BlackFridayDanmark er reklamefinansieret.

Fil:LEGO logo.svg - Wikipedia, den frie encyklopædi

Få værdi for dine penge på legetøj fra Lego Black Friday

Vi har fundet alle de bedste Black Friday Lego tilbud til dig.
Lige nu har vi 5 produkter til ekstra lave priser.

Bedste tilbud fra Lego på Black Friday

Gå på opdagelse i det kæmpestore Lego univers på Black Friday, hvor du kan finde årets bedste tilbud og kampagner. Få fingrene i de VILDE Lego Black Friday deals på populære produkter såsom Lego Star Wars, Lego Technic, Lego Friends og Lego Duplo til de helt små. 

Lego er et innovativt brand som laver legoklodser som både voksne og børn over hele verdenen har stor glæde af. Bliv en del af det store Lego fællesskab og byg spændende projekter, hvor kun fantasien sætter grænser. Lego er oftest på ønskelisten til fødselsdage og jul men er typisk en gave som gør ondt på pengepungen. Black Friday er derfor en oplagt mulighed for at få fat i de populære produkter til ekstra nedsatte priser, hvor alle kan være med.

 

De bedste tilbud fra LEGOSe alle tilbud her

Tyvstart blackfriday: store besparelser
Black Friday Se tilbud

De bedste tilbud fra LEGOSe alle tilbud her

LEGO Harry Potter 75979 Hedvig

LEGO Harry Potter 75979 Hedvig

DKK 255,00 Se tilbud
LEGO City 60197 Passagertog

LEGO City 60197 Passagertog

DKK 769,00 Se tilbud
LEGO Creator Expert 10271 Fiat 500

LEGO Creator Expert 10271 Fiat 500

DKK 584,00 Se tilbud
LEGO Jurassic World 76941 Carnotaurus-dinosaurjagt

LEGO Jurassic World 76941 Carnotaurus-dinosaurjagt

DKK 321,00 Se tilbud
LEGO Creator Expert 10280 Blomsterbuket

LEGO Creator Expert 10280 Blomsterbuket

DKK 318,00 Se tilbud

Spar op til 80%

Når det går løs, så sender vi dig de bedste tilbud via mail fra de mange butikker. Læs vilkår og betingelser her

Køb Lego legetøj fra ikoniske film og bøger på Black Friday

I det kæmpestore sortiment af Lego varianter, finder du sæt som er særligt tilknyttet populære film, serier og bøger. En af Legos egne fortællinger er Ninjago som handler om seks unge ninjaer som sammen kæmper mod de onde skurke. Lige siden begyndelsen, har Lego Ninjago opnået stor popularitet og er en de serier der bliver udsolgt hurtigst under julegaveshoppingen. Køb Lego Ninjago Black Friday og nyd den ekstra billige pris.

Blandt de klassiske historier som alle over hele kloden kender, er Harry Potter og hertil har Lego også lavet et stort univers af de mest ikoniske højdepunkter. Få fat i Harry Potter Lego Black Friday, og vær sikker på at forkæle dig selv eller en du holder af, men den ultimative gave. Legetøj Black Friday er altid en god idé.

Lego Black Friday – Forkæl de helt små med Lego til ekstremt lave priser

Lego er den perfekte gaveidé til børn og unge. Der findes massevis af forskellige varianter til enhver aldersgruppe, herunder Duplo som er særligt tilegnet børn på ca. 5 år. Lego Duplo har forholdsvis store legoklodser, simple konstruktioner, men samme gode historie. Få Lego Duplo på Black Friday og spar massevis af penge. Er børnene lidt større, kan du ikke gå forbi Lego Friends Black Friday som laver de fineste Lego sæt som fortæller historier om de allerbedste venskaber.

Produkter fra Lego er sjove at lege med men også oplysende på samme tid. Børn og unge udvikler nemlig deres kreativitet og færdigheder indenfor logik, farvekombinationer og meget mere. Med Lego skal du derfor ikke bekymre dig om at give endnu en gave som blot er et tidsfordriv, men i stedet læne dig tilbage velvidende om, at dit barn lærer og udvikler sig samtidigt med at have det sjovt.

Køb hjernevridende Lego til voksne – Billigt Lego på Black Friday

Lego er langt fra et univers for børn og unge. I dag er det populært at lave Lego i alle aldersgrupper og bruge det som en hyggelig hobby eller en måde at stresse af på. Mangler du inspiration skal du besøge hos Lego Store Black Friday eller shoppe hos en af de mange online forhandlere.

Voksne har andre krav til Lego end børn. Det skal være endnu mere udfordrende og hjernevridende, så man kan fortabe sig selv til projektet. Heldigvis har Lego et stort udvalg af denne type Lego, hvor der er skruet betydeligt op for sværhedsgraden. Det kan være serier såsom Lego Architecture Black Friday, Lego Vehicles og andre temaer, såsom kunst og seværdigheder.

Steder med Black Friday Lego tilbud:

I løbet af året afholder adskillige butikker særlige tilbud og kampagner, men intet slår Black Friday! Her finder du de bedste tilbud på massevis af produkter, som du altid har ønsket dig. Vi har mange forhandlere som har nedsatte priser på Lego d.26.11.21, heriblandt:

Vi anbefaler, at du tager et kig på alle vores forhandlere af legetøj for at finde lige præcis det produkt, som du leder efter. Lykkedes det dig ikke at få fat i dine favorit Lego produkter på Black Friday, kan med fordel vende tilbage på Cyber Monday som foregår den første mandag efter Black Friday ugen.

Læs mere om historien bag Lego

Det første som mange undrer sig over er, er Lego dansk? Og ja det er det. Lego blev grundlagt i 1932 af Ole Kirk Kristiansen, vis barnebarn i dag ejer virksomheden. Med afsæt i sine danske rødder, står LEGO for ”Leg Godt”, hvilket har været fundamentet for brandet. Det hele startede med håndlavet trælegetøj i små mængder og i dag er Lego en af de største virksomheder i verdenen.

Selve legoklodsen blev introduceret i 1958 og har været et kæmpe hit lige siden. Formålet har været at udvikle og sætte kreativiteten i gang hos de mange bygherrer, hvilket i stor grad er lykkedes. Legoklodser bliver brugt til uddannelser og er en spidskompetence i adskillige tv-programmer, hvor de allerbedste Lego eksperter kæmper om at blive kåret til Lego Master.

595 shops

2775 deals

Danmarks officielle portal

Alle tilbud samlet et sted

Laveste priser fra forhandlere

© 2022 Black Friday Danmark