BlackFridayDanmark er reklamefinansieret.

Gå på opdagelse i det store udvalg af legetøj Black Friday

På denne side finder du de bedste Black Friday tilbud på Legetøj hos mere end 48 forskellige forhandlere. Vi har i øjeblikket fundet Legetøj til 20-60% af prisen

Legeteøj på tilbud fra Coolshop

De bedste tilbud fra COOLSHOPSe alle tilbud her

Tyvstart blackfriday: store besparelser
SPAR OP TIL 80 % Se tilbud

De bedste tilbud fra COOLSHOPSe alle tilbud her

Animagic – Waggles Gående Hvalp

Animagic – Waggles Gående Hvalp

DKK 299,95 Se tilbud
Foam Clay & Silk Clay – Gaveæske

Foam Clay & Silk Clay – Gaveæske

DKK 299,00 Se tilbud
Paw Patrol – True Metal – Adventure Bay Speed Way

Paw Patrol – True Metal – Adventure Bay Speed Way

DKK 599,00NEDSAT
- 17%
Se tilbud
Masters of the Universe – Origins Grayskull Legesæt

Masters of the Universe – Origins Grayskull Legesæt

DKK 599,00 Se tilbud
Air Storm – Z-Tek Bow

Air Storm – Z-Tek Bow

DKK 249,00 Se tilbud

Legetøj på tilbud fra Only4kids

De bedste tilbud fra only4kids.dkSe alle tilbud her

Tyvstart blackfriday: store besparelser
Se tilbud

De bedste tilbud fra only4kids.dkSe alle tilbud her

VARIS MARMOR TRÆ KUGLEBANE UDVIDELSE IV (9 DELE)

VARIS MARMOR TRÆ KUGLEBANE UDVIDELSE IV (9 DELE)

DKK 139,00 Se tilbud
XYLOFON I TRÆ MED DYR

XYLOFON I TRÆ MED DYR

DKK 139,00 Se tilbud
HOT WHEELS GRAN TURISMO – MCLAREN F1 GTR

HOT WHEELS GRAN TURISMO – MCLAREN F1 GTR

DKK 29,00 Se tilbud
STIKBOT LYSEGRØN

STIKBOT LYSEGRØN

DKK 49,00 Se tilbud
LEAD HONOR 1602 MINI FJERNSTYRET HELIKOPTER

LEAD HONOR 1602 MINI FJERNSTYRET HELIKOPTER

DKK 99,00 Se tilbud

Legetøj på tilbud fra BabySam

De bedste tilbud fra BabySamSe alle tilbud her

Tyvstart blackfriday: store besparelser
SPAR 20 % Se tilbud

De bedste tilbud fra BabySamSe alle tilbud her

Lapidou Mega blæksprutte bamse NATTOU

Lapidou Mega blæksprutte bamse NATTOU

DKK 1.499,95NEDSAT
- 20%
Se tilbud
Tempo Legetæppe NATTOU

Tempo Legetæppe NATTOU

DKK 899,95NEDSAT
- 38%
Se tilbud
Tiny Tot Stabeltårn Hjerte TINY TOT

Tiny Tot Stabeltårn Hjerte TINY TOT

DKK 179,95NEDSAT
- 17%
Se tilbud
Bekids løbecykel cool grey MINI BEKIDS

Bekids løbecykel cool grey MINI BEKIDS

DKK 449,95NEDSAT
- 22%
Se tilbud
Legegulv 9 brikker – caramel BEKIDS

Legegulv 9 brikker – caramel BEKIDS

DKK 199,95NEDSAT
- 50%
Se tilbud

Find gode tilbud på Black Friday legetøj

Black Friday er efterhånden blevet en meget kendt begivenhed rundt omkring i verdenen. Denne specielle dag, hvor shopping og gode tilbud er dagens vigtigste element og hele konceptet handler om at gøre en god handel, er også blevet en fast begivenhed i Danmark.

 

Black Friday stammer fra USA, hvor begivenheden har en del år bag sig. Fredagen, hvor denne tilbuds-dag falder på, er i slutningen af november, som også passer rigtigt godt i forhold til julehandlen. Black Friday kommer efter weekenden, hvor at Thanksgiving bliver afholdt i USA.

 

Black Friday begrebet, har en del historie bag sig, og det har ikke altid omhandlet shopping, men også andre hændelser. Fænomenet som omhandler shopping, nemlig den slags Black Friday, som de fleste er bekendte med nu om dage, handler altså om en stor forbrugsfest, hvor at man kan gøre sig en rigtig god handel. Black Friday sker kun en gang årligt, men der kan være forskel på om butikkerne holder Black Friday, Black Week eller Black Weekend.

 

Black Friday tilbud kan altså findes i masser af butikker og webshops, hvor at man kan købe alverdens varer indenfor forskellige kategorier. Det kan være at man mangler et nyt fjernsyn eller andet elektronik, eller at skoene trænger til at blive skiftet ud. Man kan også finde tilbud på personlig pleje, parfumer og modetøj. Men det er ikke kun varer til de voksne, som er sat ned, men kan skam også gøre sig en rigtig god handel på varer til børn, herunder tøj, møbler og legetøj.

Spar op til 80%

Når det går løs, så sender vi dig de bedste tilbud via mail fra de mange butikker. Læs vilkår og betingelser her

Hvorfor købe Black Friday legetøj?

Børn udvikler sig hele tiden, og med tiden bliver forskelligt legetøj enten kedeligt at lege med eller også kan det være at det ikke stimulerer barnet nok, da de simpelthen er vokset fra det. Meget legetøj er designet til bestemte aldersgrupper, og så er børn naturligvis også forskellige. Nogle børn foretrækker for eksempel at lege udendørs med legetøj, som passer hertil.

Det kan også være at barnet foretrækker en legetøjsspade og en spand, fremfor et værelse fyldt med legoklodser, action mænd eller andre legesager. Der kan også være forskel på børns foretrukne legetøj i forhold til køn, hvor at nogle piger måske foretrækker barbiedukker og andre har større interesse i andre ting.

Hvis man køber legetøj fra nyt, og det ofte skal skiftes ud, så kan det ofte være en dyr fornøjelse. Ved at handle når Black Friday rammer Danmark, kan det altså ofte betale sig at kigge efter de gode tilbud. Måske man gerne vil glæde barnet med noget nyt legetøj, eller måske er der noget som barnet har ønsket sig længe, hvor man så kan finde det billigt til Black Friday. I forhold til legetøj, og datoen som Black Friday falder på, så er det rigtig god timing i forhold til den kommende julemåned.

Hvor kan man finde gode tilbud på Black Friday legetøj?

Man kan finde tilbud på netop legetøj i mange butikker til denne specielle begivenhed. En af de velkendte butikker, som de fleste danske børn og deres forældre sikkert kender til er BR. BR har tidligere haft navnet ’Fætter BR’, som mange husker virksomheden for. Fætter BR har en lang historie bag sig og blev grundlagt tilbage i 1950. Navnet BR stammer fra grundlæggeren af kæden, efter navnet Børge Rasmussen. Når man tænker på fætter BR, hvad enten man er barn eller voksen, så tænker mange på den velkendte figur, eller maskot som er kendetegnet for legetøjskæden.

For at læse mere om BR og Black Friday i denne butik, kan du med fordel klikke ind på deres hjemmeside, hvor du kan finde mere info. På hjemmesiden kan du også se, hvilke varemærker og udvalg som butikken tilbyder indenfor legetøj. Så kan du lade dig inspirere og måske finde ud af, hvad du skal lede efter når Black Friday kommer.

På hjemmesiden kan du blandt andet tilmelde dig deres nyhedsbrev, hvor man automatisk bliver medlem af Klub BR. Når man bliver medlem af BR, er man også en af de første til at høre om de gode tilbud og rabatter, som de udvalgte varer for, når blandt andet Black Friday sker. Derudover kan du finde knipskarpe Black Friday legetøj hos store forhandlere såsom BabySam, Coolshop og Magasin der har forskellige typer af legetøj fra massevis af brands.

Hvilken slags Black Friday legetøj er der tilbud på?

Det er ikke kun udvalgt legetøj, som at man kan finde til en god pris. Black Friday legetøj på tilbud, kan blandt andet være LEGO, som er det verdenskendte klodser, som man kan bygge alverdens ting med. LEGO er med til at sætte fantasien på spil, og mange kan bruge mange timer på at bygge alverdens sjove ting. LEGO har også gode Black Friday tilbud, som at man også kan blive opdateret på ved, for eksempel at tilmelde sig deres nyhedsbrev.

Indenfor legetøj på tilbud, på denne dag, kan det for eksempel også være Barbie dukker som man kan gøre en god handel på. Hvis børnene er til videospil, så er Black Friday en glimrende dag at handle på. Det er ikke bare TV, højtalere og andet elektronik som man kan spare penge på, man kan ofte også finde gode tilbud på for eksempel videospil eller spillekonsoller.

Videospil er yderst populære, og mange børn holder af at spille på disse, derfor kan det være fordelagtigt at købe en ny spillekonsol eller spil, når der er Black Friday. Måske skal sådan en julegave under juletræet i år?

I forhold til elektronik, er det en rigtig god idé at holde øje med tilbudsaviserne for blandt andet store supermarkeder, elektronik forretninger, og udvalgte legetøjsforretninger. Nogle tilbud kan være kø-tilbud, så det kan være en god idé at holde øje med når man kigger i for eksempel aviserne, sociale medier eller andet.

Hvis børnene mangler nyt tøj eller nye møbler, måske fordi at de er vokset fra det gamle sager, så kan også godt betale sig at kigge en ekstra gang efter, om der kunne være tilbud på det, som man har brug for. Rabatterne varierer fra virksomhed til virksomhed, men der er garanti for at man kan spare nogle penge på rigtigt mange varer indenfor forskellige kategorier.

595 shops

2775 deals

Danmarks officielle portal

Alle tilbud samlet et sted

Laveste priser fra forhandlere

© 2022 Black Friday Danmark