Køb Airpods på Black Friday – Årets største Apple udsalg

På denne side finder du de bedste Black Friday tilbud på Airpods hos mere end 48 forskellige forhandlere. Vi har i øjeblikket fundet Airpods til 20-60% af prisen

Airpods på tilbud vores forhandlere ProshopCoolshopInnoliving

De bedste tilbud fra PROSHOPSe alle tilbud her

Tyvstart blackfriday: store besparelser
Spar op til 40 % Se tilbud

De bedste tilbud fra PROSHOPSe alle tilbud her

Apple AirPods Pro

Apple AirPods Pro

DKK 1.999,00 Se tilbud
Apple AirPods Max – Silver

Apple AirPods Max – Silver

DKK 4.799,00 Se tilbud
Apple AirPods (2019) with Wireless Charging Case

Apple AirPods (2019) with Wireless Charging Case

DKK 1.439,00 Se tilbud
Apple AirPods (2019) with Charging Case

Apple AirPods (2019) with Charging Case

DKK 1.199,00 Se tilbud
Apple Wireless Charging Case For AirPods

Apple Wireless Charging Case For AirPods

DKK 599,00 Se tilbud

Spar op til 80%

Når det går løs, så sender vi dig de bedste tilbud via mail fra de mange butikker. Læs vilkår og betingelser her

Køb AirPods Black Friday

De fleste af os bruger høretelefoner hver eneste dag; vi hører musik på vej til arbejde, vi hører lydbog, mens vi ordner have, og vi lytter til podcast, mens vi går tur. Hvis du længe har leget med tanken om at opgradere dine høretelefoner, så er Black Friday dagen, hvor du skal slå til! På denne dag kan du få fingrene i et par AirPods med gode besparelser.

Du har sikkert allerede et par helt almindelige høretelefoner, da de som regel følger med, når man køber en ny telefon. Du har sikkert også ved mere end én lejlighed konstateret, at ledningen på disse traditionelle høretelefoner kan være temmelig meget i vejen.

Når du ligger på knæ i haven og fjerner ukrudt med en lydbog i ørerne, kommer du til at hive i ledningen, og når du om aftenen vil ligge i sengen og lytte til en podcast, er ledningen i vejen. Når du vil høre musik på farten, er det upraktisk med en ledning, der vikler sig ind i halstørklæde, taske osv., og du har endnu ikke fundet ud af, om det er smartest af have ledningen inden i eller udenpå jakken.

Nem og problemfri lytning

Hvis du kan genkende ovenstående scenarier, har du måske forsøgt dig med et par trådløse hovedtelefoner – du ved, de store hørebøffer, som sidder udenpå ørerne. De løser problemet med ledningen, men åbner til gengæld for andre udfordringer. Deres størrelse gør det fx svært at bruge dem til en løbetur, da de nemt kan ryste sig af, og på en sommerdag gør de lytteoplevelsen til en varm affære.

Hvorfor ikke komme alle disse problemer til livs og give dig selv den gave at kunne lytte til lige det, du har lyst til når som helst og hvor som helst – helt care free? Det kan du gøre med et par AirPods, som sørger for, at du altid er klar til din næste lytteoplevelse med kun et greb i lommen.

Bliv klar til at lytte uden af tømme dankortet

Hvis du har besluttet dig for at gå efter den nemme, problemfri, men luksuriøse lytteoplevelse, så er det oplagt at kaste dig over et par AirPods Black Friday. På denne dag er der skarpe tilbud at finde inden for alt fra tøj, hvidevarer, boligartikler og elektronik, og du vil også kunne finde gode besparelser på AirPods.

Priserne for den nyeste model af AirPods ligger mellem ca. 1.300 og 1.700 kr., og på Black Friday vil du kunne finde besparelser på mellem 20 og 35 %. Du kan altså få fingrene i et par nye, superfede AirPods Black Friday uden at bekymre dig om lavvande på bankkontoen.

Trådløs luksus

AirPods er ganske enkelt designet som Apples almindelige høretelefoner, blot uden ledning. Du får altså samme komfort og gode kvalitet kombineret med den frihed, der ligger i den trådløse lytteoplevelse. Det kræver blot en hurtig opsætning, når du modtager dine AirPods, og så er de altid klar – automatisk indstillet og altid tilsluttet. Det vil sige, at når du tager dem ud af etuiet, er de med det samme klar til brug med alle dine Apple enheder.

AirPods kan bruges sammen med din iPhone, iPad, Apple Watch eller Mac, og uanset hvilken enhed du bruger, bliver du forkælet med exceptionel lyd i høj kvalitet. AirPods garanterer dig altid en god lytteoplevelse.

Udover altid at være indstillet og tilsluttet, så kan dine AirPods også fornemme, om du har dem i ørerne eller ej, så når du tager dem ud af ørerne, går de automatisk på pause. Og selv om man ikke skulle tro, at det kunne blive lettere, så kan dine AirPods også hjælpe dig, hvis du har hænderne fulde. Du skal blot aktivere Siri, og så er hun klar til at hjælpe dig med at ringe op, finde vej, skrue ned for musikken eller læse dine beskeder op for dig.

Du behøver ikke engang at bekymre dig om, hvorvidt mikrofonen virker, eller om larm omkring dig forstyrrer. AirPods er udstyret med et stemmeaccelerometer, som registrerer din stemme, aktiverer mikrofonerne og filtrerer baggrundsstøj fra.

Med et par trådløse høretelefoner følger selvfølgelig også spørgsmålet om batteritid. På en enkelt opladning giver dine AirPods dig 5 timers afspilningstid, og med det medfølgende opladningsetui er det nemt at oplade dem igen. Du kan sågar få AirPods i et trådløst opladningsetui, så du kan oplade dem på farten. Du får en notifikation på din iPhone, når dine AirPods skal oplades, og med det trådløse opladningsetui kan du på blot et kvarter få 3 timers afspilningstid mere – uanset hvor du befinder dig.

Du kan læse mere om AirPods, herunder tekniske specifikationer, på Apples hjemmeside.

Flere muligheder for at afprøve lytteglæden

Ligesom med Apples andre produkter videreudvikles AirPods også, og der kommer løbende nye generationer. Har du aldrig haft et par AirPods, og vil du gerne afprøve lytteglæden ved disse trådløse guldkorn uden at skulle overtrække dankortet, så kan du med fordel se efter tidligere generationer af AirPods på Black Friday.

Her kan der være gode penge at spare, da de tidligere modeller i forvejen er billigere, og samtidig er der en god chance for at finde dem blandt skarpe Black Friday tilbud, så du ender med en rigtig god besparelse.

Er du til gengæld velbevandret i Apple-verdenen, og er penge ikke et problem, så kan du gå den anden vej og se efter mere avancerede udgaver af AirPods. Måske har du allerede et par og vil gerne opgradere til et højere niveau, eller måske er du typen, der bare vil have det bedste?

Uanset hvad så er AirPods Pro måske lige dét, du leder efter. Her får du mere komfort med de individuelle silikonepropper, som kan fås i tre forskellige størrelser, der tilpasser sig dit øre. Derudover får du en endnu bedre lytteoplevelse med aktiv støjreduktion, som både fjerner lyde fra omgivelserne og inde fra dit øre, fx tinnitus, så du kan fokusere på lyden fra høretelefonerne. Modsat kan høretelefonerne også indstilles til transparent lyd, så du kan orientere dig i dine omgivelser uden at gå glip af musik, podcast eller lignende.

542 shops

2356 deals

Danmarks officielle portal

Alle tilbud samlet et sted

Laveste priser fra forhandlere

© 2021 Black Friday Danmark