ANNONCER * Vi tager forbehold for priser, der ikke er opdateret.

Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og forhandlere. Vi giver vores annoncepartnere mulighed for tilkøbe højere placeringer, hvorfor annoncørens placering i rækken ikke nødvendigvis fortæller noget om, hvem der har de bedste tilbud. BlackFridayDanmark modtager penge for at henvise kunder til annoncørerne - læs mere her. De forhandlere og produkter som vises på siden er derfor reklamefinansierede, og siden skal derfor anses som en annonce.

Ure med Black Friday tilbud: Find dit nye armbåndsur med rabat 

Vi har ledt efter tilbud på ure i løbet af Black Week og Black Friday og har fundet forhandlere, der kører Black Friday, som forhandler dette, og udvalgt nogle tilbud.

Udvalgte tilbud på Ure på Black Friday

Daniel Wellington Petite

Daniel Wellington Petite

I samarbejde med pricerunner DKK 819 Se tilbud
FOSSIL PIERCE FS5703

FOSSIL PIERCE FS5703

I samarbejde med pricerunner DKK 999 Se tilbud
INEX Pocket Guldfarvet/White

INEX Pocket Guldfarvet/White

I samarbejde med pricerunner DKK 2.600 Se tilbud
Seiko Prospex (SSC813P1)

Seiko Prospex (SSC813P1)

I samarbejde med pricerunner DKK 5.295 Se tilbud
TISSOT GENTLEMAN T1274101104100

TISSOT GENTLEMAN T1274101104100

I samarbejde med pricerunner DKK 3.495 Se tilbud
Tissot PRX Powermatic 80

Tissot PRX Powermatic 80

I samarbejde med pricerunner DKK 6.295 Se tilbud
TOMMY HILFIGER 1782286

TOMMY HILFIGER 1782286

I samarbejde med pricerunner DKK 1.195 Se tilbud

På Black Friday kan du købe dit drømmeur

At købe et nyt ur kan være en helt speciel oplevelse. Det er typisk en investering. Måske et ur, man har drømt om i lang tid. På Black Friday kan du købe dit drømmeur meget billigere. Samme smukke ur, meget billigere pris.

Uret et en vigtig accessory for både mænd og kvinder. Det er nemt at forelske sig i et smukt ur. Men måske ikke altid lige så nemt at finde pengene til det. Et godt ur kan nemlig være temmelig pebret. Derfor er det en oplagt mulighed at shoppe ure Black Friday.

Hvis du køber ure Black Friday, så er det utroligt mange penge at spare. De vilde rabatter og særlige tilbud, gør det muligt for dig at investere i dit drømmeur. Det kan også være, du vil give din nærmeste en helt særlig gave. Så er et ur den perfekte gaveidé.

Få tilsendt de bedste tilbud på
Black Friday

Når det går løs, så sender vi dig de bedste tilbud via mail fra de mange butikker. Læs vilkår og betingelser her

Find dit unikke ur Black Friday

Ure kan være dyre. Det betyder, der er mange penge at spare på Black Friday. Det er oplagt at bruge denne dag til at investere i et dyrere produkt. Uret eller TV’et du aldrig helt har haft råd til. Men at købe ure på Black Friday er nemmere at finde pengene til. På denne store tilbudsdag behøver investeringen ikke være uoverskuelig.

Et ur udtrykker utroligt meget. Det kan femininitet eller maskulinitet. Praktisk sans eller overskudsklasse. Uret er måske det accessory, der fortæller mest om din personlige stil. Udover at fortælle dig, hvad klokken er, giver et ur dig personlighed. Når du skal shoppe ure Black Friday, får du rig mulighed for at finde netop dit personlige udtryk.

Vilde besparelser på ure Black Friday

For netop på Black Friday bliver det uoverkommelig overkommeligt. Men det er ikke kun de dyre ure, der er tilbud på. Der er et stort udvalg af ure på Black Friday i alle prisklasser. Af Black Friday kan du forvente:

  • Store besparelser på mange produkter
  • Særlige tilbud i alle ur-kategorier
  • Et bredt udvalg af ure til mænd og kvinder

Den perfekte gave

Der er meget at overveje i forhold til stil, form og farve på dit næste ur. Hvilken urskive, urkasse og rem drømmer du om? Både mænd og kvinder har brug for et funktionelt og stilfuldt ur. Uret er nemlig i lige så høj grad et smykke, som det er et funktionelt objekt. Derfor kan det at give et ur være en særlig kærlig gestus.

Et ur eller smykker er den helt perfekte gave til dig selv eller en af dine nærmeste. Det er en gave, der udstråler eftertanke og stil. Men det kan også være en dyrere gaveidé. Måske har du normalt ikke helt råd til den ønskede gave. Eller måske ønsker du blot at spare lidt i denne måned. Uanset er det oplagt at købe ure og smykker på Black Friday. Så kan du nemt og billigt glæde en af dine nærmeste med en eftertænksom kvalitetsgave.

Mange typer af ure

Der findes selvfølgelig mange prisklasser af ure. Det er ikke kun de dyreste ure, hvor der er penge at spare på ure Black Friday. Hver er krone sparet, er en krone tjent. Selv i det billigere prisklasser kan det virkelig betale sig, at accessory-shoppe på den store tilbudsdag.

Hvis du handler online, er det nemt at danne sig et overblik over udvalget i de forskellige prisklasser. Samtidig er det nemt at finde præcis den stil og design, som du ønsker. På Black Friday er dette en ekstra god idé. Der er nemlig stor forskel i pris. Når du handler online, er det nemt at finde de ekstra vilde rabatter og store besparelser.

Et godt ur holder for evigt

Når du køber et rigtig godt ur, så kan du forvente, at det holder tæt på for altid. Håndværk og kvalitet går hånd i hånd med lang levetid. Når du skal investere i et rigtig godt ur, så er det en investering i fremtiden. Med ure på Black Friday, kan du lave den samme investering – bare meget billigere.

De mange penge, der er at spare på kvalitetsure, kan være et argument for at købe et ur netop denne dag. For ingen kan se på nye dit lækre kvalitetsur, at du har sparet penge på det. Tværtimod kan du udtrykke stil og overskud til billige penge. Hvem vil ikke gerne det?

Ur-forhandlere på Black Friday

Det er utroligt mange forskellige smykke- og urforhandlere. Det giver dig mulighed for at købe lige præcis det rigtige ur på Black Friday. Nogle af urforhandlere, der har gode tilbud på Black Friday er:

Feminine eller funktionelle dameure

Det kan være lidt af en jungle at finde det perfekte dameur. Ure til kvinder findes i mange forskellige varianter, designs og prisklasser. Derfor kan det betale sig at undersøge markedet inden, du skal købe dameure Black Friday.

Et ur til kvinder kan være den perfekte accessory til både hverdag og fest. Uanset om du er til et feminint smartwatch eller et klassisk dameur, så er der meget at vælge mellem. Det er en perfekt måde at vise din identitet og peppe dit outfit op.

Moden i dameure skifter hurtigt. Ligesom det meste anden mode. Derfor kan det være svært altid at finde pengene til dit nyeste drømmeur. Derfor er det perfekt at handle ure Black Friday. Så kan du bekymringsløst investere i drømmeuret uden at skulle have dårlig samvittighed. Det gør det nemmere at tilføje til ursamlingen. På den måde har du flere ure at vælge mellem alt efter mode og outfit.

Det perfekte ur til manden

For mange mænd er uret måske den eneste accessory, de rigtig bruger. Derfor er det vigtigt at vælge det rigtige ur. Det er en oplagt måde for mænd at vise deres personlighed. Det kan være en måde at udtrykke klasse, stil og selvtillid. På en elegant og maskulin måde kan man pryde sit outfit med et lækkert ur.

Udvalget af ure Black Friday til mænd er utroligt bredt. Der er mange prisklasser, udtryk og designs af ure til mænd. Det er uanset, om du leder efter et ur til hverdagsbrug eller til mere formelle lejligheder. Med priserne helt i bund, kan det være, du ønsker mere end et. På den måde kan du vælge dit ur alt efter dagens outfit.

Gør din hverdag nemmere med et smartwatch

Drømmer du om et ur, der kan mere end de fleste? Smartwatches er det nyeste nye i urverdenen. Der findes utroligt mange forskellige typer smartwatches, der alle har forskellige features. Derfor skal du overveje dine ønsker, før du investerer i et smartwatch. De fleste kan dog bruges i kombination med din smartphone til at sende beskeder, tjekke apps og høre musik.

Med et Apple Watch bliver det nemmere at være på farten. Der har du hele verden om dit håndled. Den er den nemmeste måde altid at være opdateret på dine mails, sociale medier og opkald. I metroen eller på gåturen kan du nemt skrive beskeder eller høre musik på dit smartwatch.

G-Shock-ur til den praktiske person

Det mest praktiske ur på markedet. Et G-Shock-ur er et rustikt digitalt eller analogt ur. Det er et ur, der aldrig går i stykker. Med et G-Shock-ur behøver du ikke bekymre dig, hvis du har en praktisk hverdag. På den måde kan udføre dagens og arbejdets gøremål og stadigvæk se smart ud. Det giver et maskulint og rustikt look til dit outfit.

Et G-Shock ur kan få det mest nedtonede outfit til at se skarpt ud. Så er det jo bare en bonus, at du kan tabe det fra flere meters højde. Det sker der nemlig ingenting ved. G-Shock er virkelig et ur, der kan holde til lidt af hvert. Mange af de nye G-Shock ure har ligeledes GPS, Bluetooth og solcelleenergi. Det er ikke blot ikke praktisk ur, men også et teknisk brugbart ur med mange muligheder.

Dykkerure

Det kan også være, du er på udkig efter et vandafvisende dykkerur. Det er selvfølgelig et køb, du kan gøre på Black Friday. Her kan der virkelig være penge at spare på ure Black Friday. Et dykkerur kan nemlig godt være lidt en udgift. Så de store rabatter på Black Friday kommer til at kunne mærkes.

Der findes både ure til ambitiøse dykker eller blot til almindelig sportsbrug. Dykkerure er vandtætte, så du kan svømme eller dykke med dem på. Så mister du aldrig tiden under vandet. Man skal dog være opmærksom på, at det ikke er alle dykkerure, der kan tåle, at man dykker med dem. Dykkerure findes i mange forskellige udgaver til både børn og voksne.

Det helt rigtige ur Black Friday

Black Friday er en oplagt dag at købe dit drømmeur. Uanset om det er smartwatch, dykkerur, G-shock eller et mere klassisk ur. Hvis du drømmer om et dyrt ur fra et af de populære mærker, kan besparelser være til at tage og føle på. Ure kan være dyre, men til gengæld holder de også ofte en livstid. På Black Friday kan du slippe den økonomiske bekymring og blot nyde dit nye livslange køb. Det gør Black Friday til en oplagt begivenhed til at forkæle dig selv eller en af dine nærmeste.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

620 shops

2843 deals

Danmarks officielle portal

Alle tilbud samlet et sted

Laveste priser fra forhandlere

© 2023 Black Friday Danmark