BlackFridayDanmark er reklamefinansieret.

Få de bedste tilbud på Mode hos NA-KD på Black Friday

Hos NA-KD får du tøj i høj kvalitet til en stærk pris. Vi har fundet alle de bedste Black Friday NA-KD tilbud til dig, så du kan shoppe løs.

Klik her og se de bedste Black Friday tilbud hos NA-KD

Kan man tillade sig at shoppe med god samvittighed? Hvis pengepungen er glad og klimaet ikke bliver unødigt belastet, så kan man! NA-KD er en webshop, der forhandler de nyeste trends inden for mode til kvinder, og hvis du er klar ved tasterne på Black Friday, kan du shoppe dig til rigtige gode køb.

NA-KD er en af de hurtigst voksende virksomheder på det Europæiske kontinent og det er de med god grund. Ved at besøge deres hjemme, får man hurtigt fornemmelsen af en modevirksomhed, der appellerer til kvinder, der kan lide at klæde sig simpelt, men alligevel moderigtigt – og det gælder mange kvinder i Europa.

NA-KD tilbyder et stort udvalg af tøj og tilbehør. Der kan findes trøjer, kjoler, frakker, badetøj, bukser – tøj til enhver lejlighed. Til outfittet hører ofte et par matchende sko eller en taske, og de er også at finde i forskellige modeller og designs. Børster, pudder og læbestift fuldender mange kvinders garderobe, og det forstår NA-KD også med deres brede udvalg af skønhedsprodukter.

 

De bedste tilbud fra NA-KDSe alle tilbud her

Tyvstart blackfriday: store besparelser
Se tilbud

De bedste tilbud fra NA-KDSe alle tilbud her

Nålestribet Bukser Med Svaj

Nålestribet Bukser Med Svaj

DKK 339,00NEDSAT
- 60%
Se tilbud
Detail Neck Short Sleeve Sweater

Detail Neck Short Sleeve Sweater

DKK 309,00NEDSAT
- 60%
Se tilbud
Minikjole Med Knapper

Minikjole Med Knapper

DKK 229,00NEDSAT
- 60%
Se tilbud
Cropped Denimjakke

Cropped Denimjakke

DKK 309,00NEDSAT
- 60%
Se tilbud
Singlet Med Bryderryg

Singlet Med Bryderryg

DKK 199,00NEDSAT
- 76%
Se tilbud

Spar op til 80%

Når det går løs, så sender vi dig de bedste tilbud via mail fra de mange butikker. Læs vilkår og betingelser her

Shop med god samvittighed

Produktion af tøj og mode er uheldigvis en af de store klimasyndere. Der går mange ressourcer på at producere ethvert stykke tekstil, men det er NA-KD heldigvis opmærksomme på og er en rollemodel af en virksomhed i modeindustrien. Ud over at have en markedsplads, hvor kunder kan købe secondhand-tøj, som har være elsket af tidligere brugere, så har virksomheden også en række bæredygtige målsætninger.

Inden 2025 er målet at være klimaneutrale og reducere 50% af deres CO2-aftryk for hvert stykke tøj, de producerer. Tøjet skal produceres af bæredygtige materialer, og man vil samtidig gøre det nemmere for kunder at forlænge tøjets levetid ved at tilbyde nemmere genanvendelige løsninger, så tøjet bliver en del af en cirkulær produktionsmetode.

Repræsentation og mangfoldighed

NA-KD har også et mål om at skabe større repræsentation af forskellige grupper mennesker af både kvinder, mænd og mennesker, der ikke tilskriver sig et køn. Med et hurtigt kig på deres hjemmeside kan man da også se, at de har gjort en indsats for at imødekomme denne målsætning.

Modellerne, der viser tøjet frem, ser forskellige ud og er et udtryk for den globale verdens mangfoldighed. Kvinder med forskellige hudtoner, hår og hovedbeklædninger klæder alle NA-KD

webshoppen med deres forskelligartethed. Men én ting, der især går igen, er tøjets udtryk. Selvom der er noget at finde til enhver smag, har tøjet et minimalistisk og stilrent udtryk over sig.

Når man besøger NA-KD, ved man, hvad man kan forvente: En webshop, der tilbyder tøj og mode til europæiske kvinder, der kan lide det stilrene udtryk og samtidig gerne vil have et stort udvalg af muligheder. Uanset sæson eller pengepungens størrelse, kan man i det store udvalg af tøj og tilbehør finde noget, der passer i sin egen individuelle stil.

Besøger du NA-KD på Black Friday, kan du ovenikøbet gøre nogle lækre køb til billige penge. Shopping har aldrig været sjovere, som når det er billigt og gjort med omtanke for mennesker og miljø.

595 shops

2775 deals

Danmarks officielle portal

Alle tilbud samlet et sted

Laveste priser fra forhandlere

© 2022 Black Friday Danmark