Annoncer

* Vi tager forbehold for priser, der ikke er opdateret.
Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og forhandlere. Vi giver vores annoncepartnere mulighed for tilkøbe højere placeringer, hvorfor annoncørens placering i rækken ikke nødvendigvis fortæller noget om, hvem der har de bedste tilbud. BlackFridayDanmark modtager penge for at henvise kunder til annoncørerne - læs mere her. De forhandlere og produkter som vises på siden er derfor reklamefinansierede, og siden skal derfor anses som en annonce.  

Skousen Black Friday – Køb dine hvidevarer hos Skousen Black Week

Vi har ledt efter tilbud hos Skousen i løbet af Black Week og Black Friday og har fundet og udvalgt nogle tilbud.

Se de bedste Black Friday tilbud hos Skousen

Black Friday er en dag, hvor mange er ude og jage det gode tilbud. Det kan betale sig at gemme sit køb til denne dag, hvis man alligevel står og mangler en ny vaskemaskine eller andre hvidevarer til hjemmet. Hos Skousen får du i forvejen hvidevarer til fair priser, men hvis du vil gøre et ekstra godt køb, så hold øje med Black Friday Skousen.

Skousen er hvidevareeksperten, der sætter service og faglighed i højsædet, og her kan du finde et stort udvalg af hvidevarer, heriblandt opvaskemaskiner, støvsugere, kaffemaskiner og elkedler. Det er produkter, som man til hver en tid kan finde til den bedste pris, ved hjælp af prisgaranti. Simpelt og enkelt, får du altså dine hvidevarer til den laveste netpris.

Men hvis du vil gøre ekstra et exceptionelt godt køb, så bør man holde et vågent øje med Black Friday Skousen. Det er den store shoppedag på året, hvor mange er ude og finde gode tilbud hos Skousen. Og med god grund. For selvom priserne er sat ned, får du stadig den høje kvalitet, både i produkterne, men også i medarbejdernes faglighed.

Skousen har 75 butikker i Danmark, så du kan med høj sandsynlighed finde en butik i nærheden af din bopæl. Og det er med åbningstider, der typisk hedder klokken 10.00-18.00, så der er rig mulighed for at besøge en butik og få den faglige vejledning, du muligvis har brug for.

Få tilsendt de bedste tilbud på
Black Friday

Når det går løs, så sender vi dig de bedste tilbud via mail fra de mange butikker. Læs vilkår og betingelser her

Skousen Black Friday online eller fysisk

Hvis du ikke har mulighed for at besøge for at besøge en fysisk butik i de tidsrum, butikkerne har åbent, kan du lige så vel besøge Skousens hjemmeside. Her kan du også få et godt overblik over Skousens hvidevarer og tilbud året rundt. Man kan også tilmelde sig nyhedsbrevet på hjemmesiden. På den måde bliver påmindet om, hvornår Black Friday står for døren.

Selvom du ikke har mulighed for at møde op i en fysisk butik, kan du stadig få den personlige betjening ved at kontakte dem via telefon eller e-mail. Men inden du sætter dig til at købe løs, bør du huske nogle gode råd, når det kommer til at handle på Black Friday Skousen.

Det kan være en god idé først at danne sig et overblik over, hvilke hvidevarer eller andet tilbehør til hjemmet man rent faktisk har brug for. På den måde undgår man at købe dyre ting, man alligevel ender med ikke at bruge. Dernæst bør du få overblik over, hvornår tilbuddene starter. Nogle tilbud kan nemlig gælde i et begrænset tidsrum, hvor andre gælder flere dage frem, efter Black Friday er overstået.

Inden du besøger Skousen, kan det også betale sig at skrive adresser og åbningstider ned. Du kan selvfølgelig altid holde øje med Black Friday tilbud fra Skousen, men fordi der ofte er rift om varerne, kan det være en god idé at nedskrive adresser på nærliggende Skousen butikker, så du kan køre videre til den næste, hvis den første ikke havde den ønskede vare på lager. Med 75 butikker over hele landet, er der god mulighed for at finde det gode Black Friday Skousen tilbud.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

579 shops

2798 deals

Danmarks officielle portal

Alle tilbud samlet et sted

Laveste priser fra forhandlere

© 2024 Black Friday Danmark