Annoncer

* Vi tager forbehold for priser, der ikke er opdateret.
Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og forhandlere. Vi giver vores annoncepartnere mulighed for tilkøbe højere placeringer, hvorfor annoncørens placering i rækken ikke nødvendigvis fortæller noget om, hvem der har de bedste tilbud. BlackFridayDanmark modtager penge for at henvise kunder til annoncørerne - læs mere her. De forhandlere og produkter som vises på siden er derfor reklamefinansierede, og siden skal derfor anses som en annonce.  

Denne side indeholder annoncer, og er dermed sponsoreret. Læs mere

Besøg Coolstuff Black Friday – Fede produkter til lave priser

Vi har ledt efter tilbud på Coolstuff i løbet af Black Week og Black Friday og har fundet forhandlere, der kører Black Friday, som forhandler dette, og udvalgt nogle tilbud.

Udvalgte tilbud fra Coolstuff på Black Friday

The Worlds Boats 234 Pieces

I samarbejde med pricerunner DKK 69 Se tilbud

Zenkuru Ball Tyngdedyne 5kg Grå (210x150cm)

I samarbejde med pricerunner DKK 595 Se tilbud

Denver SHL-350 LED Lamps 9W E27 3-pack

I samarbejde med pricerunner DKK 149 Se tilbud

Winkee Money Maze

I samarbejde med pricerunner DKK 79 Se tilbud

Emerio RE-117331 Rød

I samarbejde med pricerunner DKK 895 Se tilbud

KitchPRO Mini Donut Maker

I samarbejde med pricerunner DKK 199 Se tilbud

Se de bedste Black Friday tilbud hos Coolstuff

Du skal tjekke CoolStuff ud, hvis du står og mangler ét eller andet cool. Her finder du et helt univers af skøre og brugbare gadgets, og til Black Friday får du dem topbilligt. Læs alt om CoolStuff og Black Friday her!

Hvad de sælger i CoolStuff? Jo, de sælger alle mulige cool ting! Kender du det, at man står og mangler ét eller andet virkelig skørt? Som fx et badekar, man kan klappe sammen, så det ikke fylder noget? Et oppusteligt vandland til den vildeste børnefest? Eller et kit til at brygge din egen øl?

Det er den slags sjove og brugbare gadgets, som du finder i CoolStuff. Til Black Friday får du fantastiske tilbud i webshoppen, og så bliver det pludselig muligt at finde den perfekte gave til dig eller andre. I CoolStuff har de et hav af unikke gaveidéer til enhver person og enhver lejlighed, og til Black Friday får du det billigere end nogensinde!

 

Udvalgte tilbud fra COOLSTUFF

Black Friday: Annoncer for store besparelser
Se tilbud

Udvalgte tilbud fra COOLSTUFF

KitchPro Candyfloss-maskine

KitchPro Candyfloss-maskine

DKK 329,00NEDSAT
- 25%
Se tilbud
Clementoni Colorboom 1000-brikkers Puslespil

Clementoni Colorboom 1000-brikkers Puslespil

DKK 129,00NEDSAT
- 50%
Se tilbud
Minecraft Julekalender

Minecraft Julekalender

DKK 349,00NEDSAT
- 25%
Se tilbud
Harry Potter Strømpejulekalender

Harry Potter Strømpejulekalender

DKK 369,00NEDSAT
- 25%
Se tilbud
Spralla Boksebold til Skrivebordet

Spralla Boksebold til Skrivebordet

DKK 129,00NEDSAT
- 27%
Se tilbud
Snug Rug Hoodie

Snug Rug Hoodie

DKK 499,00NEDSAT
- 25%
Se tilbud
Coca-Cola Minikøleskab

Coca-Cola Minikøleskab

DKK 1.249,00NEDSAT
- 30%
Se tilbud
Zenkuru Kropspude

Zenkuru Kropspude

DKK 559,00NEDSAT
- 30%
Se tilbud

Få tilsendt de bedste tilbud på
Black Friday

Når det går løs, så sender vi dig de bedste tilbud via mail fra de mange butikker. Læs vilkår og betingelser her

Store rabatter i CoolStuff til Black Friday

Det kan altså godt betale sig at benytte sig af et Black Friday-tilbud i CoolStuff. Her kan du nemlig få alle de totalt skøre og totalt uundværlige gadgets til en urimeligt billig pris. Til Black Friday i CoolStuff sparer du nemt den halve pris – og også gerne mere endnu. Procenterne skyder i vejret, og du finder spændende ting og sager med gode rabatter. Du kan holde dig opdateret på diverse tilbud på CoolStuffs Black Friday-side.

Det får du tilbud på i CoolStuff

CoolStuff forhandler fede ting til mange forskellige formål, fester og personer. Kategorierne spænder fra hus og have til leg og spil, teknik, mad og drikke og hobby og fritid. Du kan finde alverdens ting og sager, du ikke anede, at du havde brug for – men når først du har fået øje på dem i webshoppen, kan du ikke leve uden!

Unikke gaver til unik pris i CoolStuff

Black Friday er den perfekte anledning til at finde en helt unik gave i CoolStuff. På denne sorte fredag er prisen nemlig også helt unik, og det giver dig et hav af muligheder. CoolStuff er kendt for sine fede gaveidéer, og du kan med garanti finde noget til både din ven, veninde, niece, nevø, far, mor eller kæreste – og ikke mindst dig selv!

Minikøleskab, svævebane eller guldrose?

Når vi siger unikke gaver, mener vi unikke gaver. Det kunne fx være et minikøleskab til teenagerens kælderværelse, en svævebane i haven til barnet, en smuk guldrose til kæresten eller en oppustelig kajak til far. Mulighederne er mange i CoolStuff, og priserne gør også alting muligt til Black Friday.

Sådan shopper du i CoolStuff til Black Friday

CoolStuff.dk har forhandlet fede gadgets og skøre påfund siden 1999. Til Black Friday finder du din næste gode gave til dig selv eller andre i webshoppen. CoolStuff har nemlig webshops i Danmark, Sverige, Norge, Finland og Tyskland, og her finder du alle de fantastiske Black Friday-tilbud og –rabatter. Skal du tilfældigvis et smut til Malmø, kan du også finde den fysiske butik her.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

579 shops

2798 deals

Danmarks officielle portal

Alle tilbud samlet et sted

Laveste priser fra forhandlere

© 2024 Black Friday Danmark