Annoncer

* Vi tager forbehold for priser, der ikke er opdateret.
Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og forhandlere. Vi giver vores annoncepartnere mulighed for tilkøbe højere placeringer, hvorfor annoncørens placering i rækken ikke nødvendigvis fortæller noget om, hvem der har de bedste tilbud. BlackFridayDanmark modtager penge for at henvise kunder til annoncørerne - læs mere her. De forhandlere og produkter som vises på siden er derfor reklamefinansierede, og siden skal derfor anses som en annonce.  

Denne side indeholder annoncer, og er dermed sponsoreret. Læs mere

Shop køkkenudstyr fra ONYX Cookware Black Friday

Gør et kup til Black Friday hos ONYX Cookware på Black Friday. Vi har fundet alle de bedste Black Friday tilbud fra ONYX Cookware så du er sikker på at få alle de bedste tilbud.

Se de bedste Black Friday tilbud hos Onyx Cookware

Hos ONYX Black Friday finder du køkkenudstyr, der får tænderne til at løbe i vand. Her er kvaliteten høj, og teknologien gennemtænkt, så du ved, at du får noget for pengene – og hos ONYX Black Friday får du endnu mere for pengene!

Hvis du shopper hos ONYX Black Friday, kan du få en stegepande, der bare slipper. ONYX har nemlig en særlig teknologi, der gør, at du kan lave selv lasagne eller chokoladekage direkte i panden – uden at der er noget, der hænger fast. Det er det helt nye inden for køkkenudstyr, og det er kvalitet, der gør en forskel i hverdagen.

Til Black Friday hos ONYX får du den smarte nye teknologi så billigt som overhovedet muligt. Det betyder, at du kan fylde den virtuelle indkøbskurv med alt til køkkenet for en utrolig god pris. Derfor er Black Friday helt klart dagen at klikke sig ind på ONYX’ hjemmeside, hvis du står og mangler ét eller andet til køkkenet.

 

Udvalgte tilbud fra ONYX

Black Friday: Annoncer for store besparelser
Se tilbud

Udvalgte tilbud fra ONYX

ONYX COOKWARE™ BLACK MONTH SPECIAL – JUICE ESSENTIAL

ONYX COOKWARE™ BLACK MONTH SPECIAL – JUICE ESSENTIAL

DKK 2.494,00NEDSAT
- 40%
Se tilbud
ONYX COOKWARE™ BLACK MONTH SPECIAL – GOURMET ESSENTIAL

ONYX COOKWARE™ BLACK MONTH SPECIAL – GOURMET ESSENTIAL

DKK 2.553,00NEDSAT
- 45%
Se tilbud
ONYX COOKWARE™ BLACK MONTH SPECIAL – AIRFRYER – 5L

ONYX COOKWARE™ BLACK MONTH SPECIAL – AIRFRYER – 5L

DKK 2.144,00NEDSAT
- 49%
Se tilbud
ONYX COOKWARE™ BLACK MONTH SPECIAL – STEGEPANDE 26CM

ONYX COOKWARE™ BLACK MONTH SPECIAL – STEGEPANDE 26CM

DKK 1.325,00NEDSAT
- 47%
Se tilbud
ONYX COOKWARE™ HYBRID NON-STICK STEGEPANDE 24CM

ONYX COOKWARE™ HYBRID NON-STICK STEGEPANDE 24CM

DKK 648,00NEDSAT
- 23%
Se tilbud
HYBRID NON-STICK ONYX™ WOKSÆT – 2 – DELE

HYBRID NON-STICK ONYX™ WOKSÆT – 2 – DELE

DKK 1.498,00NEDSAT
- 27%
Se tilbud
HYBRID NON-STICK ONYX™ GRYDESÆT – 4 – DELE

HYBRID NON-STICK ONYX™ GRYDESÆT – 4 – DELE

DKK 1.899,00 Se tilbud
KERAMIK-STÅL-HYBRID ONYX™ 4-DELE UNIVERSAL KNIVSÆT

KERAMIK-STÅL-HYBRID ONYX™ 4-DELE UNIVERSAL KNIVSÆT

DKK 1.449,00 Se tilbud

Få tilsendt de bedste tilbud på
Black Friday

Når det går løs, så sender vi dig de bedste tilbud via mail fra de mange butikker. Læs vilkår og betingelser her

Det får du tilbud på hos ONYX Black Friday

Hos ONYX er det ikke kun stegepanden, der løfter madlavningen. Her kan du også få andre effekter og fede funktioner til dit køkken. Du får kvalitet og en teknologi, der er kigget efter i sømmene, for pengene. Og madlavning er jo en rimelig basal og vigtig ting for os mennesker, så fortjener vores køkkener egentlig ikke det bedste af det bedste?

Hvad forhandler ONYX?

Til Black Friday får du det bedste af det bedste uhyre billigt hos ONYX. Det betyder, at du kan købe mere eksklusive produkter, end du ellers ville, fordi de er billige på denne ene dag. Det betyder også, at du kan få mere for pengene, og du kan snildt forny hele dit inventar i køkkenet. Så hvad er det helt præcist ONYX forhandler? Jo, her er en lille liste over kategorier, du kan få tilbud på til Black Friday:

  • Stegepander
  • Gryder
  • Sous vide
  • Køkkensæt (pandesæt, grydesæt og komplette sæt)
  • Knive
  • Knivsæt
  • Tilbehør (pande- og grydelåg, tilbehør til knive og køkkenredskaber)

Køb det nødvendige billigt hos ONYX Black Friday

Én ting er sikkert: Du skal under alle omstændigheder have dit køkkenudstyr i orden. Det er jo forudsætningen for, at du kan opfylde det basale behov, det er at spise. Så spørgsmålet er, om du ikke lige så godt kan gå efter et godt tilbud, når du nu skal købe udstyret uanset? Det får du hos ONYX til Black Friday.

Spritny teknologi og madlavningens gamle kunst

Hos ONYX kan du få disse nødvendige redskaber til madlavningen, og her er kvaliteten altid i topform. Brandet går op i at kombinere spritny teknologi med madlavningens ældgamle tradition. De vil gerne give dig de mest effektive og moderne løsninger, når det kommer til madlavning. På den måde bliver det en fest at gøre det nødvendige.

Hvad kan jeg spare hos ONYX Black Friday?

Til Black Friday er reglen generelt, at priserne bliver presset gevaldigt i bund. Det viser sig i store flotte rabatter, der stråler én i møde, når man tjekker prisskiltene. Det er en god idé at følge med på ONYX’ hjemmeside for løbende at holde dig opdateret på, hvordan Black Friday-tilbuddene vil se ud.

Årets største shoppe-dag i ONYX

Men vi kan hvert fald afsløre, at det bliver billigt. Black Friday er Danmarks største shoppe-dag, og det er den billigste dag på året. Det er overhovedet ikke unormalt at gøre gode fund til halv eller endda kvart pris, og det bliver man altså glad i låget af. Alt efter butik, kategori og produkt kan du også finde mærkater med 25%, 50% eller ligefrem 75%.

Få nys om de bedste tilbud i god tid

Derfor er det en rigtig god idé at stille skarpt på ONYX med Black Friday-kikkerten. Det kan som sagt være en fin idé at holde dig opdateret på hjemmesiden. Her vil du med god sandsynlighed blive klogere på, hvordan du får nys om de bedste tilbud, når Black Friday nærmer sig. Og ved at være lidt tidligt ude med planlægningen ved du, hvad for nogle tilbud du vil gå efter på dagen. På den måde har du de største chancer for at få dem i hus – eller nærmere præcist: i køkken!

Fordele ved at shoppe hos ONYX til Black Friday

Er du stadig i tvivl om, hvorvidt du skal forny dit køkken med Black Friday-tilbud fra ONYX? Inden Black Friday faktisk melder sig, er det godt at vide, hvad man vil gå efter. På den måde er man nemlig mest klar på dagen. Derfor har vi lavet en liste til dig, der opsummerer grundene til, hvorfor du skal finde tilbud hos ONYX:

  • Du får høj kvalitet og den nyeste teknologi inden for køkkenudstyr.
  • Du får årets absolut bedste priser til Black Friday.
  • Du kan købe det nødvendige med store rabatter.

Online shopping hos ONYX Black Friday

ONYX er en webshop med en række labre produkter, som du kan tilberede laber mad med i køkkenet. Du finder skarpe knive, pander, der slipper og det bedste udstyr på de virtuelle hylder hos ONYX. Og til Black Friday får du de luksuriøse produkter billigere end nogensinde.

Når du shopper på nettet, slipper du for den hektiske shoppe-stemning, der kan være i butikkerne. Som navnet, Black Friday, antyder, kan butikkerne være sorte af mennesker. Det kan være sjovt, hvis man er i ægte shoppe-humør, men det kan også gøre én lidt ør i hovedet.

Forny køkkenet hjemme fra sofaen

Online shopping er for dig, der nyder at gøre dine køb hjemme fra sofaen. Her kan du i ro og mag gå og tjekke dit gamle køkkenudstyr ud for at finde ud af, hvad du skal investere i. Du kan researche og finde de bedste tilbud i et totalt stressfrit miljø. Det kan for nogen betyde, at man træffer nogle bedre beslutninger og bliver endnu gladere for det, man køber.

I ONYX’ webshop kan du finde dit nyeste og mest effektive køkkenudstyr. Det kan anbefales at tjekke produkterne ud inden Black Friday, så du er klar til at slå til, når dagen kommer. På nettet kan det nemlig også gå i et vist tempo, når tilbuddene klikkes ned i kurvene. Så vær klar med din ønskeliste, når Black Friday lander, og shop de bedste og billigste tilbud hos ONYX. Hvis ikke du finder, hvad du søger, så kan du tjekke Imerco Black Friday eller Kop & Kande ud, og se, om de ikke har det.

 

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

579 shops

2798 deals

Danmarks officielle portal

Alle tilbud samlet et sted

Laveste priser fra forhandlere

© 2024 Black Friday Danmark