Shop smykker på Black Friday med vilde rabatter

På denne side finder du de bedste Black Friday tilbud på smykker hos mere end 48 forskellige forhandlere. Vi har i øjeblikket fundet smykker til 20-60% af prisen

Smykker på tilbud fra Frederik IX

De bedste tilbud fra FREDERIK IXSe alle tilbud her

Tyvstart blackfriday: store besparelser
Spar op til 40 % Se tilbud

De bedste tilbud fra FREDERIK IXSe alle tilbud her

IX OVAL FAMILY CREST SIGNET RING SILVER

IX OVAL FAMILY CREST SIGNET RING SILVER

DKK 1.949,00 Se tilbud
IX OVAL FAMILY CREST SIGNET RING

IX OVAL FAMILY CREST SIGNET RING

DKK 2.349,00 Se tilbud
IX FIGARO BRACELET SILVER

IX FIGARO BRACELET SILVER

DKK 399,00 Se tilbud
IX FIGARO BRACELET

IX FIGARO BRACELET

DKK 599,00 Se tilbud
IX CURB CHAIN

IX CURB CHAIN

DKK 1.799,00 Se tilbud

Smykker på tilbud fra Ditur

De bedste tilbud fra DiturSe alle tilbud her

Tyvstart blackfriday: store besparelser
Spar op til 40 % Se tilbud

De bedste tilbud fra DiturSe alle tilbud her

FOSSIL PIERCE FS5703

FOSSIL PIERCE FS5703

DKK 1.395,00NEDSAT
- 50%
Se tilbud
SKAGEN HAGEN SKW2358

SKAGEN HAGEN SKW2358

DKK 1.595,00NEDSAT
- 56%
Se tilbud
TISSOT GENTLEMAN T1274101104100

TISSOT GENTLEMAN T1274101104100

DKK 2.845,00NEDSAT
- 19%
Se tilbud
TOMMY HILFIGER 1782286

TOMMY HILFIGER 1782286

DKK 1.095,00 Se tilbud
KENSINGTON MASTER LIMITED EDITION STEEL/GOLD/TURQUOISE

KENSINGTON MASTER LIMITED EDITION STEEL/GOLD/TURQUOISE

DKK 995,00NEDSAT
- 40%
Se tilbud

Spar op til 80%

Når det går løs, så sender vi dig de bedste tilbud via mail fra de mange butikker. Læs vilkår og betingelser her

De bedste tilbud på Black Friday smykker

Det er ren selvforkælelse at købe et smukt smykke, som man kan have på til hverdag eller fest – og det er også en klassisk gave. Med favorable tilbud på Black Friday smykker får du råd til guld, juveler og ædelstene… Læs mere her!

Smykker er lidt af en luksusvare, men ikke desto mindre kan de have stor betydning for os. Ringe, der går i arv fra generationer, får en affektionsværdi, der ikke er til at sætte pris på. Og en halskæde med det helt rette vedhæng kan blive en del af ens udtryk og identitet. Med flotte tilbud på Black Friday smykker kan du finde det smykke, der taler til netop dig.

Der findes smykker i enhver afskygning, hvad end man er til sølv, guld eller diamanter. Det er bare ikke altid helt billigt, og derfor kan det være svært at få råd til den perfekte gave til én selv eller én, man har kær. Men med store rabatter på Black Friday smykker er smykkeæsken inden for rækkevidde.

Få flotte rabatter på Black Friday smykker

Der er ikke noget som at gøre et godt køb – især hvis det drejer sig om noget, man virkelig ønsker sig, eller noget, man virkelig ønsker sig at give. Smykker har en evne til at tale til vores hjerter, og en unik halskæde, en ring eller et armbånd kan komme til at betyde alverden. Derfor er smykker også en yderst populær gave.

Det betyder imidlertid ikke, at det er nogen billig gave. Ofte er smykker nemlig dyre og eksklusive varer, og det er ikke lige altid, man synes, at man har budgettet til at købe dem. Med et godt tilbud og en stor procentvis rabat forholder det sig imidlertid anderledes, og derfor kan Black Friday smykker være dét, der får ringen på fingeren eller kæden om halsen.

Hvor meget kan man spare på Black Friday smykker?

Du kan spare en god sjat penge ved at finde et godt tilbud på smykker på Black Friday. Procenterne rasler af denne dag, og priserne trykkes helt i bund. Det er således ikke unormalt at finde smykkeæsker, som er markeret med 25%, 50% og 75%. Du kan altså spare både den kvarte og den halve pris på et smukt smykke eller vedhæng, og det kan være det, der afgør, om du køber det.

Black Friday smykker fra populære mærker

Alt efter smag, økonomi og behov kan du selv vælge, hvilken smykkeforhandler du er interesseret i at finde et godt tilbud hos. Black Friday smykker fås i enhver afskygning og prisklasse, og du kan fx finde smykker fra populære mærker som:

  • H&M
  • ONLY
  • ASOS
  • Pieces
  • Gina Tricot

Disse mærker appellerer bredt, og man behøver ikke at være ude med de store pengesedler for at få råd til øreringe, armbånd eller halskæder. Det betyder så også, at du kan få de samme produkter ekstremt billigt på Black Friday, og så har du måske råd til at købe fem fede ringe i stedet for en enkelt.

Eksklusive smykker og ure

Du kan selvfølgelig også finde mere eksklusive mærker til Black Friday, og her kan du også gøre en god handel. Det kan være de store rabatter, der gør det muligt for dig at købe et designprodukt, som du ellers ikke ville have købt, fx et smykke med dyre sten eller et nyt ur. I den mere eksklusive ende af spektret kan nævnes:

  • Swarovski
  • Smykker.dk
  • Watchfelt
  • DitUr.dk
  • Og mange flere

Dette er bare få eksempler på forhandlere af Black Friday smykker, og den fulde liste er langt længere. Der er en god sandsynlighed for, at din foretrukne producent af smykker også giver gode tilbud på Black Friday, og det kan være værd at tjekke ud. På den måde har du den største chance for at ende ud med det smykke, du allerhelst vil have.

Sig det med Black Friday smykker

Der er ingen tvivl om, at et smykke er en helt oplagt gave. Et lækkert armbåndsur kan være den perfekte gave til manden, der har alt, for der er intet som et ur i godt design. Det er en gave, der rammer bredt, når det kommer til både type og alder. Med et favorabelt Black Friday tilbud kan du finde uret til kæresten, ægtemanden, kollegaen, far eller morfar.

Den perfekte gave til årsdagen

Et smykke kan også være en super romantisk gave, og den gamle talemåde siger jo, at diamanter er pigers bedste venner… Det er svært at gå galt i byen med Black Friday smykker til en årsdag, og i selskab med røde roser er smykkeæsken de fleste kvinders gavedrøm.

En god venindegave

Smykker er også gode venindegaver, og selvom man ikke ligefrem behøver at give venindearmbånd, kan smykker sige meget om et venskab. Får man det helt rigtige vedhæng i en halskæde – fx med ens stjernetegn eller yndlingsblomst – føler man sig set og hørt. Det betyder meget at få sådan en gave, og med et tilbud på Black Friday smykker kan man få råd til at give den.

Sådan finder du tilbud på Black Friday smykker

Alt afhængigt af hvordan du kan lide at shoppe, kan du holde Black Friday på din måde. Der er nogen, der er vilde med den autentiske shopping-oplevelse i de fysiske butikker. Det summer med mennesker hos smykkeforhandlerne denne dag, og alle er på jagt efter det perfekte fund til den perfekte pris.

Det kan være en sjov dag at gå på shopping med en ven eller veninde, og han eller hun kan også hjælpe én med at finde det rigtige smykke til en gave. Man kan også få professionel hjælp af personalet, og det kan være meget rart at få en fagpersons mening.

Du kan også shoppe online

Der er også nogen, der foretrækker en mere ustresset måde at shoppe på, og det kan man få online. Her kan du finde lige så gode tilbud på Black Friday smykker, og du kan sidde uforstyrret i din bedste lænestol og shoppe på computer, telefon eller tablet. God shopping!

© 2021 Black Friday Danmark