Annoncer

* Vi tager forbehold for priser, der ikke er opdateret.
Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og forhandlere. Vi giver vores annoncepartnere mulighed for tilkøbe højere placeringer, hvorfor annoncørens placering i rækken ikke nødvendigvis fortæller noget om, hvem der har de bedste tilbud. BlackFridayDanmark modtager penge for at henvise kunder til annoncørerne - læs mere her. De forhandlere og produkter som vises på siden er derfor reklamefinansierede, og siden skal derfor anses som en annonce.  

Magasin Black Friday: Vilde tilbud hele Black Week

Især fredagstilbuddene! Hvad enten du mangler nyt tøj, eller tænker på at skifte ud i indretningen derhjemme, så er Magasin det rette sted at besøge, når det bliver Black Friday.

Se de bedste Black Friday tilbud hos Magasin

Det er den tid på året igen, og Black Friday står for døren, hvilket betyder, at det er tid til at jagte de mest fantastiske tilbud i vores elskede storcenter, Magasin. Uanset om du leder efter luksuriøse modevarer, stilfulde accessories eller skønhedsprodukter i verdensklasse, kan du være sikker på, at Magasin har sammensat en imponerende samling af tilbud inden for deres brede udvalg af produkter.

 

Udvalgte tilbud fra Magasin

Black Friday: Annoncer for store besparelser
Se tilbud

Udvalgte tilbud fra Magasin

IONISK GLATTEJERN HS 80

IONISK GLATTEJERN HS 80

DKK 799,00NEDSAT
- 50%
Se tilbud
TECHNO TWILL – FONDO TECH

TECHNO TWILL – FONDO TECH

DKK 3.499,00NEDSAT
- 20%
Se tilbud
SLFNEW SASJA WOOL COAT B

SLFNEW SASJA WOOL COAT B

DKK 1.299,95NEDSAT
- 20%
Se tilbud
Scoot & Ride HIGHWAYKICK 1 – FOREST

Scoot & Ride HIGHWAYKICK 1 – FOREST

DKK 750,00NEDSAT
- 20%
Se tilbud
Georg Jensen BERNADOTTE BESTIKSÆT 16 DELE

Georg Jensen BERNADOTTE BESTIKSÆT 16 DELE

DKK 2.099,00NEDSAT
- 48%
Se tilbud

Få tilsendt de bedste tilbud på
Black Friday

Når det går løs, så sender vi dig de bedste tilbud via mail fra de mange butikker. Læs vilkår og betingelser her

Med et besøg i Magasin Black Friday får du den magiske oplevelse, som stormagasinet er kendt for. Den eneste forskel er, at priserne denne dag også er magiske, og du kan få gode tilbud på eksklusive produkter. Læs mere om Magasin Black Friday her!

Går du i Magasin Black Friday, bliver du ikke skuffet. Tværtimod bliver du, på denne dag, opløftet af de helt utrolige tilbud i stormagasinet. Magasin har et stort, men eksklusivt udvalg af produkter, og de er ikke altid helt billige. Men til Black Friday får du rabatter, som ikke er til at tage fejl af.

Måske er det din mulighed for at købe den fantastiske kjole eller det lækre tørklæde, som du har ønsket dig i lang tid? Måske vil du gerne købe håndlavet chokolade til én, der fortjener en gave? Eller måske er det boligen, der trænger til et løft med et møbel i dansk design? Med gevaldige prisnedsættelser i Magasin Black Friday får du råd til det meste!
Tilbuddene hos Magasin foregår både i butik og på deres hjemmeside, så der er ingen undskyld for, hvorfor du ikke skulle kunne købe noget fra Magasin Black Friday. Der kan dog være rigtig mange mennesker i byen på Black Friday, så hvis du ikke bryder dig om mange mennesker eller bare ikke har tid, så er du heldig med, at vi har samlet de bedste Magasin-tilbud! Så læn dig tilbage, og tag et kig på de bedste tilbud her på siden.

Derfor skal du gå i Magasin Black Friday

Der er ikke mange, som ikke holder af det magiske stormagasin. Her kan man både dufte, se og føle på luksusvarer inden for alt fra skønhed til mode, bolig og delikatesser. Det er ikke unormalt at gå igennem Magasin, bare for gåturen og oplevelsen. Men i Magasin Black Friday kommer du næppe til bare at gå igennem uden at komme ud med ét eller andet…

Få fingrene i dét, du har ønsker dig i lang tid

På denne dag er der nemlig helt favorable tilbud og store rabatter. I et storcenter som Magasin kan det være en fantastisk mulighed. Her findes nemlig et hav af eksklusive varer som elektriske tandbørster, og det er ikke altid, at man synes, man har budgettet til at gøre et køb. I Magasin Black Friday sættes priserne imidlertid ned til et niveau, hvor alle kan være med! Og så kan man endelig få fingrene i det, som man har ønsket sig i lang tid.

Meget kvalitet for få penge i Magasin Black Friday

Der er altså mange gode grunde til at aflægge Magasin et besøg på Black Friday. I stormagasinet kan du finde det meste, og du er altid sikker på at få kvalitet for pengene – som til Black Friday bliver meget mere værd. For at give dig et overblik har vi lavet en liste med gode grunde til at gå i Magasin Black Week.

Fordele ved Magasin Black Friday Danmark:

  • Du får fantastiske tilbud og store rabatter i Magasin Black Friday.
  • Eksklusive luksusvarer bliver langt billigere at købe.
  • Du får gode priser inden for alle kategorier og på alle slags produkter.
  • Det er den perfekte dag til at købe en gave til dig selv eller en anden.
  • Det er en enestående mulighed for at få fingrene i dyre mærker, billigt!

Det kan du spare i Magasin Black Friday

Magasin fører en perlerække af store, anerkendte mærker. Det er produkter i høj kvalitet, i et smukt design med en lang levetid. Udvalget inden for de mange kategorier er stort, men tag ikke fejl: Det er et udvalg i ordets bogstavelige betydning, og hvert eneste produkt er håndplukket.

Beauty, chokolade eller italienske sko?

Uanset om du leder efter beauty-produkter, en æske chokolade eller et par italienske sko, kan du være sikker på, at du får unik kvalitet for pengene. Og det er altså ikke altid helt billigt! I Magasin Black Friday kan du imidlertid få fingrene i det meste til en langt billigere pris.

Halve priser, procenter og rabatter

Okay, men hvad kan du egentlig spare? Det er selvfølgelig forskelligt, alt efter hvilken butik du besøger, og hvilket produkt du leder efter. Men du kan i hvert fald være sikker på, at uanset hvor du går hen, vil du kunne spare store summer. Du kan få luksusvarer til:

  • Halve priser, kvarte priser og halve kvarte priser!
  • Store procenter, fx 25%, 75% eller mere.
  • Flotte rabatter på produkter inden for samtlige af Magasins kategorier.

Hvad kan jeg få tilbud på i Magasin Black Friday?

Hmm, hvad kan du ikke få tilbud på i Magasin Black Friday? Det er trods alt en magisk dag i et magisk stormagasin, og her bliver priserne altså også magiske. Med andre ord kan du få gode tilbud og store rabatter på langt det meste.

Måske ved du allerede, at Magasin forhandler mange store og populære brands. Stormagasinets kategorier er alle præget af en luksuriøs kvalitet. Det betyder, at uanset hvilket produkt du får fat i, er det med al sandsynlighed lækkert og funktionelt. Lad os give dig et indblik i butikkens forskellige kategorier, så du kan få en idé om, hvad du skal gå efter i Magasin Black Friday.

Nedsatte produkter og kategorier i Magasin:

Hold dig løbende opdateret om Black Friday

Du kan blive meget klogere på Magasins produkter og kategorier på forretningens egen hjemmeside, og her kan du godt blive forelsket i lidt af hvert. Det kan også være en fin idé løbende at holde sig opdateret på, hvilke Black Friday-tilbud der er under opsejling.

Det kan du gøre på Magasins Black Friday-side. Du kan begynde at lave en liste, allerede nu, over lækre produkter, som du kunne tænke dig at finde gode tilbud på. På den måde er du godt klædt på til, når Black Friday i Magasin løber af staben!

Den perfekte gave fra Magasin Black Friday

Magasin rummer et helt ocean af gaveidéer. Besøger du Magasin Black Friday, skal du næsten kigge efter en gave – til dig selv eller én, du holder af. Du kan gå på udkig i de forskellige kategorier og finde noget til ham, hende, den voksne og fornuftige eller den barnlige og legesyge. Der er masser af klassiske gaveidéer i Magasin, og det er en populær butik til jul, fødselsdag og højtider. Du finder nemlig produkter fra anerkendte brands, såsom Ecco, Stine Goya og KitchenOne.

Gaveidé #1: Det eksklusive ur til ham

Har du en mand i dit liv, der fortjener en gave, kan du med fordel kigge efter et eksklusivt ur til en god tilbudspris. Dem finder du en hel del af i Magasin Black Friday, og det er et hit for mænd i alle aldre. Det er således en oplagt gave til både kæresten, ægtemanden, far, farfar eller svigerfar.

Det er også en gave i den mere fancy ende, og til Black Friday kan du få den til en mere end rimelig pris. Derfor er det ikke helt dumt at planlægge lidt frem i tiden. Måske er det nu, du skal slå til, så du har gaven klar, når manden har fødselsdag om en måned eller to?

Gaveidé #2: Sig det med smækker chokolade

Delikatesser er der også nok af i Magasin til Black Friday. Det giver dig mulighed for at give en gave, der indbyder til selvforkælelse og hygge. Find et godt tilbud på ekstra smagfulde kaffebønner, et smækkert udvalg af chokolade eller en særlig olie til madlavning. Det er gaver, det er umuligt ikke at blive glad for!

Gaveidé #3: Det smukke smykke til hende

En anden delikat gave, som du kan få fingrene i hos Magasin Black Friday, er smykker i enhver udformning. Her finder du flotte mærker og designs i sølv guld og strålende sten. Det er en romantisk gave, som smutter direkte ind i enhver kvindes hjerte. Og til Black Friday får du årets tilbud på alt fra øreringe til armbånd, halskæder og ringe!

Hvor kan jeg shoppe i Magasin til Black Friday?

Når du har bestemt dig for at shoppe i Magasin til Black Friday, har du nogle forskellige muligheder. Du kan tage en tur ind til Kgs. Nytorv, hvor du finder butikken i det tidligere Hotel du Nord. Den er inspireret af det franske stormagasin Le Bon Marché i Paris, så hvis du opfanger lidt parisisk stemning, er det derfor. Hvis du bor i Midtjylland, så skal du et smut til Immervad 2-8.

Find en Magasin i nærheden af dig

Befinder du dig i Aarhus, kan du også gå i Magasin her. Det kan være lidt af en historisk shoppe-oplevelse, for det var faktisk i Aarhus, at kædens allerførste forretning åbnede tilbage i 1868! Dengang hed den “De Forenede Hvidevarer Forretninger”, og den forhandlede alverdens hvidevarer. Du finder også Magasin i Lyngby, Aalborg, Odense, Fields og Rødovre, så du kan helt sikkert finde Black Friday-tilbud i nærheden af dig.

Shop online i Magasin Black Friday

Det er selvfølgelig også muligt at shoppe online i Magasin Black Friday. Her går du ikke glip af Black Friday-suset, og du kan finde tonsvis af tilbud og rabatter. Det kan være en fordel for dig, der hellere vil gå i Magasin på en mindre hektisk dag. I stedet kan du sidde hjemme i din bedste stol og klikke de tilbud, der taler til dig, lige ned i kurven. Hvad du ikke finder online dog, er det supermarked Magasin har, der minder lidt om en Føtex i bunden af centeret.

Det er afslappende – men vær på dupperne!

Det er en afslappende og stressfri måde at shoppe på, og det kan nogle gange betyde, at man træffer de bedste beslutninger. Dog skal du være opmærksom på, at online shopping i Magasin Black Friday også kan foregå i et vist tempo. Derfor er det godt at sidde klar ved tasterne, så man har de bedste chancer for at gøre et rigtig godt køb. Hvis ikke du fik det du søgte, så kan du med fordel tage et kig ASOS Black Friday tilbud, og se om ikke de har det. Du finder også super tilbud på Ganni og Masai på Black Friday i Magasin.

FAQ om Black Friday

Har Magasin Black Friday tilbud i 2022?

Ja, Magasin giver i 2022 dig mulighed for at spare en masse penge med deres Black Friday tilbud. Du kan spare mellem 40 – 70 % på udvalgte vare, hvormed du har mulighed for at tage hul på julegaverne eller måske forkæle dig selv med Black Friday shopping i Magasin.

Hvilke brands kommer på Black Friday tilbud i Magasin?

Da Magasin forhandler en masse varer, så er det altså en lang liste af brands, som kommer på tilbud på Black Friday, men du kan blandt andet finde tøj fra Stine Goya. Derfor er det oplagt at tage et smut forbi en af de fysiske butikker eller besøge Magasins hjemmeside, sådan at du kan spare penge på dine yndlings brands.

Hvilke produkter kan jeg købe i Magasin?

Magasin er et stormagasin, hvormed du har mulighed for at købe en lang række af forskellige vare i deres butikker. Du kan blandt andet shoppe mode til mænd, kvinder og børn, legetøj, boligtilbehør, delikatesser, skønhed, smykker, accessoires og gaver, hvormed er der rig mulighed for shopping på Black Friday.

Tilbyder Magasin fri forsendelse?

Ja, Magasin tilbyder fri forsendelse på deres online varer, når du køber for mere end 499 kr. Køber du derfor for et mindre beløb, så skal du selv betale for forsendelsen af dine varer. Dette gør sig også gældende for Magasins Black Friday tilbud.


Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

579 shops

2798 deals

Danmarks officielle portal

Alle tilbud samlet et sted

Laveste priser fra forhandlere

© 2024 Black Friday Danmark