Annoncer

* Vi tager forbehold for priser, der ikke er opdateret.
Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og forhandlere. Vi giver vores annoncepartnere mulighed for tilkøbe højere placeringer, hvorfor annoncørens placering i rækken ikke nødvendigvis fortæller noget om, hvem der har de bedste tilbud. BlackFridayDanmark modtager penge for at henvise kunder til annoncørerne - læs mere her. De forhandlere og produkter som vises på siden er derfor reklamefinansierede, og siden skal derfor anses som en annonce.  

Denne side indeholder annoncer, og er dermed sponsoreret. Læs mere

Sous Vide Black Friday – Find de bedste tilbud her!

Vi har ledt efter tilbud på sous vide i løbet af Black Week og Black Friday og har fundet forhandlere, der kører Black Friday, som forhandler dette, og udvalgt nogle tilbud.

Hvis du er på markedet for en sous vide maskine, er Black Friday det perfekte tidspunkt at købe på! Du kan forvente at se nogle gode tilbud på sous vide-maskiner og tilbehør fra alle de største forhandlere. Så hvorfor skal du købe en sous vide-maskine på Black Friday? Læs videre for at finde ud af det!

Udvalgte tilbud på Sous Vide på Black Friday:

Steba Sous Vide Set – 5 Pcs

Steba Sous Vide Set – 5 Pcs

I samarbejde med pricerunner DKK 1.999 Se tilbud
Witt Easy Sous Vide

Witt Easy Sous Vide

I samarbejde med pricerunner DKK 2.159 Se tilbud
Køkkenchef Chef Sous Vide & Vacuum Pack

Køkkenchef Chef Sous Vide & Vacuum Pack

I samarbejde med pricerunner DKK 499 Se tilbud
Steba SV 50

Steba SV 50

I samarbejde med pricerunner DKK 709 Se tilbud
ONYX COOKWARE™ SOUS VIDE

ONYX COOKWARE™ SOUS VIDE

I samarbejde med pricerunner DKK 1.499,00 Se tilbud

Få tilsendt de bedste tilbud på
Black Friday

Når det går løs, så sender vi dig de bedste tilbud via mail fra de mange butikker. Læs vilkår og betingelser her

Hvad er Sous Vide?

Sous vide er en fransk madlavningsteknik, der går ud på at forsegle mad i lufttætte beholdere og tilberede den i vand, der holdes ved en meget præcis og konstant temperatur. Denne metode resulterer i mad, der tilberedes jævnt overalt og er utrolig mørt og smagfuldt. Sous vide er blevet mere og mere populært i de senere år, og derfor findes der nu en række forskellige sous vide-produkter på markedet. Hvis du ønsker at få fingrene i en sous vide denne Black Friday, er her nogle af de bedste tilbud, du kan forvente at se.

Hvorfor du bør købe en Sous Vide på Black Friday?

Der er flere grunde til, at det er en god idé at købe en sous vide Black Friday. For det første kan du forvente at finde gode tilbud på sous vide-maskiner og tilbehør. Uanset om du er på udkig efter en high-end model eller et billigere alternativ, så kan du helt sikkert finde det, du leder efter. En anden grund til at købe en sous vide-maskine på Black Friday er, at det er det perfekte tidspunkt til at komme i gang med sous vide i køkkenet. Julesæsonen nærmer sig med hastige skridt, og hvilken bedre måde at imponere dine gæster på end ved at servere dem perfekt tilberedt og lækker mad? Med en sous vide-maskine kan du lave retter i samme kvalitet som på fine restauranter – direkte i dit eget køkken!

I løbet af black week finder du de bedste tilbud på sous vide. Du finder fx den super gode sous vide-maskine fra ONYX Black Friday til en favorabel pris. Du kan også tjekke de bedste Black Friday tilbud på airfryer, hvis du vil opgradere dit køkkenudstyr yderligere.

Så der har du det – flere overbevisende grunde til at købe en sous vide-maskine på Black Friday! Uanset om du er på udkig efter fantastiske tilbud eller ønsker at komme i gang med denne imponerende madlavningsteknik, så er Black Friday det oplagte tidspunkt at gøre det på.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

579 shops

2798 deals

Danmarks officielle portal

Alle tilbud samlet et sted

Laveste priser fra forhandlere

© 2024 Black Friday Danmark