ANNONCER * Vi tager forbehold for priser, der ikke er opdateret.

Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og forhandlere. Vi giver vores annoncepartnere mulighed for tilkøbe højere placeringer, hvorfor annoncørens placering i rækken ikke nødvendigvis fortæller noget om, hvem der har de bedste tilbud. BlackFridayDanmark modtager penge for at henvise kunder til annoncørerne - læs mere her. De forhandlere og produkter som vises på siden er derfor reklamefinansierede, og siden skal derfor anses som en annonce.

Overblik: Black Friday Week hos Power – de bedste tilbud

Hos Power finder du alt lige fra vaskemaskiner til mobilcovers. Vi har finkæmmet Power for at finde de bedste Black Friday tilbud til dig.

Udvalgte tilbud fra Power på Black Friday

ASUS ROG Flow Z13 GZ301ZE-LD219W

I samarbejde med pricerunner DKK 24.999 Se tilbud

Philips Hue White and Color Ambiance LED Lamps 9W E27 2-pack

I samarbejde med pricerunner DKK 639 Se tilbud

Logitech MX Keys (Nordic)

I samarbejde med pricerunner DKK 728 Se tilbud

Garmin Fenix 6X Pro

I samarbejde med pricerunner DKK 3.318 Se tilbud

Sharp 32BI2EA

I samarbejde med pricerunner DKK 2.190 Se tilbud

Princess 182024

I samarbejde med pricerunner DKK 1.099 Se tilbud

Philips Hue Play HDMI Sync Box EMEA

I samarbejde med pricerunner DKK 1.424 Se tilbud

Philips Hue White LED Lamps 5.2W GU10 34°

I samarbejde med pricerunner DKK 109 Se tilbud

Se de bedste Black Friday tilbud hos Power

Hos POWER Black Friday får du tilbud på elektronik i enhver afskygning. Det er her, du skal gå hen, hvis du leder efter en ny vaskemaskine, et spejlreflekskamera, en smartphone, Apple Watch eller noget helt andet. Læs med her og find god kvalitet på tilbud!

Går du i POWER Black Friday, bliver du fyldt med energi. Den helt nye butikskæde byder nemlig på et flot udvalg af elektronik i alle former og formater. Hos POWER fører man kvalitet til en lav pris og med en god service. Og til Black Friday bliver du væltet bagover af de utrolige tilbud, for her er alting endnu billigere!

Køleskab, opvaskemaskine, elektrisk tandbørste, gamercomputer eller grill til haven? Der er nok at vælge mellem hos POWER, og til Black Friday kan du få dit produkt til en pris, der næppe bliver bedre resten af året. Derfor kan det i dén grad betale sig at besøge POWER Black Friday – fysisk eller online!

Få tilsendt de bedste tilbud på
Black Friday

Når det går løs, så sender vi dig de bedste tilbud via mail fra de mange butikker. Læs vilkår og betingelser her

Hvor kan du gå i POWER Black Friday?

POWER er et helt nyt koncept, og hos POWER Black Friday kan du stifte bekendtskab med brandet og deres flotte tilbud. POWER har i løbet af den sidste tid åbnet 19 butikker rundt omkring i landet, så du kan helt sikkert finde en forhandler i nærheden af dig.

Fx kan du besøge butikken i Glostrup, Odense, Randers, Herlev eller på Frederiksberg. Men du kan selvfølgelig også gå på Black Friday-shopping efter elektronik og hårde hvidevarer online! Det er en oplagt mulighed, som kun byder sig én gang om året.

Det får du tilbud på hos POWER Black Friday

Hos POWER finder du så godt som alting inden for elektronik og hårde hvidevarer. Derudover forhandles der også en del forskellige gadgets og andre produkter. Du kan finde ting til hjemmet – både indendørs og udendørs – og du kan også finde gaver og ting og sager til rejser.

Uanset hvad du søger hos POWER Black Friday, kan du godt være sikker på, at du kan finde en hel del tilbud og rabatter inden for kategorien. Derfor kan det godt betale sig at planlægge at shoppe på netop denne dag. For at give dig et overblik over, hvilke produkter du kan finde tilbud på hos POWER Black Friday, har vi lavet en liste nedenfor.

Få rabat på disse ting i POWER til Black Friday:

 • TV
 • Computere
 • Tablets
 • Smartphones og powerbanks
 • Høretelefoner
 • Vaskemaskiner
 • Opvaskemaskiner
 • Køleskabe
 • Støvsugere
 • Elektriske tandbørster
 • Kaffemaskiner
 • Kameraer
 • Chromecast
 • Grill og udstyr
 • Rejseadaptere
 • Og meget, meget mere!

Elektronik til hus, have og rejser hos POWER

Der er altså rig mulighed for at finde elektronik og hårde hvidevarer til hus, have, rejser med mere. Hos POWER Black Friday kan du komme rundt om hele dit elektroniske forbrug – både når det gælder køkken, stue, bryggers, badeværelse og have. Når de i forvejen lave priser presses yderligere i bund, får du tilbud, der er svære at stå imod, f.eks. et Black Friday tilbud på iPad Air 2.

Så meget kan du spare hos POWER Black Friday

Hvor meget kan du så spare hos POWER Black Friday? Butikken går i forvejen op i at forhandle god kvalitet til en god pris, og til Black Friday bliver det kun endnu bedre. Her er det ikke unormalt at finde ekstreme nedsættelser i pris. På mange produkter kan du være heldig at finde:

 • Gode tilbud
 • Store rabatter
 • Halv pris
 • Kvart pris
 • 20%, 50% og 80%
 • Og måske endnu bedre priser!

Få råd til elektronik og hårde/hvidevarer

Der er næppe andre tidspunkter på året, hvor priserne kommer lige så langt i bund som til Black Friday. Derfor er det en unik mulighed for at gøre et godt køb, hvert år. Hverken elektronik eller hårde hvidevarer er billige produkter, og derfor er det værd at slå til, når priserne bliver sat ned.

Find gaverne hos POWER Black Friday

Fordi tilbud og rabatter virkelig batter på Black Friday, er det også oplagt at købe gaver denne dag – til sig selv og til andre. Black Friday hos POWER gør det muligt at købe nogle store og flotte gaver, som man måske ikke ville have haft råd til ellers. Det kunne f.eks. være de populære AirPods, som ellers sjældent er nedsat.

Gamercomputere, spillekonsoller og mobiltelefoner

Der er mange gode muligheder for at finde en flot gave til barnet eller teenageren hos POWER Black Friday. Hvis du fx har tænkt på at forære nogen en gamercomputer, er Black Friday dagen, hvor det kan lade sig gøre. Smartphones og tilbehør til mobiltelefoner er i høj kurs hos teenageren, og en spillekonsol kan live enhver gamer gevaldigt op.

Vaskemaskine og opvaskemaskine fra POWER til Black Friday

Det er også helt i orden at tænke på sig selv en gang i mellem, og i POWER på Black Friday kan du passende finde en god gave til dig selv. Det kan være den nye vaskemaskine, der bare fungerer, som den skal, så tøjvasken glider som smurt. Det kan også være en ny opvaskemaskine, der både passer æstetisk ind i dit køkken og gør dine tallerkener skinnende rene.

Giv et spejlreflekskamera fra POWER til partneren

Når man giver gaver til sin partner, er man så heldig, at man også lidt kan give gaver til sig selv. Skal I fx på en rejse sammen, kan du overveje at give et spejlreflekskamera. På den måde kan I tage billeder af de smukke, sydlandske solnedgange og strålende storbyer. Det er med til at skabe en uforglemmelig rejse, og hos POWER til Black Friday kan du finde mange kameraer på tilbud.

En kaffemaskine til vennen eller veninden

Til din ven, veninde eller et kært familiemedlem kan du finde et tilbud på en kaffemaskine. På den måde kan du være sikker på at få serveret en lækker kop kaffe, hver gang du kommer på besøg. Samtidig er det en gave, der siger meget. Den indbyder nemlig til at stresse af og forkæle sig selv – og det har ens venner og familie som regel fortjent!

Grill fra POWER til aftener i familiens skød

POWER byder også på ting og sager til haven og udendørs brug. Du kunne jo overveje at give familien en gave til de lune sommeraftener. Så er det bare at hoppe på et favorabelt tilbud på en grill i POWER Black Friday. Der er ikke meget, der er så hyggeligt som grillhygge, og både børn, voksne og venner får glæde af det. Det er et køb, man sjældent fortryder – og slet ikke hvis man kan prale af, hvor billigt man fik det!

Er det noget andet du er på udkig efter? Gå på jagt blandt de de andre Black Fredags tilbud her.

Disse mærker kan du finde hos POWER

POWER forhandler mange store og anerkendte mærker, og det gælder også til Black Friday. Der er en hel del forskelligt at vælge mellem, inden for de forskellige kategorier. Det er helt op til dig, hvilke brands du ønsker at investere i, og hvor populært og eksklusivt dit produkt skal være.

Køb dyre mærker billigt

Hos POWER er priserne generelt rimelige, og til Black Friday er de nærmest urimeligt billige. Derfor kan det også være din mulighed for at købe et stykke elektronik, en gadget eller hårde/hvidevarer af et mærke, som du normalt synes er for dyrt.

… eller billige mærker endnu billigere

Du kan selvfølgelig også lægge en anden strategi for dagen og gå efter et produkt, som i forvejen ikke er superdyrt. På den måde ender du ud med at få det meget billigt til Black Friday, hvor priserne kun bliver lavere. Du kan få et overblik over nogle af de forskellige mærker, som du kan finde hos POWER, lige nedenfor.

Shop disse mærker billigt hos Power Black Friday:

Black Friday i de fysiske POWERHOUSES

Du kan med fordel gå i én af de 19 butikker rundt om i landet til Black Friday. Find et POWERHOUSE nær dig og tag ind og nyd tilbuddene. Her kan du tage et nærmere kig på produkterne, og du kan prøve deres funktioner af. Du kan også få masser af hjælp og rådgivning af det professionelle personale.

Begejstret service og kyndig vejledning

I POWER er energien smittende, og medarbejderne går meget op i at levere begejstret og god service. Du får smil i kassen og engagement hele vejen igennem – og på Black Friday er der ekstra personale til at tage sig af det. POWER’s mission er nemlig at gøre det til en oplevelse at købe elektronik. På grund af de absurd lave priser bliver det i dén grad en oplevelse af købe elektronik hos POWER Black Friday.

Tag på shopping med en ven til Black Friday

Black Friday er den ultimative shoppedag, og for alle shopaholics derude er det dagen, hvor det sker. Butikkerne er fyldt med liv og glade dage, og energien er tårnhøj. Det gælder også i POWER, hvor du med fordel kan gå på shopping med en god ven eller veninde. I kan knibe hinanden i armen over de gode tilbud og hjælpe hinanden med at få fat i det rigtige. Det er både sjovt og smart.

Online shopping i POWER Black Friday

Det er også muligt at shoppe elektronik, gadgets og hårde/hvidevarer over nettet til Black Friday. Det kan være en afslappende oplevelse at shoppe hjemme fra sofaen. Især folk, der ikke er så vilde med mange mennesker og et højt lydniveau i butikkerne, kan have glæde af online shopping.

Hjemme i stuen sætter man helt selv stemningen, og man kan roligt og afslappet finde frem til de bedste tilbud. Lav en god kop kaffe og sæt dig til rette med din telefon, computer eller tablet. Klik dig ind på POWERs Black Friday-side og bliv opdateret om alle de nyeste trends og tilbud. Hvis ikke du finder Powers udvalg tilstrækkeligt, så kan du tjekke Dustin ud, og se deres Black Friday tilbud.

Gå frem efter en ønskeliste

Scrol afsted og hyg dig med shopping foran skærmen – men husk dog at være lidt på dupperne, for tilbuddene kan ryge hurtigt, også på nettet. Det kan være en god idé at have gjort dig nogle tanker om, hvad du gerne vil shoppe, før dagen kommer. Lav eventuelt en liste og gå frem efter den. På den måde har du de bedste chancer for at slå til og hoppe på de mest favorable tilbud.

De samme tilbud på nettet og i butikkerne

POWER har den politik, at der ikke skal være forskel på deres priser på nettet og i de fysiske butikker. Det gælder selvfølgelig også Black Friday, og det betyder, at du ikke skal bekymre dig om nogen som helst prisforskel. Du kan altså vælge at shoppe præcis på den måde, der passer dig bedst, uden at det har nogen konsekvenser for økonomien.

Husk Black Friday hele året

Det kan være en rigtig god idé at forberede sig lidt på Black Friday, inden dagen faktisk melder sig i kalenderen. Hvis du står og ønsker dig ny elektronik eller hårde/hvidevarer, er POWER en oplagt mulighed. Inden Black Friday kan det anbefales at tjekke produkterne ud – enten online eller i en fysisk butik nær dag.

Skriv ned i løbet af året

Du kan med fordel skrive ned, hvad du kunne tænke dig at lede efter tilbud på. Er det et par superfede høretelefoner, der gør lyden ekstra god? Eller er det nogle smukke covers til din mobiltelefon? Uanset hvad det er, er det en fordel at have det skrevet ned. Du kan udarbejde listen i løbet af året, så den er klar, når Black Friday melder sig.

Forbered dig så godt du kan

Hold dig jævnligt opdateret på POWERs eget Black Friday-site, så du kan følge med i, hvad der vil komme på tilbud til Black Friday. Jo bedre forberedt du er, jo større chance er der for, at du får fat i det, du drømmer om. Black Friday er et meget populært koncept, og der kan derfor være mange om buddet. Du kan også tjekke Elgiganten’s Black Friday tilbud ud og se hvad du finder deri.

God shopping hos POWER Black Friday!

I de fysiske butikker kan der være rift om de bedste tilbud, og det gælder faktisk også på nettet. Derfor kan det godt betale sig at huske på Black Friday hele året – og at forberede sig en smule, inden dagen kommer. På den måde kan du let og elegant få fingrene i det helt rigtige i butikken, og du kan klikke dig til en god besparelse på hjemmesiden. Rigtig god shopping!

FAQ om Black Friday

Har Power Black Friday tilbud i 2022?

Ja, ligesom mange andre store kæder så kommer elektronik-butikken Power også til at have nogle gode Black Friday tilbud i år. Du kan blandt andet se frem til mellem 40 – 70 % rabat på udvalgte varer, når Power lukker dørene op på Black Friday.

Hvornår starter Powers Black Friday tilbud i 2022?

Hos elektronik-butikken Power starter Black Friday 2022 tilbuddene fredag d. 25. november kl. 00.01, men du vil se gode tilbud i løbet af hele Black Week. Dermed kan du altså allerede begynde din shopping lige efter midnat, sådan at du kan være en af de første personer til at få fingrene i de mange gode tilbud. Læs mere om, hvornår Black Friday starter her.

Hvad kan jeg købe hos Power på Black Friday?

På Black Friday 2022 kan du hos elektronik-butikken Power blandt andet finde gode tilbud på TV, computere, tablets, smartphones, høretelefoner, vaskemaskiner, køleskabe, opvaskemaskiner, støvsugere, kaffemaskiner, kameraer og meget mere. Dermed kan du næsten helt sikkert finde gode tilbud på lige præcis den slags elektronik, som du mangler.

Bliver elektronik billigere på Black Friday?

Ja, ligesom med mange andre varer så bliver elektronik også ofte sat på tilbud Black Friday. Dog er der nogle forhandlere, som venter med at sætte deres elektronik på tilbud indtil mandagen efter, som netop kaldes for Cyber Monday. Denne dag er der nemlig tradition for store besparelser på elektronik.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

621 shops

2843 deals

Danmarks officielle portal

Alle tilbud samlet et sted

Laveste priser fra forhandlere

© 2022 Black Friday Danmark