Annoncer

* Vi tager forbehold for priser, der ikke er opdateret.
Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og forhandlere. Vi giver vores annoncepartnere mulighed for tilkøbe højere placeringer, hvorfor annoncørens placering i rækken ikke nødvendigvis fortæller noget om, hvem der har de bedste tilbud. BlackFridayDanmark modtager penge for at henvise kunder til annoncørerne - læs mere her. De forhandlere og produkter som vises på siden er derfor reklamefinansierede, og siden skal derfor anses som en annonce.  

De bedste tilbud på hårde hvidevarer Black Friday – Se alle priserne her

Hvis din vaskemaskine eller køleskab trænger til en udskiftning, så kan vi hjælpe. Vi har fundet de bedste Black Friday tilbud inden for hvidevarer.

Udvalgte tilbud på hårde hvidevarer på Black Friday:

Siemens SN63HX42VE Integreret

I samarbejde med pricerunner DKK 3.888 Se tilbud

Electrolux EW7W5448E6

I samarbejde med pricerunner DKK 6.999 Se tilbud

Bosch HBG634BS1 Rustfri stål

I samarbejde med pricerunner DKK 6.783 Se tilbud

Whirlpool W9 OM2 4MS2 H Rustfri stål

I samarbejde med pricerunner DKK 5.657 Se tilbud

AEG T8DEK946E Hvid

I samarbejde med pricerunner DKK 8.499 Se tilbud

Bosch WTU876IHSN Hvid

I samarbejde med pricerunner DKK 4.999 Se tilbud

Her finder du de bedste Black Friday tilbud på hårde hvidevarer

Hårde hvidevarer på tilbud fra Elgiganten

Udvalgte tilbud fra ELGIGANTEN

Black Friday: Annoncer for store besparelser
Se tilbud

Udvalgte tilbud fra ELGIGANTEN

Miele kølefryseskab KD4072E ws

Miele kølefryseskab KD4072E ws

DKK 4.936,00 Se tilbud
Smeg Classic komfur C92IPX9

Smeg Classic komfur C92IPX9

DKK 31.999,00NEDSAT
- 48%
Se tilbud
Bosch Series 6 indbygget ovn HRG4785B6S

Bosch Series 6 indbygget ovn HRG4785B6S

DKK 12.999,00NEDSAT
- 54%
Se tilbud
Bosch opvaskemaskine SMU4HVW72S

Bosch opvaskemaskine SMU4HVW72S

DKK 4.999,00NEDSAT
- 51%
Se tilbud
LG køleskab GLM71MBCSX (metal sorbet)

LG køleskab GLM71MBCSX (metal sorbet)

DKK 11.999,00NEDSAT
- 13%
Se tilbud

Black Friday hårde hvidevarer: Hvidevarer til billige priser

Til Black Friday er der et væld af gode tilbud på hårde hvidevarer, som du måske lige står og mangler. Er det tid til at skifte opvaskemaskinen, ovnen eller tørretumbleren ud med en ny og lækker model? Så find de fantastiske billige priser til Black Friday!

Black Friday hårde hvidevarer er en populær kategori med en masse vilde tilbud, hvor du kan spare mange penge. Hvem vil ikke gerne udskifte den gamle vaskemaskine med en helt ny og energieffektiv model eller købe en flot, ny emhætte, som giver køkkenet en lækker opdatering? På Black Friday kan du handle hårde hvidevarer med store rabatter på de elektriske hjælpemidler, som vi alle skal bruge i dagligdagen.

Gode hvidevarer er helt essentielle i hverdagen, når du skal vaske tøj, gøre rent eller lave mad. Uanset hvilke hvidevarer du er på udkig efter, kan du finde dem på Black Friday: Opvaskemaskiner, køleskabe, emhætter, ovne, frysere, kogeplader og meget andet. Sortimentet består af både markedets billigste varemærker og luksuriøse brands, som du kan få til spotpriser på denne dag.

De bedste tilbud på Black Friday hvidevarer

Når du indleder jagten på nye hårde hvidevarer til dit hjem, så må du ikke gå glip af de gode Black Friday tilbud. Her kan du finde de bedste tilbud på netop de mærker og modeller, som du i forvejen havde udset dig. Du får høj kvalitet og billige priser på samme tid, fordi de mange butikker og webshops presser priserne helt i bund på Black Friday. Find et stort og bredt udvalg af hvidevarer og bestil dem til drømmepriser.

Black Friday hårde hvidevarer til køkkenet

I køkkenet er der brug for mange hvidevarer for at få alt fra madlavning til opvask til at gå som smurt i en travl hverdag. Uanset hvordan dit køkken er indrettet, finder du smarte løsninger og produkter, der kan gøre det sjovere og nemmere at klare arbejdet i køkkenet. Har du brug for et friststående komfur eller en indbygningsovn i lige den størrelse, der passer ind i dine køkkenmoduler? Vi har alle vidt forskellige behov i køkkenet, men mulighederne er mange i det brede udvalg af hårde hvidevarer, der findes på markedet.

Få tilsendt de bedste tilbud på
Black Friday

Når det går løs, så sender vi dig de bedste tilbud via mail fra de mange butikker. Læs vilkår og betingelser her

Opvaskemaskine i høj kvalitet til billige priser
Tilbuddene er mange og alsidige, når det kommer til Black Friday hårde hvidevarer til køkkenet. Er du på jagt efter en opvaskemaskine, som effektivt vasker de snavsede tallerkner og kopper, men som også klarer de fine vinglas og dit flotteste bestik uden pletter og rust? Find de bedst testede opvaskemaskiner til drømmepriser på Black Friday.

Tilbud på emhætte og komfur
Når der er fuld gang i madlavningen, skal emhætten selvfølgelig tændes. Det er en af de oversete, men meget effektive hvidevarer, som helst skal gøre hverdagen både lettere og samtidig være et smukt element i dit hjem. Find her en emhætte, som kan hænge i loftet eller en, som kan monteres på væggen – alt efter dit behov. Når man har sagt emhætte, må man også sige komfur – eller kogeplade. Komfuret er en samlet løsning med både kogefelter og ovn, men du kan også vælge at have kogeplade, der integreres i bordpladen. Find et fantastisk flot gaskomfur, induktionskomfur eller en kogeplade efter eget valg: keramiske kogeplader, induktionskogeplade eller gaskogeplade.

Black Friday tilbud på ovne og indbygningsovne
Ovnen spiller en central rolle i køkkenet. En indbygningsovn er det moderne alternativ til et komfur, da det kan installeres i brysthøjde, så det bliver meget nemmere at få flæskestegen ind og ud af ovnen. Har du behov for en moderne ovn med alle tænkelige programmer, som gør madlavningen til en leg, så kig i de gode Black Friday tilbud fra kendte mærker. Har du bruge for en miniovn, en mikrobølgeovn eller en kombiovn, så find den her.

De billigste hårde hvidevarer finder du på Black Friday

Der er ikke mange hårde hvidevarer i denne verden, som ikke er nødvendige. I hvert fald er det tydeligt for enhver, når køleskabet, fryseren eller vaskemaskinen pludselig står af. Vi kan ikke undvære de moderne maskiner i vores hverdag, når maden skal holdes kold, tøjet skal vaskes og der skal tilbederes mad til måltiderne. Black Friday er din oplagte mulighed for at skifte de gamle modeller ud med nye lækre hvidevarer, som kan holde i årevis.

Find et køleskab og en fryser til dit behov

Et af de vigtigste hjælpemidler i køkkenet er køleskabet og fryseren, som holder din mad kold og frisk. Vælg den løsning, der passer dig bedst. Hvis I er en stor familie, kan det være nødvendigt med et højt og stort køleskab med plads til mange liter mælk, grøntsager, frugt og madkasserne til næste morgen. Måske har du også brug for en dybfryser eller et fryseskab i bryggerset, kælderen eller hvor du nu kan finde plads. Har du mindre plads derhjemme, så findes der naturligvis også kombinerede køle-/fryseskabe, som både lader dig køle og fryse dine madvarer. Disse køle-/fryskeskabe fås i flere forskellige størrelser, ligesom du også kan finde køleskabe med indbygget fryseboks og særlige vinkøleskabe.

Hvor kan jeg shoppe Black Friday hvidevarer?

Du kan shoppe Black Friday hårde hvidevarer i en række butikker. Du finder både store, populære brands, eksklusive brands og en række lavprisvarer til endnu lavere priser. Du kan derved finde noget, der passer til dine personlige behov og dit budget.

Du vil sikkert opleve, at mange af de hvidevarekæder og -butikker, som du kender, sænker priserne endnu mere på Black Friday. Er du på udkig efter et komfur, en ovn, en emhætte, køleskab eller fryser finder du de gode tilbud og rabatter på denne dag. Nedenfor har vi samlet nogle eksempler på forretninger, hvor du kan få gode tilbud og rabatter på hårde hvide varer til Black Friday.

Butikker med tilbud på Black Friday hårde hvidevarer:

Det kan du spare på Black Friday hvidevarer
Det kan godt betale sig at holde øje med Black Friday tilbuddene, hvis du går og drømmer om et bestemt gaskomfur, en rigtig flot emhætte eller en vaskemaskine til billige penge. Det er ikke ligefrem billigt at udstyre et helt køkken med nye hvidevarer, så er du fx ved at sætte nyt køkken op, så hold øje med de gode tilbud, hvor du kan spare tusindvis af kroner.

Få det hele til halv pris

På Black Friday kan du godt regne med at spare op til 50% på dine hårde hvidevarer – ja måske endda mere. Det er ikke unormalt, at prismærkaterne er slået ned med 30%, 50% eller ligefrem 75% af normalprisen. Derfor giver det også rigtig god mening at kigge efter de lidt dyrere investeringer til boligen denne dag.

Luksusvarer og dyre brands til drømmepriser

Hvis du længe har haft en drøm om den lækre indbygningsovn med pyrolyse, kontrolpanel med LCD-display, damp, varmluft, grill og alle mulige andre smarte ovnfunktioner, så er det på Black Friday, du skal købe din drømmeovn. Men du kan spare penge på alt muligt inden for hvidevarer – et simpelt fryseskab til bryggerset eller en ny tørretumbler Black Friday. Alle varegrupper bliver sat ned på denne dag.

Hvordan shopper man Black Friday hvidevarer?

Du kan shoppe billige hårde hvidevarer på Black Friday på flere måder. Måske ved du allerede, hvad du gerne vil have – både mærke og model? Så kan du gå online og finde de gode tilbud hjemmefra. Måske vil du hellere se varen i en fysisk butik og blive vejledt af en medarbejder i butikken. I så fald kan du lægge dit besøg i butikken på Black Friday. Det hele afhænger af smag og behag, og hvordan du bedst kan lide at shoppe.

Fordele ved at gå i de fysiske butikker

Fordelen ved at gå i de fysiske butikker er, at du kan se produkter live, inden du træffer din beslutning. Den emhætte, du har drømt om, er måske ikke den rette for dig alligevel – eller også finder du pludselig en, der er flottere. En anden fordel er, at du kan få professionel hjælp og vejledning fra personalet i butikken. En tredje fordel er, at det kan være en sjov og hyggelig oplevelse at komme ud og mærke stemningen under Black Friday, særligt hvis du har en ven, veninde eller partner med.

Fordele ved at shoppe Black Friday hvidevarer tilbud online

Online shopping er for dig, der synes det kan blive en tand for overvældende med mange mennesker i en butik, kø ved kassen og ventetid rundt omkring. Når du handler online, slipper du for den stress, der er forbundet med mange kunder og et højt aktivitetsniveau i butikkerne. Du kan finde de samme produkter online og i ro og mag beslutte dig for at klikke vaskemaskinen eller vinkøleskabet hjem med levering til din adresse.

Tænk Black Friday hele året

Det er en fordel at være forberedt på de gode Black Friday tilbud, så du på forhånd ved, hvad du skal lede efter. Hvis du har et eller flere drømmekøb i tankerne, så skriv dem ned, så du ved hvad du skal holde skarpt øje med, når Black Friday nærmer sig. Gå eventuelt i butikkerne og kig på de forskellige køleskabe, ovne, komfurer eller hvad det måtte være, så du ved, hvad du vil have. Overvej allerede der, hvor mange penge du er villig til at give for produktet. Når det så kommer på tilbud på Black Friday, sidder du klar ved computeren og klikker dig til dit drømmekøb til den bedste og billigste pris.


Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

579 shops

2798 deals

Danmarks officielle portal

Alle tilbud samlet et sted

Laveste priser fra forhandlere

© 2024 Black Friday Danmark