BlackFridayDanmark er reklamefinansieret.

Find eksklusivt herretøj fra Kaufmann på udsalg Black Friday

Find alt i tøj og sko hos Kaufmann til skarpe priser på Black Friday. Vi har her samlet alle de bedste Black Friday tilbud til dig.

Klik her og se de bedste Black Friday tilbud hos Kaufmann

I Kaufmann Black Friday finder du både det klassiske og det trendy inden for herremode. Du får et flot udvalg af mærkevarer til en pris, som er “helt sort”, og det gælder lige fra hat til sko. Til Black Friday i Kaufmann får du nemlig suveræne tilbud på alle kategorier.

Når du besøger Kaufmann Black Friday, er du sikker på at komme ud igen med stensikre valg til din garderobe. I butikken finder du nemlig alt det, en mand kunne ønske sig, når det kommer til klædeskabet. Her finder du mærkevarer, der spænder fra skarpe jakkesæt til behageligt undertøj.

I Kaufmann Black Friday er der bare det lille twist, at du får mærkevarerne næsten urimeligt billigt. Derfor er det den oplagte dag at gå på shopping, hvis du går og tænker på at opdatere din garderobe. Til Black Friday kan du nemlig dykke langt ned under halv pris, og du kan finde fede gaver til dig selv eller andre.

 

De bedste tilbud fra KAUFMANNSe alle tilbud her

Tyvstart blackfriday: store besparelser
SPAR 20 % Se tilbud

De bedste tilbud fra KAUFMANNSe alle tilbud her

Tommy Hilfiger Regular Polo Tee

Tommy Hilfiger Regular Polo Tee

DKK 500,00NEDSAT
- 20%
Se tilbud
Oscar Blazar NN07

Oscar Blazar NN07

DKK 1.800,00NEDSAT
- 28%
Se tilbud
Lacoste Joggeur 2.0 Sneaker

Lacoste Joggeur 2.0 Sneaker

DKK 1.200,00NEDSAT
- 58%
Se tilbud
BOSS Athleisure Brodi_S Kortærmet Skjorte

BOSS Athleisure Brodi_S Kortærmet Skjorte

DKK 800,00NEDSAT
- 38%
Se tilbud
Tommy Hilfiger Straight fit Denton Jeans

Tommy Hilfiger Straight fit Denton Jeans

DKK 800,00NEDSAT
- 38%
Se tilbud

Spar op til 80%

Når det går løs, så sender vi dig de bedste tilbud via mail fra de mange butikker. Læs vilkår og betingelser her

Hvorfor skal jeg gå i Kaufmann Black Friday?

Tja, hvorfor egentlig ikke? Det er svært at finde på grunde til ikke at benytte sig af Black Friday-tilbud i Kaufmann. De fleste kan lide at spare, hvor de kan, og med store rabatter får man råd til eksklusive varer. Du skal gå i Kaufmann Black Friday, hvis du kan lide:

 • Herremode i høj kvalitet
 • Alle de største mærker
 • Alt fra sko til jeans til slips og habitter
 • Mærkevarer til en urimeligt billig pris
 • Årets bedste tilbud på gaver til dig selv og andre

Så meget sparer du til Black Friday i Kaufmann

Der er ikke nogen tvivl om, at der er en hel del at spare på Black Friday, og det er nok derfor, at det er landets største shoppe-dag. I Kaufmann Black Friday kan du også spare bemærkelsesværdige summer. Det er dagen, hvor du kan købe et ekstra jakkesæt med hjem, uden at du mærker det på budgettet.

Flotte julegaver til dig selv og andre

Så hvor meget kan du egentlig spare? I Kaufmann Black Friday vil du kunne glæde dig over mærkater med halv pris, kvart pris og flotte procenter. 25%, 50% og 75% er slet ikke ualmindelige syn på netop denne dag. Du får flotte tilbud på alle butikkens kategorier, og det betyder, at du får råd til labre julegaver til dig selv og andre. Hold dig opdateret på Kaufmanns Black Friday-side og begynd at forberede dig allerede i dag! Kombiner elegant herretøj fra Kaufmann med et flot Apple Watch og gør en mand, som du holder af rigtig glad.

Få tilbud på disse kategorier i Kaufmann Black Friday

Kaufmann er en alsidig forhandler af herremode, og i butikken finder du en række forskellige kategorier. Produkterne har dog én ting til fælles: Det er herretøj og –accessories i høj kvalitet og solide brands. Derfor er det svært at gå galt i byen, når du handler hos Kaufmann Black Friday.

I Kaufmann Black Friday finder du klassiske mærkevarer, de nyeste trends og ualmindeligt gode tilbud. I butikken finder du blandt andet Hugo Boss, Tommy Hilfiger, Ralph Lauren, Lacoste, Sand, EA7, Signal, Philipp Plein, Gant – og mange andre brands i topklasse. Nogle af de kategorier, som du finder fantastiske tilbud på til Black Friday, er:

 • Jeans og bukser
 • T-shirts, trøjer og strik
 • Skjorter og sweatshirts
 • Habitter, jakker og blazere
 • Undertøj
 • Sneakers og sko
 • Sokker, bælter og punge
 • Slips og solbriller
 • Caps og hatte
 • Og meget, meget mere!

Hvor kan jeg besøge Kaufmann Black Friday?

Kaufmann er en meget populær tøjbutik, og derfor findes der også 17 forskellige butikker rundt om i landet. Når du skal på shopping i Kaufmann Black Friday, er det derfor ikke noget problem at finde en butik nær dig. Du finder blandt andet tøjbutikken i en række storcentre, lige fra Frederiksberg til Aalborg, og i Bruuns Galleri mellem de to. Her kan du få hjælp til at gøre de rette køb, og der står altid dygtige medarbejdere klar til at yde dig den bedst mulige service. De fleste mænd elsker fedt tøj, elekroniske produkter som eksempelvis et headset og gør-det-selv projekter, hvorfor du aldrig går forkert med produkter fra Kaufmann.

Shop online i Kaufmann til Black Friday

Du kan også vælge at shoppe online i Kaufmann Black Friday. Kaufmann har en stor og flot webshop, hvor du finder de produkter, som også forhandles i de fysiske butikker. Her finder du altså lige så gode tilbud på alle butikkens kategorier, produkter og mærker. Det handler derfor bare om at afgøre med dig selv, hvordan du bedst kan lide at shoppe.

Nogle er vilde med den helt specielle stemning til Black Friday i de fysiske butikker. Som navnet antyder, er butikker og storcentre sort af mennesker på denne dag, hvor priserne er presset helt i bund. Humøret er højt, og alle er ude efter det bedste tilbud, de kan finde.

Stressfri shopping hjemme i stuen

Der kan også være fordele ved at shoppe online i Kaufmann Black Friday. Her kan du nyde de formidable tilbud fra stuens blødeste stol. Det er totalt stressfri shopping, og det kan nogle gange betyde, at du kommer ud med de bedste køb. Men husk at være på mærkerne, for tilbuddene kan også ryge hurtigt på nettet!

595 shops

2775 deals

Danmarks officielle portal

Alle tilbud samlet et sted

Laveste priser fra forhandlere

© 2022 Black Friday Danmark