er også det oplagte tidspunkt at købe alle de jakker, du har brug for til det kommende år. Uanset om du er på udkig efter en klassisk sort jakke eller noget mere afslappet, er der masser af gode tilbud at hente. Disse jakkesæt er også gode gaver til fars dag, jul eller enhver anden særlig lejlighed. Bestil dit i dag, og udnyt disse fantastiske jakkesæt på Black Friday-tilbud!

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

579 shops

2798 deals

Danmarks officielle portal

Alle tilbud samlet et sted

Laveste priser fra forhandlere

© 2024 Black Friday Danmark