Annoncer

* Vi tager forbehold for priser, der ikke er opdateret.
Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og forhandlere. Vi giver vores annoncepartnere mulighed for tilkøbe højere placeringer, hvorfor annoncørens placering i rækken ikke nødvendigvis fortæller noget om, hvem der har de bedste tilbud. BlackFridayDanmark modtager penge for at henvise kunder til annoncørerne - læs mere her. De forhandlere og produkter som vises på siden er derfor reklamefinansierede, og siden skal derfor anses som en annonce.  

Denne side indeholder annoncer, og er dermed sponsoreret. Læs mere

Forny din samling af armbåndsure hos Ditur på Black Friday

Vi har ledt efter tilbud på DitUr i løbet af Black Week og Black Friday og har fundet forhandlere, der kører Black Friday, som forhandler dette, og udvalgt nogle tilbud.

Se de bedste Black Friday tilbud hos DitUr

Er du vild med ure, og kan du godt lide kræs og kvalitet? Hos Ditur.dk kan du finde eksklusive ure til både herre, kvinder og børn. Hvis du er på udkig efter et godt tilbud, kan du med fordel følge med i masser tilbud, når Black Friday rammer landet. 
 
Hvis du gerne vil gøre en god handel og samtidig få købt det ur, som du længe har drømt om, kan du med fordel besøge Ditur.dk på Black Friday. Når Black Friday tilbuddene starter kan du få gode tilbud og rabatter på mange varer. Du kan med fordel tilmelde dig deres nyhedsbrev for at følge med i, hvad der sker af nye og spændende ting hos Ditur.dk. Læs mere her.

 

Udvalgte tilbud på ure på Black Friday:

Casio G-Shock GM-B2100D-1AER

I samarbejde med pricerunner DKK 4.326 Se tilbud

Casio G-Shock (GWG-1000-1A3ER)

I samarbejde med pricerunner DKK 5.249 Se tilbud

Casio G-Shock (GA-2100-1AER)

I samarbejde med pricerunner DKK 775 Se tilbud

Tissot PRX Powermatic 80 (T137.407.11.041.00)

I samarbejde med pricerunner DKK 6.295 Se tilbud

Seiko Prospex (SSC813P1)

I samarbejde med pricerunner DKK 5.295 Se tilbud

Invicta Pro Diver (8926OB)

I samarbejde med pricerunner DKK 995 Se tilbud

Daniel Wellington Petite (DW00100350)

I samarbejde med pricerunner DKK 839 Se tilbud

Andre lignende butikker med Black Friday: Se alle butikker her

Få tilsendt de bedste tilbud på
Black Friday

Når det går løs, så sender vi dig de bedste tilbud via mail fra de mange butikker. Læs vilkår og betingelser her

Lækre ure til enhver smag

Ditur.dk har eksisteret siden 2014 og har udviklet sig hastigt siden da. Webshoppen har over 4000 ure på lager, så du kan være sikker på at finde et ur, som passer til dig og din personlige stil. Det store varesortiment består af ure til forskellige behov og aktiviteter, herunder mekaniske automatiske ure, men også smartwatches fra garmin og dykkerure.

 

For de to brødre, der står bag virksomheden, Mikkel og Kasper Dissing, handler det om muligheden for at købe et ur, hvor man ikke betaler for mærket, men udelukkende for kvaliteten og designet. Det betyder, at Ditur giver dig muligheden for at finde et fantastisk flot ur, men til rimelige priser – priser, der bliver yderligere sat ned på Black Friday.

Du kan se det store udvalg på deres hjemmeside og finde inspiration til dit næste køb. Her kan du også læse mere om virksomheden og anmeldelser. Ditur har mange gode anmeldelser fra tilfredse kunder og tilbyder både prisgaranti, lang returret og levering fra dag-til-dag. Hvis du har brug for personlig hjælp, kan du være sikker på at få svar på din henvendelse indenfor 24 timer af de dygtige medarbejdere i Ditur.dk.

 

Få styr på julegavekøberne tidligt og gør et kup hos Ditur.dk

Black Friday kommer oprindeligt fra USA, hvor begivenheden falder fredagen efter Thanksgiving. Den har eksisteret i mange år i USA, men har først fået ordenligt fat herhjemme i Danmark de senere årog er nu en dag mange danskere kender til.

 

Black Friday falder i slutningen af november måned og lægger sig belejligt tæt på julehandlen. Black Friday handler om gode tilbud og prisfester, og der er derfor rig mulighed for at komme på forkant med julegaverne og spare penge samtidig. Her kan et ur fra Ditur.dk være den perfekte julegave til kæresten eller en af dine nærmeste. Skal der gives et smukt ur til en mand, kan du overveje at supplere med fede produkter fra Kaufmann eller Made4men. Modsat kan du til kvinder finde flotte smykker og tøj fra henholdsvis Georg Jensen og NA-KD.

Det kan være smart at gøre sig en idé om, hvad man søger, inden Black Friday løber af stablen, så du kan holde øje med, om lige netop den vare, du gerne vil have fingre i, kommer på udsalg, eller om du kan finde noget tilsvarende. Hvis du leder efter den perfekte julegave, adventsgave eller taknemmelighedsgave i form af et eksklusivt ur til en, som du holder af, kan det godt svare sig at købe ind på Black Friday hos Ditur.dk.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

579 shops

2798 deals

Danmarks officielle portal

Alle tilbud samlet et sted

Laveste priser fra forhandlere

© 2024 Black Friday Danmark