Annoncer

* Vi tager forbehold for priser, der ikke er opdateret.
Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og forhandlere. Vi giver vores annoncepartnere mulighed for tilkøbe højere placeringer, hvorfor annoncørens placering i rækken ikke nødvendigvis fortæller noget om, hvem der har de bedste tilbud. BlackFridayDanmark modtager penge for at henvise kunder til annoncørerne - læs mere her. De forhandlere og produkter som vises på siden er derfor reklamefinansierede, og siden skal derfor anses som en annonce.  

Smykker Black Friday – De bedste tilbud på flotte smykker 

Vi har fundet nogle af bedste Black Friday tilbud på smykker. Vi har udvalgt webshops, der kører Black Friday, til dig som ønsker at shoppe lidt nyt indenfor ure, ringe, guld og sølv med en besparelse i sigte.

Smykker på tilbud fra Daniel Wellington

Udvalgte tilbud fra Daniel Wellington

Black Friday: Annoncer for store besparelser
Se tilbud

Udvalgte tilbud fra Daniel Wellington

ICONIC LINK LUMINE

ICONIC LINK LUMINE

DKK 2.165,11NEDSAT
- 10%
Se tilbud
QUADRO PRESSED UNITONE

QUADRO PRESSED UNITONE

DKK 1.585,82NEDSAT
- 50%
Se tilbud
CLASSIC ST MAWES

CLASSIC ST MAWES

DKK 1.513,40NEDSAT
- 10%
Se tilbud
PETITE ROUGE

PETITE ROUGE

DKK 1.296,17NEDSAT
- 10%
Se tilbud
QUADRO PRESSED SHEFFIELD EMERALD

QUADRO PRESSED SHEFFIELD EMERALD

DKK 1.223,76NEDSAT
- 30%
Se tilbud
CLASSIC DOVER

CLASSIC DOVER

DKK 1.296,17NEDSAT
- 50%
Se tilbud
ICONIC LINK

ICONIC LINK

DKK 1.513,40NEDSAT
- 50%
Se tilbud

Smykker på tilbud fra DinVielsesring

Laveste priser på smykker Black Friday:

Georg Jensen Moonlight Grapes Halskæde - Sølv

I samarbejde med pricerunner DKK 5.750 Se tilbud

Maanesten Viva Ring - Gold

I samarbejde med pricerunner DKK 400 Se tilbud

Georg Jensen Reflect armbånd - Sølv

I samarbejde med pricerunner DKK 2.900 Se tilbud

ENAMEL Copenhagen Lola Bracelet - Gold/Multicolour

I samarbejde med pricerunner DKK 280 Se tilbud

Georg Jensen Magic Ring - White Gold/Diamonds

I samarbejde med pricerunner DKK 19.500 Se tilbud

Georg Jensen Daisy Small Øreringe - Guld/ Hvid

I samarbejde med pricerunner DKK 1.100 Se tilbud

Georg Jensen Torun Bracelet - Silver/Gold

I samarbejde med pricerunner DKK 3.850 Se tilbud

ENAMEL Copenhagen Lola Necklace - Gold/Multicolour

I samarbejde med pricerunner DKK 319 Se tilbud

Mads Z Luxury Rainbow Ring - Guld/Multifarvet

I samarbejde med pricerunner DKK 17.550 Se tilbud

Få tilsendt de bedste tilbud på
Black Friday

Når det går løs, så sender vi dig de bedste tilbud via mail fra de mange butikker. Læs vilkår og betingelser her

De bedste tilbud på smykker Black Friday

Det er ren selvforkælelse at købe et smukt smykke, som man kan have på til hverdag eller fest – og det er også en klassisk gave. Med favorable tilbud på Black Friday smykker får du råd til guld, juveler og ædelstene… Læs mere her!

Smykker er lidt af en luksusvare, men ikke desto mindre kan de have stor betydning for os. Ringe, der går i arv fra generationer, får en affektionsværdi, der ikke er til at sætte pris på. Og en halskæde med det helt rette vedhæng kan blive en del af ens udtryk og identitet. Med flotte tilbud på Black Friday smykker kan du finde det smykke, der taler til netop dig.

Der findes smykker i enhver afskygning, hvad end man er til sølv, guld eller diamanter. Det er bare ikke altid helt billigt, og derfor kan det være svært at få råd til den perfekte gave til én selv eller én, man har kær. Men med store rabatter på Black Friday smykker er smykkeæsken inden for rækkevidde.

Få flotte rabatter på smykker Black Friday

Der er ikke noget som at gøre et godt køb – især hvis det drejer sig om noget, man virkelig ønsker sig, eller noget, man virkelig ønsker sig at give. Smykker har en evne til at tale til vores hjerter, og en unik halskæde, en ring eller et armbånd kan komme til at betyde alverden. Derfor er smykker også en yderst populær gave.

Det betyder imidlertid ikke, at det er nogen billig gave. Ofte er smykker nemlig dyre og eksklusive varer, og det er ikke lige altid, man synes, at man har budgettet til at købe dem. Med et godt tilbud og en stor procentvis rabat forholder det sig imidlertid anderledes, og derfor kan Black Friday smykker være dét, der får ringen på fingeren eller kæden om halsen.

Hvor meget kan man spare på Black Friday smykker?

Du kan spare en god sjat penge ved at finde et godt tilbud på smykker på Black Friday. Procenterne rasler af denne dag, og priserne trykkes helt i bund. Det er således ikke unormalt at finde smykkeæsker, som er markeret med 25%, 50% og 75%. Du kan altså spare både den kvarte og den halve pris på et smukt smykke eller vedhæng, og det kan være det, der afgør, om du køber det.

Black Friday smykker fra populære mærker

Alt efter smag, økonomi og behov kan du selv vælge, hvilken smykkeforhandler du er interesseret i at finde et godt tilbud hos. Black Friday smykker fås i enhver afskygning og prisklasse, og du kan fx finde smykker fra populære mærker som:

  • H&M
  • ONLY
  • ASOS
  • Pieces
  • Gina Tricot

Disse mærker appellerer bredt, og man behøver ikke at være ude med de store pengesedler for at få råd til øreringe, armbånd eller halskæder. Det betyder så også, at du kan få de samme produkter ekstremt billigt på Black Friday, og så har du måske råd til at købe fem fede ringe i stedet for en enkelt.

Eksklusive Black Friday smykker og ure

Du kan selvfølgelig også finde mere eksklusive mærker til Black Friday, og her kan du også gøre en god handel. Det kan være de store rabatter, der gør det muligt for dig at købe et designprodukt, som du ellers ikke ville have købt, fx et smykke med dyre sten eller et nyt ur. I den mere eksklusive ende af spektret kan nævnes:

Dette er bare få eksempler på forhandlere af Black Friday smykker, og den fulde liste er langt længere. Der er en god sandsynlighed for, at din foretrukne producent af smykker også giver gode tilbud på Black Friday, og det kan være værd at tjekke ud. På den måde har du den største chance for at ende ud med det smykke, du allerhelst vil have.

Et andet form for ur, hvor vi forventer attraktive tilbud, Applewatch uret fra Apple, som har mange gode egenskaber.

Sig det med Black Friday smykker

Der er ingen tvivl om, at et smykke er en helt oplagt gave. Et lækkert armbåndsur kan være den perfekte gave til manden, der har alt, for der er intet som et ur i godt design. Det er en gave, der rammer bredt, når det kommer til både type og alder. Med et favorabelt Black Friday tilbud kan du finde uret til kæresten, ægtemanden, kollegaen, far eller morfar.

Den perfekte gave til årsdagen

Et smykke kan også være en super romantisk gave, og den gamle talemåde siger jo, at diamanter er pigers bedste venner… Det er svært at gå galt i byen med Black Friday smykker til en årsdag, og i selskab med røde roser er smykkeæsken de fleste kvinders gavedrøm.

En god venindegave

Smykker er også gode venindegaver, og selvom man ikke ligefrem behøver at give venindearmbånd, kan smykker sige meget om et venskab. Får man det helt rigtige vedhæng i en halskæde – fx med ens stjernetegn eller yndlingsblomst – føler man sig set og hørt. Det betyder meget at få sådan en gave, og med et tilbud på Black Friday smykker kan man få råd til at give den.

Sådan finder du tilbud på smykker Black Friday

Alt afhængigt af hvordan du kan lide at shoppe, kan du holde Black Friday på din måde. Der er nogen, der er vilde med den autentiske shopping-oplevelse i de fysiske butikker. Det summer med mennesker hos smykkeforhandlerne denne dag, og alle er på jagt efter det perfekte fund til den perfekte pris.

Det kan være en sjov dag at gå på shopping med en ven eller veninde, og han eller hun kan også hjælpe én med at finde det rigtige smykke til en gave. Man kan også få professionel hjælp af personalet, og det kan være meget rart at få en fagpersons mening.

Du kan også shoppe online

Der er også nogen, der foretrækker en mere ustresset måde at shoppe på, og det kan man få online. Her kan du finde lige så gode tilbud på Black Friday smykker, og du kan sidde uforstyrret i din bedste lænestol og shoppe på computer, telefon eller tablet. God shopping!

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

579 shops

2798 deals

Danmarks officielle portal

Alle tilbud samlet et sted

Laveste priser fra forhandlere

© 2024 Black Friday Danmark