Annoncer

* Vi tager forbehold for priser, der ikke er opdateret.
Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og forhandlere. Vi giver vores annoncepartnere mulighed for tilkøbe højere placeringer, hvorfor annoncørens placering i rækken ikke nødvendigvis fortæller noget om, hvem der har de bedste tilbud. BlackFridayDanmark modtager penge for at henvise kunder til annoncørerne - læs mere her. De forhandlere og produkter som vises på siden er derfor reklamefinansierede, og siden skal derfor anses som en annonce.  

Denne side indeholder annoncer, og er dermed sponsoreret. Læs mere

Glem ikke Cyber Monday 2023 – Lige efter Black Friday

Her vil vi samle lidt forskellige butikker der har gode Cyber Monday tilbud. Cyber Monday falder mandagen efter Black Friday, dvs. mandag den 27. november 2023.

Store besparelser lige nu -varme kategorier

Udvalgte gode Black Friday tilbud lige nu

-varme deals

Årets frækkeste julekalender fra Sinful

Årets frækkeste julekalender fra Sinful

DKK 2.600,00NEDSAT
- 66%
Se tilbud
Apple iPhone 14 Plus 256GB

Apple iPhone 14 Plus 256GB

I samarbejde med pricerunner DKK 5.854 Se tilbud
Senses Kontinentalseng – 180×200

Senses Kontinentalseng – 180×200

I samarbejde med pricerunner DKK 9.999,00 Se tilbud
Snefrid Fjord – 180×200

Snefrid Fjord – 180×200

I samarbejde med pricerunner DKK 12.995,00 Se tilbud
Whistler Abella Padded Parka Vinterjakke Dame

Whistler Abella Padded Parka Vinterjakke Dame

I samarbejde med pricerunner DKK 500,00 Se tilbud
MUSCLEPAIN PRO MASSAGEPISTOL

MUSCLEPAIN PRO MASSAGEPISTOL

DKK 899,00 Se tilbud
Sony PlayStation 5

Sony PlayStation 5

I samarbejde med pricerunner DKK 4.299 Se tilbud
Apple AirPods Pro (2nd generation)

Apple AirPods Pro (2nd generation)

I samarbejde med pricerunner DKK 1.945 Se tilbud
HYBRID NON-STICK ONYX™ STEGEPANDE 28CM

HYBRID NON-STICK ONYX™ STEGEPANDE 28CM

DKK 699,00 Se tilbud
HYBRID NON-STICK ONYX™ WOKSÆT – 2 – DELE

HYBRID NON-STICK ONYX™ WOKSÆT – 2 – DELE

DKK 1.099,00 Se tilbud
KERAMIK-STÅL-HYBRID ONYX™ 4-DELE UNIVERSAL KNIVSÆT

KERAMIK-STÅL-HYBRID ONYX™ 4-DELE UNIVERSAL KNIVSÆT

DKK 1.449,00 Se tilbud

Hvad er Cyber Monday? – historie og termonologi

Cyber monday er et marketing ord for mandagen efter Thanksgiving i USA. Ordet er “opfundet” af marketing folk i et forsøg på at få folk til at handle online, fremfor den traditionelle handel i de fysiske butikker. I USA er dagen efterhånden ved at være på størrelse med Black Friday og den spås at på længere sigt, helt at overtage i forhold til omsætningen. I 2014 steg online omsætningen til $2,68 milliarder i forhold til året før hvor tallet var $2,29 milliarder. Til forskel fra Black Friday foregår al handel på Cyber monday online, hvilket typisk betyder at man som mindre virksomhed sagtens kan være med på at tage en god bid af kagen.

Ordet dukker i følge Scott Silverman op første i gang 2004, i forbindelse med et studie der viste at mandagen efter Thanksgiving var en af de største online handels dage set ud fra omsætningen.

Cyber Monday Danmark

I Danmark er vi som sædvanlig nogen år efter udviklingen og selvom Black Friday er ved at være almenkendt har Cyber Monday ikke nået nær den samme kendskabsgrad. Hvis dagen ellers følger Black Friday’s trend, vil vi om nogle år sandsynligvis se en noget anden volume på Cyber monday end vi gør i 2015.

Cyber Monday er blot en af mange dage fra USA, vi i Danmark er begyndt at tage til os. Der er dog allerede nu tegn til, at denne dag er på vej til at blive en stor handelsdag i 2023, da interessen generelt er stigende, og det er en rigtig god forlængelse til at shoppe efter Black Friday. Cyber monday kan være en god dag at få købt julegaverne på, eller en god dag til blot at få bestilt det produkt, du har gået at kigget på så længe.

Hvad kan jeg købe?

Cyber Monday er begyndt at få fat i Danmark, og det betyder også, at flere og flere webshops tager del i dagen og kører nogle gode tilbud. Cyber Monday kan være en rigtig god mulighed for webbutikkerne for at få ryddet op i lageret og få solgt det sidste oven på deres Black Fredagstilbud. Der er derfor som sådan ikke rigtig noget, som du ikke kan bestille eller købe på Cyber mandag.

Det er muligt at finde nedsatte varer i mange forskellige kategorier til Cyper Monday, og du kan gøre nogle rigtig gode køb, uanset om du skal bruge tøj, smykker, boligting, elektronik som du kan få gode tilbud på i Elgiganten eller noget helt femte. Mulighederne er mange, og der er ingen tvivl om, at der til Cyber Monday 2023 vil være endnu flere webshops, der tager del i denne dag. Det er som nævnt en tradition, der kommer fra USA og som for alvor er ved at få fat i Danmark også. I toppen af denne side finder du nogle af de bedste webshops med tilbud til cyper monday!

Gode råd til at opnå den største besparelse

Til Cyber Monday sætter mange webshops som bekendt deres varer ned, og det betyder også, at det kan være lidt svært at overskue, hvor de forskellige varer er billigst. Det behøver dog slet ikke at være så svært. Du får her nogle råd til, hvad du kan gøre for at opnå den største besparelse på Cyber monday.

  • Dan dig et overblik

Essentielt for at finde de bedste varer til den bedste pris, handler det om at danne sig et overblik over, hvem der har hvad. Til dette kan du bruge vores oversigt ovenfor. Brug så de forskellige shops i kategoriens søgefunktion til at se, om de har varen, og om den eventuelt er på tilbud. Åbn de forskellige shops i forskellige faner på din computer, da det vil give dig et bedre overblik over priser, leveringspriser med videre, når du har fundet de bedste webshops, der har varen. Nu er det altså nemt og hurtigt at finde  den shop, der har produktet til den bedste pris på cyber monday.

  • Besøg de forskellige webshops et par dage i forvejen

Nogle webshops annoncerer allerede med deres tilbud et par dage i forvejen, og det er altså en unik mulighed for dig for at finde ud af, hvilke tilbud der er værd at jagte. Du har helt sikkert dine favoritshops, og ellers kan du gøre brug af vores oversigt, hvor vi har nogle af de bedste shops i landet og i udlandet, hvor du kan bestille fra. Alle de shops vi viser her på siden er reelle og leverer en god service og ikke mindst, så har de rigtig gode tilbud til cyber monday!

Køb gaverne til Cyber Monday

Cyber Monday ligger placeret lige inden december måned, nogle gange i december måned. Det betyder også, at dagen i stor udstrækning er med til at kickstarte den store julehandel, som vi har herhjemme. Black Friday, Black Weekend og Cyber Monday er virkelig med til at sætte denne handel igang. Der er rigtig mange gode Cyber Monday tilbud, og det betyder også, at du kan opnå en besparelse på de gaver, du skal give til jul i år. Der er mange forskellige ting, der er nedsat til Cyber Monday, og det er derfor muligt at finde gode tilbud inden for alle varekategorier. Mange storcentre som Magasin har også en masse gode tilbud til cyber monday.

For at finde de rette gaver, kan det altså give god mening at forhøre dig hos de personer, som du skal forkæle med en god gave til jul. Få deres ønsker inden Cyber Monday, så du kan være sikker på at finde den bedst mulige gave til dem, som de bliver glade for.

Spar tid og penge: Shop online

Selvom Cyber Monday primært er et fænomen, der finder sted på internettet, så er flere fysiske butikker også begyndt at tage konceptet til sig. Det har dog sine klare fordele at handle ind online. Først og fremmest kan det være nemmere at overskue det kæmpe udvalg af tilbud, der er på denne store handelsdag, hvis du skal rende rundt blandt flere butikker. På internettet kan du let have de forskellige webshops åbne på din computer samtidig, uden du behøver at forlade dem helt. Det bliver altså derfor noget lettere at overskue priser og varer de forskellige steder. Ydermere kan du nå at finde markant flere tilbud, da du heller ikke skal bruge tid på at gå fra butik til butik. Som en sidste fordel, så er mange varer faktisk også billigere online. Godt nok er der mange tilbud på dagen, men de webshops som vi har fremhævet her på siden har nogle rigtig attraktive tilbud, hvor du kan opnå en stor besparelse.

Cyber Monday tilbud 2023

Cyber Monday 2023 er lige om hjørnet. Nærmere betegnet afholdes dagen mandag d. 27.11.22. Det betyder også, at der kommer mange varer på tilbud. Det kan godt være svært at overskue de mange tilbud, hvis du er på jagt efter en bestemt vare. Det vil vi gerne hjælpe dig med, og derfor har vi samlet en liste over de webshops, der har de bedste tilbud til Cyber Monday 2023. Der forventes i år at komme markant flere webshops med på dagen, og det er jo kun gavnligt for dig som forbruger. Det betyder nemlig også, at du bedre kan sammenligne priser og finde den aller billigste vare.

Der er mange forskellige typer af produkter, der bliver sat på tilbyd til Cyber Monday i 2023, og derfor er det også muligt at finde rigtig attraktive varer til attraktive priser. Vi ønsker at samle de bedste til dig, så du let og hurtigt kan finde det, du søger. En god idé er at være et par dage i forvejen og eventuelt tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvor vi sender de bedste tilbud ud.

Hvis ikke du når at få købt det du drømmer om på Cyber Monday, så kan du med fordel vente til januar udsalget, hvor du ofte finder mindst lige så gode tilbud, som i løbet af Black Week.

Dagen er kommet for at blive

Cyber Monday er en af de amerikanske shoppingdage, der er kommet til Danmark for at blive. Det er der ingen tvivl om. Allerede inden for en kort årrække forventes dagen faktisk at overholde Black Friday, og det er ikke utænkeligt, at vi ser en lignende udvikling herhjemme. Kigger vi på de senere års udvikling, så kunne det godt se ud til at holde vand, da Cyber Monday har oplevet en eksplosiv stigning i interesse sammenlignet med sort fredag. Allerede i 2023 forventes dagen at nå endnu usete højder herhjemme, og det er der mange, der venter spændt på. Vi ønsker her hos blackfridaydanmark.dk at give dig mulighed for at finde de bedste produkter til den bedste pris på denne dag. Allerede nu finder du nogle af de bedste butikker i vores oversigt.

Mange mener, at fremtiden for shopping ligger på internettet. Det viser nutiden allerede, da meget shopping ligger på internettet. Flere og flere er begyndt at handle på nettet, og derfor er Cyber Monday også en dag, der perfekt til den tid, som vi er i. Omsætningen på Cyber Monday stiger, og det gør den også inden for e-handel generelt.

Dagene op til Cyber Monday

Cyber Monday er efterhånden lige på trapperne, og som vi har været inde på, så er det en god idé at forberede sig lidt inden dagen, hvis du ønsker de bedste Cyber Monday tilbud. Det handler om at finde de hjemmesider, der har de bedste tilbud. Det kan du gøre via vores oversigt her på hjemmesiden. Skriv dem ned og gem de forskellige links, efter du har fundet frem til, hvad du godt kunne tænke dig at købe på dagen. Måske kunne du tænke dig at investere i noget nyt tøj, en træningsmaskine eller måske er det gaverne, der skal købes? Der er rigtig mange muligheder på Cyber Monday i Danmark, og det forventes, at der i 2023 kommer til at være rigtig mange hjemmesider og faktisk også fysiske butikker, der har tilbud på dagen. Inden den store dag bør du også overveje dine muligheder for at være tidligt ude. Der er nemlig stor rift om at få de bedste tilbud, og derfor kan det være en god idé at være tidligt ude, hvis du ønsker de bedst mulige tilbud.

Vi bakker op om sikker e-handel

Vi ønsker at bakke om sikker e-handel, og eftersom meget handel på Cyber Monday foregår på internettet, så har vi naturligvis valgt sikre netbutikker her på siden. Det betyder, at du kan føle dig tryg ved at klikke dig frem til de hjemmesider, som du finder i vores oversigt. De holder nemlig hvad de lover og har en god levering. Vi ønsker, at du skal kunne handle så trygt som muligt på Cyber Monday i Danmark, og derfor tager vi selvfølgelig forbehold for dette. Der er mange netbutikker i landet, men generelt så er det flere og flere, så blandt andet bliver medlem af e-mærket. Ønsker du alligevel at dobbelttjekke en netbutik, så anbefaler vi, at du enten kigger på butikkens Facebook profil eller Trustpilot. Her kan du læse, hvad tidligere kunder har af købsoplevelser.

FAQ om Black Friday

Hvornår er Cyber Monday i 2023?

Cyber Monday falder i 2023 mandag d. 27. november – altså mandagen efter Black Friday. Cyber Monday er kendetegnet ved, at det særligt er elektronik og tech-produkter, som kommer på tilbud på denne dag. Derfor kan det være oplagt at købe en ny PC, smartphone eller lignende på Cyber Monday.

Er Cyber Monday bedre end Black Friday?

Hvorvidt Cyber Monday er bedre end Black Friday, det afhænger af, hvad du gerne vil købe. Søger du elektronik og tech-produkter, så kan det være en fordel at shoppe Cyber Monday. Søger du derimod tilbud på andre former for varer, så er Black Friday den bedste dag at shoppe.

Hvor gode er tilbuddene på Cyber Monday?

Tilbuddene på Cyber Monday er generelt rigtig gode. Dog varierer besparelserne og tilbuddene fra butik til butik, hvormed det kan være svært præcist at specificere, hvor meget du kan spare. Dog er der hvert år nogle rigtig gode og vilde besparelser at finde blandt de mange forskellige tilbud.

Bliver alle varer sat på tilbud på Cyber Monday?

Nej, det er ikke alle slags varer, som bliver sat på tilbud på Cyber Monday. Som navnet indikerer, så er det kun elektronik og tech-produkter, som du kan få gode besparelser på, på denne dag. Søger du derfor nogle andre produkter, så bør du i stedet shoppe Black Friday.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

579 shops

2798 deals

Danmarks officielle portal

Alle tilbud samlet et sted

Laveste priser fra forhandlere

© 2024 Black Friday Danmark