Annoncer

* Vi tager forbehold for priser, der ikke er opdateret.
Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og forhandlere. Vi giver vores annoncepartnere mulighed for tilkøbe højere placeringer, hvorfor annoncørens placering i rækken ikke nødvendigvis fortæller noget om, hvem der har de bedste tilbud. BlackFridayDanmark modtager penge for at henvise kunder til annoncørerne - læs mere her. De forhandlere og produkter som vises på siden er derfor reklamefinansierede, og siden skal derfor anses som en annonce.  

Denne side indeholder annoncer, og er dermed sponsoreret. Læs mere

Opdatér dit køkkenudstyr med nye knive Black Friday

Vi har ledt efter tilbud på knive i løbet af Black Week og Black Friday og har fundet forhandlere, der kører Black Friday, som forhandler dette, og udvalgt nogle tilbud.

 

Populære butikker med de største Black Friday knive besparelser: Se alle butikker her

Black Friday knive tilbud fra Qookware

Udvalgte tilbud fra Qookware

Black Friday: Annoncer for store besparelser
Se tilbud

Udvalgte tilbud fra Qookware

Gyuto Kokkekniv – Rose

Gyuto Kokkekniv – Rose

DKK 999,00NEDSAT
- 20%
Se tilbud
Knivsæt – Allround Set – Rose (4 knive)

Knivsæt – Allround Set – Rose (4 knive)

DKK 3.446,00NEDSAT
- 10%
Se tilbud
Nakiri kniv – Original

Nakiri kniv – Original

DKK 949,00NEDSAT
- 20%
Se tilbud
Utility kniv – Rose

Utility kniv – Rose

DKK 499,00 Se tilbud
Gyuto Kokkekniv Bright Series

Gyuto Kokkekniv Bright Series

DKK 1.099,00 Se tilbud
Knivsæt – Complete Set – Rose – (7 knive)

Knivsæt – Complete Set – Rose – (7 knive)

DKK 5.843,00NEDSAT
- 15%
Se tilbud
Knivsæt – Starter Set – Rose (2 knive)

Knivsæt – Starter Set – Rose (2 knive)

DKK 1.498,00NEDSAT
- 5%
Se tilbud
Knivsæt Basic Set Bright Series

Knivsæt Basic Set Bright Series

DKK 1.698,00NEDSAT
- 5%
Se tilbud

Black Friday knive tilbud fra Onyx Cookware

Udvalgte tilbud fra ONYX

Black Friday: Annoncer for store besparelser
Se tilbud

Udvalgte tilbud fra ONYX

KERAMIK STÅL-HYBRID ONYX™ BRØDKNIV 20CM

KERAMIK STÅL-HYBRID ONYX™ BRØDKNIV 20CM

DKK 599,00 Se tilbud
KERAMIK-STÅL-HYBRID ONYX™ SANTOKU GRØNTSAGSKNIV 18CM

KERAMIK-STÅL-HYBRID ONYX™ SANTOKU GRØNTSAGSKNIV 18CM

DKK 599,00 Se tilbud
KERAMIK-STÅL-HYBRID ONYX™ UNIVERSALKNIV 13CM

KERAMIK-STÅL-HYBRID ONYX™ UNIVERSALKNIV 13CM

DKK 399,00 Se tilbud

Black Friday knive tilbud fra Homeshop

Udvalgte tilbud fra Homeshop

Black Friday: Annoncer for store besparelser
Se tilbud

Udvalgte tilbud fra Homeshop

Tefal Jamie Oliver Knivsæt 6 Dele

Tefal Jamie Oliver Knivsæt 6 Dele

DKK 1.599,00 Se tilbud
Morsø Culina Pizza knive 2 stk.

Morsø Culina Pizza knive 2 stk.

DKK 399,00 Se tilbud
Napoleon Pro Kniv sæt – 55206

Napoleon Pro Kniv sæt – 55206

DKK 299,00 Se tilbud
Big Green Egg Knivsæt knivsæt

Big Green Egg Knivsæt knivsæt

DKK 399,00 Se tilbud

Spar penge på knive på Black Friday

En god kniv er altafgørende i et køkken. Nu kan du spare store summer på kvalitetsknive på Black Friday. Her er nemlig vilde rabatter og særtilbud på køkkenudstyr. 

Er madlavning din nye store hobby? Eller måske er du allerede en haj i køkkenet. Uanset så kender du nok til vigtigheden af en god kniv samt gode gryder og pander. Hvem har ikke fladmast en tomat eller flænset kød på grund af sløv kniv? Det går bare ikke i et godt køkken.

Men gode knive kan være dyre. Det er et kvalitetsprodukt, der kræver, man hiver penge op af lommen. På Black Friday behøver den sum pludselig ikke være så stor! Med de vilde tilbud på knive, bliver dyre knive pludselig utroligt billige. Der er rigtig mange penge at spare, hvis man slår til på udsalgsdagen over dem alle. Så er det pludselig nemt og billigt at opgradere køkkenet.

Få tilsendt de bedste tilbud på
Black Friday

Når det går løs, så sender vi dig de bedste tilbud via mail fra de mange butikker. Læs vilkår og betingelser her

Knive er vigtige for en god kok

Mange erfarne kokke taler om kniven som en forlængelse af deres hænder. Kniven er nemlig for mange det vigtigste redskab i køkkenet. En sløv kniv er bare ikke godt for flowet i køkkenet. Samtidig med at man risikerer at ødelægge råvarerne. Derfor skal du bruge en skarp kvalitetskniv i dit køkken. Så kan du godt glemme alt om fladmaste eller flænsede råvarer.

På Black Friday er der vilde tilbud på et stort udvalg af lækre kvalitetsknive. Det gør det muligt at investere i drømmekniven, man aldrig helt har fundet penge til. Hvis du slår til på Black Friday, bliver det let meget billigere. Det er ikke kun finansieringen, der bliver nemmere. Madlavningen bliver også hurtigere og lettere, men ikke mindst bedre og sjovere. Det kommer til at gøre en stor forskel i dit køkken, som du vil kunne mærke med det samme.

 

Store besparelser på knive og knivsæt Black Friday

Når du skal shoppe nye kvalitetsknive på Black Friday, kan du forvente:

  • Vilde besparelser på knive
  • Unikke tilbud
  • Mange forskellige forhandlere
  • Bredt udvalg af knive og knivsæt

 

Kvalitetsprodukter til et hverdagsliv

Der findes knive i alle kvaliteter og typer. Hvis du laver mad i hverdagen, vil en kniv af god kvalitet kunne mærkes. Det er uanset, om du er en erfaren kok eller en hverdagskok. For gode knive gør ikke blot madlavningen lettere, den holder også meget længere. Det er på den måde en god investering, som ligeledes giver forøget madlavningsglade.

Hvis du er usikker på, hvilke typer knive, der passer til dine behov. Så kan det være en god idé at rådføre dig hos en forhandler. Det kan nemlig godt være lidt af en jungle at finde din perfekte kniv. Det kan hjælpe med råd og vejledning, uanset om du har brug for et knivsæt eller måske bare en enkelt lækker kniv til samlingen.

 

Opgradér din knivsamling

En god kniv passer til dine hænder. Derfor skal du overveje størrelsen på håndtag og knivsblad på din nye kniv. Mindre hænder vil mere naturlig gribe om en mindre kniv. Modsat med store knive. Det kan man overveje, hvis man er flere i hjemmet, der laver meget mad. Så er der måske behov for et par gode knive. Det samme gælder, når man har børn i køkkenet.

Der findes mange knive til forskellige typer af kokke. Både i forhold til, hvad man ønsker af funktion, men også stil og udtryk. Det kan være, du bedst griber om et træhåndtag eller foretrækker et syntetisk håndtag. Der kan man jo prøve sig frem, hvis man ikke har den store samling af knive endnu. Det handler om at finde sin egen stil i køkkenet.

Uanset størrelse og udtryk så kan du regne med rabatter på din næste yndlingskniv. De forskellige forhandlere har et bredt udvalg af både japanske og europæiske knive. Der er vilde tilbud på alle slags. Så er det måske snart tid til at imponere familien med helt tyndt skåret kød og grøntsager. En super skarp kniv skærer nemlig lige gennem det meste og giver dig frihed og fleksibilitet i madlavningen.

 

Mange typer af knive

I forhold til funktionen på din nye kniv, er der et hav af muligheder. Det kan være, du skal bruge en almindelig universalkniv eller allround kokkekniv. De kan bruges lidt til det hele. Det er basen i et godt knivsæt. Derudover er der også mere specialiserede knive. Det kan være for eksempel brødknive, urteknive eller tomatknive. Alle sammen er lavet præcis til deres specifikke formål. Det kan man mærke!

Hvis du laver steg eller andet kød, skal du have fat i en forskærerkniv. En god kniv gør den helt store forskel, når man tilbereder kød. Her er det også vigtigt at overveje materialet af kniven. Hvis du vælger keramisk kniv, så skal du bruge til den til brød, salat og kød uden ben og sener. Hvorimod en stålkniv kan skære gennem ben, sejt kød og andre hårdere råvarer.

 

Black Friday hos din yndlingsforhandler

Når du skal investere i dine nye gode knive, så er disse butikker eksempler på populære forhandlere:

 

En god investering

Din nye lækre kniv bliver din bedste ven i køkkenet. Normalt når du bruger lidt ekstra, så holder den i så mange flere år. Samtidig med at du kan imponere din venner med dine nye fancy knive. Det ser godt ud i køkkenet, men vigtigst af alt, så gør det madlavning hurtigere, nemmere og sjovere. Men der er ingen grund til at betale for meget for en lækker kniv. Ikke når man som på Black Friday kan få gode rabatter på de bedste kvalitetsknive.

Du kan starte med at finde ud af, hvilken funktion og hvilket look din drømmekniv har. Er det en specialkniv eller en allround? Har den et lækkert træskaft eller er måske lavet af stål? Når du har fundet ud præcis, hvad du drømmer om, så kan du gå efter det. På Black Friday bliver det heldigvis nemt. Der kan du godt slippe bekymringen om ikke at have råd. Lige på denne dag der har du nemlig. Hvis du vil opgradere dit køkken endnu mere, så kan du overveje et godt tilbud på en røremaskine Black Friday.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

579 shops

2798 deals

Danmarks officielle portal

Alle tilbud samlet et sted

Laveste priser fra forhandlere

© 2024 Black Friday Danmark