Annoncer

* Vi tager forbehold for priser, der ikke er opdateret.
Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og forhandlere. Vi giver vores annoncepartnere mulighed for tilkøbe højere placeringer, hvorfor annoncørens placering i rækken ikke nødvendigvis fortæller noget om, hvem der har de bedste tilbud. BlackFridayDanmark modtager penge for at henvise kunder til annoncørerne - læs mere her. De forhandlere og produkter som vises på siden er derfor reklamefinansierede, og siden skal derfor anses som en annonce.  

Denne side indeholder annoncer, og er dermed sponsoreret. Læs mere

Få de bedste tilbud på Mode hos NA-KD på Black Friday

Hos NA-KD får du tøj i høj kvalitet til en stærk pris. Vi har fundet alle de bedste Black Friday NA-KD tilbud til dig, så du kan shoppe løs.

Se de bedste Black Friday tilbud hos NA-KD

NA-KD er en webshop, der forhandler de nyeste trends inden for mode til kvinder, og hvis du er klar ved tasterne på Black Friday, kan du shoppe dig til rigtige gode køb.

NA-KD er en hurtigt voksende virksomhed – og det er de med god grund. Ved at besøge deres hjemmeside, får du hurtigt fornemmelsen af en modevirksomhed, der appellerer til kvinder, der kan lide at klæde sig simpelt, men alligevel moderigtigt – og det gælder mange kvinder i Europa.

NA-KD tilbyder et stort udvalg af tøj og tilbehør. Der kan findes trøjer, kjoler, frakker, badetøj, bukser – tøj til enhver lejlighed. Til outfittet hører ofte et par matchende sko eller en taske, og de er også at finde i forskellige modeller og designs. Børster, pudder og læbestift fuldender mange kvinders garderobe, og det forstår NA-KD også med deres brede udvalg af skønhedsprodukter.

 

Udvalgte tilbud fra NA-KD

Black Friday: Annoncer for store besparelser
Se tilbud

Udvalgte tilbud fra NA-KD

Seersucker sengetøj med tern

Seersucker sengetøj med tern

DKK 629,00NEDSAT
- 40%
Se tilbud
Genanvendt, børstet, ternet jakke med en brystlomme

Genanvendt, børstet, ternet jakke med en brystlomme

DKK 569,00NEDSAT
- 50%
Se tilbud
PU-bukser med middelhøj talje

PU-bukser med middelhøj talje

DKK 449,00NEDSAT
- 40%
Se tilbud
Fritidsblazer i overstørrelse

Fritidsblazer i overstørrelse

DKK 629,00NEDSAT
- 40%
Se tilbud
Støvler med skaft og profilsål

Støvler med skaft og profilsål

DKK 559,00NEDSAT
- 40%
Se tilbud

Få tilsendt de bedste tilbud på
Black Friday

Når det går løs, så sender vi dig de bedste tilbud via mail fra de mange butikker. Læs vilkår og betingelser her

Ansvarlighed

Ud over at have en markedsplads, hvor kunder kan købe secondhand-tøj, så har virksomheden også en række andre målsætninger. F.eks. vil man gøre det nemmere for kunder at forlænge tøjets levetid ved at tilbyde nemmere genanvendelige løsninger, så tøjet bliver en del af en cirkulær produktionsmetode.

Minimalisme

Én ting, der især går igen, er tøjets udtryk. Selvom der er noget at finde til enhver smag, har tøjet et minimalistisk og stilrent udtryk over sig.

Når man besøger NA-KD, ved man, hvad man kan forvente: En webshop, der tilbyder tøj og mode til kvinder, der kan lide det stilrene udtryk og samtidig gerne vil have et stort udvalg af muligheder. Uanset sæson eller pengepungens størrelse, kan man i det store udvalg af tøj og tilbehør finde noget, der passer i sin egen individuelle stil.

Besøger du NA-KD på Black Friday, kan du ovenikøbet gøre nogle lækre køb til billige penge. Shopping har aldrig været sjovere, som når det er billigt og gjort med omtanke. En anden god mulighed for at shoppe dametøj under Black Friday er Zara, som også tilbyder meget tøj til attraktive priser.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

579 shops

2798 deals

Danmarks officielle portal

Alle tilbud samlet et sted

Laveste priser fra forhandlere

© 2024 Black Friday Danmark