Annoncer

* Vi tager forbehold for priser, der ikke er opdateret.
Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og forhandlere. Vi giver vores annoncepartnere mulighed for tilkøbe højere placeringer, hvorfor annoncørens placering i rækken ikke nødvendigvis fortæller noget om, hvem der har de bedste tilbud. BlackFridayDanmark modtager penge for at henvise kunder til annoncørerne - læs mere her. De forhandlere og produkter som vises på siden er derfor reklamefinansierede, og siden skal derfor anses som en annonce.  

Denne side indeholder annoncer, og er dermed sponsoreret. Læs mere

Læs vores Vilkår og Betingelser Hos Black Friday Danmark

Her kan du læse mere om de betingelser og vilkår, der er forbundet med dette site.

Vilkår og betingelser for brug af blackfridaydanmark.dk

Denne hjemmeside ejes af Obsidian Media ApS, Bødker Balles Gård 15B, 8000 Aarhus C.

Vi er et digitalt mediehus med fokus på digital performance marketing.

Hvis du vil i kontakt med en repræsentant fra BlackFridayDanmark.dk, kan du sende en mail til: Kontakt@obsidianmedia.dk

Læs nedenstående betingelser, hvis du anvender www.BlackFridayDanmark.dk

1. Rettigheder

Alt indhold på hjemmesiden (artikler og tekst, men ikke billeder) tilhører BlackFridayDanmark.dk Indholdet må kun bruges, hvis du har en aftale med Obsidian Media.

2. Download af indhold
Du må ikke kopiere indhold eller offentliggøre det på andre hjemmesider, da dette er i strid med dansk ophavsretslov. Du må gerne anvende indholdet til privat brug. Du (brugeren) er til enhver tid velkommen til at linke til BlackFridayDanmark.dk

3. Ansvarsfraskrivelse
Vores artikler er skrevet af professionelle skribenter, som har researched emnerne til bunds. Vi kan dog ikke garantere artiklernes nøjagtighed, og vi kan ikke stilles til ansvar for, hvordan du bruger indholdet på BlackFridayDanmark.dk. Brugen af indholdet er 100% dit ansvar.

BlackFridayDanmark.dk har ret til at ændre indholdet på hjemmesiden til enhver tid uden at give forudgående varsel.

4. Personoplysninger

BlackFridayDanmark.dk behandler dine data i overensstemmelse med persondataloven.

BlackFridayDanmark.dk bruger cookies.

Læs mere om vores cookie- og privatlivspolitik.

5. Nyhedsbrev vilkår og betingelser
Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, accepterer du at modtage mails fra Blackfridaydanmark.dk med gode tilbud, nyheder og andet fra håndplukkede annoncører.

Disse inkluderer: Shaping New Tomorrow, Elgiganten, Sport24, Av-cables.dk, Oister, Kop & Kande, Lampemesteren, Adidas, Ditur, Duka, Dialægt, Frederik Bagger, Abilica, Nordic Dream, Sengetid, Muscle Pain, Gofast.dk, Onyx, Proshop, HiFi Klubben, Powerbanken.dk, Roboteksperten, KitchenOne, Emma, Q-knives, Bahne, Luxo Living, Watery, Bodylab, APuls, Asos, Ellos, Tee Shoppen, Coop, Frishop, Whiteaway m.fl.

6. Diverse
BlackFridayDanmark.dk er et annoncefinansieret medie, hvor vi linker ind til udvalgte samarbejdspartnere for de produkter og ydelser, vi promoverer i vores guides. Det fungerer via den såkaldte “affiliate marketing” model, hvor vi som medie refererer vores læsere videre til vores partnere, og såfremt vedkommende køber produktet, bliver vi belønnet med en mindre kommission.

Det er en model, som vi er meget åbne om, da det finansierer vores arbejde med fortsat at skabe godt indhold her på siden, der er gratis for brugerne.

Læs mere i vores redaktionelle retningslinjer.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

579 shops

2798 deals

Danmarks officielle portal

Alle tilbud samlet et sted

Laveste priser fra forhandlere

© 2024 Black Friday Danmark