Annoncer

* Vi tager forbehold for priser, der ikke er opdateret.
Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og forhandlere. Vi giver vores annoncepartnere mulighed for tilkøbe højere placeringer, hvorfor annoncørens placering i rækken ikke nødvendigvis fortæller noget om, hvem der har de bedste tilbud. BlackFridayDanmark modtager penge for at henvise kunder til annoncørerne - læs mere her. De forhandlere og produkter som vises på siden er derfor reklamefinansierede, og siden skal derfor anses som en annonce.  

Denne side indeholder annoncer, og er dermed sponsoreret. Læs mere

Opgradér dit køkkenudstyr med KitchenOne på Black Friday

Vi har ledt efter tilbud fra KitchenOne i løbet af Black Week og Black Friday og har fundet forhandlere, der kører Black Friday, som forhandler dette, og udvalgt nogle tilbud

Se de bedste Black Friday tilbud hos KitchenOne

KitchenOne har alt det køkkenudstyr, som dit hjerte og din mavesæk måtte begære. Til Black Friday får du det ualmindelig billigt, og med tilbud på alt fra røremaskiner til slow juicere bliver det sjovt og nemt at gå i køkkenet. Læs mere her!

KitchenOne har en mission: De vil gøre det sjovt og nemt at gå i køkkenet ved hjælp af en række fantastiske maskiner og redskaber. Til Black Friday får du utrolige tilbud på alt fra røremaskine til slow juicer og espressomaskine, og så bliver det både billigt, nemt og sjovt at gå i køkkenet.

Med køkkenudstyr fra KitchenOne kan du tage dit køkken til det næste niveau. Black Friday gør det ubegribelig billigt at få fingrene i maskiner, som du længe har ønsket dig. Det er den perfekte mulighed for at få tanket op på smarte nye gadgets til køkkenet, så du får lyst til at lave hjemmelavede lækkerier.

 

Udvalgte tilbud fra KitchenOne

Black Friday: Annoncer for store besparelser
Se tilbud

Udvalgte tilbud fra KitchenOne

Microplane Master Sæt med to rivejern

Microplane Master Sæt med to rivejern

DKK 826,00NEDSAT
- 41%
Se tilbud
Eva Trio Stegepandesæt 28 + 20 cm

Eva Trio Stegepandesæt 28 + 20 cm

DKK 698,00NEDSAT
- 36%
Se tilbud
Rosti Margrethe Skålesæt 8 dele Rød

Rosti Margrethe Skålesæt 8 dele Rød

DKK 399,00NEDSAT
- 25%
Se tilbud
Georg Jensen Season Lysestage Blank

Georg Jensen Season Lysestage Blank

DKK 599,00NEDSAT
- 40%
Se tilbud
KitchenAid Artisan KSM185PSEER røremaskine, rød

KitchenAid Artisan KSM185PSEER røremaskine, rød

DKK 5.399,00NEDSAT
- 22%
Se tilbud
Satake Ame Kiritsuke kokkekniv 23 cm

Satake Ame Kiritsuke kokkekniv 23 cm

DKK 839,00NEDSAT
- 21%
Se tilbud

Andre lignende butikker med Black Friday:

Få tilsendt de bedste tilbud på
Black Friday

Når det går løs, så sender vi dig de bedste tilbud via mail fra de mange butikker. Læs vilkår og betingelser her

Derfor skal du shoppe hos KitchenOne til Black Friday

KitchenOne ønsker intet mindre for deres kunder, end at de skal få lyst til og mod på at gå i køkkenet. Du kender det måske selv: Man drømmer egentlig om at lave en masse lækker hjemmelavet mad og bagværk, helt fri for e-numre og måske endda økologisk. Men det er svært at få tiden i køkkenet til at passe ind i skemaet, og så ender man alligevel med at købe noget færdigt.

Det bliver nemt at lave den daglige smoothie

Med favorable Black Friday-tilbud på alverdens køkkenudstyr fra KitchenOne er du af med det problem. Nu bliver det nemlig ikke bare sjovere at gå i køkkenet, det bliver også langt nemmere og hurtigere. Og så er det pludselig ikke noget stort problem at få lavet den daglige smoothie eller bagt det ugentlige rugbrød.

Black Friday i KitchenOne: Dyre køkkenmaskiner bliver billige

Black Friday er blevet danskernes foretrukne shoppe-dag. Den sorte fredag kaldes også for årets store tilbudsfest, og det gælder også for Kitchen One. Her får du årets bedste priser på en række produkter, der måske ikke er helt billige til hverdag.

Køkkenmaskiner er avanceret teknologi, og det kan godt være lidt af en investering at købe en ismaskine eller en god blender. Men til Black Friday i KitchenOne bliver priserne mere end bare overskuelige – de bliver svære at modstå! Du kan følge med på KitchenOnes Black Friday-side, så du får det sidste nye om kulsorte priser, rabatter og tilbud.

Det kan du spare til Black Friday i KitchenOne

Der er selvfølgelig ikke noget, du hellere vil end at spare penge til Black Friday – det er jo hele idéen med den sorte fredag! Så hvad kan du regne med at spare i KitchenOne? Heldigvis ikke så lidt! Til Black Friday kan man godt blive chokeret over rablende rabatter på eksklusive produkter. Det er ikke ualmindeligt at finde:

  • Produkter, der er sat ned til den halve pris – og sommetider endda den kvarte!
  • Store procenter
  • Du kan være sikker på at finde årets absolut bedste pris til Black Friday.

Kryds julegaverne af til Black Friday i KitchenOne

Endnu en god grund til at sætte lidt tid af til Black Friday-shopping i KitchenOne er, at du kan finde julegaver til hele den pukkelryggede. Du kan nemt få krydset samtlige juleønsker af, for KitchenOne har ikke bare et hav af kategorier, men også et helt væld af varer.

Hvad med fx smukt service til mormor, en espressomaskine til veninden, delikat chokolade til svigerforældrene og grilltilbehør til onkel? I KitchenOne til Black Friday kan du finde det hele til en pris, der giver luft i budgettet – selv i december.

Hvad får jeg tilbud på i KitchenOne Black Friday?

Okay, lad os kigge nærmere på, hvad du kan få fingrene i af fede produkter fra KitchenOne. Til Black Friday går priserne helt i sort, og du får råd til det, du helst vil have. Men hvad skal du vælge i en verden af uendelige muligheden inden for køkkenudstyr? Vi giver dig her et overblik over KitchenOnes kategorier, så du kan blive klogere på, hvilke tilbud du skal kigge efter.

Kategorier og produkter i KitchenOne:

  • Elektriske produkter. Her finder du køkkenmaskiner i enhver afskygning, alt til kaffe og brygning, produkter til ovn og grill som weber, produkter til is, mikrobælgeovne og røremaskiner og alt til bagning, brød og toast. Til Black Friday i KitchenOne kan du finde et tilbud, der gør dig helt elektrisk.
  • Køkkenredskaber. I denne kategori hos KitchenOne finder du alle slags redskaber, lige fra nøddeknækker til kødhammer og fjerkræsaks. Du finder også kogegrej, kogebøger, sous vide, knive, fade og redskaber til servering, madkasser, legekøkkener og ting og sager til de mindste, alt til bagning, opbevaring og køkkentekstiler.
  • Få et Black Friday-tilbud i KitchenOne på en spritny emhætte, komfur, køle- eller fryseskab, en ovn i almindeligt, mikrobølge- eller miniformat, kogeplader, opvaskemaskiner og armaturer. Dine hvidevarer bliver ikke billigere end til Black Friday i KitchenOne.
  • Til bordet. Denne kategori byder på alt til et smukt pyntet bord, lige fra service til skåle og fade, de helt rigtige drinks til glas og barudstyr til en festlig aften.
  • I KitchenOne finder du alt til det hyggelige udekøkken, grill, mindre møbler, rengøring, lyd og elektronik med mere.
  • Kaffe er også en stor kategori hos KitchenOne, og udvalget af baristaudstyr er stort og af høj kvalitet. Du finder også alskens maskiner og kander til brygning af kaffe og espresso, kaffekværne, mælkeskummere og velsmagende kaffekapsler.

I KitchenOne finder du også særligt udvalgte delikatesser og specialiteter, samt et hav af tilbehør, som ikke er nævnt ovenfor. Kort sagt får du alt til køkkenet, og der er næppe det brand udi køkkenudstyr, du ikke kan finde. Muligheden for at give billige Black Friday-gaver i høj kvalitet er altså stort set uendelige!

Hvordan shopper jeg i KitchenOne til Black Friday?

KitchenOne er en stor webshop, så du finder al dit nye køkkenudstyr online. Her finder du alle de bedste og billigste Black Friday-tilbud, som du kan smide ned i din digitale kurv. Det er en god idé at forberede dig lidt forinden, for det kan godt gå hurtigt på nettet. Lav en liste over de tilbud, som du vil gå efter, og sid klar ved computeren, når tilbuddene løber af staben!

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

579 shops

2798 deals

Danmarks officielle portal

Alle tilbud samlet et sted

Laveste priser fra forhandlere

© 2024 Black Friday Danmark