ANNONCER * Vi tager forbehold for priser, der ikke er opdateret.

Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og forhandlere. Vi giver vores annoncepartnere mulighed for tilkøbe højere placeringer, hvorfor annoncørens placering i rækken ikke nødvendigvis fortæller noget om, hvem der har de bedste tilbud. BlackFridayDanmark modtager penge for at henvise kunder til annoncørerne - læs mere her. De forhandlere og produkter som vises på siden er derfor reklamefinansierede, og siden skal derfor anses som en annonce.

Apple Watch Black Friday – Find et nyt Apple Watch billigt

På denne side finder du de bedste Black Friday tilbud på Apple Watch hos mere end 5 forskellige forhandlere.

Apple Watch Black Friday

Hvis der er en tid på året, du burde opgradere dit ur på, så er det på Black Friday. Uret der ikke bare er et ur, men en intelligent lille sag at have på sit håndled, kan købes med besparelser på Black Friday. Så hvis det er tid til at skifte til et smart ur, er det her det skal gøres.

De mennesker man kategoriserer som first movers har allerede lavet skiftet, mens mange andre stadig er skeptiske eller blot tilfredse med det traditionelle ur der kun viser tiden. Hvis man kun har behov for at se hvad klokken siger, er et traditionelt ur også fint, men et smart ur, som Apple Watch, åbner døre man ikke vidste eksisterede. Med uret kan du meget mere end “bare” at se, hvad klokken er. Du kan se og besvare beskeder, tracke dine løbeture, måle din puls, og endda spille små minispil. Så hvis du køber et Apple Watch Black Friday, så får du en mini computer på dit håndled, som kan hjælpe dig med de små ting i hverdagen.

Laveste priser på Apple Watch til Black Friday

Apple Watch SE 2022 40mm Aluminum Case with Sport Band

I samarbejde med pricerunner DKK 1.999 Se tilbud

Apple Watch Series 7 41mm Aluminium Case with Sport Band

I samarbejde med pricerunner DKK 3.298 Se tilbud

Apple Watch SE 44mm Aluminium Case with Sport Band

I samarbejde med pricerunner DKK 2.350 Se tilbud

Apple Watch SE 2022 44mm Aluminum Case with Sport Band

I samarbejde med pricerunner DKK 2.493 Se tilbud

Apple Watch SE 40mm Aluminium Case with Sport Band

I samarbejde med pricerunner DKK 1.999 Se tilbud

Apple Watch Series 8 45mm Aluminum Case with Sport Band

I samarbejde med pricerunner DKK 3.345 Se tilbud

Apple Watch Series 7 45mm Aluminium Case with Sport Band

I samarbejde med pricerunner DKK 3.355 Se tilbud

Apple Watch Series 8 Cellular 41mm Aluminum Case with Sport Band

I samarbejde med pricerunner DKK 4.068 Se tilbud

Apple Watch Ultra Titanium Case with Alpine Loop

I samarbejde med pricerunner DKK 6.591 Se tilbud

Få tilsendt de bedste tilbud på
Black Friday

Når det går løs, så sender vi dig de bedste tilbud via mail fra de mange butikker. Læs vilkår og betingelser her

Hvad gør den smart?

Apple Watch Black Friday kan blive et godt køb, fordi den ikke bare er et ur. Den er som en intelligent lille computer – en ledsager, om du vil – som du altid har ved din side. Eller mere specifikt, på dit håndled. Apple Watch serien er ikke bare en serie af ure der ser futuristiske og elegante ud i designet. Det er et ur der fungerer som et hjælpemiddel.

Med Apple Watch kan du for eksempel holde styr på dit helbred og hente relevante sundhedsapps som kan hjælpe dig med dette. Så kan uret blandt andet minde dig om at drikke nok vand, tjekke din puls i forskellige tilstande og mange andre ting. Den kan også kombineres med et sportsbånd og være mere gearet til at have den med ud at løbe.

Når du har den lille, smarte skærm på dit håndled, kan du altid bekvemt tjekke dine sundhedsdata. Du har dem jo lige ved hånden – bogstavelig talt. Men den kan også mere en det. Du kan tilpasse dit ur efter egne behov ved at downloade apps der er relevante for dig og dine rutiner. Fra dit håndled kan du også afspille din yndlingssange og altid have dem ved dig i løbet af dagen eller når motivationen er svær at finde til et træningspas.

Spar på hverdagsluksus

Det er smart at købe tablets, headset og Apple Watch Black Friday, fordi du kan få en god besparelse på et smart luksus-ur, som man normalt ikke ser til nedsatte priser. Uret fås i forskellige modeller, så det er værd at holde øje med hvilket ud der bliver sat ned i pris. Forskellige forhandlere, både online og i fysiske butikker, kan have forskellige priser på uret til Black Friday, men hvis man er heldig, kan man spare op til flere hundrede kroner.

Den nyeste model har nogle funktioner som de ældre versioner ikke har, men hvis det er ens første smart ur, er det en stor forandring fra det klassiske armbåndsur. Der vil åbne sig et væld af muligheder og man endda tilpasse urets udtryk med en selvvalgt rem.

Uret kan meget mere end beskrevet her, derfor kan du med fordel besøge Apples hjemmeside og læse mere om uret. Når du er overbevist om, at et skift til det smarte ur, kan du gøre det smarte og købe Apple Watch Black Friday og spar penge. Hvis du er helt inde i Apple‘s ecosystem, så kan du med fordel også tjekke Apple’s streaming løsning ud.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

620 shops

2843 deals

Danmarks officielle portal

Alle tilbud samlet et sted

Laveste priser fra forhandlere

© 2023 Black Friday Danmark